icon

Od dnes myslím pozitívne. Kto sa pridá?

taja27
24. jan 2013

ahojte baby tak soms a rozhodla,že oddnes idem myslet pozitivne po vzhliadnutí a prečitani knihy Tajomstvo,videla som aj film...pripojte sa a som zvedavá ktorej snažilke sa podari skor otehotniet pozitivnym zmýšlanim 🙂) pripájam aj video kuknite si ho baby fakt a počuvajte slová a vcítťe sa do toho....a negativne reakcie prosim sem ani neádvajte my sme tu "POZITIVKY"

taja27
autor
6. jún 2013

@alchemilkazltozelena a kolko mal milionov na ml? ked menej?

alchemilkazltozelena
6. jún 2013

@taja27 urcite som nikdy nepisala o azoospermii..

objem 3,5 ml
78 milionov spermii
motilne 27 milionov
motilita a
patologia 40%
zaver - mierna astenozoospermia
uzivat profertil 2x1 tbl
kontrola o 2 mesiace

alchemilkazltozelena
6. jún 2013

@taja27 a tvoj mal ako?

taja27
autor
6. jún 2013

@alchemilkazltozelena a to mal na jeden mililiter??tak to potom kde je probelme otehotniet??? moj mal 43 mil
pohyblivost a
ale na 1Ml mal 11milionov...a oligospermia...tiež profertil a otehotnenie mi povedal primar že sa dá aj prirodzene ale trvat to bude dlhšie..al vy ste mali teda dost...

alchemilkazltozelena
6. jún 2013

@taja27 neviem kde je problem.. to vie asi len Pan Boh 😔 kolko parov ma vsetko ok a nemozu mat deti... vela aj psychika robi... spg mal celkom dobry, mesiac bral profertil potom sme presli na lacnejsi fertil man a v juni uvidime, ci to malo nejaky zmysel.. preto chcem ist na tu priechodnost, co ked je problem tam..

taja27
autor
6. jún 2013

@alchemilkazltozelena my sme pred tým mali ťaku oligoastenozoospermiu....tak teraz je to stokrát lepšie....norma je 15 milionov na 1militer... takže ja verim že prirodzene otehu ine ani nepripuštam ani nechem chcem to prirodzene a ten užasný pocit zažit nie umelo pokial to nebude nutnéé určite nie!!!! som zvedava ake budete mat po profertila vylsedky ja som ho nekupovala je drahý a vela spermii vraj po nom býva mrtvych tak neviem no

taja27
autor
6. jún 2013

@alchemilkazltozelena no uvidite ako bude...my mame dobru rýchlost už len pomenej preto ebre kotvičnik ale nie každý mesiac iba každý druhý...uvidime to je na zvyš počtu...

alchemilkazltozelena
6. jún 2013

@taja27 ani ja som nikdy nechcela umelo ale nebudem cakat 10 rokov...pockam este nejaky cas a potom...
tak to som aj ja zvedava...

elje
7. jún 2013

@alchemilkazltozelena
@seraa
Caute baby, aj moja kolegyna bola na prefuk a dalo sa to vydrzat. V sucasnosti to uz robia vsetkym v narkoze, takze sa to neda porovnat s minulostou kedy si to zeny museli naozaj vytrpiet 'zaziva'..... takze ak by nebodaj bolo treba tak ja som rozhodnuta, ze pojdem. Aj na bolest si musime zvyknut ked chceme rodit 😅

@taja27 ty si riadna shopoholicka 😀 Tiez rada 'liecim' nakupovanim. Ale nemam rada taky ten vnutorny pocit potom, lebo na jednej strane si poviem, ze sme obaja pracujuci bezdetni, cize peniaze boli aj budu.... a na druhej strane mi to niekedy pride ako plytvanie ked si kupim cierny svetrik, ktorych mam v skrini asi 5 dalsich 😅

@11miuska11 Ahoj Mius, chodis nas este obcas skontrolovat? 😅 My uz ta velmi ani neoznacujeme, teda aspon ja....ale to nie ze by sme na teba zabudli, ale len chapem, ze teraz mas kopu inych starosti a skor ako nas tu tak treba precitat urcite strasne vela inych veci aby sa clovek zorientoval 'ako byt tehu' 😉 Ale velmi sa tesime na nase prve pozitivne inofolicatko 😀

Baby pekny den vam prajem, ja dnes uz 13dc, ani sa mi nechce verit, strasne to leti...

