icon

Od dnes myslím pozitívne. Kto sa pridá?

taja27
24. jan 2013

ahojte baby tak soms a rozhodla,že oddnes idem myslet pozitivne po vzhliadnutí a prečitani knihy Tajomstvo,videla som aj film...pripojte sa a som zvedavá ktorej snažilke sa podari skor otehotniet pozitivnym zmýšlanim 🙂) pripájam aj video kuknite si ho baby fakt a počuvajte slová a vcítťe sa do toho....a negativne reakcie prosim sem ani neádvajte my sme tu "POZITIVKY"

11miuska11
23. apr 2013

@taja27 ja som mala take bolave na chrbte...fuuha..ani dotknut 🙂 nelezies nam na nervy 🙂 a mne to tiez pride, ako pred mesiacom, keby si to tu zalozila a uz su to 3 mesiace 🙂 inak, vsimas, ze my sme tu taka mafia? Tu sa nikto moc dlho neohreje..len sem nakuknu nejake mile pozitivky, ale nase tvrde jadro to tu valcuje 😀 😀 😀

taja27
autor
23. apr 2013

@11miuska11 ano ano všimam si to .-)))).-))mna pichá nalavo ako keby pri vaječniku ale ...no opíšem pri vaječniku ale dajme tomu 5 cm od neho tak zvlaštnee....nechápem bože dufam že nemam cystu alebo čo ma poraziii

11miuska11
23. apr 2013

@taja27 a boli ta to ako pres MS? taky typ bolesti? 🙂

taja27
autor
23. apr 2013

@11miuska11 no som si lahla a bolo to vyššie takže nie nebol to vaječnik heheh lebo sompotlačila ma pichlo....nie zatim nemam žiadne predms bolesti.-)

siska765
23. apr 2013

baby poradte,dnes som neskutocne unavena spala som aj do 11.00 a poobede som si musela lahnut zas a teraz sa mi opat zyva a popichava ma na vajecnikoch raz na jednom raz na druhom.Vcera som bola u gyndu a ze folik bol 20,5 mm tak neviem co si mam o to mysliet.

11miuska11
23. apr 2013

@siska765 treba snazilkovat, lebo ovu je na spadnutie 😀 to je jedina dobra rada, co pomoze 😅

11miuska11
23. apr 2013

@taja27 no ved uvidis...a boli to moc? Ci iba to citis?

siska765
23. apr 2013

@11miuska11 ved snazilkujeme snad to vide

taja27
autor
23. apr 2013

@11miuska11 iba to citim aj ked som kráčala...teraz nič no uvidim ako čo.-)

11miuska11
23. apr 2013

@taja27 budes OK, uvidis 😀 idem si ja lahnut trosku 🙂 tak pekny vecer zelam este 🙂

taja27
autor
23. apr 2013

@11miuska11 verim tomu 🙂) chod oddchuj pekný večer aj tebe cmuk

alchemilkazltozelena
23. apr 2013

on sa cvachta v horucej vode ☹ ja ho asi roztrham ☹

elje
23. apr 2013

@alchemilkazltozelena Ja verim tomu, ze aj cez vsetky prekazky budes TEHU a hotofka!!! A potom to bude take ozaj fest prekvapko, ze spadneme vsetky na rit ako pri Miuske, neboj 😉

elje
23. apr 2013

@11miuska11 Mius no my sme teda riadna mafia 😀 😀 😀 aj ked sa nesnazim nikoho vytlacat, vy baby ste uz ako moja virtualna rodina 😉

elje
23. apr 2013

@taja27 No ty mas nejak velmi podobne priznaky ako mala Mius..... a kedze ste sa trafili do ovulky...no nechcem nejako zbytocne predbiehat ani ta stresovat, aby si potom nebola sklamana (tiez to nemam rada), ale mna by porazilo keby si bola tehu 😀 😀 😀 ze by sme isli tak jedna po druhej 🙂

taja27
autor
23. apr 2013

@elje no moja keby teba porazilo !!ale mna by rovno vykotilo do vani lebo sedim na boku vane -teda sedela osm ked som si robila daaaavno tehu testy tak by ma vyberal moj mm asi obuvakom .-)))))) no ved berem to s rezervou bola by osm inak happy ale...ak nie pokračujeme dalej no bohužial..

elje
23. apr 2013

@taja27 kazdu nas to raz caka, uz som si tolko krat ten moment predstavovala, ale ked to bude naozaj, tak to bude urcite celkom inak 😵 joooj ja by som asi dlho rozdychavala, a samozrejme kym by som neurobila aspon 3 tak by som si stale myslela, ze to len ja vidim duchov 😅
Ja si slubujem od tohoto cyklu, ze ovu pride skor ako minule (18dc), lebo tento cyklus uz mam Inofolic hned od zaciatku....duuufam, ze medzi 15-17 dnom, to by bolo fajnove 🙂

seraa
23. apr 2013

@alchemilkazltozelena

jeej ano 3 meisace? tak to oslava velka virtualna zajtra 😀
no vajicko zije aj 8 h po ovulaci takze stale je sanca a ak ste skusali vcera ci predvcerom tak je to ok
hahhaa clachta sa vo vode teplej hahahaha tak mu pekne daj zimnu sprchu 😉

@elje
ze... presne tak virtualna rodina hahahahaa normlane ste cast mojho dna hahhaha
elje ak je ms dlhsie nez mavas to je dobre, znamena ze sliznica dobre narastla a tak, mozno ten infolic

@taja27
tajus bodaj by si bola !! strasne drzim palce
@11miuska11
ako sa mame? dnes si sa ako citila?

