Od dnes myslím pozitívne. Kto sa pridá?
ahojte baby tak soms a rozhodla,že oddnes idem myslet pozitivne po vzhliadnutí a prečitani knihy Tajomstvo,videla som aj film...pripojte sa a som zvedavá ktorej snažilke sa podari skor otehotniet pozitivnym zmýšlanim 🙂) pripájam aj video kuknite si ho baby fakt a počuvajte slová a vcítťe sa do toho....a negativne reakcie prosim sem ani neádvajte my sme tu "POZITIVKY"
@taja27 mi jedno mimi už máme teraz ma 9 mesiacov tak dúfam že u mm sa za tu dobu nič nezmenilo, ale ha som od pôrodu nejaká divna. Najprv som nemala ms potom len s hak a teraz po vysadeni na 40 DC. A to tiež je nejaká zvlastna mrcha. Bola len 4 dni 3 dni nič potom Znovu 1 deň krvácanie a spinenie
@jaja018 ahoj, mne to celkom blblo od vysadenia HAK. Vysadila som v septembri, a pevne verim, ze tento cyklus uz budem mat OK. Vsetko sa znormalizuje, uvidis 🙂
@jaja018 a mas aj graf BT ? Postni nam sem 🙂
@taja27 ano, ano, chystam sa von s kockami, lebo mi prepne za chvilku. Len si musim uvarit tie odvary na dalsie 3 dni. Vari sa to 3 hodiny a uuuplne som na to zabudla. Tak musim ich najprv dovarit a potom sa pojdem trosku zresetnut. Ale najradsej by som zostala doma a nic nerobila 😠 ale musim sa donutit ist 🙂 Ta nastenka je super napad 🙂 idem si kuknut ten link, co si sem dala 🙂
@11miuska11 graf mám vo foto 🙂
@11miuska11 no dúfam že sa znormalizuje ja som si myslela že po vysadeni mrcha ani nepríde. Ty máš už cyklus v pohode?
@jaja018 jeeej, ty si tiez 9DC? To sme na tom rovnako 🙂 podla mna vobec nevadi, ze mas 40DC, hlavne, ze mas ovulku a tu ti krasne ukazuje graf na 26 DC. Ja by som to na tvojom mieste ziadnymi hormonmi umelymi neriesila. Je jedno, aku dlhu mas tu prvu fazu, hlavne, ze druha je OK 🙂 Ja som mala minuly mesiac takyto graf: http://www.womenzone.cz/uzivatelka/mmiuskaa/gra... a tento mesiac: http://www.womenzone.cz/uzivatelka/mmiuskaa/gra...
Tak som zvedava, co sa udeje. Ci bude tento mesiac OK 😅 silno verim, ze ano 🙂
@jaja018 kedze tu pozitivne myslime, ano, cyklus mam v pohode 😀 Ale dost mi to po vysadeni haprovalo. V jan. mi uplne vynechal jeden cyklus a nabehol ako hodinky az vo feb. Takze 14.feb. som mala MS po 60 dnoch. Vsetko ale vyzera tak, ze v jan. som nemala ani ovul, pretoze v dec. ked mala byt ovu, som bola chora a vyhodili ma z prace, tak to bolo asi zo stresu. Beriem to tak, ze teraz uz mam cyklus ok a verim tomu, lebo vsetko tomu nasvedcuje. Hlavne posledny mesiac, co som BT merala 🙂
@11miuska11 no musíme veriť že je všetko ok. Snáď tento cyklus valentinsky bude ten šťastný 🙂 no tvoj graf BT vyzerá dobre este aj dĺžku máš ukazkovu
@jaja018 no ved toto, tak verim, ze sa to zopakuje a tento mesiac budem mat tiez krasny grafik 😀
@11miuska11 Vsetko zle je na nieco dobre, uvidis ako ti bude drahy chybat ked stravite vecer bez seba 😵 to bude snazilkovania..... 😀
@jaja018 Aj ja som mavala mega-dlhe cykly, aj 90 dni, teraz sa mi konecne upravil na 27 dni s duphastonom, ale odkedy sa sledujem (asi 4 mesiace) tak som este nemala ovulku, takze u mna zase iny pripad. Ty si na tom lepsie, tak nezufaj 😉 My sa aktivne snazime od jula 2012, ale HAK som vysadila uz v septembri 2011 a nijako sme sa nechranili, takze to snazilkovanie je mozno aj dlhsie ako hovorim, lebo ja tvrdim kazdemu ze len od jula, kedy sme sa na to zamerali 🙂
Baby ale tu toho vzdy popisete, kedy to preboha stihate? 😀 Ja si vas sem-tam otvorim a precitam aj v praci, ale cas napisat nemam........... Tak len pekne piste dalej, aspon mam co citam vecer pri popijani alchemilky 🙂