seraa
7. jún 2013

@elje

ahojky, dlho si sem nezavtala ako sa mame' ? jej uz 13 tak to uz zachvilu ovulka, drizm palce
inak ten prefuk , to ta neuspia daju ti len cosi na znecitlivenie ale aj tak vsetko citis :(
ja neviem mozno som ja natrafila na odstrasujuce pribehy
p.s ako vravis ja to iste s tym shopingom , neviem sa zastavit a potom mam vycitky
😀
@alchemilkazltozelena
tak to nemate vobec zle vysledky , drzim palce v tomto kole
😉

@taja27
tajus vy mate este nejaky kontrolny spg? ja si myslim ale ze to neni dovod preco nie, ja si osobne myslim ze tebe sa upravy lepsie cyklus a hormony a budes v tom
😉
@11miuska11 nasa kde si? ako sa mate? rastiete?

alchemilkazltozelena
7. jún 2013

@seraa moja to su vysledky z marca co bol na prvy spmg, teraz este nebol, pojde koncom juna...

taja27
autor
7. jún 2013

@seraa ahoj ahoj no my máme ist na kontorlný spg ešte ale neveim či pojdeme nemam velmi chut dáme si asi pauzu ...no miuska je už na dovče vraj.-))

seraa
10. jún 2013

@11miuska11
@alchemilkazltozelena
@taja27
@elje

babule poslala som vam vsetkym srdiecka, konecne som ich nazbierala tak aky som mohla dat kazdej 😉
tak nech su vam pre stastie a uspeny tyzden prajem

alchemilkazltozelena
10. jún 2013

@seraa jeeeej dakujem krasne <3 :-*

elje
10. jún 2013

@seraa Dakujem Serinka, si zlata, uz som ho poslala dievcine, ktorej viem, ze dnes zdvihne naladu 😉

taja27
autor
10. jún 2013

@seraa ahoj dakujem kráásne🙂))

@elje ahojte baby inak zdravim ja som už malo je mi tak lepšie.-))

alchemilkazltozelena
12. jún 2013

ahojte baby, ja dnes 10DC a mam hnede spinenie..moze to byt z prechladnutia? som totiz chora jak pes a mam aj dost stresu poslednu dobu...

boniqa
12. jún 2013

ahoj babenky ja som tu už tak davno nebola nestiham ani čitat čo všetko ste popisali.ja som sa rozhodla zmenit gynekoolga vlastne ani nie zmenit ale navštivit takeho čo je v nemocnici,./potahala som vplivne nitky/ normalne som bola hotova s pristupu .porobil vyšetrenia a hend na rovinu povedal že liečba ktorou som sa snažila otehotniet je nanič nadarmo som brala dufik cca rok.vysvetlil mi ze neovulujem a povysvetloval všetko okolo toho nasadil mi clostil a zajtra mam začat chodit na folikulometriu a potom na hormonalny profil.taky bol zlaty že ešte aj dojde mimo svojho volna do nemocnici aby mi cez vikend spravil folikulomet.aby mi to riadne odsledoval.normalne som hotova z takehoto pristupu..predtym čo som mala dokyho tak ten mi každe dva mesiace predpisal dufik a povedal že sa uvidime o dva mesiace a to bolo všetko ked som mu povedala že chcem folikulom. tak povedal že aj tak mam male folikuly že to bude zbytočne sledovat.hadam sa začalo štastie usmevat aj na mna.držkam vam všetky palčeky

elje
12. jún 2013

@alchemilkazltozelena
@taja27
@seraa
Caute babizne, aj ja som tu uz cim dalej menej comu sa tesim 😅 Leto je tu, voda laka a tak nie je cas vysedavat pred pc.... Snad sa nam to v lete vsetkym trom podari 😵
Ja dnes hlasim 18dc, ovu este stale nikde a uz ju netrpezlivo cakam....Minuly cyklus bola 25dc tak mam asi este cas. Vobec neviem ako si naplanovat keksik, aby sme nic nepresvihli 😀
Idem sa este trosku von poslnit jak jasterica....tak krasny vecer vsetkym!

