O bábätko sa snažíme dva roky a nič
Ahojte, s priateľom sa snažíme o bábätko už dva roky a stále nič. Bola som u gynekológa a vraj je všetko v poriadku. Priateľ odmieta lekára. Myslite, že tam je nejaký problém alebo je to normálne ? Viem, že 2 roky nie je extrémne veľa. Mám 21, mám čas ale veľmi by som už chcela.
@derdia napriek tomu, že som za to, aby sa deti rodili do manželstva (s výnimkou manželstva s patologickým hráčom), čo na postoji jej partnera zmení to, že sa zoberú? A prečo by nemala šajnu, čo je to mať dieťa? Nemá predsa 17, v jej veku som dieťa čakala a mala som teda šajnu, čo je to mať dieťa, mala som ich v rodine okolo seba kopu, nemala som problém ich prebaliť, okúpať, nakŕmiť, postrážiť v noci, kým ich rodičia išli napr. na ples. Mladí rodičia nemusia byť o nič horší, ako starší, ani tí, ktorí žijú bez manželskéo zväzku nemusia byť o nič horší.
@elizabet173 ok ale v prvom rade treba dospeit a mat urcite stabilitu... Frajer nie je stabilita. Ale mne je to aj tak fuk, je to jej zivot.
@derdia za stabilitu vôbec nepovažujem, či je to frajer alebo manžel, ale či sa dokáže postarať o zabezpečenie rodiny a to sa podľa tém na MK nedokáže veľa manželov, takže?
2 roky a nic je vela. A pri takom veku aký mate mi to pripadá divne ze sa nepodarilo ani raz. Mas prechodne vajcovody?
no dievča zlá ak muž odmieta vyšetrenie tak asi to dieťa nechce tak mi to príde ... hneď
sa snim vážne porozprávaj a ak nebude chcieť zase tak ti iné neostáva a odíď keď chceš mat dieta a snim to možno nikdy nebude
@elizabet173 To vôbec netvrdím. No ženy to proste musia vydržať, chlapi sú nastavení skôr tak, že je to pre nich koniec sveta
80% problému byva zvyčajne u chlapa. Cize ako prve nech pánko ide si dat pozrieť spermie.
A po ďalšie, su prípady, ze sa k sebe proste "nehodite" a nikdy s nim neotehotnies.
Ja som to takto mala s ex. 7 rokov nic. A s terajším 2 roky spolu a 2 deti hned na prvý sup 😊
Nie je nejaký bodybulider?
Žeby papal dáke smaky na rast svalov?
Alebo...
Jeho otec brat alebo širšia rodina nemali problém s počatím?
No chlapi su rôzni a inak to prežívajú.
Ak by bola prekážka na jeho strane muszi to môžu vnímať aj ako veľké zlyhanie.
Ale vôbec to nemusí byť taká tragédia.
@thereisabear tak áno, poznáme to obidve - smrteľná mužská choroba na šesť - soplík 😎, ale žena to musí vydržať jedine v rámci preventívnej starostlivosti o svoje zdravie. Ak sa rozhodne nemať deti preto, lebo nechce podstupovať určité zákroky, má na to právo
@elizabet173 mne sa nechce s tebou hadat to je moj nazor. Nemusi byt aj tvoj😊
My mame staršieho ma 8.a tiez nam ti nešlo. Mali ske ist do lekrara do Košíc. Ale muz si kupil nejake vitamini. Ja som brala od januara kysleninu listovu. A v juli s ma nam podarilo. Drzim prsty
Možno priateľ až tak to dieťa nechce ako ty, lebo ak aj on túži po dieťati tak by k lekárovi išiel.
A možno ste ozaj obaja v poriadku a nedarí sa len kvôli psychike
Nuz, znama nemohla mat 4 roky obaja v poriadku. Odrazu otehotnela a dodnes lekar nevie preco nemohla a
Preco ,,zrazu” otehotnela.