Dostala som dnes sms - taku oznamovaciu - v pondelok sa byvalej spoluziacke narodil drobcek, tak trosku jej zavidim, aj ked ju mam rada a prajem jej to..........chapete ma? Aj ja uz chceeeeeeeem 😅
@elje a ty si merias aj BT? Akurat som prisla z mesta, bola som s kamoskami zazuuurkovat 😎 a teraz si popijam ten cinsky odvar pred spanim a tukaaaam 😀 no stihame, tajus je chora a ja mam vela volnwho casu 🙂
@elje a uplne ta chapem, to s tou sms. To nie je taka "zavist" zla, ale taka, ze aj ja by som uz chcelaaaa. A nam sa to vsetkym aj podari, lebo myslime pozitivne 🙂
@taja
Inak, ako sme si bookli tu dovolenku v juni, tak sme si povedali, ze uvidime, ako tento mesiac a keby nam to nevyjde, asi si dame pauzu v snazilkovani a pokracovat budeme az na dovci v juni 🙂 co hovorite na to? blbost? Ked ja by som nechcela letiet v prvom trimestri, alebo byt napr v prvom, druhom mesiaci na dovce a pregrcat ju..hmmmm
@11miuska11 Ano meriam, som 7 DC dnes tak potom sem hodim graf na skonzultovanie ci sa tento mesiac tej mojej ovu uraci prist alebo nie 🙂 Dnes rano sa mi prvykrat stalo, ze som zaspala na meranie teploty a merala som o hodinu neskor (mavam 36.4 a dnes som mala 36.7), myslis ze to mam davat do grafu?
S tou dovcou to je super napad, odreagovat sa a vypnut na chvilku 😵 Kedy to idete? Lebo pamatam, ze byvalu kolegynu vo vyssom stadiu tehotenstva uz ani nechceli akceptovat lietadlom ked si bukovala letenku, a tak trcala doma 🙂
My sa chystame v juli takze casu dost, mavame take akcnejsie dovolenky, ziadne vylihovanie na plazi..... takze ak by sa dovtedy podarilo, plany zmenime alebo poupravime.........juuuuuuuuj to by bolo.
Musim sa priznat - bola som nakupovat v H&M a nedalo mi nekupit jedny dupacky s ponoztickami 😵 😵 😵 strasne to bolo roztomile. Radsej som to doma ani neukazovala, aby som nevypadala ako sisnuta 😅 Inak ja uz mam celkom slusnu vybavicku, este z anglicka sme si ponosili kopu veciciek na mimi, tam toho bolo vela krasneho a lacneho. Uz len aby to mal kto obliekat 😵
@elje
@11miuska11 ahojte ahojte ako vas tu tak čitam dnes takpozerám že si meriate tu BT...no ja osm si prestala a rozmýšlam že si začnem znova len je to takééé stresujuce teda mne to pride....a neviem vobec ako sa má držať teplota od ovulky .-/// potom by ste mi poradili ked dám graf?? a mám si merat aj ked mám menzes???
no ja som včera večer urobila pukance otvorila Tokaj biele polosladké a dali sme kedže mi prišla tá MS 😠 😠 ☹ ale...aj tak sme skusili človek nikdy nevie a čitala osm že otehotneli hned v prý den MS alebo poča no chááápete???? a my tu čakáme na OVU.-)))) no ale baby duphaston mi urpavil cyklus zatim na 30dnový!!!! takže o 12 dni skor mam hurááá a možeme ksor snažit...
no ja som si už po preplakaných 3mesiacoh povedala ked pride pride,ked nie ok...v lete ideme všetko malovat celý dom+prestahovavat izby a potom pripravy na svadbu takže možno to má svoj význam že nie som tehu...
no verim že ťa pichne -a každu z nás-pri srdci ked sa anrodi kamoške či znamym bábo....
ja len furt rozmyšlam čo ten moj chlap a ten spg ale neverim proste neverim že by mal tak zlý spg!!!!!!! a že ej to ATB a stresom uvidime o 2 mes ked pojde....
a ozajaaaj idem pit alchemilku. 😀 😀 😀 😀 ved ja mám už MS.-)))))) som aj zabudla na nu xixixi
počujte babyy inak som čitala taký pribeh že nemohli otehotnet a tá baba si dala sedaci kupel volá sa to vratič no ja som to hladala obehala lekárne že objednaju a prešlo cez mesiac a viaca nič!!!!idem to kuk na nete...inak je to na prekrvenie maternice ale ak ste tehotná sposobuje potrat!!!no lebo to tie svaly prekrvuje...
