icon

Od dnes myslím pozitívne. Kto sa pridá?

taja27
24. jan 2013

ahojte baby tak soms a rozhodla,že oddnes idem myslet pozitivne po vzhliadnutí a prečitani knihy Tajomstvo,videla som aj film...pripojte sa a som zvedavá ktorej snažilke sa podari skor otehotniet pozitivnym zmýšlanim 🙂) pripájam aj video kuknite si ho baby fakt a počuvajte slová a vcítťe sa do toho....a negativne reakcie prosim sem ani neádvajte my sme tu "POZITIVKY"

taja27
autor
4. máj 2013

@alchemilkazltozelena ved to že ako má byt som zvedava či niečo pomohlo vitaminy,kupele studene, hýbanie sa menej stresu, mobil na krku nie vo vrecku nohy od seba už mi drbe z toho čo ho sledujem furt a dodrbavam ach....ešte ako ja budem natom som zvedava....achno zatim sa majte

elje
4. máj 2013

@alchemilkazltozelena Nooooooooo nic ine ako uhniezdovanie ma nenapada 😵 tfuj tfuj tfuj nech vam to uz konecne vyjde. Mas spravny pristup, netreba si nahovarat a davat plane nadeje, ale potajme dufam mozeme 😅

@taja27 Ajajaj, treba si davat pozor 😉 Ja som oskrela spetne zrkadlo pri cuvani nedavno a mm, ze ako som to len mohla, ze to sa predsa ani neda, a o tyzden na to na tom istom mieste urobil to iste aj on 😀

elje
4. máj 2013

@taja27 Aj ja uz na to myslim cim dalej menej a menej, ale to len preto, ze ide leto a mam kopu inych zaujmov, na jesen zase prepadnem depke 😖 Napriklad dnes som pekne krasne na sebe minule dve stovecky, kupila som si 2 nohavice, tricko, balerinky, spodne pralo.... vsak co budem, nie? Deti nemam, tak to treba vyuzit 😀

seraa
4. máj 2013

@taja27

jaaj tajussss chudatko, a zasivali ? ako malujete dom, ake farby si vybrala?

@alchemilkazltozelena . wwwwwooooooooow ja si myslim ze je to uhniezdovanieeeeeee
drzim palceeeeee jooj budes vtom , uvidis !! nemas nejake symptoms?
ja dnes no divne ale uplne jak keby som mala dostat ms , u mne s amoze stat ze dostanem prv a tym ze som zmenila klimu a prostredie o to viac ale hmm , no moze byt ze budem mat tot az do 27,28 dc
sak som na hormonoch a tie robvia svoje
takze mi to pride ze dostanem ms

@elje som vedava kedy mas ovulku, nechces poistit s ovu testom?
no baby inak som tu 3 dni a uz sa narodili dve male deti v rodine za tento tyzden !!

@uuf miuskaaa no drz sa 😅 zachvilu prejdu tie nevolnosti, super ze iba rano niektore maju cely den...

taja27
autor
4. máj 2013

@seraa ni enezašivali naštastie...mna pobolieva vaječnik...baby moj mm pije vino a štvrtok ide na spg može to????
chodbičkus om dala slabotyrksyovu.... kuchyna zelená a obývačka 2 steny oproti sebe fialkovéé

alchemilkazltozelena
4. máj 2013

@seraa neviem moja, ja mam tiez pocity ako by som mala dostat, ale vraj vtedy su take pocity, takze sama neviem co si mam mysliet....trochu mi vrta v hlave aj to ze co ked mi tie blbe kvapky FEMIGARD skratili cyklus? alebo to ze som pila alchemilkovy caj? ja uz neviem, ale bt rano pred siestou mrchu nepredpoklada...uvidim rano, ked si zmeriam...
a priznaky, okrem toho ze sa citim jak pred mrchou viac nic, akurat som nejaka divna, ale to si uz asi nahovaram
a nemozem vecer zaspat, raz mi je horuco raz zima, ale to vsetko moze byt psychika
ak je to mrcha, nech sa uz rozbehne, nech mam pokoj..........
moja ja ti to prajem aby ti mrcha neprisla!!! neprivolavajme ju, hnusobu jednu ☹
vy ste nejaka velka rodina z manzelovej strany 😉

alchemilkazltozelena
4. máj 2013

@taja27 ja si myslim ze trosku moze vinecka 🙂 len tri dni pred tym netreba sexovat ale to isto vies 🙂
nam tiez idu malovat byt od utorka, spalen zelena, kuchyna zlta a chodba oranzova 🙂