Kamoši sa o dieťa snažili 8 rokov. Oni nechceli žiadne vyšetrenia, umelé oplodnenia, adopcie, nič. Proste to celé nechali tak. Po 8 rokoch ostala kamoška tehotná, potom rodila každé dva roky. Majú 4 deti. Mám viacero kamošiek, ktoré nevedeli otehotnieť, chodili kade tade po doktoroch a neviem čo, vo všetkých prípadoch sa došlo na to, že na vine je chlap. Chlapa, ktorý by mi odmietal ísť k lekárovi, by som a prepáčením kopla do rite. Ja som mala gynekologické problémy dlhšiu dobu a môj muž sám prišiel s tým, že pojde k urológovi, napriek tomu, že mal z toho polotraumu, lebo v mladosti bol u urológa, ktorý bol strašné prasa a mne bolo blbo len keď mi ten zážitok opisoval.
@derdia ja vôbec nemám záujem sa hádať, nehádam sa ani si svojím partnerom, neznášam hádky, len vidím okolo seba aj tu na MK, že sobáš ešte z partnerov zodpovedných rodičov neurobí
@elizabet173 ok ale to viem aj ja. Ale posobi to omnoho doveryhodnejsie ako toto.. Vealkrat to dievca berie strasne vazne pritom priatel to neberie navzdy... A tak to moze bytaj teraz. On ma mozno 22 a ak aj 25 nemusi uz chciet deti... A cely zivot sa starat za to zeona chce.
A teraz citam dalej... to prosim kde zijes ked vsetky kamaratky su tehotne alebo maju deti? v mojom okoli veru 21r kamaratky tehotne nie su a aj viac ako 90% z nich deti nema (v podstate teraz ani nepoznam ziadnu babu v tom veku s dietatom, ked som ja bola v tom veku, jedna jedina kamoska zo zakladky mala dieta, ostatne z gympla, z vs.. vsetko bezdetne). A kedze ja som bola taka cierna ovca a dieta som chcela hadam uz od maturity, tak viem, ze s tym chlapovym "velmi by som chcel", to nie vzdy je tak ako vravi... vela "velmi chcu" a dufaju ze nic z toho nebude, resp. to nechaju na nahodu, ze bude ako bude... preto nejdu k lekarovi. Ak by vazne dieta chcel, tak by isiel. Ak by chcel rodinu, teraz a s tebou tak na to idete aj so vsekym co k tomu patri. Takto mi to pride, ze ty sa snazis a chces, lebo on s tym prisiel, ale on sa nema k realizacii. Ja ti radim... uzivaj si mladost, a ked pride dieta,tak pride.. na vysetrenia a pod. sa vykasli.
Moj tiez nesiel :D nakoniec u nas "vsetko je v poriadku a dieta mozete mat" boli PCO, len u mna bol blby lekar, pretoze kedze ms som mala pravidelnu tak to asi ani nepredpokladal a chlapov pravdepodobne stres z prace a tak, lebo ostal doma po uraze pol roka a dcera bola na jeden sup uz viac menej neplanovane. Po cca 6 rokoch? A moja sestra? tej pomohlo vymenit frajera a zrazu bola tehotna za par mesiacov.. co sa s byvalym trapila par rokov...
@adka3321 môj mal snáď 9. Odovzdal moc a ejakulat na kultiváciu a to bolo čisté , tak ešte hovorili že ak tak výter z močovej trubice ale ze si mysli ze nič . Že to môže byt zo stresu a cokolvek. Tak sme ze po 3 mesiacoch na opakovaný ale nejak sme nešli a po 4-5 som ostala tehotná
@derdia to je pravda, že možno chce to dieťa viac ona ako on, no aj keby si ju zobral, tak jej to nezaručí, že s ňou zostane navždy, štatistiky o rozvodovosti nepustia.

V prvom rade ti poradim, najskor sa vezmite. Alebo sa neberte nerieste dieta a dalej sa hrajte na deticky. Ked ste taki zodpovedni, ze robite dieta, tak sa aj vezmite a ukazte aj rodine ze ste zodpovedni...po dlasie nemas ani sajnu co to je mat dieta. A tvoj pritel tiez.