@elje Pokojne si to daj do grafu, ale daj si tam poznamku, ze si to merala o x hodin neskor. Ja som tam mala minuly mesiac. O 2 hod som neskor vstala, lebo som nepocula budik a tiez som mala 36,7 a mavam 36,4 -36,5 - mne to vtedy graf vyhodnotil ako "pokus" o ovulaciu a celkom sa v tom grafe potom nedalo citat, lebo na druhy den uz som mala zase svoje hodnoty. Bolo to 12 DC. Ja som to ale nakoniec vymazala, nech ma to nepletie a v ten den som si akoze "nemerala" a graf je teraz ok. Inak, dnes rano som si urobila nahodou taky test, ze som si zmerala normalne o 9:00 ako kazde rano a spala som dalej. Potom som si zmerala o 12:00, ked som vstala a mala som uz 36,8!! takze ten vysledok urcite neber do uvahy, proste ina hodina, ina hodnota a zbytocne ta to pomyli 🙂 Minuly mesiac som mala takyto graf: http://www.womenzone.cz/uzivatelka/mmiuskaa/gra...
a tento mesiac zatial takto, tak som celkom spokojna, ze je to v norme a neskace 🙂 http://www.womenzone.cz/uzivatelka/mmiuskaa/gra...
S tou dovolenkou, no my sme tiez take typy, ze si vzdy prenajmeme choprika a brazdime krajinu, takze s bruchom to asi bude nebezpecne. Keby som este teraz otehu, tak by sa to dalo. V juni by som bola v 4 mesiaci a to je idealne aj na dovolenku a aj na lietanie. V 2 trimestri uz nebyva ani tak zle tehulke, takze uplne idealis. Ale keby nahodou nie teraz otehu, tak potom by v 1 trimestri bolo asi riziko, niekam letiet a aj ta dovca pregrcana ma moc nelaka 😀 este je alternativa, ze kaslat na to a keby nahodou otehu pred dovcou, tak ju proste zrusit 🙂 No neviem, uvidime o par tyzdnov. Letenky este kupene nie su a pobyt sa da stornovat, tak nebudeme predbiehat. ale rada by som isla na dovcu 🙂
To je mileee, ze uz vybavicku robite. Ja este odvahu na to nemam 🙂 i ked, rada sa prechadzam v babatkovskych obchodikoch 😎
@taja27 Jasne, hod sem graf a uvidime ako si na tom, a mozno poradime 😉
Ja planujem pukance a vinko dnes vecer, aj ked len 2 dni po ms....vsak clovek nikdy nevie 😀
Teraz ked si sa k nam pripojila s tvojou ms, tak sme tu tusim vsetky +- rovnako s cyklom, dufam ze pojdeme jedna za druhou s // palickami.
Jaaaaaj utekam trosku popratat dom, som sama doma a to mi vzdy dlho trva ked ma nic a nikto nenuti 😀
@11miuska11 A v tom tvojom minulomesacnom grafe to co mas zlty stlpcek, to ti naznacil system automaticky ovu?
@taja27 jasne, ze ti poradime. Vobec to neber, ako stresujuce. Ber to tak, ze budes vediet, co sa v tvojom tele deje aj bez toho, aby ti tam pchal lerak nejake sono 😉 Zasada je spat minimalne 5 hodin pred meranim, NEVSTAT z postele, ani keby si mas ist po teplomer (ja si ho vecer vzdy poumyvam mydlom na intimnu hygienu, vysusim a polozim pri postel), budik mam stale na jednu a tu istu hodinu, ci je tyzden, alebo vikend. A cez vikend,ked zazvoni budik, natiahnem sa po teplomer, "umiestnim" ho a cakam, kym zapipa. Potom odlozim a spim dalej. A vobec nemam pocit, ze by mi to ovplyvnilo hodnotu spanku 😉 mam digit. teplomer, ktory si pamata poslednu nameranu hodnotu a tak nemusim hned zapisovat. Zapisem az ked realne vstanem 😉 Je to super spolahlive a vo vsetkom poradime 😀 Pozri si moje grafy, hore som to elje hodila do komentu 🙂 Podla mna na prekrvenie ti staci horuci kupel, ja tiez planujem, ze si dnes dam. Nepotrebujes specialne bylinky na prekrvenie, ked ich nevies zohnat. Urob si horuci kupel a pekne si oddychni, to ti prekrvi maternicu az az 🙂 ale samozrejme, po ovulke uz nie, lebo ako pises, moze sposobit potrat 😒 A este viem, ze skorica prekrvuje a chili 🙂 ja si davam do spaldovej kase kazde rano pol lyzicky skorice kvoli tomu 🙂 Alchemila je super vec, keby nepijem tie odvary, tiez idem do alchemilky 🙂 a som rada, ze tu MS beries takto v pohode a tesim sa, ze sa ti upravil cyklus 🙂 huraaaa. Este mne nech sa upravi a budeme uplne hviezdy 😅