taja27
autor
24. apr 2013

@seraa dakujem bodaj by
@elje
@11miuska11
no baby ja som včera večer lahla do postele ako som lahla ostalo mi totaaalne zle...reku ok idem si dat bystrinku...dala som si ešte viac zle zvracala som kyselinu ale!! potom dala sucháre lebo reku od hladu asi lebo som jedla o pol5 a bolo 10 ked sme lahli..aj tak zle zvracala...potom dala malox na paenie zahy ako tak prešlo ach jaj....mne býva takto blbo aj pred MS takže tomu nepripusjem asi nič.((
dnes BT 37,0..pekný dnik vaaam

seraa
24. apr 2013

@taja27

tajus to vyzera naaadejne !! drzim palce ja si myslim ze si 😉

11miuska11
24. apr 2013

@seraa Ahojky 🙂 moje dni sa na seba zacinaju stale viac a viac podobat...od rana do 13 relativne OK, potom zacne ten poopicovy stav, o piatej prejde a okolo siedmej zacne palenie zahy asi tak na dve hodiny 🙂 aspon uz viem, co mozem cakat 🙂 ale da sa to zvladnut..hlavne nesmiem ostat hladna, lebo to mi je zle na druhu 😀 😀 😀

@elje aj ja vas beriem ako sucast dna a rodinu, je to super, ze vsetky ste 🙂

@taja27 "kráááávo nebeskaaaaa"""" !!!! Tak si to tu pekne zrekapitulujme!!! Picha ta vo vajecniku, si vyhadzana ako som bola ja presne v tej istej dobe, ZVRACIAS a BT mas 37 a tvoja reakcia, ze to nic neznamena???? 😀 😀 😀 😀 😀 😀 Koza Róza 😀 😀 co s tebou urobime?? 😵 😵 😵 😵 😵

alchemilkazltozelena
24. apr 2013

@elje dakujem moja, vcera nic nebolo, je chiry tak siel spat, a mna si ani nechcite predstavit ako som sa tvarila ☹ este dnes je sanca a zajtra....
drzte sa vsetky, myslim na vas

alchemilkazltozelena
24. apr 2013

@seraa u vas ako? urcite ste sa snazili ostosest ;)

11miuska11
24. apr 2013

@alchemilkazltozelena drzim palec...no nemas to lahke ☹ este keby si ty chora, tak to prekonas, ale ti nasi chlapi so smrtelnou chorobou menom SOPLIK 😠 😠 😠 drzim palec, nech sa mu polepsi 🙂

alchemilkazltozelena
24. apr 2013

@11miuska11 dakujem moja uz sa tu citim ako chudera ☹ aj ja som trosku chora, boli ma hrdlo a mam sople ale to nic nemeni na veci ze dalej fungujem ako mam...

seraa
24. apr 2013

@alchemilkazltozelena
drzim palce ze dnes to date , my sme sa snazili vcera a este dnes poistim,
zajtra nie lebo idem na kontrolu ku gynek. a bude mi brat asi vyter tak musim aspon jeden den nic pred
nech ma v tom jasno
@11miuska11
ahahahah sa tu smejem, smrtelna choroba soplik hahahhaa no tak to je
baby moj muz niekedy ze uplne zle a lezi a ze mu ej zle a tak tak sa pytam ze nazvracanie? horucka?
a on nie tuto ma hrdlo trosku boli.. normalne vybuchnem od smiechu lebo sak to je vtipne
a ked ma horucku koniec .. pohotovost este ze mi nekaze zavolat hahahahah

jooj baby ja ked budem v tehu ja sa bojim ze mne bude riadne zle, ja mam slaby zaludok mna napne 😖 aj ked vojdem do autobusu a nevetraju tam, alebo ked vidim cosi nechutne a ked ma boli troksu hlava zle mi je ...
no ale mozno naopak sa mi to vylepsi ked budem v tehu 😖

seraa
24. apr 2013

@11miuska11

mius ty pracuje z domu??

alchemilkazltozelena
24. apr 2013

@seraa a teplota ako? ja 36,5 v ustach ale nelezala som 20 minut ako vcera ale hned som si zmerala o siestej ked som sa zobudila... ktovie ci ten teplomer dobre meria, mam z neho zmiesane pocity aj ked je uplne novy...
aj mne je zle ked nevetraju, na vyske ma volali ,,otvaracka okien,, :D vsade kde som prisla do triedy, na prednasku, na intrak, do auly, ... som otvarala okna ako sialena :D a oni tam sedeli v tme a smrade fuj ☹ zvykne sa mi aj hlava tocievat, mam aj nizky tlak 100/60 a to mam 26 rokov, isto by mal byt vyssi....

seraa
24. apr 2013

@alchemilkazltozelena

ja ma tiez nizky tlak a tiez otvaram okna hahaha
a nemozem moc extra masne jedlo alebo silne pachy aj ked jedlo alebo parfem ak je to moc silno nerobi mi to dobre
jaaa som si zase zabudla zmerat tepltouuuu
no pokial viem tak musis merat v tom istom case a za tch istych podmienok, tak skus zajtra znova ale tma by mal byt malicky rozdiel a mozno ziadny

11miuska11
24. apr 2013

@alchemilkazltozelena preco si myslis, ze mas 20 min lezat? Ja som si stale merala hned po prebudeni...a pol hodina hore dole, nerobi rozdiely 🙂 neboj 🙂 to znamena, ze ovu este nebola...co iba hra v tvoj prospech momentalne 🙂 😎