Od dnes myslím pozitívne. Kto sa pridá?
ahojte baby tak soms a rozhodla,že oddnes idem myslet pozitivne po vzhliadnutí a prečitani knihy Tajomstvo,videla som aj film...pripojte sa a som zvedavá ktorej snažilke sa podari skor otehotniet pozitivnym zmýšlanim 🙂) pripájam aj video kuknite si ho baby fakt a počuvajte slová a vcítťe sa do toho....a negativne reakcie prosim sem ani neádvajte my sme tu "POZITIVKY"
@seraa neviem ci dokaze nahovorit alebo nie ale viem jedno ze taketo pocity som este nikdy nemala,nikdy ma tako nepichavala na vajecnikoch a ostatne veci okolo toho,mozno to je aj z inofolicu alebo clostilu , ale rozhodne to nahovaranie nie je lebo aj niekedy v noci sa na to budim,tak neviem,a zas az tak posadnuta tehotenstvom nie som,ze by som si vsugerovala ,t urcite nie len je to proste zvlastne ze som to este necitila
@siska765 tak si mala ovu tak ako ja, asi v stredu, tak mozme cakat spolu 😀 mas 28 dnovy cyklus?
@siska765 aj mna picha kade tade, ale po ovu a pred ms je to asi normalne..
@alchemilkazltozelena no ja som mala naposledy 5.4. menzes a nemam pravidelny veru vobec
@alchemilkazltozelena no mozno normalne len vravim ja som to zatial este nikdy tak nepocitovala extremne ze aj krize a graganie a tak,ved uvidime ci dojde menzes ak bude tyzden meskat spravim test
siska nahovaranie nemyslim ze neni a citis ale ze aj je, ze fyzicky su tie veci chapes, telo takto reaguje na psychiku
cize citis naozaj veci co citis
ale u teba asi myslim zeje to clostyl doky ta sleduje? mala by si ist po ovu na sono ze co sa deje
ja beriem klostyl a nic necitim ale su baby co citia a plus mas ten infolik, mozno je to vela pre vajecniky
@siska765 kedy chces testovat? mne ma prist mrcha 9teho, ak nepride, 10teho testujem 😀
@alchemilkazltozelena ja by som mala dostat 5.5. plus minus podla minulej,takze pockam este asi tyzden ak bude meskat na buduci tyzden testnem
@siska765 uz mas dieta? som pozerala inzeraty tvoje tak sa pytam 🙂
ja tiez tak ak nedojde 9 testujem 10 uuuf uz teraz mam z toho nervy, joj inak je to riadna zataz baby takto
stresovat a tie sklamania ☹
@alchemilkazltozelena nie ja nemam este babo to su segrine veci ja jej to len predavam lebo ona nema cas je v zahranici
@seraa mas pravdu moja a mala si vidiet tie stresy v lete ked som testovala pred mrchou a tam duchovia!!!! nikdy viac to nechcem zazit......a potom prisla fajne silna mrcha a odislo vsetko ☹
bojim sa ze zas sa sklamem, ze mrcha dojde a ze zbytocne cakam, preto ani to pichanie v bruchu nepovazujem radsej za nic....
@seraa no vravi sa ze treba mysliet na nieco ine len to sa lahko vravi ale tak ked mam daku pacu nemam cas na to mysliet a poslednu dobu si na to spomeniem len tak obcas zas nie prehnane ,alebo ked sa milujeme ze by to mohlo vist ale tak ved este aj tak mame stale cas,zas nie sme take stare,ci?
@siska765 ja sa citim uz dost stara, ked si predstavim ze niektore uzz v 19tke maju dieta....ty mas kolko rokov?
siska ja mam 30 a dva roky snazime takze u mna je to uz velky stres mam ok cyklus a clostyl ak ani toto nevide
tak uz fakt neviem ☹
@alchemilkazltozelenna
ja som to mala podobne pre 4 mesiacm, mala som duphaston takze som verila ze toto bol problem,
ms meskala 5 dni, zle mi bolo aj ma natiahlo a bolelo podbrusko uz som verila ze som fakt v tehu
ked som ledva dosla z prace hned som testovala a nic a vecer uz ms
@alchemilkazltozelena no ja mam 28 a ty?
@alchemilkazltozelena
@seraa
bambuleeee...tie vase vysoke BT sa mi veeeelmi pacia!!! 😀 😀 😀 😀 😀
@11miuska11
@taja27
@alchemilkazltozelena
@seraa
Dievcata - taka otazocka 😅 Ako na to clovek nema mysliet pocas keksiku?? Ved to je nahlavu 😀
Ja som dnes 14dc, ovu ocakavam niekedy medzi zajtrajskom a nedelou tak mame v plane snazit a plodit....
Inak to by bola ina haluz keby bola Alchemilka aj Seraa naraz tehotne....2 babule z piatich z tohto fora, to uz by bolo ake silne percento 😀 Drzim silno prsty. Ale teplota 37.7 uz urcite nie je normalna 😉

@alchemilkazltozelena nooo tak to neviem presne doktor povedal ked om pondelok tam bola ze folik bol 20,5 mm takze niekedy v nasledujucom dni plus minus mal prasknut teda ak to vsetko dobre chapem,ci?