icon

Od dnes myslím pozitívne. Kto sa pridá?

taja27
24. jan 2013

ahojte baby tak soms a rozhodla,že oddnes idem myslet pozitivne po vzhliadnutí a prečitani knihy Tajomstvo,videla som aj film...pripojte sa a som zvedavá ktorej snažilke sa podari skor otehotniet pozitivnym zmýšlanim 🙂) pripájam aj video kuknite si ho baby fakt a počuvajte slová a vcítťe sa do toho....a negativne reakcie prosim sem ani neádvajte my sme tu "POZITIVKY"

alchemilkazltozelena
31. máj 2013

@seraa jj necham nic ine mi nezostava... nepredbiehaj, .. akoby si sa uz mrchy nevedela dockat... mozno nepride... dolezita bude tvoja zajtrajsia teplota 😎

seraa
31. máj 2013

@alchemilkazltozelena

no ani nepredbieham, denna teplota je 36,5 zic efakt klesla
mala by byt 37,0 minimalne
neva , kaslem na to 🙂 (zatial 😉 )
tak babule aspon vam nech to vyjde tento mesiac 😅

@taja27
@11miuska11
@elje

pekny weekend babyyyyyyy
hura je tu weekend!

11miuska11
31. máj 2013

@seraa
@alchemilkazltozelena
@taja27
@elje
ahojte kocky 🙂 mam dobre spravy..vsetko super v poriadku a babatenko krasne velike 6 cm ma 🙂 a dokonca predbehlo samo seba o tyzden v raste 😵 😵 😵 uplne nadsena som..juchuuuu 😵 😵 drzim vam palce a krasny vikend 🙂

seraa
31. máj 2013

@11miuska11

😅 😅 😅
to viddiis ako mu je dobre uz teraz !
som rada 🙂 nech to len takto pekne pokracujeaz do konca

11miuska11
31. máj 2013

@seraa dakujemeee :-*

elje
31. máj 2013

@alchemilkazltozelena Ale ved ten tvoj graf vypada uplne super, aku MS ty cakas prosim ta?? 🙂 Ved tam je este stale nadej, tak nic necakaj...

@11miuska11 Ako inak, ze? Jasne ze je vsetko v poriadku 😉 Ako prebieha take meranie? Len zo sona to vycita?

@seraa aj tebe krasny vikend! A nezufaj, pokles BT je uplne normalny, to este nemusi byt MS....

taja27
autor
31. máj 2013

@elje
@11miuska11
@seraa ahojtee babenky moje....ja som ani neveim kolký dpo hahah lebo neviem určit ovu važne....lebo mam BT 36,7 a viem prečo take nizke lebo su merane digi a nie rovnaakým ako pred tým a vraj sa to nemá menit atd....no takže tak baby miuska super tešim sa s tebou aj ja už chcem...
ozaj už mam fytosoju tak asi začnem od 2dc a som zvedavav či mi pomože k rýchlejšiej ovulacii xixiix ahojteee

11miuska11
31. máj 2013

@elje ano, to iba na sone vidi 🙂 ach, ale aj krv mi brali, tak verim, ze bude vsetko OK...baaaaabyyyy...taaak vam zelam, aby ste to coskoro vsetky zazili..je to krasne...a teraz, ked viem, kde je umiestnene, je to este krajsi pocit 🙂

taja27
autor
31. máj 2013

no baby od kedy mam ratat ovu podla vas???soldi píše že 23-24 dc....tak neveim kolký som DPO ???.////PISTEEEE!!!!! 😀 😀 😀 😀
http://www.womenzone.cz/uzivatelka/BIANCA27/gra...

taja27
autor
31. máj 2013

baby nikto nič???čo to????.-P kde ste moje? hehe no...

taja27
autor
31. máj 2013

@seraa hmm odkial maš žeby mala byt 37????? ved to je u každej inee a somarina a famy že 37 a si tehu prosim ta neprepadaj takýmto nepravdivým informaciam..vobec nie je potvrdene nikde že tehu je len od 37 a tiež ovulacia....ja mam aké bt a krivka tam je...takže netárkaj ok??)))

elje
31. máj 2013

@taja27 Tajus podla mna 21-22 dc, nemohlo by byt?

elje
31. máj 2013

@11miuska11 Je zvlastne, ze absolutne voci tebe nepocitujem 'zavist' 😅 Toto sa mi zatial stalo len s najlepsou kamoskou, aj oni sa snazia s manzelom a uprimne jej prajem, aby uz bola tehu aspon ona 🙂
Ty si uvedomujes, ze o pol roka bude z teba mamina? 😵

taja27
autor
31. máj 2013

@elje zlatko na 22 DC som bola na folikulo a folik mal 18 mma ovu je -posledný den nizkych teplot.-))tak neviem heheh už mi hrabe
noo inak ako píšeš aj ja vobec voči miuske necitim daku zavist....možno je tak veeeelmii osobne nepozname preto možno xi neviem.-)))

11miuska11
31. máj 2013

@taja27 podla mna si 12 DPO 🙂 a mas krasne BT, nech sa ti tam len drzia...juuuuj 🙂

@elje ty si zlaticko, mojaaa.... No, ked to takto pises, tak je to strasne skoro, ze pol roka...wuaa....nie, neuvedomujem si to 😀 😀 ale to snad pride...a vy sup sem na druhy breh za mnou 😵 😵 😵

taja27
autor
1. jún 2013

@11miuska11 no dakujem moja...dnes osm klesla na 36,6 neviem ako to bude asi pride MS no....čo už..

alchemilkazltozelena
1. jún 2013

@seraa ahoj mojka tak ako dnes? ja nemeriam kedze nemam baterky a ani mi to nevadi, aspon som v napati 😀 ved pondelok je tu uz coskoro 😀 a nejako mi to rychlejsie ubieha ako pred mesiacom ked sme spolu cakali, pamatas? teraz mi to ide nejako rychlejsie casovo...

