Od dnes myslím pozitívne. Kto sa pridá?
ahojte baby tak soms a rozhodla,že oddnes idem myslet pozitivne po vzhliadnutí a prečitani knihy Tajomstvo,videla som aj film...pripojte sa a som zvedavá ktorej snažilke sa podari skor otehotniet pozitivnym zmýšlanim 🙂) pripájam aj video kuknite si ho baby fakt a počuvajte slová a vcítťe sa do toho....a negativne reakcie prosim sem ani neádvajte my sme tu "POZITIVKY"
@elje ved oráve nato mylsim stale hehe .))))
inak baby čiala osm na stranke o merani o BT meranie TEPLOTY JE BEZPREDMETNE POKIAL SI JU NEMERITE V TAKOM CASE AKO VZDY!!!! A to že si pridate o 0,1 stupna plus minu o hodinu ked vstanete menej alebo skor JE ZLE!!! PRETOZE SA TO MENI a DNES SA MI TO POTVRDILO...merala som o 5 BT bola bohužial pre mna 36,3 a potom o 7 kedy by mala teda byt BT 36,5 bola 36,6!! je tgo malo ale urobi to rozdiel
@taja27 Ja meriam stale o 6h rano uz vyse pol roka 🙂 Nikdy som nepripocitavala ani neodcitavala, ked sa mi stalo asi dvakrat, ze som nemohla alebo zabudla, tak som to do grafu jednoducho nedala. Ale samozrejme, ze teploty este ovu nezarucia, len naznacia ze telo funguje ako ma.....
Este beries Inofolic? Ja idem zajtra rano na krv na ten hormonalny profil tak drzte palce.....dufam, ze bude vsetko ok. Aj to bude pre mna male vitazstvo 🙂
no ten nazov temy je mi velmi sympaticky ale ak citam o vesteni a neplodnosti..prepacte mi dievcata...ale naozaj tu moze byt problemom duchovny zivot...ja som velmi tuzila po babatku hoci som uz mala doma deti..a nevedela som ze je to prirodzena tuzba kazdej zeny...verila som vesteniu, to mi vravelo ze dalsie dieta nebude... horoskopom a kadejakym ezoterickym bludom o pozitivnom mysleni a ani som si nevsimla ze to mi prave vzalo slobodu...paralyzovalo ma to a ,,zablokovalo"
....prava sloboda je tuzba po Bohu...
navstevou jedneho putnickeho miesta sa mi zmenil zivot...vravim ze som si tam to dieta vymodlila ale v skutocnosti tam bolo ovela viac..zistit ako ma falosny pozitivizmus a kadejake ,,energie" z nespravnych meditacii robia fakt nestastnou...ako daleko som od Boha...jasne cesta je to dlha a stale clovek pada...ale prvy krok je vzdat sa ezoteriky , vestenia...lebo toto moze byt koren negativizmu a problemov...
Uzasna kniha o tom ako bojovat s emociami....Joyce Meyer ,,Ako zvladat svoje emocie"
prajem Vam aby ste vsetky nasli pokoj... 😉
@elje držim palcee.. no to som písala skor @alchemilkazltozelena lebo meria tak akoby nemala nech si prečita potom hore,....ano beriem ho a aj ma pochvalil že dobre robim 😀 ako inak ved je mudr..no takže tak...
@elje ja necakam ovu moja, ale mrchu tak v pondelok 😅 si zabudla? ovu a Jonasa som predsa mala v BS 🙂 ked sme boli..
@taja27 je mi to jedno...cela BT, ja som tak odratavala ako mi mius vravela a aj tak mi nejde uz teplomer, skoncili baterky, takze s tym koncim...urcite nemienim merat kazdy mesiac, len teraz raz som chcela lebo som to slubila babam tu v tejto teme, ze to skusim..
