Od dnes myslím pozitívne. Kto sa pridá?
ahojte baby tak soms a rozhodla,že oddnes idem myslet pozitivne po vzhliadnutí a prečitani knihy Tajomstvo,videla som aj film...pripojte sa a som zvedavá ktorej snažilke sa podari skor otehotniet pozitivnym zmýšlanim 🙂) pripájam aj video kuknite si ho baby fakt a počuvajte slová a vcítťe sa do toho....a negativne reakcie prosim sem ani neádvajte my sme tu "POZITIVKY"
podla minulych razov som mala 11-12-13 dc ovu , hlien mam uz dva dni trosku , ten predovulacny
ovu by mala byt dnes alebbo zajtra
vy teda riadne snazilkujte tieto dni vcera som citalla niekde ze este treti den po ovu je sanca
a najlepsie je kazdy druhy den aby sa spermie obnovili a dozreli
@seraa ano snažili sme veru .-))) dost vela xixi aj včera aj dnes budeme ano aj 3 den??ty koksoo ja so 2 po tak ideme ho volat dnu xixixi
noo to maš super tebe riadne rýchlo rastu foliky to nei ako mne.-(((
nemeriaš BT či maš ovu teda či ako? ked sa vam nedari dlho a mm už bol na ten spg???
@elje xixi no ano ja dufam že je to ovu a nie dáka cysta!!!.)))veru miešali sme taaa heeet moj mm hovri že je uplne "vyštavený a odšťavený"?.)))))))))))))))
ale nie sme trápne, asi to tak má byt proste....ale verim tomu že budeme proste mojej sestre sa snivalo s rybami hm... to znamená tehu .-))hehehe ale tak nedávams i nádeje ale bolo by to suer.))
@elje
@alchemilkazltozelena
@taja27
@11miuska11
ahojte dievcata
tak moje "krvave vlakienka" uz skoncili neviem co to bolo, bolo to na 10 dc
nemam testy ale ako ste mi poradili tak som si zmerala teplotu rano a 36,3 cize ovu este nebola
skor bude dnes alebo zajtra
ale asi to bude mozno cosi po ms, bola dlha a silna ...
babule kto je "cakacke" ?? elje ze? najblyzsie a potom taja?
drzim palce baby
miuskaaa zdravim 🙂
@seraa ahoj mam ich vela, nedavno som bola na hycosy zistit priechodnost vajickovodou , tie vysli dobre, bola som už aj v centre, minulý stvrtok po vyjadrenie Dr. hermana hned mi dal ziadost na IVF, lebo zaciatkom tohto roka som bola pri nom na 3 vysetreniach, tam mi zistil ze si vytváram protilátky proti manzelovim spermiam,a ty si bola niekde co mas za sebou beries niejake vitaminy
@seraa Ahoj, no podla toho aku 'cakacku' myslis 😀 Ja momentalne cakam/necakam MS. Dnes 13 dpo, teplota stale hore. Lutealku mavam 13-14 dni takze MS by mala prist bud zajtra alebo v stredu. No a v stredu idem hned aj ku gyndovi so vsetkymi vysledkami horm.profilu tak sa na ten den tesiiiim 😵 Ak nepride MS, tak si zacnem zas nahovarat, ze som v tom 😅 aj ked tentokrat ma nic neboli, nie som nafuknuta ani nic podobne....
ahojte tak ja kašlem na BT AJ NA šETKO pretože sa mi spušťa MS a ani neviem či bola ovulacia či nei som *35DC fakt nemam slov...kašlem na všetko nebavi ma to... ahojte
@elje mam vyzerá otrasne...ako anovulák ....ako nechápem..neveim čo robit či ist kd r nech mi urobi HP a trvat natom alebo čo neviem...alebo nepraskol folik alebo...neviem alebo neverit BT alebo z vyčerpanosti...neviem proste ma to deprimuje a odrádza merat si BT
http://www.womenzone.cz/uzivatelka/BIANCA27/gra...