@elje zlte je v tabulke, ze plodne dni podla kalendara (vypocitane) a zelene stlpceky su plodne dni podla nameranej teploty, teda realna ovulka 🙂 vies, ako sa modlim, nech mam aj tento mesiac takyto graf? Juuuuuj 😀
@taja27 inak, ja som si merala aj cez MS teplotu, prave kvoli tomu, ci nenastane ovulka pocas MS, lebo vtedy ti to teplota tiez ukaze. Lenze sme boli na tom vikende a ja trubka som si teplomer doma zabudla 😀
@11miuska11
@elje dakujem Vám velmi pekne tak teda budem merat ja si meriam obyč ortuťovým lebo mam aj digi no asi je mrach a a minule mi nameral staršne málo.-))) kupim si nový pondelok
ja som ho mala po ruke a aj mam teplomer umytý len cez vikend je mi to zaťažko merať som lenivááá dobre potom dám.-))) ja mam v PC stiahnutý graf hehhe...no veru dám si potom kupel pred ovu a idem si hned varit alchemilku....no
MS berem pohode alebo skor musim inak by som sa zblaznila a plakala ..preto som od dnes rán prataal skrine,špajzu,pribornik do sava +hrnčeky,žehlenie atd že mam dost.-))) a popritom som sa kukla na nástenku mam ju v kuchyni na nej tehot.bruško+detičky+kočik pohladakala som si ho a povedala že ajja budem tehotná.-)))
@taja27 urcite chod do digitalneho a nech ma tu pamat. Uz chapem, preco ta to s tym ortutovym otravovalo. Clovek rano ani nevie, ako sa vola a ma sa vyznat v tych minipalickach 😀 a tam to ani presne nevies urcit. Takto to budes mat lahsie. Ja som bola vcera zurovat s kamoskami v noci, tak som si pospinkala az do obeda 😎 muzik este nie je doma, tak idem aj ja trosku upratat nieco. Dam prat asi a povysavam 🙂 tak krasny den ti zelam a presne, ako pises, budes tehotna. Uz coskorooooo 😎 a my s tebou 🙂 zaves nam sem potom ten graf, ked sa ti bude dat 😉
@11miuska11 no tak teda pojdme pojdme si ho kupit kolko asi vynde?.)))
no prosim tak ti bolo dobre heheh ja som doma žurovala jedine s frajom ale nam ozaj udrelo do hlavy xixixi
ano budeme tehotnéé presne tak!!._)))) dam graf len ja som si merala vždy do polky cyklu a odst takže dám ho sem ked budem ho mat teda o mes.....)))pekný dnik aj vám
@taja27 podla mna okol 7 eciek, viac to nebude. Ja uz som si daaaaavno kupovala, ked som o BT ani sajnu nemala, tak neviem presne 🙂 Kraaasny den buduca tehulka 😎

@11miuska11 hm no može byt lebo osm zobrala anraz vela ako píšem a to sa nesmie no neviem už sa normalne bojim budem brat po 1 tabl ale potom až o týžden....
no ved už som si urobila nastenku dala na nu tehotne bruško aj fotky detí a kočika dpolnim dalej .-))ešte vyrokmi aj moj chlap povedal že je to dobré a pekné a že take dievčatko ako je tam budeme mat .-))))))no ie je zlatý??? 😀 😀 😀
nebud smutná ked pride dáte siudobrovací sex ten je najlepší.))) asi cchel prist na iné myšlienky tiež a mala by si aj ty ist vonka s kamoškami hm? alebo si otvor flašu vinka a daj si pusti si komediu a je...a ina našla osm dobru stranku baby presne pre nás.-)))) aj pribehy aj mottá su super pár si vytlačim
http://www.thesecret.sk/articles.php?article_id=93
@jaja018 ahoj vitaj medzi nami...ja osm mal 40-42 dnový cyklus pokial máš ovulaciu je to v poriadku ja ju mám ako povedal doktor a aj ju citim a aj HP mam v poriadku aj štitnu len je doležite či aj partner je ako ten moj tiež bol na spg no a....nejdem písat treba si prečitat diskusiu.-))) tak vela šťastia