Od dnes myslím pozitívne. Kto sa pridá?
ahojte baby tak soms a rozhodla,že oddnes idem myslet pozitivne po vzhliadnutí a prečitani knihy Tajomstvo,videla som aj film...pripojte sa a som zvedavá ktorej snažilke sa podari skor otehotniet pozitivnym zmýšlanim 🙂) pripájam aj video kuknite si ho baby fakt a počuvajte slová a vcítťe sa do toho....a negativne reakcie prosim sem ani neádvajte my sme tu "POZITIVKY"
@11miuska11 .-((((((( no som uplne mimo...ešte rozmýšlam nad teplomerom či nemože byt zlý alebo slabý aby mi ukazoval stale 36,3 alebo či zle nemeriam mylsim raz mam hlbšie raz nie no neveim aby to bolo až takto zle no mam dost
@11miuska11 vieš čo čitam o tom Duph...ale ine pišu že otehotneli no ja nehcápem.. a brali ho tiež na 14 den ale ais mal 28 dnový cylus!!!! nie kao ja 40 dnový ...no som z toho na prášky zase čakať neskutčonéééé
@taja27 takto, ked ma zena 28 dnovy cyklus, odsledovanu folikulometriou ovulaciu a potvrdenu, ale ma slabe zlte teliesko v druhej faze ( to znamena, ze sa jej BT po ovulacii nedrzi hore, ale pada dolu), tak vtedy je duphaston viac nez potrebny, aby sa oplodnene vajko udrzalo v maternici. Ale ty ked nemas odsledovanu ovulaciu/neovulaciu v tvojom dlhom cykle, tak neviem, preco ti dal lekar duhphaston. Keby si mala 40 dnovy anovulacny cyklus, tak duphaston pomoze a ked chces hned otehu, tak v prvej faze clostyl a v druhej duphaston a tehu by malo do 3 mesiacov byt urcite. Ty by si ale mala este pockat na zlepsenie vasho spermiogramu predtym, nez zacnes brat hormony-. 😖
@11miuska11 no ved toto je to že to nemam až tak odsledovane mne to pride akoby som ho otravovala alebo neviem a za každu folikulometriu dat 7 e ved to je staršne vela....
a bolia ma z neho vaječniky...no užas aj teraz....ved to že spg mal aký mal a dal mi duphatson a nič mi nepovedal len ho mam brat ais to už dávaju každej ako vidim otras....čitam na forach o tom vela aj píšem sbabami jedna otehotnela s nim dalšia vysadila a brala ho ho 9 mes a nič po vysadeni otehotnela atd no človek aby skusil sam čo mu je dobree
@taja27 pozri, ja by som na tvojom mieste brala kartu od neho a isla inde!!! Skus si dat od tejto MS, co pride pokoj s hormonmi a daj si skontrolovat folikuly v normalnom cykle. Ved sme mlade, mozme este par mesiacov poskusat, hm?
@11miuska11 len problem je v tom že tu nikde u nas nie je iný doktor teda.... je tu on a ešte jedna aj od tej som odišla....a len on ma sono na meranie teda na folikulometriu tak by ma ais zase len k nemu poslali.-))
najbližšie mam 16 km doktoorv gynekologov ..
no ved nehcám tak doberem mam tam na 5 dni lieky akurata potom kašlem nato.PPP
@taja27 no tak to nemas moc na vyber teda. Ale podla mna, keby ho porosis o sono, tak ti urobi, aj ked neberies duphaston. A aby si tam nechodila zbytocne, tak sa tam objednaj az vtedy, ked ti bude podla BT vychadzat ovulka. To je, ked mas po nizkych teplotach 3 dni po sebe BT vyssiu aspon o 0,2 stupna. hm?
@taja27 akurat mi manzel pisal, ze priiiiide na otocku za mnou z Ciech 😀 😀 huraaaaa....tak keby to naaahodou bola ovu, tak aspon to budeme mat z casti pokryte 😉 hehe
ahojte baby...ako,
ako rozmýšlam tak rozmyšlam stale a prichádzam nato,že su veci tak ako asi mali byt alebo maju byt...
myslim s tými mojimi liekmi...pretože v práci mam zmluvu do maja....a keby otehotniem skor nevim či by mi ju predlžila na neurčito ako mi ju ide ked som bola za nou .-))))asi to tak malo byt ....máme mat svadbu a možno dietatko chce prist do uplnej rodiny myslim do manželstva nie na divoko.)))a mnoho iného ked ti to tak vezmete skuste baby porozmyšlat aj vy či sa nedeju veci,ktoré možno nie su dobre pre dieťatko....