@seraa ked neznasas bolest, ako chces rodit mojka? 😉 ja na to pojdem v lete, tak mi povedal v marci ze ked do 3 mesiacov nic ze mam prist na priechodnost, ale nevravel ze to boli... nejak to uz len prezijem... 😵
Aj mne lekar povedal ze nemysliet na to , a dodal sk sa da a ja ze neda a on ze nie,neda? Ja ze nie ☹
No nedaaaaaa
Inak Zlte teliesko sa chape z hormon profilu aa hlavne ONI si aj davaju 2 plus 2 sak cela medicina a Veda je a funguje takto
No tajus tak si dopadla dobre 🙂 to som rada 🙂
No ved prave:( niekedy si Myslim ze moj strach z porodu am blokuje 😒
Ale dufam ze nie
@taja27 drzim palec, nech ti ta BT zajtra stupne. Ovu mohla byt, ale to zlte teliesko musi tiez dobre pracovat. na HP ta neobjednal na buduci mesiac?
@seraa ako dnes BT? ja 36,9, este nejako vydrzali baterky 😀
ahojky , pisala som ti
ja dnes 37,0 len neviem ako spolahlive to je lebo uz predtym asi hodinu aj viac som bola zobudena a potom som zaspala na chvillku a potom budik a az potom som merala tak aby som merala ako vzdy
tak neviem...
@seraa co si mi pisala kde? ja tiez tak, sa zobudim ale zaspim dalej, myslim ze to nema vplyv na teplotu, a nechala si tych 5 minut po zapipani ako vravela @11miuska11? ja ano
jej sak som pisala a neni to tu.. sa mi to neodoslalo hmm
no som pisala ze ako ty dnes a ze ja 37,0
vies co skusala som ale mne uz potom ostane na tom cisle kde zapipal a uz sa nepohne
takze mne sa neda
noo tak zatial sa drzime hore 🙂 , nech nam to tka ostane par mesiacov 😉
@seraa jaaaj lebo ty merias v ustach tak vidis na displej, ja meriam dole, tak nevidim, az ked vytiahnem 😀
aaaano ano hehe
ach jaaj baby , uz sme na 101 stranke a len jedna tehulka, flakame to tu !!
@alchemilkazltozelena
jaaaj ju si ani nepamatam 😒
no ale zlepsila priemer 😉
@seraa aaaale isto si ju pamatas, ved spolu s nami dvoma (ne)cakala takto pred mesiacom mrchu a potom sem dala pozitivny test 😎
hej takto uz sa mi vybavuje
takze skusas do leta a ak nic ides na priechodnost??
ja by som asi aj mala ist ale ked vsetci pisu ze to boli :(
a co som si aj vsimla ze vela bab otehotnelo po tom ale aj potratilo moze to byt nahoda
ale ked som si to studovala a citala tak odpovede ze ano otehotnela som potom ale skoncilo to potratom
a viac takto odpisali
tak neviem
ale aj vela bab ze otehotneli a ok
@alchemilkazltozelena ahoj no to dufam o tyzden mam ist do poradne ale trapi ma mykoza tak to bude dlhy tyzden.Uz vyse dvoch tyzdnov ma to trapi a neviem si rady, doktor mi aj dal mast ale nezabrala a co mi predpisal piatok sa bojim si dat , navyse mam nejaky tmavozlty vytok,asi z tej mykozy, no som na nervy co robit a mam strach aby bolo mimi v poriadku ☹
@alchemilkazltozelena Alchemiluš ja som si ta pomylila s niekym, som myslela, ze sme tak nejak +- narovnako, ide mi to tu asi na mozog trochu 😅 Tak u teba stale este nejake svetielko nadeje zije, drzim palec 😉
Ja som dnes 4dc a bola som na krv na ten prvy odber, este mam prist 13dc a 24dc. Som zvedava co z toho bude, lebo ten posledny odber ma byt po ovu a ja som mala ovu minuly cyklus az 25dc. Pripadne prehovorim sestricku na strvrty odber 😅 Ale ma pochvalila, ze som si vysadila duphaston, lebo to by mi vraj hp neurobili, lebo by to duphik skresloval, a aj o Inofolicu vedela, ta sestricka je fakt bohovska, ako stara kamoska sa so mnou rozprava 😵
@seraa No to tu veru flakame, mas pravdu, ale kedze nas tu je 5 skalnych pisateliek, z toho jedna tehu, to je 20% uspesnost 😀 Ale mohla by si nam vylepsit priemer, nebudeme proti...
