Od dnes myslím pozitívne. Kto sa pridá?
ahojte baby tak soms a rozhodla,že oddnes idem myslet pozitivne po vzhliadnutí a prečitani knihy Tajomstvo,videla som aj film...pripojte sa a som zvedavá ktorej snažilke sa podari skor otehotniet pozitivnym zmýšlanim 🙂) pripájam aj video kuknite si ho baby fakt a počuvajte slová a vcítťe sa do toho....a negativne reakcie prosim sem ani neádvajte my sme tu "POZITIVKY"
@taja27 Tajus ono to asi bude posunuta ovu, radsej si nerobit zbytocne nadeje a potom byt sklamana 😉 Ake aj ovu je SUPPPPPEEEEERRR 😵 a este k tomu ked uz ste poistili, tak bol by v tom fras aby to uz konecne nevyslo!! 😅
@seraa ty si si tiez robila ovu testy z ranneho mocu? Lebo ja som pocula, ze sa ma testovat az vecer..... a kedy je podla teba najlepsie poistit? Mam v tom trochu zmetok ked si zoberies, ze ovu nastane od pozitivneho testu do 12-36 hodin. Tak to asi nie je najlepsie poistovat hned v den pozitivneho testu ale az den po nom, nie?? 😅
@elje
ja som si robievala poobede a nema sa pit aspon 2 h pred alebo aspon teda 1h
v den ako na teste su dve ciarky rovnako silne bude ovu do 24-48 h
ale je dobre poistit v ten den a potom jeden den nie a potom zase aspon 3x
cize od prveho dna dvoch ciarok aspon kazdy druhy den (tych 5 dni)
spermia prezije aj 2-5 dni (dva urcite) a plus po ovu vajicko je este tam 8 h
preco kazdy druhy dne a nie kazdy lebo treba aby spermie dozreli a boli silnejsie
@seraa Tento mesiac to z hlavy vypustam ako som spominala, aj tak budeme asi pocas mojich najplodnejsich dni na dovolenke tak tam nebudem traposit s ovu testami kazdy den 😀 A nabuduci mesiac si to potom zas pekne vsetko odsledujem. Potom budeme spolocne skumat ci je to este duch alebo uz nie 😀
no ved ty si tam mala uz jednu ovu preto mi je to divne ze je to ovu, zase? asi nie
skor tehu 🙂
ale nehcem davat nadeje
moze to byt ze mas zvyseny nejaky hormon , no testuj az do 14 dpo a ak bude stale pozitivni ej to tehu
ale bola by to teda supa, ake prekvapko hahaha ale po miuske ma uz nic neprekvap
hehe
@taja27 ci to bude jedno, alebo druhe, obe su super 😀 drzim palec!!! keby to je iba ovu, tak snad poistovanie vyslo 😵 😵 😵 inak, ja som niekde citala, ze si baby zistovali ovu testami tehu, ale neviem, ako presne to funguje 🙂 Bt mas aku? 🙂
ahojte bambule dakujem ze sa tesite so mnou zo spg, aj za podporu... 🙂 @elje pokukavam, pokukavam, nejake Bulharsko alebo tak este uvidime, hlavne ze niekam pojdeme! to je jedno kde 🙂 @seraa som rada ze u gynekologa bolo ok, len tak dalej 🙂 @11miuska11 ked budes mat nieco nove, napis, horime nedockavostou 🙂
ja dnes 12DC mam pocit akoby na ovu co mi velmi nevyhovuje kedze az do nedele som mimo priatela ale co uz, hlavne ze vysledky su dobre 😎 co by ste mi poradili? mam zacat nieco brat ked ma priatel dobry spg? beriem len kys.listovu..