no tak ja len tak vela rozmýšlam hehe...ideme pekne do kostola sa pomodlit za babetko a iné veci .-))ň
pekný dnik cmuk posielm objatie
@taja27 viec co,nieco na tom bude. Ja som tak mala veci do februara s pracou trble a tak,ved som vam pisala..ale od februara je uz vsetko v klidku,tak ja dufam,ze sa nam cim skor postasti. Manzelovi sa teraz rysuju nejake nove ponuky prace,ale to moje tehu neovplyvnuje nijako,zobrati uz sme..jedine ta dovolenka,aby som neletela tehu..to mi jedine vychadza akobie uplne idealne pre tehotenstvo..preto som ale aj hovorila,ze do dovolenky tomu nechame volny priebeh a potom asi zacnem radikalnejsie liecit,keby bolo treba..hmm.. 😉
@11miuska11 no my sme v práci mali ten požiar a vkuse som kolegynu musela zastupovat teraz je to už lepšie....hehe u nas je svadba zase...ked otehotniem bude skor .-))
my sme boli v kostole pekne sa pomodlit a poprosit o bábatko a čitam o inofolicu...M mi hovori načo ho berem ked som zdravá .-))) tak mu vysvetlujem že je to odbre na upravu atd na menzes a tak
@taja27 lenze mu vysvetli,ze vynechanie ovulavie je dost velky problem..to ako keby on nemal ani jednu spermiu,bez toho sa otehu nepodari. Pekne to ber,vsetko mu povysvetluj. Podla mna budeme do jesene vsetky tehu 🙂 zacali sme sa tym zaoberat a robime pre to vsetko,co sa da 🙂
@11miuska11 on to vie len je to vela penazi no ale tak ja si to kupim aj on povedal že mi kupi...on to chápe len vieš chlapi je šetrný niekedy až moc a ja zasemárnivááá 🙂)))sme sa boli prejst uff som spotená normalne hehe a ideme do kinaaaa na 4 D som zvedavááá zatim sa majtee
@taja27 akurat sa pozeram na tvoj graf a uplne tomu nerozumiem. Duhpaston je progesteron a ten hormon ma drzat BT stale hore, a uplne nechapem, preco mas tak nizku BT..hmmm
ahojte babule
@11miuska11
@taja27
ja suhlaism s tajou ze presne vsetko ma svoj cas a ked ma prist pride, ze sa to predlzuje takymito vecami je lebo to tak ma byt ale zase mozno budeme mat uplne v poho tehu a porod.
v sobotu som mala depku a som bola nastvana som sa zobudila s tym ze ak otehotnem teraz niekedy ze uz budem mat 31 ked sa to narodi babyyyyyyyyyy 31111111 😠
tak cley den depka lebo uz sa si zacinam namyslat ze mam to najhorsie ...
no ale to je zle lebo si to clovek moze privolat ☹
no tka ja uz mam len tuto moznost clostyl a potom uz len laparka ☹ takze dufma a verim ze to vyriesi ten klostyl
tak baby no ale dnes som lepsie naladena, upratujem (teda nie preto ze upratujem som lepsie naladena)
takze zase sa pokracuje v mysleni pozitivne fuuu a to je aale drina (to myslenie pozit.)
pekny den
tajus na aky film idete?
a baby co ste dnes varili na obed? teda co ste varili?
@seraa ja som sa zobudila iba pred dvoma hodinami, takze len sprcha, vyvencit psov a ranajky 😅 a idem si inofolic rozrobit do vodicky 😀 😀 Mne sa inak dnes snivalo, ze som otehu a musela som rozpredavat moje zasoby inofolicu 😀 😀 a som uvazovala, ze za kolko ich predam. hehe. to su problemy. Ja mam proste tusaka, ze sa nam to coskoro podari 🙂 proste to tak bude a hotovo 😉
Neboj, ten clostyl ti zaberie, ver tomu a bude to hned na prvu supu. A ked nie na prvu, tak to 3 mesiacov urcite 🙂 ale urcite to ber aj s duphastonom. Lebo clostyl znizuje vystelku maternice, tak nech ti ju dufik da zase do poriadku,. A keby ti nechcel dat dufik, tak sa ho spytaj, ze preco.