Seraa aj ja mam panicky strach z porodu, a ked mi to nejaka kamoska zacne opisovat hned ma zaleje studeny pot a musim si lahnut, ja som ina padavka, ale myslim, ze po 9 mesiacoch roznych odberov, vysetreni a porodnej pripravy pojdem do porodnice viac zocelena ako teraz 😅 Podla mna to bude boj (moj porod), ale budem bojovat za to male stvorenie takze asi pojdem aj cez mrtvoly nech sa deje co sa deje 😀 obrazne povedane.
Pozrela som si video prirodzeneho porodu aj cisarskeho a poviem ti prirodzeny by som brala vsetkymi desiatimi...
siska skusila si probiotika na vkladanie? su uplne neskodne lebo su toprirodzene bakterie co nicia
pliesne sak asi vies, no tak si ich vypytaj su vatcsinou na 12 dni a plus si kup aj normalne probiotika na oralne pouzitie
a tie minimalne 4,5 mesiacov aby sa ti upravila flora , tak sa mykozi nebudu vraciat
ake tabletky ti dala? zevraj kanesten na 5 dni sa pouzivsa aj v tehu
drzim palce nech sa toho zbavis 🙂 , plod to neeohrozuje vatsinou zien ma mykozi v tehu
@seraa dakujem za rady , akurat som si bola kupit Lactofeel tak snad zaberie.Ale uz to mam len take ze dva krat za den to zacitim ze to zasvrbi tak to asi ustupuje,ale preventivne si to dam, pise sa tam ze sa moze pocas tehotenstva a ze je to na prirodnej baze aj ked sa to vytlaca do vnutra.Potvrdila mi to jedna lekarka a aj v lekarni.Ona ze to dava v 1.trimestri lebo ze vtedy sa nemaju ziadne tabletky vkladat do vutra.Tak snad to bude ok a nijako to neublizi mimi.MOj gynda mi dal Gynazol,ale v ked som citala pribalovy letak tak som sa zhrozila a tiez zeny v lekari mi to normalne vyhovorili ze oni by si to nikdy nedali na zacitku tehu, v dvoch lekarnach ma odhovarali a aj cez net nejaky doktori ze lepsie nie.Tak si ho nedam skusim ten Lactofeel a za tyzden idem do poradne, citim ze je to na ustupe tak to hadam prejde a ked nie tak mu v poradni poviem ze by som chcela nejake probio cipky.Ty kokos normalne ked nezistujes ani sa nic nedozvies.Sestricka mi raz u gyndu povedala , ze na co citate net , ale podla mna tu clovek najde viac realnych ad zo zivot. Nie ze by som neverila mojmu gyndovi, je dobry , ale co sa tyka takychto veci, preto ze som uz o jedno mimi prisla som adsej opatrna a zistujem a zvazujem nech si mysli kto chce co chce 😉
@siska765
niet zac
siska masuplne pravdu, jasomtakto veela krat samaobjavilaco je a preco
napr minulesom bola u gyn mojej a ze mam po snazilkovani nadruhy den ked idemna wc divny
pach v moci a ze somto nikdy nemala a ona zemoze byt ze flora, alebo spermie ked ostanu a tak
a poslala ma prec, po 2 mesiacoch som prisla ze mam trosku svrbenie a dala my bez testu tabletky nna
mykozu a ja ze ale co ak je to ta druha bakteria (je to tiez bakteria ktora vznika kedsanarusi flora) a nic
tka somsla inde na vyter nehc mi urobi a mala som pravdu mala som tu druhu bakteriu ktora sa lieci inak
a jediny rozdiel medzy mykozou a nou je ten zapach o ktorom som povedala a hned ju to malo napadnut! na druhy den lebo ekd zreaguje so spermimi tak to je reakcia
inak lactofeel nie je na mykozu ale na tu druhu bakteriu co @bibisko pisala
tak tak neda sa vzdy spolahnut

@taja27 Jasne, kasli na to, ty s tvojou povahou sa tym zbytocne stresujes..... Treba si spomenut na slova tej vestice....ze na jesen vidi dieta a hned sa ti bude lepsie dychat 😉