@alchemilkazltozelena Ja viem, ze ty mavas ovulku, ale predsa by som ti poradila Inofolic.... Pozri on je hlavne na liecbu PCO (co som ja nemala) a aj tak mi pomohol. Vdaka nemu vyzreje kvalitne vajicko. Mozno mas ovu, ale nekvalitne vajicka, preto sa zatial nijake neoplodnilo.... Za pokus to stoji (na nejake 3 mesiace) aspon 1 sacok denne. Na nete sa da kupit za 12 Eur krabicka, popremyslaj 😉 a odpada ti tym uzivanie kyseliny listovej, ktora uz je v nom...
Ahojte baby, som tu nova, no bola by som vam vdacna sa vase skusenosti. mam PCO, druhy mesiac uzivam Clostylbegyt, na 15-ty den Pregnyl. Teraz som objavila na nete dobre ohlasy na Inofolic, tak chcem vyskusat aj to. Mate niektora za sebou uzivanie Clostylu? Pomohol? A po akej dobe? Pripadne zostali ste niektora tehu po jeho uzivani? Dakujem krasne sa pomoc 🙂
baby tak uz mame vysledky oficialne 🙂
objem 4ml
pocet celkovy 95 mil.
motilne 60 mil.
motilita a
patologia 50 %
zaver NORMOZOOSPERMIA 🙂)))))))
som neskutocne stastna 🙂))) @elje asi sa dam na inofolic 🙂))) na akej stranke na nete sa to da kupit?
@11miuska11 no merala som BT mam rovanku o ničom čo vam poviem... hej viem že sa tým testuje aj tehu...neviem už nechám tak nebavi ma to
@alchemilkazltozelena Najlacnejsi je momentalne tu:
http://www.mojalekaren.sk/inofolic-1x20-vrecuso...
Ked kupis 4ks, doprava je zdarma. Dufam, ze pomoze. Ale uskodit nemoze 😉 A tie vase vysledky no paraaaaada 😵
@adapn s klostilom tu ma skusenosti jedine @seraa , pripadne sa skus spytat tu:
https://www.modrykonik.sk/forum/ideme-na-to/clostilbegyt-ucinky-a-vase-skusenosti/
a na Inofolic tu:
https://www.modrykonik.sk/forum/asistovana-reprodukcia/inofolic-skusenosti/
@elje objednaneee 🙂 zatial jedno balenie, snad sa mozno hned aj zadari 🙂 daaaaakujem 🙂 od ktoreho DC to brat?
@alchemilkazltozelena hned ako pride, zacni brat 🙂
@alchemilkazltozelena Aj ja som si najprv kupila len jedno balenie s tym, ze hadam viac potrebovat nebudem 😀 No bodaj by to aspon tebe vyslo. Len treba dat odstup od kavy a alkoholu aspon hodinu a obmedzit sladke 😉 juj drzim palce a mam tak nejak zvlastny tusak, ze by to mohlo prasknut 😵
@elje
@seraa
@alchemilkazltozelena
@taja27
babyyy...a je to tu...idem sa aj vam pochvalit...prave som dotlacila pecene rebierka s pecenym cesnakom, rozmarinom a zemiacikmi...A!!!! zapijam to acidkom, ktore som si osladila javorovym sirupom!!! Moja prva tehu kombinacia, ktora ale chuti FANTASTICKY!!! ked musis, tak musis 😵 😵 😵 😵 tak som vas chcela len pobavit mojim nocnym lašovanim v chladnicke 😅 😅 😅
hahahaha miuska tak to je aka kombinacia 😀
podla mna ste obaja uplne ok, teraz ked ste zmenili byt a menej stresu sa zadari 😉
dievcatka moje a neposunie mi ten inofolic ovu?

@seraa no veru keby som tak bola odpadnem hahah...dnes smepoistili už 🙂)no ak by som bola som 10DPO
alebo ozaj bude ovu ale ta čiarka je staršne silná robila som si aj o 11 a bola silná no skusim aj zajtra ...
veru nerobim si nadeje.// ale bola by som štastnaaa..a piatok ideme na dovču hehe