Od dnes myslím pozitívne. Kto sa pridá?
ahojte baby tak soms a rozhodla,že oddnes idem myslet pozitivne po vzhliadnutí a prečitani knihy Tajomstvo,videla som aj film...pripojte sa a som zvedavá ktorej snažilke sa podari skor otehotniet pozitivnym zmýšlanim 🙂) pripájam aj video kuknite si ho baby fakt a počuvajte slová a vcítťe sa do toho....a negativne reakcie prosim sem ani neádvajte my sme tu "POZITIVKY"
nemeram, ja som si minule robila prvy raz ovu testy a peken mi to vyslo sedelo to aj s poctom
tak aj teraz budem merat 🙂
@taja27
idem k lekarovv lebo mi povedal ze ak neotehotnem do 3 mesiacov s duphast nech pridem takze neviem co mi povie a co je jeho dalsi krok... mozno mi nasadi este raz dupik a uz budem v tom hehehhe
baby tento mesiac to vyjde , citim dobre vibracie !!! a uz bude aj jar 😉
ja sa v tom grafe nevyznam.. tie farby su co???
@seraa farby nie su podstatne, dolezita je teplota. do 30.1 som bola vo faze nizkych teplot, co mam pred ovu. Priemer 36,5 a potom, po ovu teplota skoci do fazy 36,7 a vyssie a drzi sa tam az do MS. Co je super 🙂 a ked je zena tehu, tak aj dlhsie ako do MS samozrejme 😠
@seraa
@taja27
@elje
kockyyy!!!! ja som dnes do grafu cela v smutku napisala, ze uz nemam bielkovy hlien, ale taky takmer jak voda, uplne riedky! a tak sa mi to tam rozsvietilo na taku brutal zelenu, ze som skoro odpadla. Od rana mam pocit mokrych gatiek a myslela som, ze uz je teda uplne po ovu! Kocky, moje telo to podla mna dokazalo a ovulujeeeeem!! Dnes to poistime zase a modlim sa, aby zajtra folikulometria dobre dopadla 😅 babyyy...to je ako pred vianocami toto 😀 😀 😀 vibracie tehotenske k naaaaam 😅 😅 😅
jeeej, no moja ides na to !!!! super
hahaaha jasne urob si druhe vianoce a s velkym darcekom !!
drzim palce ides na to tento raz to vyjde !!!
poistite aj zajtra alebo pozajtra ak ma drahy dobre spermie tak staci pozajtra
@seraa zajtra odchadza na 4 dni na sluzobku skoro rano ☹ ☹ ☹ ale snaaad to bude stacit a v nedelu poistime tiez 🙂 dakujem pekne za podporu 🙂 inak, ako sa vlastne volas?
jaaaj, no ale on ma dobre spermie si vravela ze ? tak to uplne staci 🙂
ja som sara, len nebola moznost ziadna kombinacia sara, sarah saara atd tak seraa
jaaj miuska takze budes slamena vdova nooo tak relaxuj a nech sa vajcko uhniezduje
😉
@seraa nooo. budem budem. vyrelaxujem sa az az 😀 nech mam dost sil potom na nedelu vecer 😎 tak by som bola rada, keby to vyjde, nam vsetkym, co sme tu 🙂 ale vyzera to tak, ze ja budem asi testovat prva 🙂 hmmmmm 😀 Moj muz ma dobre spermie, urcite. Este sme sice neboli na spmg, ale urcite ich ma dobre, vyborne, rychle, s krasnym tvarom a je ich aspon miliarda na mililiter 😅 hehehe, som zvedava, co zajtra u lekara bude, aj ty ides zajtra, vsak? 🙂
ma ma neboj 🙂
jeeej tak si drzime navzajom palce, aj ja som zvedava co bude !!
hned budem pisat .. aj ty pis...
