icon

Od dnes myslím pozitívne. Kto sa pridá?

taja27
24. jan 2013

ahojte baby tak soms a rozhodla,že oddnes idem myslet pozitivne po vzhliadnutí a prečitani knihy Tajomstvo,videla som aj film...pripojte sa a som zvedavá ktorej snažilke sa podari skor otehotniet pozitivnym zmýšlanim 🙂) pripájam aj video kuknite si ho baby fakt a počuvajte slová a vcítťe sa do toho....a negativne reakcie prosim sem ani neádvajte my sme tu "POZITIVKY"

seraa
28. júl 2013

@taja27

woow to je krasa ! 🙂
no super hlaven ze bolo dopre 🙂 s rodinou sa udobris neboj
my tu nic nove,
ja som sa nesnazila tento mesiac , nechala som si ujst ovu ako som planovala ,poistila som to az na 20 dc takze ziaden stres ale my meskala ms 5.-6 dni , teraz som 2 dc tak uvidim aky bude dlhy cyklus
nemeram, nejem nic
len ovu chcem zistit kedy lebo som zvedava teraz ze kedy bude
dnes ma byt 38 fuu poobede u mna doma sa neda zit :( teeeplo a cely tyzden ma byt tak
inak nic nove sa neudialo, baby elje a alchemilka planuju dovcu

taja27
autor
28. júl 2013

@seraa jeeej tak ty si ako ja 2DC 🙂)) sme narovnako ...ano bolo krásne... tešila som sa že prideme 3 z dovči no...asi to bude ozaj podla veštici inak kamoške sa splnilo čo éovedala brrr mam zimomravky...
no tak idu oddychovat pekne...
ja berme ten inofolic a viem podl hlienu kedy bude teda je ovu a budeme každý druhý den istit.)) ale aj podla chuti heheh

alchemilkazltozelena
28. júl 2013

@taja27 ahojky aj ja som s vami 2 dc s tebou a sarou....dostala som na 24 dc asi tiez zo stresu, prvykrat v zivote ☹
@elje vytvorila pre nas sukromnu temu Pozitivky, tak piseme uz tam a nikto nas nevidi....

alchemilkazltozelena
28. júl 2013

@seraa treba nieco vymysliet ale co? ja od sept. zmenim gynekologa, dam si nejakeho v BB...a zacnem brat inofolic, viac ma nenapada ☹ ja bt nemeriam ani ovu testy nemam, len sa milujem na povel a to mi asi skodi ☹ vsetko prisposobujem ovulacii ☹

alchemilkazltozelena
13. aug 2013

@siska765 ahoj moja ako sa mas?

siska765
13. aug 2013

@alchemilkazltozelena ahoj ale celkom v pohode, teraz ma kopec roboty a neviem co skor tak aspon nemyslim na zle veci a ty ako?uz sa zadarilo? 😉

alchemilkazltozelena
14. aug 2013

@siska765 este nie ☹ ale ani sa nemohlo kedze cele leto som presne cez ovulku nebola doma ☹ ale snad sa do konca roka podari...dam ti potom vediet...ale jednej z nas sa podarilo teraz 🙂 snad aj ja pridem na rad....tak sa drzkaj 😎

alchemilkazltozelena
14. aug 2013

@siska765 este som zabudla....tie vysetrenia ti nieco zistili, nejaku pricinu...?

siska765
14. aug 2013

@alchemilkazltozelena urcite sa podari aj ja dufam ze do konca roka zas skusime len este cely september musime cakat ,aby to bolo aspon 3 mesiace od potratu,este vysledky z genetiky nemam trva to aj dva mesiace a navyse su aj dovolenky teraz, ale nevadi, snad aspon na nieco pridu.Drzkaj sa

seraa
27. aug 2013

snazilky kde ste vsetky , treba to tu ozivit tuto temu
🙂

takze ja ozivujem
drzim nam vsetky palce a nech sa nam do konca roka zadari 🙂 🙂

alchemilkazltozelena
14. sep 2013

@siska765 ahojky mojka tak nam to vyslo a verim ze to dotiahnem do uspesneho konca 🙂 tebe prajem vela stastia 🙂 cmuk

