Od dnes myslím pozitívne. Kto sa pridá?
ahojte baby tak soms a rozhodla,že oddnes idem myslet pozitivne po vzhliadnutí a prečitani knihy Tajomstvo,videla som aj film...pripojte sa a som zvedavá ktorej snažilke sa podari skor otehotniet pozitivnym zmýšlanim 🙂) pripájam aj video kuknite si ho baby fakt a počuvajte slová a vcítťe sa do toho....a negativne reakcie prosim sem ani neádvajte my sme tu "POZITIVKY"
@elje
ahojky
to by malo stacit , sperimei preziju a cakaju na vajicko niekolko dni
nabuduce musis poistit od pozitivneho testu aspon kazdy druhy den
moze to byt ja uhniezdovanie ta bolest
@alchemilkazltozelena
paradaaaa idesssss, to je tehu !!!
@seraa @elje dakujem vam baby ako vzdy za podporu.....ale stale zabudame na 1 dolezity fakt a ten sa vola LUTENYL ktory podla mna toto vsetko sposobuje...aj tu zvysenu BT aj to ze este nemam MS....uvidite ze mam pravdu, preto ani netestujem zbytocne.....dnes som si BT nemerala celu noc som nespala chodila som po byte strasne ma bolela hlava takze merat by nemalo zmysel kedze som ani nespala....myslela som ze mi hlava praskne, taku migrenu nepamatam kedy som mala naposledy....otras...az nad ranom som trosku pospala....ak do stredy nepride ms potom urobim test aj ked myslim ze dovtedy pride a neviem najradsej by som ho ani v stredu nerobila lebo zbytocne, to robia len tie tabletky....viem ze by som mala pozitivne mysliet ale ja som znama tym ze som realistka 😀 aj ked obcas zasnivana....prajem vam prijemny tyzden skrateny (aspon to) 🙂 kedze v piatok je volno a my sa ideme stahovaaaaaat na novy byt konecne 🙂)))))
@alchemilkazltozelena
no a co? jasne ze dufame a namyslame si, sak jej to naturalne a nie je to trestne naopak lepsie ako byt negativne a nahovarat si ze nie
sak mysliet pozitivne o to ide
takze si kludne mozeme kazdy mesiac nahovarat ze sme tehotne ved je to normalne u zeny ktora sa snazi uz niekolko mesiacov 🙂
a ked nevyjde tak sme sklamana, samozrejme aj to je nromlane a cast toho
takze kludne si snivaj a ver a aj my verime ze ej to tehu 🙂
k testu , no vidis ja zase naopak radsej si urobim hned ako sa da aby som sa zbytocne nenatahovala...
lebo ak den meska ms to je taka velka nadej ze potom je aj take velke sklamanie, takze radsej nech viem to sklamanie prv nez neskor ked je vacsie
alchemilkus drzim silno palce a tesime sa na dve palice
😅
@alchemilkazltozelena uuuuplne presne som to mala tak, ako pises 😵 😵 😵 ved pozri moj grafik 😵 😵 taaak sa tesim..juuj...a kedy necakas tu opicu mrchavu ? 😅 drzim palec...myslim na teba !!! vysoka BT nie je len tak!! ma dooost VAZNY dovod...tak verim, ze u teba to bude ten, na ktory vsetky cakame 🙂 🙂
@elje pekny grafiiiik 🙂 tfuj tfuj tfuj, nech BT len stupa do neba 😀 my sa mame super, babo rastie, dnes som bola na sone konecne po dovci, takze vsetko OK 🙂 uz cakam len na vysledky krvi, ktore urcite dopadnu ukazkovo 🙂 🙂 🙂 a na dovolenke bolo super...len cesta naspat sa mi moc nepacila, takze uz letiet nebudem urcite tento rok ani na kratko...ked, tak mozno niekam do tatier autickom vybehneme 🙂 aach baby...tak vam drzim vsetkym palceky 🙂
@seraa ano, oddychnuta veru riadne som 🙂 a vsetko v poriadku mame...babo rastie...tak sa vytesujeme...a myslim na vas...vy to date kocky...a prave v lete, ked si date vsetky pauzu a prestanete na to mysliet 😉
@11miuska11 Jasne, ze vysledky budu Ok, na ine ani nemysli 😉 Ten tvoj optimizmus nam tu chybal Mius, mam ta velmi rada aj 'nase' prve pozitivne babatko 😵
Ten moj graf nie je ani zdaleka idealny, ale beriem to uz trochu aj s humorom - ovu bola potvrdena testami (mam doma zbierku desiatich takze je to jasne) a teraz uz mozu fakt aj hromy blesky....mala som ovu a som stastna 😀 😀 To mi zatial staci...
