Od dnes myslím pozitívne. Kto sa pridá?
ahojte baby tak soms a rozhodla,že oddnes idem myslet pozitivne po vzhliadnutí a prečitani knihy Tajomstvo,videla som aj film...pripojte sa a som zvedavá ktorej snažilke sa podari skor otehotniet pozitivnym zmýšlanim 🙂) pripájam aj video kuknite si ho baby fakt a počuvajte slová a vcítťe sa do toho....a negativne reakcie prosim sem ani neádvajte my sme tu "POZITIVKY"
@elje gratulujem k vysledkom 🙂 dolezite je, ze mas ovu..a tym, ze by si isla do centra, sa netrap...ide o to, ze oni robia podrobnejsie testy a z toho sa da krasne zistit, preco to zatial nevychadza...tam nejde o to, ze by si hned mala ist na umele...tak hlavku hore a chod do toho...nemate na co cakat...pekne vam porobia testy a budeet vediet, na com ste...a aj tak to byva vacsinou tak, ze kym cakate na termin a ste v klidku, tak sa postasti...a leto je na to ako stvorene 😵 😵 😵
@11miuska11 Ano jasne, ja viem, ze od umeleho sme este daleko chvalabohu a dufam, ze nas to tu ziadnu necaka 😉
Mius pocuvaj, nepozna sa nahodou tvoj manzel s tym mojim?? 😅 Dnes som dostala romanticky darcek - rucny odstavnovac 😀 Myslim, ze si zazila take iste prekvapko, vsak? Takze ja od dnes odstavujem grepy, dufam, ze na konci mesiaca mi neostane kysly usmev po nich 😀
@elje
jaaj ze mydlo haha ja mam dost 😀 😀
no ja to iste tiez ok aj cyklus aj hp a tak sa mi vidi ze aj mna posle do iscaru
koncom augusta pojdme k nemu zase na konzultaciu a nech ma vypise
ako vravi miuska nech porobia testy este nejake a uvidime co a ako
umele nechcem a laparku tiez nie doteraz som nepochopila preoc ju robia
ked pisu ze po laparke su zrasty este som stale nepohcopila tu laparku
alebo ti vsetko zoberu a potom poslu na umele tak naco teda??
@alchemilkazltozelena moja aj keby posunula ale ako pise elje ak ma byt kvalitne tak je dobre
mne duphaston aj klostyl posunuly ovu a to vzdy len o par dni 2 max 4
@taja27 to znie nadejne ..
@11miuska11 co si dne papala?? 😉
@elje suhlasim s @11miuska11 hlavne ze mas ovu...a ze ta tam posiela do caru to este nic neznamena, nie je to hned ze na umele...a tak ma napadlo vcera ze mozno by bolo dobre keby ste skusali nie len v urcene dni a nie len z povinnosti, ale cely mesiac, kazde 2-3 dni, hm? aj ty @seraa ze nie len ked je ovu....pre mna to takisto plati...proste venovat sa jeden druhemu cely mesiac a s potesenim, nie z povinnosti ☹ a nemysliet na to ze mam ovu tak snad to vyjde....je to sice tazke, ale mozno aj psychika nam brani...proste milovat sa s muzikom z radosti a mozno vtedy sa podari 🙂 ze nie len v urcene dni...
dnes som len tak zmerala BT, som 15DC, lebo v utorok som mala bolesti ako vzdy 2 dni pred ovu, dnes 36,5 cize ovu este nebola....ani by mi nevadilo keby bola neskor, kedze dovolenkujem mimo priatela a az v nedelu budeme spolu, ovu by mi teda pasovalo keby az v sobotu bola 😀 ale podla bolesti bude asi dnes alebo zajtra 😀 ale co uz, zajtra zmeriam BT a uvidim ci bola dnes ci nie...a mozno motyka vystreli a bude az v sobotu-nedelu 🙂
a rozhodla som sa kedze som si tu popisala s par babami ze kedze ideme na dovolenku okolo 14.teho augusta a presne vtedy by som mala mat ovu, ze zacnem brat inofolic az potom ked sa nezadari....lebo keby som zacala uz teraz od pondelka, po ovu, tak asi by mi to posunulo tu dalsiu ovu a to nechcem, chcem ju mat tak ako som zvyknuta, v strede cyklu a dokonca 14teho mame aj Jonasa...a zacnem s inofolicom az ked nahodou v auguste nic a potom mi uz vadit nebude ze mi to posunie ovu v septembri....takze tak, snad som sa dobre rozhodla 😀 najlespie by bolo keby sa dovtedy podarilo samozrejme bez infolicu 😀 ved by aj mohlo ked uz mame vsetko ok 🙂 lebo baby mi pisali ze im to dost rozhadzalo cyklus tak sa aj trochu bojim...
