icon

Od dnes myslím pozitívne. Kto sa pridá?

taja27
24. jan 2013

ahojte baby tak soms a rozhodla,že oddnes idem myslet pozitivne po vzhliadnutí a prečitani knihy Tajomstvo,videla som aj film...pripojte sa a som zvedavá ktorej snažilke sa podari skor otehotniet pozitivnym zmýšlanim 🙂) pripájam aj video kuknite si ho baby fakt a počuvajte slová a vcítťe sa do toho....a negativne reakcie prosim sem ani neádvajte my sme tu "POZITIVKY"

alchemilkazltozelena
18. apr 2013

@elje este som nemerala, zacnem po ovulacii alebo neskor, ked sa bude mat blizit MS aby som videla ci je teplota vysoka...

23:33 to mame, ale budeme asi po Panelaku 😀 zeny pisali ze im to vyslo aj mimo ovulacie podla Jonasa, pride mi to divne, ale uvidime 😎 a diiiiik 😵

11miuska11
18. apr 2013

@elje noo..ked klesla BT a spinis...hmmm...tak nech cim skor dorazi, mrcha jedna mrchata, nech mozete zacat znova...ja vam tu budem stale vsetkym fandit ako o zivot 🙂
@taja27 moja zlata..uplne viem, ako to myslis... 😒 ale aspon mas vo mne priklad, ze priroda je mocna a robi si co chce, ked si zaumieni 🙂 tak drzim palce, nech BT skoci hore a drzi sa tam 9 mesiacov 😀
@alchemilkazltozelena drzim palec na jonasa a romantikus vikendik...pekne muzika povyzvrtaj 😅 😅 😅
@seraa a stebou som uz toho popiiiisala, tak len, ze drzim palce...vsetky 🙂
dakujem vam krasne baby, ste super, vazne 🙂 az mi je luto, ze sa s vami este nemozem tesit..ale posielam vam miliardu pusiniek, aby ste sa pekne krasne nakazili tehu virusikmi 🙂

11miuska11
18. apr 2013

@alchemilkazltozelena ale mala by si si par teplot zmerat aj pred ovulkou, lebo potom nebudes vediet, aka je u teba vysoka teplota. Kazda zena ma inak. Niekto ma maximim 36,8 a niekto 37,4 napriklad...aby ta to nezmiatlo 😉

alchemilkazltozelena
18. apr 2013

@11miuska11 diky 🙂 a uz si mozes dat ze cakas babatko 🙂 oficialne 🙂 kedy by si mala termin? este v tomto roku?

11miuska11
18. apr 2013

@alchemilkazltozelena no termin od 30.nov do 28.dec mi to vypocitala kalkulacka 😀 takze stihame 2013 ak by som neprenasala teda 😀 tesim sa na letne saticky, nic ma nebude tlacit na brusku 🙂 juj 🙂

taja27
autor
18. apr 2013

@11miuska11 tak to bude malý kozorožec ako ja.-)))) no máš sa načo tešiet ťažká povaha .-)))))) hehehhe ale nie my sme dobrííííí .-))
aj ja osm to chcela v 2013 stihnut no asi nič z toho....
taks a držte babula a pozitivne myslim snažim sa....kupila osm mojmu už MACU a Kotvičnik zemný že je to dobre na spermie a baby otehotneli pri zlom spg s nim do 2 mesiacov no sila....cmuk vam

11miuska11
18. apr 2013

@taja27 este to moze byt strelec 🙂 alebo nejaky Hadonos...ty vole : http://tvnoviny.sk/sekcia/spravy/zaujimavosti/z...

Škorpión 24. november - 29. november
Hadonos 30. november - 17. december
Strelec 17. december - 19. január

to tu uz nikto nic negarantuje?? 😕 😕 😕 😕 😕

seraa
18. apr 2013

@alchemilkazltozelena
musis merat aj pred ovulkou najlepsie uz zacat teraz aby si vedela porovnat teplotu
mozes mat stale 36 a potom , 38 a to moze byt tvoja vysoka teplta,
niekto ma 36,7 a max 37,1 vies a prave preto treba vediet aj dni pred ovu kolko mas svoju teplotu

seraa
18. apr 2013

@11miuska11
jaaa som strelec 🙂

elje
18. apr 2013

Dievcata, tak mam to oficialne, mrcha prave dorazila, takze dnes som 1dc 😖 Aleeee co tam po tom - huraaaa do dalsieho cyklu, uz to dlho nepotrva 🙂

Ale musim povedat, ze som veeeeeelmi spokojna s Inofolicom, podla mna je to fakt maly zazrak. Vdaka nemu prisla moja prva ovu tento cyklus 😵 a dosiahla som 32-dnovy cyklus bez hormonov, co bolo predtym nemyslitelne. Lutealna faza 14 dni......no proste super 😵 takto to malo ist od zaciatku snazilkovania a mozno uz by som kocikovala..... 😀

11miuska11
18. apr 2013

@elje jeeej...fakt super graf a aj ta lutealka idealna 🙂 drzim labky do dalsieho cyklu...len neprestavaj inofolicovaaaat 😀 😀 😀

seraa
18. apr 2013

@elje
no moja ty si next !! uvidis ze budes v tehu nabuduce super !!
ten infolic je fakt super