@alchemilkazltozelena Nestresuj sa zbytocne. Presne ako hovori @seraa - tes sa aj z toho, ze mozno si tehu. Ved to je na tom to pekne. Sice to potom boli, ale to tesenie, to napatie, tie podvedome plany, ktore aj ked chces potlacit tak sa to neda 😅 su proste super. Myslim, ze aj to patri k snazilkovaniu (ak sa to nepodari na prvy sup samozrejme) 😅
Ja by som na tvojom mieste testovala uz dnes ked si mala dostat MS. Drzim palce aj na nohach a dnes cely den na teba myslim 😉
@seraa tvoj manzel bol na vysetreni? Uz si nepamatam, aj ked viem ze sa to tu rozoberalo... chyba je urcite na tvojej strane (resp. nikde)?
@elje presne tak, dolezite je, ze mas ovu...len ta BT nech sa ti drzi hore, nech mas aj lutealku pekne potvrdenu...no uz sa tesim na dalsie pozitivne babatko 🙂 takze posielam miliardu tehu virusikov 😵 😵
@11miuska11 dnes som ju mala dostat dnes som 29DC...ty si nebrala lutenyl nahodou?
viem bambulky moje ze mi chcete dobre, ved aj ja vam 🙂 lebo vas mam raaaaaada 🙂 dakujem za kazdy vas nazor a radu 🙂 keby som aspon prsia mala zvacsene ale nic ☹ no ved uvidime...rano sa pokusim zmerat BT aj ked bude asi ina hodnota nakolko mam iny teplomer lebo tamten mi prestal fungovat...takze moze byt ze bude ina teplota ako by bola na tamtom teplomeri....sama som zvedava....drzte sa myslim na vas 🙂
@11miuska11
@elje
@alchemilkazltozelena
@taja27
ahojte dievcata tak ako co nove?
ja dnes 6dc dnes mi skoncila ms,
zaujmave bola silna a vacsinou mi skonci sice 5,6 den ale uz od 3dna je slaba
a tentor az bola este dost silna a prve dni 3 hrozneei asi nikdy som taku nemala.. no neviem co to ma byt
ale uz konecne skoncila...
pockam este nejake dni a ak sa mi bude chciet budeme snazilkovat, uz sa mi baby vam poviem ani nechce
zase dookola to iste, snazilkovat, cakat, sledovat, merat,testovat a nic
uz nemam na to sil uz som z toho znechutena
tento krat som mala zlu naladu celu ms, vatsinou mam tak den pred a v den ale tento raz celu ms aj na muza som nakricala kvoli vselijakym blbostam
tak
ale dnes sa citim uz lespie
pekny den babule vam zelam a cakam dobre spravy 🙂
@seraa ahoj ahoj...no ja som dnes 29DC ovu nikde a MS tiež hahah no ila
ako aj mne to ide pekne na nervy sledovanie hlienu ocikavanie testov a hovno z toho meranie BT atd....proste tento cyklus domeriam a kašlem nato ozaj ....
inak nič nove le som s BT dole takže ovu ešte nebola podla šetkeho....
