icon

Od dnes myslím pozitívne. Kto sa pridá?

taja27
24. jan 2013

ahojte baby tak soms a rozhodla,že oddnes idem myslet pozitivne po vzhliadnutí a prečitani knihy Tajomstvo,videla som aj film...pripojte sa a som zvedavá ktorej snažilke sa podari skor otehotniet pozitivnym zmýšlanim 🙂) pripájam aj video kuknite si ho baby fakt a počuvajte slová a vcítťe sa do toho....a negativne reakcie prosim sem ani neádvajte my sme tu "POZITIVKY"

elje
13. mar 2013

@11miuska11 Ahoj, ano BT meriam poctivo 🙂 prave som do mojho fotoblogu vlozila svoje grafy tak mozes mrknut a gulat ocami nad tou mojou katastrofou 😉
Btw - chudacikovia tie nase polovicky, co vsetko su ochotni pre nas spravit, ze 😵

taja27
autor
13. mar 2013

@11miuska11 dnes rano som mala 36,3....no ved toto že to skáče raz dole raz hore no volala som aj sestre aj mamine povedali mi že načo berem leiky že sa mi čuduju ved 40 dni nie je vela a aj oni mali 36 dnové cykly a sme tu teda ja a sestra a aj malý synovec...no takže kašlem už na duphatson!! a doberem ho a idem merať odznovu.)))

11miuska11
13. mar 2013

@taja27 to je slovo do boja. Tiez sa k nim priklanam, 40 DC je v pohodke 🙂 a ty budes mat hned dalsi cyklus mimi, uvidis 😉 cmuk

11miuska11
13. mar 2013

@elje no, pozerala som tie grafy, ale mne sa to moc na ovulku nezda. Ovulacia je v posledny den nizkych teplot a po ovulke musia byt aspon 3 po sebe iduce dni vyssia BT ako vo folikularnej faze. Je pravda, ze tam tie 3 dni vyssich teplot mas, ale potom ti zase strasne skakala BT a dost nizko. Takze bud to, co vyzeralo ako ovulka, ovulka nebola, alebo to ovulka bola, ale zlte teliesko este nepracuje spravne, pretoze ta BT nesmie v lutealnej faze az takto nizko klesat. Ale ako pises, oproti ostatnym grafom je to pokrok 🙂 a podla mna to bude uz len lepsie a lepsie 🙂 drzim ti siiilno palecky, nech mas na buduci cyklus ukazkovu ovu a BT nech sa ti krasne drzi hore pocas celej lutalnej fazy 🙂 a aj po nej samozrejme a ziadna MS nech neotravuje. Podla mna si na najlepsej ceste 🙂 a ano, so 100 dnovym cyklom treba nieco robit, lebo to uz je sakra dlhe 😅 ale fakt sa ti to pekne upravilo, drzim palec 😉

taja27
autor
13. mar 2013

@11miuska11 .-))))) si zlatááá xixiixi no ano lebo ma to nahnevalo kedže nemam ovu..ako keby sa mi chcela spustit a potom nič...no to je už jedno už ju domeriam doberem D a bude a ide sa anto s inofolicom a kvapkami .-))))
už dufam že potom ovu bude dobre a držat sa BT len hore.-))) po ovu

elje
13. mar 2013

@11miuska11 Dakujeeeeem, aj ja tomu verim, ved prave preto sme v tejto skupine, nie? Ze neklesame na duchu 😵

Aj vam ostanym @taja27 @seraa @alchemilkazltozelena posielam nieco na rozveselenie 😵 😵 😵 Taketo budeme mat o chvilu v nasich fotoblogoch 😉

11miuska11
13. mar 2013

@taja27 ved si videla moj graf na konci 60 dnoveho cyklu, nie? Podla mna budes mat tak isto tu druhu fazu OK 🙂 uvidis. A hlavne, ty to bude mat ok uz od 26 dna 🙂 najneskor 🙂

11miuska11
13. mar 2013

@elje to je kraaasneeee ňuniatko 😀 ty iuz si teraz pri konci cyklu, vsak? Tak to uz si len odkrutis MS a ides na to. Drzim paleeec. Pijes grep pred ovulkou?

