icon

Očkovanie proti Covid-19 a snaženie o dieťa

vladka276
26. apr 2021

Ahojte kocky. Som vyse tyzdna po ockovani prvou davkou AstraZenecy... Druhu davku dostanem az o 10 tyzdnov. Kedze sa snazime uz vyse roka a babatko, bolo pre mna nepredstavitelne nechat teraz snazenie tak kvoli ockovaniu 😔. Nedalo mi to, zavolala som doktorovi a spytala sa ho na to.... Povedal mi, ze na SK sa vraj ockuju aj tehotne, ze v tom nevidi ziadny problem... Vraj sa tieto dve veci nevylucuju a kludne sa mozeme snazit dalej a dat sa zaockovat.... Chcem sa spytat na Vas nazor - snazili by ste sa dalej, alebo by ste pockali po druhej davke? Dakujem za kazdy nazor 🙏

Strana
z2
tinka_ll
26. apr 2021

@nickpick 😀 to s probiotikami bol príklad. 🤦🏻‍♀️

nickpick
26. apr 2021

@tatisna takze podla vas je spravnejsie neockovat sa, nakazit sa a riesit postcovidove komplikacie, ktore mozu zanechat trvale nasledky a skomplikovat sancu vobec otehotniet....?
Zatial nebol potvrdeny jediny pripad ze by ockovanie sposobilo nieco coho sa tu vsetci tak strasne obavaju....pricom boli ockovane uz tisicky zien v produktivnom veku na celom svete, takisto aj tehotnych....ono riziko ochorenia, komplikovaneho priebehu, dokonca umrtia je ovela vyssie ako riziko nejakej neopodstatnenej obavy z vakcin....tak ale kazda zena ma moznost volby a moze sa rozhodnut sama ci je pre nu prijatelnejsie riadit sa odporucaniami lekarov alebo niekym bez mena, tvare, realnej zodpovednosti....

nickpick
26. apr 2021

@tinka_ll pochopila som ze to bol priklad... ale stale nechapem v com bol akoze problem....

tina191220
27. apr 2021

@vladka276 ahoj , ja som bola očkovana Pfizerom druhou dávkou 24.2 a o mesiac som mala odber vajíčok keďže musím to riešiť cez IVF , všetko ok 🙂 v štvrtok vklad 🙂

tatisna
27. apr 2021

@nickpick prosím prečítajte si môj prvý príspevok v tejto téme...ockovanie ma prioritu...neviem ci ste mali reakciu po očkovaní, moja bola horšia ako môj ozajstný covid, takže by som naozaj nechcela byť vtedy tehotná...

nickpick
1. máj 2021

@vladka276 na FCB je udajne tato skupina, ktoru zalozila odbornicka na tuto temu, skuste sa tam pridat, mozno sa dozviete relevantnejsie informacie ako tu.....

linki90
2. nov 2021

@vladka276 kamarátka skoro na konci 3 mesiaca sa dala očkovať dva dni nato potratila ,už sa snažia vyše roka a bezúspešne obaja očkovaní urobte si vlastný nazor oni ľutujú

hiro
2. nov 2021

@linki90 Prve vakciny boli schvalene v EU v decembri 2020 = cca 11 mesiacov odvtedy a tvoja kamaratka stihla za tych 11 mesiacov potratit, byt aj ockovana aj snazit sa vyse roka? To mi nejako nesedi :D

Strana
z2