@seraa jasne, hned napisem zajtra 😎 dobru noc a zajtra iba SUPER spravy 😉
@11miuska11
@taja27
@alchemilkazltozelena
@elje
babule kopirujem moju spravu aj tu:
babule hlasim poctivo :
no bola som u lekara, bol prekvapeny ze dupik nezabral sa ma spytal . "a co, nepodarilo sa???"
ja ze nie, to tak mi dal clostilbegyt (neviem co to jej na podporu ovulky ci co)
zevraj mam ovulku ale mozno slabu alebo jej treba, nejako ju podporit a ze zase na krv a sono kazdy jeden tyzden raz po dobu 3 tyzd. po buducej ms
no a ze uvidime co,
ze potom uz len ten prefuk, laparoskopia ci co :(
tak ale co ma nastvalo ze som mala pravdu a mam mykozu, baby som to mala 6 rokov dozadu po antibiotikach, som sa im vyhybala a neuzivala som ich az teraz a zase je tu !!
neveriiiii mmmmm
a ako mam teraz snazilkovat dala mi tablekty na 12 dni vsuvacie !!!
aaachchchch
@seraa boze moja 😒 😒 ktory DC si?
@seraa
@11miuska11
ahojte baby no ja som mala dnes otraas den....mali sme požiar doslova a musela osm zachranovat jedneho no otras dym staršnýýý vlasy čierne od neho prachu no hnus!!!!! a stres velký z toho až mi blbo ostalo ach bože....ja osm dnes 8 DC takže pomaly možem čakat nato čo ako... baby a vaši chlapi boli na spermiogram???
no ja tu dnes nebudme dlho lebo som slabá a mimo ....držim palce
@alchemilkazltozelena
@11miuska11
@taja27
som v 10 DC a takto mi ujde ovulka ak mam brat 12 dni tabletky na vkladanie 😠
baby co myslite, ja by som si radsej dala mykomax ,tabletka na prehtnutie miesto tych 12
mne v minulosti tabletky na vkladanie nepomohli teda pomohli ale sa vratilo az tabletky na prehltnutie mi zabrali a sa mi to nevrtilo, som jej to hovorila ale nechcela ma ani pocuvat, ze nie ze toto zabera a citala som tu a vsetky baby tvrdia ze sa im to vratilo
co myslite?
@seraa ahoj,tak ja uplne zle ☹ sliznicu mam dost vysoku,ale ovulka nikde. Vraj folikuly su,ale malicke. Predpisal mi clostylvegyt a kedze ten znizuje hormon,ktory tvori sliznicu,tak mi predpisal aj duphaston ☹ uplne som mimo zz toho. Cele zle a kaslem na pozitivne myslenie. Je to nap prd aj tak. Inak,odporucil mi aj doplnky vizivy s fytiestrogenmi,kedze som mu povedala,ze s clostylom nesuhlasim,dal mi alternativu .. Ale daj mi aj recept na clost a duph,keby som si to rozmyslela...hmmm..uplne somzronena a znicena..kaslem aj na celu BT.
miuska nemusis byt vobec smutna, ved to je normalne ze po vysadeni hak je to tka, to sa ti napravy,
ja som ani ziadnu hak nebrala a cosi mi tam asi nefunguje vidis..
ale ty aspon vies ze to je kvoli tomu a to sa casom samo napravy, ved lekari tvrdia ze 5 mesiacov je doba kedy sa telo dostane do normalu, tka neboj
skusate kratko a si malda , treba sa ukludnit pockat kym telo sa schopi a bude,neboj
ja tiez som moc neni nadsena s tym co mi predpisal, dokonca je to dost vazny a nebezpecny liek ☹
a mne povedal ze ak toto nie tak laparoskopia a na to ja nepojdem cize bud toto alebo koncim :(
sa nam to komplikujem trosku ale to preto ze na dobre sa caka 😉
@seraa
@11miuska11
@taja27
@alchemilkazltozelena
Achjajaj baby, same zle spravy vsetky.....co je toto zakliaty tyzden? Ja som vcera skoncila u chirurga na pohotovosti, takze tiez na pr 😠
No co ako to prelomime? Ovulka zatial niekde, som 13 dc, a okrem toho mam dnes o 19:54 hod ten vypocet od Jonasa, ze by sme sa mali snazilkovat (co dnes vobec nehrozi)...... tak zase asi az o mesiac ☹
Treba nam tu nejaku pozitivnu energiu, lebo myslim ze to prenasame jedna na druhu 😅
@elje
@seraa
@11miuska11
@taja27
ja mam tiez strasny tyzden za sebou ☹ v robote otras, same problemy a negativa, s priatelom sme sa pohadali, aj so segrou sme rozhnevane, ale ako citam vy tiez na nic tyzden, fakt hrozny tento tyzden bol, ja by som mala mat dnes ovu ale nic necitim, tak asi nemam ☹
musime sa nejako vzpruzit, ale ako ? 😕
co planujete na vikend?