taja27
autor
13. mar 2013

@11miuska11 verim tomu že ano .-)) krásne babenko dakujem elje.-)))

taja27
autor
14. mar 2013

@11miuska11
@seraa
@elje
ahojte baby ako sa máte?? ja som pekne vstala dala si inofolic aj duphatson ktorý konečne vysadim na bud týžden a kašlem nato a budem mat 40 dnový no ačo!!!ked otehotneli ženy so 60 dnovým tak ja určite.....PPP
takžeee tak normalne som nasratááááá na doktora ale aj na seba....ešte že to berem len 2.mesiac...baby ktoré to beru v prvej polovici napr na 11 den tak je to ok ale nie teda ja.....a bohvie keby to berem aj na 11 den čo by to urobilo!!

milan_branik
Odpoveď bola odstránená
11miuska11
14. mar 2013

@taja27 presne ako pises 🙂 ja.som sa toho mojho 60DC doooost zlakla,ale jedna kocka (soldi) mi pisala,ze otehotnela na prcu supu na 45 DC,lebo vedela,kedy ovuluje 😉 inak,mam novinku,dnes mi BT stupla na 36,7 !!! Prvy krat tento mesiac a moj muz aj s uvarenymi vajkami je na sluzobke 🙂 😀 to u co jeee totooo? Ale kaslem na to..proste osud ani xhce,ze tento mesiac ee :-/ keby sa ale BT drzi takto pekne hore Nepadne,na buduci tyzden letim na sono 🙂 kolko dni ti eate zostala brat duphik? Nebud na hnevana a hlavne na seba uz vobec nie. Vesmir proste chcel,aby si babo mala inokedy,ako posledne dv mesiace 🙂

taja27
autor
14. mar 2013

@11miuska11 no ja ho mam brat dovtedy kým nepride ms a tá mi chodi n a 30DC teraz to je na druhý týžden sobota nedela...ano viem soldi písala aj mne že mala 60 dc a otehotnela....a aj mna odhovárala aby som to nebrala no nedala som si povedat....
ja som dnes mala BT36,4....no je to v r....-))))) no nie nebudem sa hnevat na seba presne akopíšeš proste bábo budem mat ale neskor a možno to tak má byt ....kedže ideme mat svadbu malovat byt atd.-)))
aaa chcela som ist k vešticiii je na našej ulici ona je taka pohode ale...bojim sa ale volakedy dávno mi povedala že budem mat deti.-))) tak neveim či jej zavolat a ist len tak alebo čo heh..pekný dnik

alchemilkazltozelena
14. mar 2013

@elje krasne je... ale asi nie moje, zas som dostala ms ☹

taja27
autor
14. mar 2013

@alchemilkazltozelena nezzzuuufaj aj ja dostanem som zmierenáá lebo som nemala vou no čo už hlavu hore ved sme mladéééé cmuk

taja27
autor
14. mar 2013

@alchemilkazltozelena kolko užskušate??a muž bol na spg??

11miuska11
14. mar 2013

@taja27 kasli na vesticu! Aco sa tyka toho duphastonu, tak podla mna sa tvoje babo rozhodlo, ze chce vzniknut bez chemie a preto este neprislo 🙂 budes mat mudre babo, vidis 😅 a to, ze ti o 10 dni skrati duphaston cyklus, podla mna moc vyhra nie je. Je to len tyzden a pol 🙂 budes OK aj bez duphiku. Ano videla som, ze BT je dolu, ale to neva. Proste sa treba zmierit s tym, ze tento cyklu nie a ten dalsi je veeelka sanca, ze ano 🙂

seraa
14. mar 2013

@taja27

hm ja som mavala cyklus 26-29 a ako som zacala brat duphaston tak 31,34,32
ktovie ako to naozaj funguje tato vec hmm
pekny aj ked studeny den prajem!

@11miuska11
presnet ak je to takto tka to kka ma byt , urcite je to len na dobre neboj
cmuk

11miuska11
14. mar 2013

@alchemilkazltozelena raz to musi vyjst, uvidis. Nam vsetkym sa to podari 🙂 moj muzik uz ma termin na spmg 🙂 vy ako pokracujete?

