Očkovanie proti Covid-19 a snaženie o dieťa
Ahojte kocky. Som vyse tyzdna po ockovani prvou davkou AstraZenecy... Druhu davku dostanem az o 10 tyzdnov. Kedze sa snazime uz vyse roka a babatko, bolo pre mna nepredstavitelne nechat teraz snazenie tak kvoli ockovaniu 😔. Nedalo mi to, zavolala som doktorovi a spytala sa ho na to.... Povedal mi, ze na SK sa vraj ockuju aj tehotne, ze v tom nevidi ziadny problem... Vraj sa tieto dve veci nevylucuju a kludne sa mozeme snazit dalej a dat sa zaockovat.... Chcem sa spytat na Vas nazor - snazili by ste sa dalej, alebo by ste pockali po druhej davke? Dakujem za kazdy nazor 🙏
@tatisna takze podla vas je spravnejsie neockovat sa, nakazit sa a riesit postcovidove komplikacie, ktore mozu zanechat trvale nasledky a skomplikovat sancu vobec otehotniet....?
Zatial nebol potvrdeny jediny pripad ze by ockovanie sposobilo nieco coho sa tu vsetci tak strasne obavaju....pricom boli ockovane uz tisicky zien v produktivnom veku na celom svete, takisto aj tehotnych....ono riziko ochorenia, komplikovaneho priebehu, dokonca umrtia je ovela vyssie ako riziko nejakej neopodstatnenej obavy z vakcin....tak ale kazda zena ma moznost volby a moze sa rozhodnut sama ci je pre nu prijatelnejsie riadit sa odporucaniami lekarov alebo niekym bez mena, tvare, realnej zodpovednosti....
@vladka276 ahoj , ja som bola očkovana Pfizerom druhou dávkou 24.2 a o mesiac som mala odber vajíčok keďže musím to riešiť cez IVF , všetko ok 🙂 v štvrtok vklad 🙂

@nickpick 😀 to s probiotikami bol príklad. 🤦🏻♀️