icon

Od dnes myslím pozitívne. Kto sa pridá?

taja27
24. jan 2013

ahojte baby tak soms a rozhodla,že oddnes idem myslet pozitivne po vzhliadnutí a prečitani knihy Tajomstvo,videla som aj film...pripojte sa a som zvedavá ktorej snažilke sa podari skor otehotniet pozitivnym zmýšlanim 🙂) pripájam aj video kuknite si ho baby fakt a počuvajte slová a vcítťe sa do toho....a negativne reakcie prosim sem ani neádvajte my sme tu "POZITIVKY"

taja27
autor
14. júl 2013

@seraa no veru keby som tak bola odpadnem hahah...dnes smepoistili už 🙂)no ak by som bola som 10DPO
alebo ozaj bude ovu ale ta čiarka je staršne silná robila som si aj o 11 a bola silná no skusim aj zajtra ...
veru nerobim si nadeje.// ale bola by som štastnaaa..a piatok ideme na dovču hehe

elje
14. júl 2013

@taja27 Tajus ono to asi bude posunuta ovu, radsej si nerobit zbytocne nadeje a potom byt sklamana 😉 Ake aj ovu je SUPPPPPEEEEERRR 😵 a este k tomu ked uz ste poistili, tak bol by v tom fras aby to uz konecne nevyslo!! 😅
@seraa ty si si tiez robila ovu testy z ranneho mocu? Lebo ja som pocula, ze sa ma testovat az vecer..... a kedy je podla teba najlepsie poistit? Mam v tom trochu zmetok ked si zoberies, ze ovu nastane od pozitivneho testu do 12-36 hodin. Tak to asi nie je najlepsie poistovat hned v den pozitivneho testu ale az den po nom, nie?? 😅

seraa
14. júl 2013

@elje

ja som si robievala poobede a nema sa pit aspon 2 h pred alebo aspon teda 1h
v den ako na teste su dve ciarky rovnako silne bude ovu do 24-48 h
ale je dobre poistit v ten den a potom jeden den nie a potom zase aspon 3x
cize od prveho dna dvoch ciarok aspon kazdy druhy den (tych 5 dni)
spermia prezije aj 2-5 dni (dva urcite) a plus po ovu vajicko je este tam 8 h
preco kazdy druhy dne a nie kazdy lebo treba aby spermie dozreli a boli silnejsie

seraa
14. júl 2013

@elje

dobre je aj v ten den lebo u kazdej je to ine ak si mala poobede // tka moze byt ze ovu bude nasledujuci den rano alebo poobede takze radsej uz v ten den lebo vlastne by malo stacit mat pomer 1 krat
a to v ten den 2 ciarok , spermia si pocka ostatne dni je uz "poistenie"

elje
14. júl 2013

@seraa Tento mesiac to z hlavy vypustam ako som spominala, aj tak budeme asi pocas mojich najplodnejsich dni na dovolenke tak tam nebudem traposit s ovu testami kazdy den 😀 A nabuduci mesiac si to potom zas pekne vsetko odsledujem. Potom budeme spolocne skumat ci je to este duch alebo uz nie 😀

taja27
autor
14. júl 2013

@seraa baby ale ja som nikdy nemala cez 55 dni cykly NIKDYYYYY vždy mam 42 dnové ..no uvidime ved ako čo ja si nerobim nadeje radšej :/ i ked bola by som happy

taja27
autor
14. júl 2013

@elje ešte mi nejde do hlavy to že som trošku špinila na 4-5 dpo -ako mam vyznačenu ovulaciu a to býva uhniezdenie...neviem..sestre sa snivalo s rybami.mne s kočikom a tehotnými hehehe ..no uvidime radšej by osm bola tehu už xixix

seraa
14. júl 2013

@taja27

no ved ty si tam mala uz jednu ovu preto mi je to divne ze je to ovu, zase? asi nie
skor tehu 🙂
ale nehcem davat nadeje
moze to byt ze mas zvyseny nejaky hormon , no testuj az do 14 dpo a ak bude stale pozitivni ej to tehu
ale bola by to teda supa, ake prekvapko hahaha ale po miuske ma uz nic neprekvap
hehe

taja27
autor
14. júl 2013

@seraa no ved práve mi to nejde do hlavy ak bola ovu...no uvidime ja tomu velmi neverim žeby som bola tehu neviem no qale drieme sa mi furt....
uvidime čo ako bude

elje
14. júl 2013

@taja27 Tajus drzim palce, potom by som isla k tej tvojej vestici aj ja keby ti to fakt vyslo ako povedala 😀

taja27
autor
14. júl 2013

@elje dakujem uvidime....odpadla by som aj ja teda vam poviem....lebo by to bolo neuveritelnéé

11miuska11
14. júl 2013

@taja27 ci to bude jedno, alebo druhe, obe su super 😀 drzim palec!!! keby to je iba ovu, tak snad poistovanie vyslo 😵 😵 😵 inak, ja som niekde citala, ze si baby zistovali ovu testami tehu, ale neviem, ako presne to funguje 🙂 Bt mas aku? 🙂

alchemilkazltozelena
15. júl 2013

ahojte bambule dakujem ze sa tesite so mnou zo spg, aj za podporu... 🙂 @elje pokukavam, pokukavam, nejake Bulharsko alebo tak este uvidime, hlavne ze niekam pojdeme! to je jedno kde 🙂 @seraa som rada ze u gynekologa bolo ok, len tak dalej 🙂 @11miuska11 ked budes mat nieco nove, napis, horime nedockavostou 🙂

ja dnes 12DC mam pocit akoby na ovu co mi velmi nevyhovuje kedze az do nedele som mimo priatela ale co uz, hlavne ze vysledky su dobre 😎 co by ste mi poradili? mam zacat nieco brat ked ma priatel dobry spg? beriem len kys.listovu..