11miuska11
14. mar 2013

@seraa no lenze, ked si ty mala kratky cyklus, tak ovulka bola, len si mala mozno kratku lutealnu fazu v ktorej sa produkuje progesteron. Mozno ho zlte teliesko produkovalo malo a preto ti dali duphik. V tvojom pripade je duphaston viac nez na mieste 🙂 strasne drzim palec, ty mas kedy termin testovania? Teraz neiekdy tento tyzden, ci az buduci?

seraa
14. mar 2013

@1miuska11

ano ano miuska ja viem ze preto, no uz mi ho viac nedal tak som zvedava aky bude tento cyklus
ja som 24 dc ....
no a ufff dnes ma boli hlava z toho pocasia, uz starnem kedysi som na pocasie nereagovala hehehe
tento meisac sme moc nesnazilkovali a nevenovali sa tomu kvoli inym veciam sak vies..
takze sa tym moc nezaoberam
mius nevies nahodou ze ci je na slovensku aj iny clostyl? ten co mi predpisal obsahuje zelatinu a ja som na to alergicka
spytam sa aj v lekarni

11miuska11
14. mar 2013

@seraa fuha, tak to netusim, ze ci je aj iny clostyl. hmm..ja totiz ani neviem, ako vyzera klasicky. POckaj, a on ti dal clostyl a nedal duphaston?? To by ti mal automaticky dat duphaston, lebo clostyl znizuje sliznicu. To je zvlastne. Mne lekar povedal, ze aj ked sa mi prirodzene tvori dost sliznice, tak ze keby beriem clostyl, musim kvoli hormonom aj duphaston, aby sa oplodnene vajko mohlo zahniezdit. To je aka haluz, ze kazdy lekar inak hovori, uplne mam z toho potom misung 😒

alchemilkazltozelena
14. mar 2013

@11miuska11
@taja27 na prvy jarny den by mohol ist, aspon mi to slubil, cize o tyzden... lebo to robia len stvrtky a pondelky v sliaci...

taja27
autor
14. mar 2013

@alchemilkazltozelena aj my ideme na slaič asi koncom aprila....potom mi daj vedet ako tam je aký su tam ludia atak....

11miuska11
14. mar 2013

@alchemilkazltozelena supeeer. Tfuj tfuj tfuj, nech mate vsetko OK a hlavne mu nedovol kupat sa 😅 😅 😅

alchemilkazltozelena
14. mar 2013

@taja27
@11miuska11
ako ho poznam, pochybujem ze pojde, ale ked pojde, budem vas informieren 🙂

taja27
autor
14. mar 2013

@alchemilkazltozelena
no len mu pekne povedz že ak chce mat babo musi sa obetovat a tiež dať bokom mužské ego!!!

taja27
autor
14. mar 2013

@11miuska11 už mam kvapky od Valoviča.-))))) som si dala a moj M hovorí čo si si uhla?.))))) že ako keby som tvredé pila tak som sa začala smiat .-)) a berem aj inofolic no som zvedava jedna baba mi písala že otehotnela za 2 mes od nich .-)))) a mala PCO k tomu no možno aj nahoda aj kapky heheh

elje
14. mar 2013

@11miuska11 Ahoj, ano ja uz som na konci cyklu, v sobotu cakam MS. Co sa tyka grepu - pijem kazde rano tak 1.5 dl stopercentneho grepoveho dzusu (vraj), miesam si v nom Maca prasok, lebo jedine s tymto dzusom som schopna ho vypit kedze ma chvalabohu taku silnu aaromu, ze macu prerazi 😀 Ale inak mi grep nechuti, dokonca sa od pomarancov a mandariniek vzdy vyhadzem takze mozno aj taka slabsia alergia tam je..... Ale uvazovala som, ze by som si tiez mohla zacat odstavovat grep, hlavne kvoli hlienu, lebo ja som na sebe este nikdy hlien nespozorovala (teda len husty biely hlien kratko pred MS), inak nic...... a dost ma mrzi, ze vobec neviem co to je ten 'plodny bielkovy' hlien 😒

elje
14. mar 2013

@taja27 Aj ja rozmyslam, ze co dalej s tym duphastonom....... Uz mi dosiel cize budem musiet ist k Dr. a neviem ci to s nim este skusit (kedze som ho brala len 2 cykly) a dat tomu este sancu, alebo sa spytat skor na clostyl pripadne nieco na ovulku. Uvidime, vytiahnem svoje dva grafy za januar a februar a kto vie co povie Dr. ked neuvidi ovulku......

@11miuska11 a @seraa Neviete nahodou ci duphaston ma za ulohu aj liecit z dlhodobejsieho hladiska? Ide mi o to, ze ked som mavala tie 90-100 dnove cykly, tak teraz som viac ako spokojna s 27-dnovymi, tak ci sa mi po vysadeni cykly automaticky upravia (po 2mesacnej kure duphastonom) alebo sa to vrati opat na tie dllllhokaaaaaaanske cykly co by bola pohroma ☹