alchemilkazltozelena
12. jún 2013

@elje ahojky ja som vyssie pisala ako som na tom... chora jak pes a este aj hnede spinenie na 10DC, cez vikend ideme do tatralandie, mame to uz zaplatene, tak neviem ako tam budem existovat ☹ teraz sa nam toho vela nakopilo, vsetko naraz, ale ovu to podla mna tak skoro nemohla byt... ani ja sem uz nechodim, niet casu... tak prijemny zvysok tyzdna a nech ovu dorazi cim skor ;) a skuste sa milovat kedykolvek, nie len ked treba podla tabuliek ;)

seraa
13. jún 2013

@boniqa

ahoj , no super, tak drzim palce, teraz uz sa zadari, baby co maju problem s ovulkou tak hned prvy alebo druhy cyklus s clostylom otehotneli

seraa
13. jún 2013

@alchemilkazltozelena

ahoj moja, to by nemalo byt z prechladnutia ale asi len tak , pomalsie sa cistis vies.. moze byt ze z infolicu a tak
to vsetko co berieme alebo sme brali moze hocico vyvolat
ja dnes 12 dc , vcera som si urobila ovu test a boli dve palicky jedna slabsia takze dnes by mali byt dve silne cize dnes,zajtra pozajtra ov
ale skor dnes , lebo aj minule som musela mat na 11 alebo 12 dc
@elje rob si odnes ovu testy aspon po 6 dni a hned budes vediet kedy je ovu
inak aj aj som dobre naladena a je mi to momentalne trosku tak jendo 🙂
tak babule pekny weekendik prajem
@elje ty sa kde opalujes ci kupes,,... veddd jeee estee zimaaa a voda musi byt ladova, nie??

alchemilkazltozelena
13. jún 2013

@seraa mojko ja neberiem inofolic 😀 neberiem momentalône nic, len vitamin E... nic viac...

boniqa
13. jún 2013

@seraa no ja asi ten pripad nebudem bola som teda dnes na foliku a povedal mi že v 10dc jeden je na ledva 8mm a druhy 12mm neviem či je to dobre alebo zle v utorok idem zase ,rozhodla som sa že od dnes budem uživat aj inofolic hadam pomože

elje
13. jún 2013

@alchemilkazltozelena Ahoj, tak zase ta skolila choroba? To je skoda, stale nejake prekazky 😖 Ale raz sa to podarit musi... Uzite si tatralandiu, tiez by som rada vypadla cez vikend, ale mame vela prace okolo domu tak sa teraz neda, uzite si aj za nas 😉

@seraa Ahoj, ja som to myslela len obrazne, ze slnko laka 😀 Neboli sme sa este nikde kupat tento rok, aj ked niektore kolegyne uz boli v nedelu v Galandii.....brrr a tam byva este aj aka studena voda k tomu 😎
Kupila som si 5 kusov ovulacnych testov, zacnem testovat od zajtra 20dc do 24dc, to by malo stacit, dlhsie uz na ovu hadam cakat nebudem 😅 Len u mna bude problem 2 hodiny pred tym nepit, ja mam pollitrovku mineralky stale zo sebou aj v kabelke. Budem testovat o 19h, predtym budem cestovat domov z prace a na nakupy tak sa mi bude lahsie kontrolovat 😀 Aj ked neviem ci mi tie testy v niecom pomozu......mne aj keby nahodou vysiel pozitivny, tak budem v takom strese, ze rovno na psychiatriu a nie na postel cukrovat 😀

@11miuska11 Ahoj, kde si?? Vsetko v poriadku? Dlho som ta tu nevidela 😕

elje
13. jún 2013

Baby, tak strasne ma dvakrat pichlo nalavo v podbrusku, ze to sa mi este nestalo 😅 Myslim, ze ovu sa blizi. Huraaaa...lebo to je to obdobie kedy sa pokusame splnit si nas sen 😵 Tak hlavy hore vsetky, my to dame 😉

seraa
14. jún 2013

@elje

ahojky 🙂

ja tiez testujem lebo chcem vediet ze bez umelych hormonoch aky mam cyklus, tak ten minule bol dobry 12 dco ovu a 26 ms cize 14 dni lutelna faza co je ok,
ale predsa som bola mesiac po klostyle , chcem este aj teraz vediet
zatial to vyzera ze ovu bola vcera alebo bude dnes ovu test bol pozitivny aj vcera aj predvcerom
uvidime co dnes ale som rada ze mam jasno v tom ze to je po tom 11 a pred napr15 vies
budes aj ty mat jasnejsie
drzim palce

seraa
14. jún 2013

@boniqa

neboj to sa klostylom napravy 😉

alchemilkazltozelena
14. jún 2013

baby ja dnes zas hnedocerveny vytok ☹ ked mam zas polyp, asi ma porazi ☹

seraa
14. jún 2013

@alchemilkazltozelena

a ked si mala predtym tiez si mala vytok?
no ja som mala nahromadenu sliznicu, on si prvej myslel ze polip ale nebol to.. nemala som absolutne ziadne vytok alebo dlhsiu ms
aku si mala ms ?