ja mam volno idem do mesta kuptit čo treba a pripravit na dovču ideme 20
pekný den
@11miuska11 ahoj vitaj medzi nami 🙂 ako si sa mala? ake počasie bolo tzam?lebo tu zima užas...ja som zatim bez ovu a osm 29 DC no sila proste možem to ocikat už ako tie tsty čo ocikavam... už ma to nebavi včera soms a rozplakala pred kolegynou...ked mam take dlhé cykly je to o ničom...berem len Inostiol Inofolic nie..takže tak no mavajte sa tu
ahojte baby tak som rano zmerala a zas 37,2 tak som testla ale nie z prveho ranneho mocu ale to je jedno lebo aj tak bola len jedna palicka ako vzdy....takze tak mam istotu ze tu teplotu maju na svedomi tie blbe tabletky ktore uz od soboty neberiem...som zvedava kedy dostanem ms, ze ako mi to rozhadze cyklus, lebo tam pise ze neziaduce ucinky su amenorhea - cize vynechanie ms, a to som pouzila test ktory som chcela mat vitazny ☹ no nic viac netestujem, budem len merat BT dufam ze ms do par dni dorazi...ale dobre ze som urobila test lebo zbytocne by som si nadeje robila...a v zivote tie tabletky nechcem uz ani vidiet...
@seraa ako ten cas leti uz mas po ms....aj ja chceeeem 🙂
len taky postreh...vcera sme chceli no viete co a normalne sa mi nedalo, v zivote som taka nebola...ako vyschnuta Sahara, lebo ja s tym nemam problem, praveze naopak, vzdy som praveze az prilis mokra xi xi neviem ako to mam napisat 😀 ale tak sme zeny tak rovno to napisem...a vcera som bola sucha ako este nikdy, aj priatel bol v soku...dufam ze sa mi to uz viac nestane lebo to bol otras 😖
ahoj,
to mi je luto ale ber to pozitivne brat vselijake tieto tabletky v tehotenstve nie je najlepsie, teraz sa ti doplnilo co bolo treba a nabuduce otehotnies a nebdues mat tuto chemiu v sebe 🙂
hej vela bab pisalo ze vysusuju tieto hormony, to mas z toho to sa ti napravi a mozno aj stres vies..
ja tiez radsej testujem hned ako sa da lebo ako naschval ms meska a uz si robim nadeje zacnem verit a nic o to je to horsie
no nechcem ti robit zbyzocne nadeje ale test nikdy neni 100percent a ms este nedorazila a bt je hore, cize este nic nie je stratene 😉
no hej ja mam po ms ale este dnes mam trosku , nejaka divna ms dufam ze je vsetko ok ale do septembra nejdem nic uz riesit
ale ja verim ze je vsetko ok a ze sme zdrave a ze to fakt len chce aby sme vypli a boli stastne a to je ten problem, lebo to je prave to tazke 😨
@seraa dakujem mojka 🙂 ale nejde mi do hlavy ten pokles teploty v sobotu na 37 a ta zimnica....no nic, ved o par dni sa dozviem definitivne, kebyze naozaj nepride ms ani do tyzdna tak potom asi este raz testnem a ked nic tak neviem co sa robi v takych pripadoch....na vyvolavacku som bola len raz v zivote ked som bola prvy rok na vyske a tri mesiace som nemala mrchu zo stresov....takze neviem ci potom dalej cakat na ms alebo ist si ju dat vyvolat....zatial to necham tak, dovtedy mi vy moje devuchy isto poradite co robit 🙂
ja neviem asi som blba a menim casto nazory ale este stale akoby ,,verim" neviem preco aj ked vcera som pisala ze uz nedufam, sama neviem, tie hormony ma nacisto poblaznili 😀 v takej neistote som uz dlho nebola kedze vzdy som mala ms pravidelnu...