ahojky
mas uplne pravdu , treba to fakt trosku hodit za halvu a nesustredit sa
a hlavne byt stastne lebo stres a depresia vyvolavaju urcity hormon co vplyva negativne na plodnost
s infoliok pockaj jedne mesiac hore dole sa nic nezmeni
a chod na dovolenku a uvidis ze sa zadari 😉
@alchemilkazltozelena
@seraa
@taja27
Ahojte kocky tak uz aj ja sa opat mozem radit medzi Vas, v juny sme o babo prisli,takze este aj tak musim cakat a az potom vsetko odznova.Boli sme aj na genetickeych testoch, cakame na vysledky, potom tomu uz asi nechm volny priebeh.Drzim Vam vsetkym palce
@siska765 joj mojka to snad nie ☹ akurat vcera som na teba myslela ze ako sa mas ☹ strasne mi je to luto ☹ hnusna nespravodlivost ☹ drz sa moja aj ked je to tazke ☹ snad zisitia pricinu preco sa to stalo ☹ moja sestra 2krat takto potratila, vsetko som to s nou prezivala ☹ teraz ma zdrave deti, zistili vtedy ze ma nieco s krvou, pichala si injekcie pocas tehotenstva a na tretikrat donosila v pohode...prajem ti vela sily!
@alchemilkazltozelena ja som tiez uz dvakrat, 2011 a teraz 2013 ☹
@siska765 jj viem ☹ a zas to bolo v 10.tom tt? ☹ do tretice to musi vyjst!
@alchemilkazltozelena nie bolo to v inom tyzdni ,snad sa na to pride , je to tazke ☹
@siska765 verim ti aj ked som to osobne neprezila, ale ako sa poznam, urcite by som to velmi tazko znasala...vravim, ze so sestrou som to prezivala, plakali sme obe a davali si milion otazok ze ,,preco prave ona?" drzim ti palce aby si to uz nikdy nemusela prezit, vravi sa ze cas vylieci vsetky rany, trochu je na tom pravdy, cas je najlespi liek na vsetko....musis sa teraz zamerat na nieco ine a tesit sa z niecoho ineho aj ked to nie je jednoduche, verim ze partner ta podrzi aj ked on urcite tiez velmi smuti ☹ zivot nam bohuzail dava aj taketo päste do tvare ☹ ale raz bude aj dobre, treba tomu verit....
@alchemilkazltozelena vsetko zle ma posilni, len uz by sa to mohlo skoncit, pred tyzdnom a pol mi mamina umrela takze uz cakam ze sa aj na mna nieco pozitivne nalepi.Dakujem drz sa aj ty, snad to raz dobojujeme.
@siska765 och pane boze tak to uprimnu sustrast, mas teda narocne obdobie ☹ ja uz nemam otca, zomrel ked som mala 19, takze viem ako ti je ☹
@alchemilkazltozelena v maji mi umrel psik strasnou smrtou, v juny som potratila a teraz v july mi zomrela mamina, bojim sa co prinesie august.Uz by stacilo, uz nevladzem viac.A tebe sa ako dari stale skusate mimi?
pred tyzdom a pol ? umrela mamina? 😢 😢 😢
siska to mi je strasne luto , musis byt ale silna osobka , neboj sa pred usvitom byva navacsia tma
uz bude len dobre mamina sa o to tam hore postara
hlaven ver ze bdue dobre teraz mas hore maminu co sa prihovori za vsetko 😉
kvoli tym potratom chod do centra specialneho ench pridu na to co to je
ako pisala alchemilka mozno staci len nejaka injekci ci liek u na ssi treba veci vydupat a vypitat
doktory uplne na vsetko kaslu
@siska765 zasluzis si uz len pozitivne spravy, musime verit ze pridu...coskoro...
ja sa tesim z toho ze priatel ma vyborny spmg - normospermiu, to ma drzi nad vodou, ak sa v auguste nezadari, zacnem brat inofolic, ale verim ze do konca roka to dame vsetky tu! vratane teba samozrejme 🙂
@alchemilkazltozelena ja musim tri mesiace pockat ale hned ako budu vysledky z testov a doky poie ze mozme tak zas idem na to
@elje
@alchemilkazltozelena
@seraa
ahojte baby tak už som doma z dovči...len čo som došla prišla mrcha.-(((( tak oči zase pre plač...lenže natom by nič nebolo keby ju nemám po 54 dnoch!!!!!!!!!!!!!!!!!!!takýto cyklus som nikdy nemala☹(((taký dlhý nechápem tomu...
hm zaujimave je že sa mi snivalo s rybami to znamená tehu tak som sa nádejala.-((((
nemam slov ani už silu ani chcenie nič...
a vy ste sa ako mali?nie ste niektorá tehu?ahojte
ahoj tajus to je mi luto, tu sa tiez deju divne veci u nas kazda mame akesi domylene tie cykl
a myslim ze je to zo stresu ja mamvam 26 a tento bol 31 (este ze sme nesnazilkovali by som sa tesila ze som v tehu)
ja myslim ze by sme fakt mali uplne vypnut lebo si len vsetko psychicky blokujeme len musime prist na to ako
ja som 2 dc
beries nieco?