taja27
autor
4. máj 2013

@alchemilkazltozelena no sme sa pohadali teraz dost velmi ...ach nemam slov...
mne sa oranžová nepáči jediná farba kt nemusim....
my spálen taku capucino a možem ju ppotom kombinovat s doplnkami akými chcem asi s ružovými.-)) no takže naposledy sex by sme mali mat zajtra nie?? či pondelok večer,🙂

elje
4. máj 2013

@seraa Ja tie ovu testy moc nemusim, v prvom rade z tych fotiek co som tu nasla, vobec nevidim kedy ovu je a kedy nie...a pocula som uz aj, ze lekar potvrdil ovu uplne na iny den ako vysli tie testy...takze tomuto neverim 😅
A komu sa este narodilo?

elje
4. máj 2013

@alchemilkazltozelena Ty uz nestresuj, na to tu mame Tajku 😉 Neboj, budes v tom....citim z teba, ze to citis 😀

elje
4. máj 2013

@taja27 mojka na teba sa toho nejak vali v poslednej dobe 😔 Zasluzila by si si mimi, aby sa vam zivot prevratil uplne naruby.....dievcata dnes sa za nas vsetkych pomodlim 😉

taja27
autor
4. máj 2013

@elje no to hej asi si zato možem aj sama neviem...som nervozna velmi stale vnutorne...teraz som sa vyrevala akomalá ach oči mam červené...dakujem pomodli si zlatá aj asa za vas pomodlim ...
veru asi by sa nam zišlo mimi aby sme mali novýv zmysle života.)

11miuska11
4. máj 2013

@alchemilkazltozelena nemozes zaspat, je ti zima a teplo, mas pocit, ako pred MS a 10DPO spinis 😀 😀 😀 u nas sa tiez uhniezdovalo 10 ab 11DPO 😀 😀 😀 tak drzim silno palec, nech to vyjde....a mas pravdu, tak vysoka BT a spinenie nie je urcite zaciatok mrchy...dokonca aj keby dostanes mrchu a mas BT hore, je stale OBROVSKA sanca, ze si tehu 😀 😀 kym je BT hore, mozu aj hromy blesky trieskat, mrcha nepride!!!! drzkaj sa 🙂

seraa
4. máj 2013

@taja27

tajus prave preto ze si nervozna a nie stastna sa na teba lepia veci, musis sa premoct a byt zase pozitivna
negativni ludia pritahuju negativitu , pozitivni zase dobre
musis sa pozerat na pohar do pol naplnen ako na poloplny a nie poloprazny
mas manzela, zdravie, rodinu , dom , pracu ved uz toto je v dnesnej dobe zazrak ! musis si vazit veic co mas a byt stastna
a ze veci si musis vzdy odbit ako si raz pisala no to preto lebo ty si silna a mas silu na to
inym pride vela veci lahko lebo su slabsi , nieekdy su to testy
takze utriet slzy a byt happy, zijeme len raz 😲

seraa
4. máj 2013

@elje

ked su dve ciarky(normlane silne obe naraz) do 24 az 48 bude tehu, tam neni nic ine potom nevies ci folikul praksol ale to nevies ani tak , bez sona
no babo sa narodilo muzovej sestre a aj sestrenici a dalsia jeho sesternica o mesiac 😉

seraa
4. máj 2013

@alchemilkazltozelena

ty si v tom a basta , tam neni ina moznost 😀

seraa
5. máj 2013

@taja27

a este jedna vec , ste normlane zdravy par ktory sa pokusa len 3,4 mesiace na to este neni treba ani aby sa elje ako pise modlila za teba. toto je len netrpezlivost a nie vazne problemy. co ma hovorit ja po 2 rokoch a sme obaja uz 30??
alebo baby co skusaju 3,4 roky alebo musia ist na umele??

elje
5. máj 2013

@seraa Neviem, velmi ma to k tym ovu testom nelaka......tak ako som na tehu testoch vzdy videla // lebo som ich vidiet chcela, tak by som si urcite domyslala aj ovulku 😅
Modlit sa samozrejme nemusime ani jedna este....ale mne je potom tak lepsie na dusi 😵

elje
5. máj 2013

@seraa
@taja27
@alchemilkazltozelena
Baby mne dnes rano klesla BT na 36.3 a som 18dc (minuly cyklus to bol den ovu a myslim, ze aj tento).....tak sme hned rano poistili a teraz inofolicujem.
Poviem vam - ja citim v kostiach, ze budem coskoro tehu.....mozno je to len moja naivita, ale inu moznost nepripustam 😀

alchemilkazltozelena
5. máj 2013

ahojte zeny
dakujem vam vsetkym za podporu 🙂
bt som dnes nemerala, ale teraz som zmerala a mam 37,6, rovnako aj vcera vecer taka bola pred spanim...
neviem co si mam mysliet, mam pocit akoby mrcha mala prist, ale teplota je dost vysoko, takze si na mrchu asi este pockam...

mam nervy, nech uz pride a nech ma nenatahuje ako gumu v gatiach, .....