elje
15. júl 2013

@alchemilkazltozelena Ja viem, ze ty mavas ovulku, ale predsa by som ti poradila Inofolic.... Pozri on je hlavne na liecbu PCO (co som ja nemala) a aj tak mi pomohol. Vdaka nemu vyzreje kvalitne vajicko. Mozno mas ovu, ale nekvalitne vajicka, preto sa zatial nijake neoplodnilo.... Za pokus to stoji (na nejake 3 mesiace) aspon 1 sacok denne. Na nete sa da kupit za 12 Eur krabicka, popremyslaj 😉 a odpada ti tym uzivanie kyseliny listovej, ktora uz je v nom...

adapn
15. júl 2013

Ahojte baby, som tu nova, no bola by som vam vdacna sa vase skusenosti. mam PCO, druhy mesiac uzivam Clostylbegyt, na 15-ty den Pregnyl. Teraz som objavila na nete dobre ohlasy na Inofolic, tak chcem vyskusat aj to. Mate niektora za sebou uzivanie Clostylu? Pomohol? A po akej dobe? Pripadne zostali ste niektora tehu po jeho uzivani? Dakujem krasne sa pomoc 🙂

alchemilkazltozelena
15. júl 2013

baby tak uz mame vysledky oficialne 🙂

objem 4ml
pocet celkovy 95 mil.
motilne 60 mil.
motilita a
patologia 50 %
zaver NORMOZOOSPERMIA 🙂)))))))

som neskutocne stastna 🙂))) @elje asi sa dam na inofolic 🙂))) na akej stranke na nete sa to da kupit?

taja27
autor
15. júl 2013

@11miuska11 no merala som BT mam rovanku o ničom čo vam poviem... hej viem že sa tým testuje aj tehu...neviem už nechám tak nebavi ma to

elje
15. júl 2013

@alchemilkazltozelena Najlacnejsi je momentalne tu:
http://www.mojalekaren.sk/inofolic-1x20-vrecuso...
Ked kupis 4ks, doprava je zdarma. Dufam, ze pomoze. Ale uskodit nemoze 😉 A tie vase vysledky no paraaaaada 😵

@adapn s klostilom tu ma skusenosti jedine @seraa , pripadne sa skus spytat tu:
https://www.modrykonik.sk/forum/ideme-na-to/clostilbegyt-ucinky-a-vase-skusenosti/
a na Inofolic tu:
https://www.modrykonik.sk/forum/asistovana-reprodukcia/inofolic-skusenosti/

alchemilkazltozelena
16. júl 2013

@elje objednaneee 🙂 zatial jedno balenie, snad sa mozno hned aj zadari 🙂 daaaaakujem 🙂 od ktoreho DC to brat?

adapn
16. júl 2013

@elje dakujem 🙂

11miuska11
16. júl 2013

@alchemilkazltozelena hned ako pride, zacni brat 🙂

seraa
16. júl 2013

@adapn

ahoj,
ja som brala klostyl
ani neviem preco skor pre istotu lebo ovu som mala ale aj tak
mi ho dal
posunulo mi to cyklus a ovu o dva dni co je ok ale inak nic nepomohlo
asi je problem inde
brala som 1 tabletku od 5 dna po 5 dni , len dva cykly

elje
16. júl 2013

@alchemilkazltozelena Aj ja som si najprv kupila len jedno balenie s tym, ze hadam viac potrebovat nebudem 😀 No bodaj by to aspon tebe vyslo. Len treba dat odstup od kavy a alkoholu aspon hodinu a obmedzit sladke 😉 juj drzim palce a mam tak nejak zvlastny tusak, ze by to mohlo prasknut 😵

11miuska11
16. júl 2013

@elje
@seraa
@alchemilkazltozelena
@taja27
babyyy...a je to tu...idem sa aj vam pochvalit...prave som dotlacila pecene rebierka s pecenym cesnakom, rozmarinom a zemiacikmi...A!!!! zapijam to acidkom, ktore som si osladila javorovym sirupom!!! Moja prva tehu kombinacia, ktora ale chuti FANTASTICKY!!! ked musis, tak musis 😵 😵 😵 😵 tak som vas chcela len pobavit mojim nocnym lašovanim v chladnicke 😅 😅 😅

seraa
17. júl 2013

@11miuska11

hahahaha miuska tak to je aka kombinacia 😀

seraa
17. júl 2013

@taja27

tajus ako?? tak bola to ovu? ky si mala vcera ovu test?

seraa
17. júl 2013

@alchemilkazltozelena

podla mna ste obaja uplne ok, teraz ked ste zmenili byt a menej stresu sa zadari 😉

seraa
17. júl 2013

@elje

ovu a dovolenka ??? to je vyborna kombinacia
nemerat, nepoozorovat len i uzivajne a uvolnite sa 😉

alchemilkazltozelena
17. júl 2013

dievcatka moje a neposunie mi ten inofolic ovu?