tak teda dobre raaanko 🙂
dik 🙂 ano ano ja mu poviem sak on ma mozno v plane mi ho dat ja tam pojdem 8dc ,15dc, a 22 dc a bude ma pozerat
tak potom aj uvidi co a ako
@seraa juuuj...drzim palec..ty budes nasa prva lastovicka s clostylom, tak vsetko porozpravas, ako nema vedlajsie ucinky a tak a potom sa aj my do clostylu pustime 😅 😅
@taja27
@serra
@elje
@alchemilkazltozelena
Baby, revem tu jak mala z tohoto :
https://www.youtube.com/watch?v=PvUttvgKC4odakujem a ja vam zelam ze ani nedojdete k tomu aby ste brali clostyl 🙂
mius co je to sa bojim na to pozriet ??
@11miuska11 vieš čo neveim ani sa tým nezoberám nechám to už tak ja sa nerozumiem do toho že ju ma držat hore....ked blokuje ovulaciu asi ťažko ju bude držat hore podla mna nie? je to na vystelku maternice či nie? neviem fakt....
@seraa boli sme na smrtonostnu pascu 5 dobreee to boloo a aj na pizzu....
pýtala soms a na inofolic v lekárni v ZV no ani nevedela o čom točim hahaha že nemaju ani nevei čo to je no takže tak.....
počuj mius a má ho držat hore ako BT?no neviem proste začala som inak špinit dnes A TO SOM 23DC....to z toho dufiku vysadim ho abude....
ja už neviem či nemam zlý teplomer lebo dobre meiram digitalnym ten mi ukaže 36,4...a ortutový 36,6 je to odchýlka 0,2 ale predsa len je a nemala yb som ju tak nizko .-))) tak neveim domeriam digitalom abduem merat ortuťovým tým sa mi meralo lepšie a podla mna presnejšie....
ajja sa čudujem nad tou mojou BT neveim som z toho nešťatsna až mi je doplaču.(((( moj M je zo mna neštatsný anervozny fakt neveim čo robit....už nech mam MS a budem znova merat alebo mam ist za doktorm ??fakt neviem
@seraa neboj sa to pozriet, je to strasne krasne a dojimave...nadherne 🙂
@taja27 ked sa ti lepsie meria ortutovym, tak dalsi cyklus meraj s nim 🙂 nezabudni, ze nie je dolezita vyska BT, ale rozdiel medzi fazami 🙂 hlavne teraz uz domeraj tym digi. Zacala si spinit? No to je dobre cudne, lebo duphaston sa dava na to, aby zeny, ked su tehu, nespinili!! Ale presne ako pises, ked neprebehla ovu, tak neviem, ako to funguje ☹
@11miuska11 no ved domeriam a uvidim.....ale toto su hormony ktoré su prrd ovulaciuo tvorené predsa nie?nie po nej preto s a dáva pred...no začala som špinit lebo som si zabudla dat tabletky po sebe nedala som si večer 2 krat po sebe asi preto nato som zabudla....alebo sa mi ide spustit menzes neviem už....no tehotným sa dáva nato ja viem aby nepotratili aj sestra ho brala...
@11miuska11 a mam taký pocit že to mam s nim horšie ako som mala!!! on je na skrátenie cyklu teda ja ho berem preto aby som mala ukažkový 28 dnový preto asi ajj šppinim lebo sa mi celý organizmus nabural tým....no užas kašlem nato už sa tešim ked doberem a idm odznovu !!!!
@taja27 no vies co, ja som dnes vstala o 2 hodky skor, tak som si priratala tabulkove 0,2 stupne, ale ja ti neviem, ci tomu mam verit, ze to tak funguje. Ved uvidim zajtra, ze ako. Hmmm...ale som tak trosku pripravena, ze domeriam tento cyklus a kaslem na to, uz ma to nebavi..juuuj...kazde rano a tolko dni..keby mma apson normalne dlhy cyklus, ze nemeriam do nemoty stale. Uz sa neviem dockat mojho HP, nech zistime, co mi je ☹ A ano, dobre pises, mas hormony, co sa tvora pred ovulkou, preto tak nizke BT a ja zatial tiez presne to iste ☹
@taja27 inak podla mna spinis fakt preto, lebo si si zabudla zobrat tabletky 😒

@taja27 fuuha, to je cele zle, ten tvoj graf 😖 uz nech ti pride mrcha cim skor 😒