siska765
15. sep 2013

@alchemilkazltozelena jeeeej super tesim sa s Vami 🙂 urcite to zvladnete,mna este caka par vysetreni a pojdeme znova na to.drzim vsetky prsty 🙂

alchemilkazltozelena
15. sep 2013

@siska765 dakujem mojka aj ja vam! 🙂

esperanzita
21. okt 2013

Pridávam sa do skupiny 🙂 Som rada, že tu niečo také pozitívne existuje a že tu je skupina ľudí čo funguje na pozitívnom zmýšlaní. Nám to zmenilo život, samozrejme všetko v dobrom. Už čakáme len na krpca či sa nám aj ten podarí 🙂 A budeme najšťastnjšia rodinka na svete. Tak držím aj vám tehulkám a snažilkám palečky 😵

esperanzita
21. okt 2013

Babulky a odporúčam ešte knihu Zázrak! 🙂
Za všetko sme vďační a je to silné, krásne a veríme že budeme vďační o chvíľku aj za // prúžky na tehu teste 😉 🙂

erikaaaa4
4. jún 2014

ahojte tie co ste skusenjsie ja len zacinam :D tak sa chcem poradit verim na pozitivne myslenie vobec o tom nepochybujem len neviem najst spravnu cestu za niecim co az moc chcem neviem kde robim chybu ...vacsinou to prijde az ked to zatratim ale uz aj zatracujem a nic :D poradte

taja27
autor
30. aug 2015

@seraa
@alchemilkazltozelena
@elje
@11miuska11
ahojte ešte to tu funguje ??? 🙂
napíšte ak ano lebo sukromnu neviem najst :P

alchemilkazltozelena
30. aug 2015

@taja27 ahojky a mas nieco nove?

taja27
autor
30. aug 2015

@alchemilkazltozelena ahoj no maam ...🙂 už som aj ja tehotná 🙂 9tt

taja27
autor
30. aug 2015

@alchemilkazltozelena pošli mi link na tu sukromnu skupinu Pozitivky ak ešte je budem tam písat ja mam nový nick založený nechodim už na tento nebola som na nom vyše 2 rokov

alchemilkazltozelena
30. aug 2015

@taja27 uz som ti tam odpisala,,,,musis poziadat @elje o vstup lebo ona to spravuje, ked ti ja poslem nick, ta to tam nepusti...

alchemilkazltozelena
30. aug 2015

@taja27 nie nick ale link som myslela

taja27
autor
30. aug 2015

@alchemilkazltozelena ale ba pustilo ma to tam lebo ja som tam pod týmto nickom 🙂

alchemilkazltozelena
30. aug 2015

@taja27 viem ze pod tymto ta pusti ale pod novym nie, tak som myslela...

taja27
autor
31. aug 2015

@alchemilkazltozelena ja sem chodim velmi málinko odvykla som si a aj na novom nicku tiež malo .....
inak som vydata svadba bola užasná užila som si ju naplno,ked si to vezmem späť som rada že som nebola vtedy tehotná lebo neviem ako by som to zvladla kedže mi býva dost zle a ke si spätne vezmem všetko čo bolo malo to tak byt všetko..nič nebola nahoda 🙂
tak hadam sa aj baby ozvu ak tu budu 🙂 ty si vydatá?

alchemilkazltozelena
31. aug 2015

@taja27 veru vsetko je ako ma byt 🙂 ano, my sme sa vzali 6.septembra minuly rok, mala mala aj krst v ten den tak sme mali 2 v 1, bolo super, vsetko prespala, takze som sa mohla aj zabavit 😵

o @seraa neviem nic

taja27
autor
31. aug 2015

@alchemilkazltozelena tak ste zabili dve muchy jendou ranou... my sme mali svadbu v máji min rok

elje
31. aug 2015

@taja27 Gratulujem a prajem pohodove tehotenstvo.. vela zdravia! 🙂

perla200
7. sep 2015

ajja by som rada do sukromnky. dakujem

lenhag
7. sep 2015

aj ja by som sa rada pridala, dakujem 🙂