icon

O bábätko sa snažíme 12 rokov

veronka1984
5. apr 2022

Ahojte chcem sa opytat ci mal niekto podobny problem snazime sa o babetko skoro 12 rokov od kedy sme zacali s manzelom pohlavne zit tak som zacala mat problemy s menzesom dr my davali tabletky na vyvolanie potom uz my nezaberali a dr my povedal ze som v prechode(memopauza). vie my niekto poradit co mam robit.dakujem.

Strana
z2
xena0
5. apr 2022

*mi ... autorka, my používaš zle

vierka112
Odpoveď bola odstránená
marhulka2022
9. máj 2022

Ahojte, tiez sa nam nedarilo 9 rokov, mam 45 isli sme do Brna nizke Amh hned do darcovskeho programu oocytov, ani na chvilu som nezavahala.podarilo sa oplodnit 5 vajicok /4mame zamrazene/manzelovymi spermiami. Teraz v polovici aprila my zistili MA v 10+6tt nasledovala kyretaz.za tie tyzdne co som bola tehotna a bolo mi zle a ten maly clovecik vo mne rastol som ani chvilu nezavahala ze by nebol moj.kazdy den nanho myslim ale uz to boli menej a ja verim ze zo 4 mrazacikov jedneho bojovnika donosim.dalsi ket mam na konci juna. Tuzba po dietatu je u mna vacsia nez rozmyslanie nad tym ci je z mojich oocytov alebo nie..bude moje, nase s manzelom vybehane u doktorov s laskou, verime ze to vyde..

Strana
z2