@elje ahoj mojka dakujem za podporu, dnes som 27DC, a ked ovu bola 21ho maja, tak dnes je kolky DPO? 11, ci 12, ci ako sa to rata?

inak, dnes je MDD 😀 tak vsetko najlepsie, ved detmi sme po cely zivot 😉

elje
1. jún 2013

@alchemilkazltozelena Tak dnes by si mala byt 11dpo, to uz by si teoreticky aj testnut mohla 😉
No my dnes s manzelom oslavujeme, my sme naozaj vecne deti 😀

seraa
1. jún 2013

@taja27

ked som bola ja na folikumet a bolo 20cm tak povedal ze do 3-4 dni dni by mala byt
takze tvoja rataj ze do 4-5 dni , cize myslim ze 25-27dc... co myslis?

seraa
1. jún 2013

@alchemilkazltozelena

ahojky ani aj som dnes nemerala, ms este nikde aj ked uz normalne to vyzeralo ze dorazi
ale odkedy som mala hormony tak je u mna normalne ze mam pred ms syndrom aj 10 dni pred
ale myslim ze dnes zajtra asi
ak som mala a myslim ze som mala 11,12 dc ovulku tak 25 ale 26 dc
mna to tiez moc netrapi neto krat , som takaanfuknuta cela aj prsia aj brucho ze uz aj nech si dojde ak ma na plane 😠

taja27
autor
2. jún 2013

@seraa no aj ja tak ratam že ten 25 dc asi bola....

taja27
autor
2. jún 2013

@seraa ale mne povedal že zajtra pozajtra ked som bola amal 18 mm to bol pondelok...

seraa
2. jún 2013

@taja27
@alchemilkazltozelena
@11miuska11
@elje

ahojte baby, tak ja dnes 1dc :( ,cize 26 d cyklus som mala znamena ze ovulka bola 12 a my sme snazilkovali
az 13dc ale radsej tak nech sa ten organzmus ocisti od tych antibitotik a hromonoch co som brala
tak alchemilkus a tajus teraz je to na vas 😉

taja27
autor
2. jún 2013

@seraa ahoj moja...no mna sa bliži bt...dnes rano zase stavy...taketo niečo ...

Dnes rano zapnem STV1 Hraju Šípkovú Ruženku...som smutná lebo sa zase bliži MS pozriem na TV je tam smutná žena...priskoči k nej žabka a pýta sa:královná,prečo si taká smutná?
Královná:každý den sa dívam na okolitu krásu prirody,no nič ma neteší...moje srdce je prázdne a túži po dietati...bojim sa,že mi plynie čas a ja už neporodim....
Mne sa tisnu slzy do oči lebo hovori ako ja...
Žabka jej odpovie:neboj sa sa královná do roka porodíš krásnu dcérku...
a ja sa potom rozplačem...
a bliži sa MS už mam taký hnedstý výtok....no ozaj to bude ako povedala veštica na konci roka hahaha kiežby to bola pravda...

seraa
2. jún 2013

@taja27

tajus bude, vidis este aj zabka to dne spotvrdila !! verim tomu,neboj do rokasme v tom...
nenechaj si pokazit den , ty savobec nemascoho bat, tebe len trosku skace ovulka hore dole
to sa da pekne napravit 🙂

taja27
autor
2. jún 2013

@seraa no ved keby sa napravi ale neveim ako už...či mam ešte pozostatky dufatsonu alebo čo v tele je to užas..

taja27
autor
2. jún 2013

@seraa a si lzatá dakujem..moj mm hovori bože ty zase vyzeráš ako pred umretim usmej sa prosim ťa neboj sa bude babatko....ach jaj
a možno mi inofolic posunul ovulaciu na skor 🙂)) čo by bolo super aspon by osm nemala take dlhé cykly!!!! lebo je to otras čakat 23 dni na ovulaciu..
objednala osm si tu od jednej baby INOSITOL jedno balenie za 8,50 ma vynde lacnejšie ako inofolic...a kupim si kysleinu listovu a je...B6 už berem

seraa
2. jún 2013

@taja27

haha no ved sa mu to lahko hovori ale ma pravdu (tvoj mm)
😉
ja idem pit zase alchemilku , odkedy sa to ma pit? od 1 dc po ovulku?

taja27
autor
2. jún 2013

@seraa ano tak..ja ju nepijem radšej neveim prečo ale nepijem a mam 2 krabice čaju...mam skusit??načo ona je dobre vlastne???

seraa
2. jún 2013

@taja27

upravuje cyklus a pomaha prekrveniu maternice
ja idem skusit ju pit ked uz nic aspon neuskodi a je zdrava a prirodna 🙂