11miuska11
18. apr 2013

@seraa elje, sera, alchemilka a tajuska do daju naraz 😀

seraa
18. apr 2013

@11miuska11

jasne ze naraz ako inak ??
ako sa citis este nevolnosti neprisli, velaa bab ako nahle mali potvrdene ze su v tehu im zacalo byt zle

taja27
autor
19. apr 2013

@elje
@alchemilkazltozelena
@seraa
@11miuska11
no tak baby podla BT to vyzera že som tu OVULKU MALAAAAAAAAA .-))))))))))))lebo mi stupla od 36,3-29dc na 36,9-32 DC.-)))))pekný dnik

blcha76
19. apr 2013

Ahojte babenky, dnes som bola na sono (užívam Clostyl a Inofolic) a 9DC mám na ľavom vaječníku len jeden folikul 20mm. Pred 2-3 mesiacmi som nebrala nič a mávala som 2-3 folíky. Nie je len jeden málo? No uvidím, vraj mám v pondelok prísť na kontrolné sono (možno sa tam ešte nejaké objavia) 😉 .

seraa
19. apr 2013

@blcha76

ahoj nie je malo, podstatne je aby dobre dozrel, mozno si mala dva ale slabo dozrievali
ja bez klostylu som mala jeden a teraz mam dva ja som mala v 14 dc 22mm
takze ti dobre dozrieva

seraa
19. apr 2013

@taja27

tajus no vidissss supeeer, ktory si dc?

seraa
19. apr 2013

tak snazilky kto na bududci tyzden ide so mnou na snazilkvoanie?
ja som 9dc 🙂 uz sa to krati ..

tak baby pekny weekend vam prajem, @alchemilkazltozelena dufam ze jonas dopadol dobre
😉

blcha76
19. apr 2013

@seraa ...ja!!! Totiž vlastne my máme snažilkovať cez víkend keďže folík má dnes (hoci len 9DC) 20mm. Ale nevadí budem aj budúci týždeň 🙂 🙂 🙂 .

seraa
19. apr 2013

@blcha76

tak drzim palce !! clostylom ti to vyjde aj asi na prvy raz!
😉

11miuska11
19. apr 2013

@taja27 tajustek nas najzlatsiiii 😀 gratulujeeeeeem....hod nam sem niekde grafik, nech sa pokochame 😅 😅 😅 dufam, ze ste snazilkovali riadne 😀 😀 😀

11miuska11
19. apr 2013

@taja27 uz som nasla grafiiiiik, kraaaaasne!!! dokonale!!!! vy to date!!! inofolic fungujeeeeee.....a ovulka bez hormonov..jupiiiii 😀 drzim palec, nech ta BT krasne zostane hore aspon 10 dni este 🙂 ak dobre ratam, tak si dnes 3DPO vsak? 🙂

11miuska11
19. apr 2013

@seraa nieee...som OK 🙂 uplne sa vytesujem a verim, ze to tak zostane 🙂 som sice trosku ako mechom udreta rano, ale to je len taky "iny stav" potom pocas dna uz som ok 😀

alchemilkazltozelena
19. apr 2013

@11miuska11
@seraa
@taja27
@elje

baby ja som totalne v riti... zaiden jonas nebol lebo sme sa pohadali........vykrical mi ze ziadne dieta nechce, takze sem uz asi ani nebudem chodit - nemam dovod ☹ nechaoem naco potom siel na spmg a berie profertil..........znizili mu plat v robote, tak asi preto taka zmena, mi to vykrical, ze ako by sme to zvladali.................chapete to? to je asi znamenie zhora, ze nemame mat dieta ☹ no nic, nemam chut ani ist na ten vikend, celu noc som plakala, rano som ledva vstala do roboty, ani jedno slovo sme sa k sebe rano neozvali.........a aby toho nebolo malo, stara sa do nas jeho matka, on chce aby aj ona bola spokojna, aj ja, ale to sa proste neda, lebo my dve sa neznasame a on nevie ktorej ma vyhoviet a uz mu z toho preskakuje.........nuti ma aby som chodila k jeho rodicom, ale ja sa s nimi nemam o com bavit, nijak nam ani nepomahaju ani nic, uplne som hotova zo vsetkeho ☹ 😒 😠 😖 😢 😔 😕 🙄 🤐 😨

kikaba44
19. apr 2013

@alchemilkazltozelena to je zlé, to je zlé 😖 😖 a čo teraz a čo potom?

11miuska11
19. apr 2013

@alchemilkazltozelena mojka, to mi je velmi luto ☹ ale mozno sa to utrasie a iba vybuchol kvoli tej praci a mozno tlaku, ktorym si obaja teraz prechadzate ☹ daj tomu cas ☹ ☹ drzim silno palce, nech to vyriesite ☹

alchemilkazltozelena
19. apr 2013

@11miuska11 dakujem mius, v podstate plodne dni budem mat az okolo stredy, to ze vcera nic nebolo este nie je az take strasne.....uvidime ci sa to dovtedy utrasie.... ☹ jedine zeby som ho oklamala a mu poviem ze plodne boli vcera......

11miuska11
19. apr 2013

@alchemilkazltozelena urcite ho neklam...to ti za to snad nestoji...babo by malo byt splodene z lasky a nie, ze niekoho oklames...uvidis, ze to tak nemyslel a cele to na neho dolahlo a sam si uvedomi, ze to prehnal...to sa stava...nebojkaj ☹

seraa
19. apr 2013

@alchemilkazltozelena

no draha nechci vediet co ja vsetko poviem mojmu muzovy ked sa pohadame alebo len tak ked mam pred ms
to ale neznamena ze je to tak, niekedy pridam aj ked to neni prravda vies a prehanam.. tak aj on mozno v nasledku
hadky takto, neboj hadky pokial su limitovane su aj dobre na vztah lepsie sa spoznate aj v inych situaciach
no nechaj ho vychladnuut , ty sa netrap a neplackaj ved jemu dojde co povedal
a ked vychladnete obaja sadnite si a pekne sa dohodnite co vlastne naozaj chcete a kedy a mozno nejaky ten kompromis
neboj to bude ok