@11miuska11 ako vies kedy bolo uhniezdovanie? mala si spinenie?
@taja27 kvoli comu ste sa pohadali? kvoli pitiu vina? ked ma stvrtok spmg, tak naposledy sexujte dnes, pre istotu 🙂 aby mal dostatok vojacikov na stvrtok 😉
@seraa moja, nemerias bt? asi nie, ... ako sa citis?
@elje drzim vsetky prsty aby vam to vyslo, ved co je krajsie ako pocat dieta v tento krasny majovy cas!!! milujem maj 🙂

11miuska11
5. máj 2013

@elje tak drzim palec, nech zajtra rano BT vyleti do vysin 😅 😅 😅

11miuska11
5. máj 2013

@alchemilkazltozelena nespinila som vobec este, a verim, ze ani nebudem. Ale presne na nejaky 10-11DPO mi zacala ta nespavost a mala citila som sa v noci ako vonku na severnom pole. Bola mi strasna zima celu noc som sa drkotala naobliekana v 3 vrstvach a frote zupane a nic nepomahalo..bala som sa, ze budem chora...BT bola rano aj po takej mrazivej noci hore, tak som vedela, ze sa asi nieco deje 🙂 na druhu noc mi bolo teplucko, nebola mi taka kosa. Takze preto usudzujem, ze vtedy bolo zahniezdovanie 🙂 kym mas BT hore, MS URCITE nepride..neboj...ale stoji za to, dat si zajtra rano budik, a odmerat hned rano..cez den to moze skreslovat 🙂

taja27
autor
5. máj 2013

@seraa ja viem máš pravdu čo píšeš ja som netrpezlivá velmi...no manžel mi ešte nie je ja ho volam mm.-)ako moj muž ale svadba je na bud rok.-))
no veru nie som šťastná asi je to preto musim sa zase naladit pozitivne ako som bola.-))
@alchemilkazltozelena nie kvoli vinu sme sa nepohadali kvoli somarine lebo som nervozna ako pes....
baby ja osm mala rano BT 36,2!!!haha ale merala som digiteplomerom....a som 7 DC už...ms som mala krátku mam pocit že sa mi skárti cyklus tým padom.-))inofolic?.))
ja sa už nesustredim tak na dieta...no takže tak...

alchemilkazltozelena
5. máj 2013

@taja27 tu nervozitu poznam, vrcim nanho, a chudak si vsetko odnasa, ... ako is minuel pisala ze ake veci mu nariadujes, ako keby som seba videla... kontrolujem mu vodu v akej sa kupe, naordinovala som mu brat vitamin E, atd atd, myslim ze my dve sme podobne povahy 🙂

alchemilkazltozelena
5. máj 2013

@11miuska11 zmeriam si BT rano, ak ma mrch nepredbehne 🤐

taja27
autor
5. máj 2013

@alchemilkazltozelena .-) no som strašná veru na neho aj ja vrčim pozeram aku ma vodu či studenu teplu ako sedi a td všetko možné ale tak vy ste nemali takýzlý spg ako my... preto som taká na neho...bojim sa aký bude zase spg...jaj ..no ale budeako má byt...

siska765
5. máj 2013

@alchemilkazltozelena ahoj aj byvas unavena?lebo ja neskutocne a bolia zvlastne prsia.kedy testneme?vydrzis az do piatku?

alchemilkazltozelena
5. máj 2013

@siska765 myslim ze nevydrzim, sama neviem co mam robit :( unavena som...

siska765
5. máj 2013

@alchemilkazltozelena ja by som spala stale , budem sa snazit vydrzat aspon do stredy,ale ak ty nevydrzis a vidu ti // tak idem na to aj ja 🙂

siska765
5. máj 2013

@alchemilkazltozelena ale myslim ze by to uz mohlo ukazat daco 😉