a ja verim ze vsetky by sme rovnako verili ako ty
a vravim este nic nie je stratene ! vela babam test neukazal aj neskor ked robili
a ked dojdem ms no taak nech dojde , raz nedojde 🙂
ty si kludne teraz ver , preco by si nemala, same sa asi viac stresujeme tym ze sa snazime neverit ed verime
to nie je dobre
mali by sme tomu nechat volny priebech ked cakame tak cakat a dufam ked nic tak sklamanie no a co vsak ved to je priroda
naopak menit to nie je zdrave
pockaj este 3 dni aj 5 a testny este raz
@taja27 presne, ako pise sera, podovolenkujete, prepnete na ine myslienky, uvolnis sa a bude to 🙂 ani mi nehovor, ze dlhe cykly ☹ som sa s tym natrapila...mesiac a pol cakat na ovulku, co ostatne uz maju dve ovulky za sebou..aaach...a ako vies, ze nebola ovu? Skusala si ovu testy? Nam bolo super na dovci, ale uz by som neletela...nie je to ani trosku prijemne pre tehotnu..brrr...ked, tak autom mozno v lete skocime do tatier este, ak by bolo moc teplo...no tento tyzden je v BA totalny hic...fuj! vsetko sa tu od toho betonu a stavieb odraza a prazime sa vo vlastnej stave! ale keby je zima, tak nadavam viac 😵 😵 😵 nohy mi este nepuchnu, tak som v klidku.. myslim na teba...stale mas sancu na ovulku, neboj 🙂
@seraa hlavu hore a smelo do boja 🙂 alebo na leto zlozit zbrane a vykaslat sa na celu bitku 🙂 myslim na teba, uz to tu rozbite, kocky...alchemilka nam dava nadej stale 😵 😵
@alchemilkazltozelena kamoska tiez testovala pred MS a vysiel jej negativny...strasna ozieracka od smutku a o tyzden na to, dve palicky na teste 😀 kazdej zene sa inak vylucuje HCG do mocu...niektorym ukaze test az po 3 tyzdnoch 😵 😵 😵
@11miuska11 ahoj dakujem moja is zlatá .-/// no ved mam už som 29DC ide mi to ne nervy veru ine už maju dve za sebou ale na dobre sa dlho čaká ozaj asi to plati aj u mna ako u teba.)))
kupila som si dnes Femibion vraj je velmi dobrý a na mesiac ma vynde 13e čo je pohode...uvidime no aj lekárnička mi hovorila že ozaj sa nato netreba sustredit no keby sa to dalo...dufam že na dovolenke vypnem ale mylsim že mna stresuje to meranie sledovanie sa je to o ničom....
@serra ideme do chorvatska a kde neviem ideme na blink aj s kamošmi na aute .))ved vypnem no heh inak baby ta veštica čo som bola u nej....mojmu kamošovi sa splnilo to čo mu povedala pred 4 mesiacmi ako mam dost🙂))))no dufam že to vynde aj mne s tým tehu xiix
Ahojte vsetky baby aj ja som si dnes povedala ze zacnem mysliet pozitivne 🙂 , viete 3 roky snazenia a nic po vytuzenom babatku ani kuk , no ved raz to pride, zacnem si uzivat leto a potom od septembra hup do toho, dnes som si povedala a dost bola som v centre a tam mi dal ziadost na IVF ale neviem ci ju podat co vy nato poradte mi ☹
baby neviete kde sa da kupit digitalny test a za aku asi cenu? ci v lekarni alebo kde....este som nikdy digitalny nepouzila tak aspon raz by som chcela...mozno je aj presnejsi ako obycajny jednoeurovy z billy :D
@alchemilkazltozelena ja som kúpila v lekármi a stál ma cca 7 eur 😉
@alchemilkazltozelena Jasne, kupis v lekarni aj na nete. Stoji rozne od 7 do 9 eur. Tfuj tfuj tfuj 😉
Inak aj ja uz som sa dostala zas do stavu, ze si zacinam namyslat priznaky - nevolnost, nafuknutost, pachut, aj ked viem, ze je to uplna kravina 😀 Ale co uz, to sa neda inak, ved to by sme sa nemohli volat snazilky 😅
Baby moj cyklus vyzera dobre, co poviete, ze? 😀 Len ta teplota nie a nie stupnut, ale co uz... ked neprsi aspon kvapka 😀
@11miuska11
@seraa
@taja27

@elje asi maš pravdu zakliaty ,ja som mala ovulku 20 dnes som si zo srandy spravila testik a bolo mi do plaču jeden pasik 😢 hrozny pocit .dufala som ze to tento mesiac vijde ale asi nie takže aj sa budem čakat mrchu mrchatu ☹