@seraa no ved. Uz je to 5 mesiacov a ovu nikde ☹ ja mozno skusim este jeden mesiac pockat a skusim ten inofolic a potom do toho pojdeme po hlave. Alebo druha moznost,dame dalsi cyklus clostylbegyt a ked to nevyde,tak to necham tak,nech sa nasadim ho az v cyklus pocas dovolenky a mozno motyka vystreli. Uprimne,je mi hrozne,prepacte vsetjy '-( asi sa do tejto diskusie vratim,az ked budem sa citit ok,nech vam to tu nekazim ☹
@11miuska11 ani my nie sme ok, teda ja urcite nie som 😖 takze pekne tu zostan, nakoniec vsetky odtial odideme? 😕
@alchemilkazltozelena keby som doma,hned si pozriem secret video. ☹
@11miuska11 a kdeze si?
@11miuska11 ahoj nebud smutná všetko sa napravíí len musiš verit a vy všetky baby!!! čo je toto tu za same zle negatovne veci? hlavu hore evdsme ženy a sme bojvničky nevzdavame to tak lahko babeny!!!! nebudte smutné...ja viem ako ti je mne tak bolo po spg ked povedali mojmu partnerovi akoé má ale veirm že otehotniem prirodzene a basta!!! a nebude to inak len váás prosim baby neprestavajte klesať na duchu!!! ja viem že ste mali zlý týžden aj ja som mala včerajšok otrasný zažitok stresový až som musela skor z práce ist....baby vy ste ma tu podržali tak sa podržime navzajom!!a uvidite budete tehotné teda budeme!!! telo sa ti dá doporiadku....nechcem byt hnusná len hentá HAK je svinstvo preto som to nebrala ..iba raz aj to 3 mes.
@alchemilkazltozelena nebud smutná veci sa urovnaju a bude harmonia a pokoj 🙂 ja planujem asi prechádzku upratovanie a možno pojdeme vonka uvidime.-))
baby hlavy HORE!!! dnes som 9 DC takže na 2 týžd ideme nato.-)))) a vy tiež
@alchemilkazltozelena isla som k rodicom,nech doma nedepkujem sama,ked mam muza na sluzobke. Net tu ide na dobre slovo. Ledva nacita obrazky,nieto este video 🙂
@taja27 tajuska nasa. Len vdaka tebe sme sa tu vsetky tqkto zisli. A mas pravdu,ideme bojovat a proste to dame a hotovo. Musime. Preberate kocky teraz stafetu. Ja az na dalsi cyklus mam nadej ☹
@11miuska11 neboj sa na bud cyklus uvidíš že budeš mat OVU len netreba zuufat to je to najhoršie čo može byt hlavne nato tak nemysli že je to také zlééé dobre? všetko bude možno nie hend ale bude a to je hlavne pekne si sadkajte baby uvolnite sa dajte si aj vinko a je to .-))
@11miuska11 tak aj na ine myslienky snad prides pri nich 😉
@taja27
@alchemilkazltozelena kocky,dakujem vam,tak by som vas vystiskala teraz ☹ inak,este som neplakala. Brani mi v tom to,ze som u nasich. O nicom nevedia,tak si davam pozor. Nech ich netrapim zbytocne. Podla mna mi pomoze,ked pridem domov a sama sa poriadne vyplacem,nech to v sebe nedusim. Pomaha mi,ze som tu,je tu sranda 🙂
@11miuska11 no vidíš! ked je tu sranda tak bude len tu ..ja osm volala s kamoškou a tak a teraz pijem vinko daj si aj ty s vašimi bude ti lepšie uvidíš a hlavne nemylsi nato!!!! ja viem je to ťažke ale skus chce to len čas neboj nič!!! hlavu hore a mylsi na dovolenku v lete 😀 😀 😀 cmuk

@taja27 nemusi klesnut, taji, mne minuly cyklus (http://www.womenzone.cz/uzivatelka/mmiuskaa/gra...) nejako radikalne neklesla, stale bola na 36,4 🙂 dolezite je, aby stupla po ovulke. To znamena cinnost zlteho telieska 🙂