@taja27
@alchemilkazltozelena
@elje
baby musime vymysliet nejaky system ako na to nemysliet
podla vsetko mame vsetko v poriadku akzoe aspon nic vazne aspon ja tomu verim
len stres moc stresujeme a to vsetko blokuje uz aj hormony nam blbnu
takze treba nieco vymysliet
hmm ale co..?? 😖
ja asi idem takto
do oktobra kaslem na to chcela by som schudnut trosku aspon 3,4 kg teraz je leto menej jem
malo by sa podarit
no a v sept sa pojdem dat vypisatt do care lebo aj tak sa caka aj 3,4 tyzd tak akurat nech mi to vyjde na okt
alebo koncom augusta pojdem, ale nepojdme na ziadnu operaciu laparlku a tak
nech mi porobia este nejake testy a tak
takze vravim koncom augusta pojdme na preventivnu , necham sa vypisat a do okt kaslem na vsetko
a chudnem .. drzte palce teda nech mi aspon jedno vyjde 😉
a zacnem citat nejaku dobru knihu , nejaky tip?
@seraa
@elje
ahojte babenky bolo super ako užili sme si mame plnoo foto vyše 500 🙂)boli sme v liečivom bahne vraj no smrdelo to ako močovka hahah moj mm hovori či sa nenatierame vykalmi dákymi chorvatskymi.))ňpotom v crikvenici a na plitvickýých no tam je kráááááásaaaaa babyyyy dam aj foto aspon jedno 🙂)šlapali sme 12km a ja pred MS skoro ma šlahlo ešte že sme išli v lese..kupila som si Vitonku .-)))))) za 50e vyzerá jak original heheh a darčeky dáke..ja som sa pred odhcodom povadila s rodinou ale to je na dlho ani mi len mama nenapísala štastnu cestu a sestra doteraz sila no...
ano baby myslim že nam blbne cyklus zo stresu velmi sa sledujeme to je uplnaaa pravda..ja prestávam merat BT ovu testy a berem inofolic od včera zase.-))no takže tak..a vam sa čo deje? nečitala som šetko tu..idem žehlit je toho velaaa 🙂)a viete čo? važne vypínam a i ked je to strašne ťažkee ale nesmieme sa nato sustredit blokujeme si to ozaj vela ludi mi to povedalo...ahojtee

@11miuska11 Hehe ja citam... citam a hovorim si, ze to sa este celkom da a na konci prispevku sa docitam, ze 'nocne lasovanie v chladnicke' 😀 😀 😀 Ale aj tak super, som sa pobavila. Moja mamina ked bola tehotna so mnou tak mala zalusk na mydlo. Vraj niekedy ked prisla do kupelne tak ju prepadol neuveritelny pocit odhryznut si z neho 😀 😀 ale nemalo to na mna asi ziaden vplyv.
@alchemilkazltozelena Je dost mozne, ze ti ovu posunie, ale ako som uz pisala - ide o to, aby sa ti vytvorilo kvalitne vajicko a ak to ma trvat o par dni dlhsie tak nech 🙂
@taja27 Uz dovolenkujete? 😵 Jaaaaj som zvedava s akymi novinkami prides....
@seraa Dnes som si bola pre vysledky z horm.profilu. A zaver - vsetko ako ma byt. Mala som mierne znizenu hladinu LH na 13dc (hodnota bola 9.6 a minimum je v strede cyklu 19.18), ale doktor povedal, ze kedze moja ovu bola az na 31dc tak je to ok, kedze 13dc sa u mna neda povazovat za stred cyklu, ale este stale za folikularnu fazu, a nevidi dovod preco by som mala mat problem otehotniet....! No a opat (tak ako v marci) mi vypisal odporucaci listok do Iscare Bratislava, lebo ze to je v tejto chvili vsetko co moze pre mna urobit. Clostil zamietol hned, kedze uz mavam ovu a je potvrdena ako bazalnou teplotou tak aj ovu testami.
Takze teraz neviem....... fakt neviem. Tento mesiac to cele nechavam tak a buduci mesiac sa popripade skusim objednat do centra. Boooooze nikdy som si nemyslela, ze budem toto riesit, ale uz je to presne rok co sa snazime a 30-tka prisla tak rychlo 😖 Takze tolko ja na dnesok 😅