@taja27 Ojojoj, nechcem ti pisat zle, ale zas ani klamat - ak zajtra nestupne aspon na 36.8 tak ovu zrejme nebola. Ked s nou mas taky problem, mozno by som sa s Gyn porozpravala o nasadeni clostilu, pomohol vela zenam...porozmyslaj. Darmo sa stresujes. Viem, ze prirodzenou cestou bez hormonov by to bolo lepsie, ale mozno tadial cesta nevedie... 😉
@elje neviem ja hormony nechcem brat....skusim mastoddynom kvapky pomohli vela ženám... neviem či za nim ist či čo robit...ved práve vyzerá to na anovulak....ach sila no ale načo clostil ked som ovulaciu mala pred tým ???
každá žena ma raz a čas anovulak možno je to moj pripad..neviem skusim mastodynom a uvidim to je upravu cyklu a na progesteron...
@taja27 No ved treba si to vsetko premysliet, zdravie mame len jedno. Nam ak sa nezadari do septembra tak pojdem na clostil. Aj ked teraz mam vzdy krasnu ovulku uz 4 mesiace, ale viem, ze ked vysadim inofolic, ovu asi zmizne. A ked Dr nasadi clostil, zacne intenzivne sledovat folikulometriu a pripadne pichne pregnyl tak su tie sance velmi vysoke 😵
@taja27 Ale mal by ti povedat aspon co s tebou planuje dalej, aby si mala predstavu o pripadnej liecbe. Ja by som s nim normalne mala seriozny rozhovor a je to... Nemozes donekonecna cakat ci sa zadari alebo ci ovu pride alebo nie. Treba mat aspon predstavu co by nasledovalo dalej podla neho...
Ja viem, ze si smutna, vsetky sme obcas. Ja takisto v stredu cakam MS a aj ked o nej viem uz teraz a mala by som sa pripravit, aj tak viem ze v stredu zase vyronim potoky slz 😔 ale zase pojdeme s chutou do noveho cyklu ako keby to mal byt uz konecne ten posledny snazilkovsky 😵
tajus ty si mala byt kludna a uzivat si rok, skusat rok a cakat v klide
lebo len male percento zien otehotnie pred rokom snazenia
po roku alebo aspon po 7 mesiacoch si dat urobit hormonalny profil
zaklad je aby sa vedelo ze ovulujes a ake mas hormony, nechapme ze doteraz nevies ci mas ovu alebo nie
mas dlhe cykly cize mas narok na hp a sono
tak chod za nim a nech ti urobi hp ak nie chod za inym a povedz mu ze sa snazite viac nez rok
@alchemilkazltozelena
@elje
@taja27
@11miuska11
baby inak tento meisac si davam pauzu, ovu budde dnes alebo zajtra a do nedele nesnazilkujem aby som sa jej vyhla
nemam sil na dalsie beznadejne cakanie a chem si prvej vyliecit zapal co sa mi zda ze zase mam
hormony a stress mi narusili riadne floru
takze tak
v piaotk idem ku gynek urobit ster zase a potom uvidime, pootm asi mi da uzivat nejake kapsule a potom akurat ms
a ten dalsi mesiac si dam oddcyh a zotavovanie 🙂
no a potom koncom augusta alebo sept asi budem rozmyslat nad CAR , a priechodnost a ine dna testy a tak
ahojky
ja som dnes 13 dc , ovulka bola alebo bude dnes neviem a neskusame tento mesiac
aj ine veci riesim a aj psychicky potrebujem pauzu a nie zase cakat a dufat 😖
mas uz po ms?

@elje pekneee super bože my ovulujeme naraz skororr.-))ja som mala teda ovuuuuu na 32DC .-))))))33 no heheheh tak som happy .-))))ovulujem aj bez inofolicu jaj ale už viem že z praveho vaječnika ovulujem neskor okolo 30DC plus minus 2 dni a z laveho aj na 25DC sila nie?.))ahojte peknýý dnik idem ja varit piect