icon

Od dnes myslím pozitívne. Kto sa pridá?

taja27
24. jan 2013

ahojte baby tak soms a rozhodla,že oddnes idem myslet pozitivne po vzhliadnutí a prečitani knihy Tajomstvo,videla som aj film...pripojte sa a som zvedavá ktorej snažilke sa podari skor otehotniet pozitivnym zmýšlanim 🙂) pripájam aj video kuknite si ho baby fakt a počuvajte slová a vcítťe sa do toho....a negativne reakcie prosim sem ani neádvajte my sme tu "POZITIVKY"

11miuska11
1. feb 2013

@elje aj my ideme v sobotu na ples 😀 nejdeme na ten isty, kocky?

@taja27 vsetko najlepsie zelam 🙂 jasne, ze sa to podari 🙂 a ked nie tento cyklus, lebo tvojmu muzovi antibiotika oslabili fesakov, podari sa na dalsi 😀
Ja este ziadna MS 😠 povedala som si, ze dnes posledny horuci kupel a kaslem na celu MS. Uz ma nebavi, prosikat, aby prisla. Od zajtra, nezajem! tak 😀

taja27
autor
2. feb 2013

@11miuska11 dakujem velmi pekne...ano verim tomu že su na chybe ATB a som zvedavá na seba na vysledky HP heh....ale myyslim teda určite bude šetko ok ved na preventivke osm bola nedávno...sice tam sa aj ine zistuje ale nevadi heheh....
@seraa mávam 40 dnový a neviem kedy mam ovulaciu...preto som prestala pit alchemilku lebo neviem može byt ovulka aj na 10 den aj na 13....
pondelok idem na folikulometriu tak som zvedava či bude niečo videt .)

taja27
autor
2. feb 2013

baby ja toôko rozmyšla aorzmyšlam že to nie je dobre...tomu mojmu robili ten spermiogram no neviem aku ma morfologiu....a chceme ist na spermiogram až o dáky mesiac možno 2 no neviem čo dovtedy bude...potom som čitala že ak by boli zle spermie sposobuje to potrat a vraj postih deti no asi vela čitam ...už sin zufala snažilkujeme ja dnes....no uvidime čo ako dalej bude a hlavne v pondelok a apotom opýtam sa ho dr....mohol mu dat rozširený spermiogram lebo nič nie je tam popísane velmi a hned olighospermia....užas

seraa
2. feb 2013

@taja27

vsetko najlepsie !!! tajka tomu neverim ved to nesuvis ze potrat a postih, deti ..nemyslim a necitaj taketo veci lebo
privolas negaativitu a to ti netreba, ty pekne snazilkuj dalej moze sa zadarit aj tak, slabe spermie neznamena ze sa neotehotnie !! 😅

@11miuska11
miuska hahah si ma dostala, ale uz som si uvarila vodicku a idem pit...
ta tvoja ms aj neprichadza lebo ju mooc cakas, no neboj ako to byva pojdes na ples a boom ked netreba 😨

@elija
hahaha vsetky dovody na nove saty su dobre !! 😉

babule vidim ze vsetky plesate tak super plesovanie zelam !

seraa
3. feb 2013

@ dobre ranko babule

co mate dnes v plane a co budete varit?
ja pojdme asi shopingovat trosku .. (aj ekd akoze setrim 😝 ) a varit este neviem nic ma akosi nenapada...
polievku asi nejaku by bolo dobre..

prajem peknu nedelu

alchemilkazltozelena
3. feb 2013

ahojte 🙂
ozyvam sa aj aja po case, kazdy den vas citam 🙂
ja budem robit kuraci stroganov, hranolceky a polievocku zo zelenych fazulovych strukov s kyslou smotanou 🙂

inak ten stvrtok co som trochu stresovala ze co mam to cervene v gatkach, tak naozaj myslim ze to bola ovulacia, zas na 14ty den ako vzdy... a my sme sa snazili uz v pondelok, 3 dni pred... a citala som tu na MK ze vtedy bude dievcatko ked tri dni pred ovulkou 🙂 tak by som bola happy samozrejme 🙂

mam take trosku brusko (mam taku postavu, ale tucna nie som :D a priatel vcera vecer sa uz prihovaral k nasej malej Viki 🙂 hladkal, pocuval, ci je tam, bolo to velmi zlate 🙂 uz keby tam bola... by som bola najstastnejsia... to cakanie ma najviac ubija, este 11 dni kym (ne)pride MS...

vsetkym co sa snazia prajem uspesny zvysok vikendu a plodny tyzden 🙂

ps: keby som uz mala aspon teraz vo stvrtok ktory pride na bud. tyzden nejake priznaky, by som sa nepohnevala :D ale som si slubila ze sa nebudem sledovat....ale to nejdeeeee sa nesledovat :(

seraa
3. feb 2013

@alchemilkazltozelena

mnam mnam to bude dobry obedik
ja som zastial postavila na polievku, moj manzel sa smeje ze to je od smedu ale ze co budeme jest... takze vymyslam,
masko nemame ziadne rozmrazene takze ma smolu hehe

nooo takze my sme asi na tom podobne s cakanim, ja som dnes 16 dc .. tak dufam ze sa tento raz zadari !!!
no baby keby ti nasi muzi citali ako to mame pod kontrolou tak by neverili hahaha , noo ale sme dokladne ze?

alchemilka tak nech tam ta mala viki je aby sa mal tatino s kym rozpravat 😉

11miuska11
3. feb 2013

@alchemilkazltozelena No vidiiiis! Ja som vravela, ze to bude ovu 😎 tesim sa s tebou, tak snad sa mala Viki uz "tvori" v brusku 😀 papat ananas aj s tym tvrdym stredom nezabudni 😉 5 dni po sebe. Kazdy den jeden plat staci vraj 🙂

@taja27 neboj sa, pomale spermie neznamena, ze maju blby tvar, alebo co. Urcite by ti tam napisali, ze su nejako cudne pokrutene. Oni su len spomalene, cize omamene ATB. 0 2 dni budu rychlejsie, o dalsie dva zase rychlejsie 🙂 nebooooj. A hlavne snazte o sto dvesto 😎 A ked budes tehu, tak zalozis temu na podporu kociek, co ich chlapom vysiel horsi spmg, ze sa da v pohodke otehu 😀 Moj drahy ide v utorok. Ale strasne sa tam hanbi zavolat 🙂 ze to potom "vsetci" budu vediet, co robil do kelimka 😅 zlatyyyy 😅

@seraa no super, ze uz ste v 16 DC. to uz by pomaly aj zamiesane mohlo byt, nie? 😀 mna trosku stve, ze v januari bol moj muz prec a keby sme snazilkovali cely mesiac, mozno by som uz bola v tom, kedze som ovuloval 😔 ale neva, sustredujeme sa na to, co bude 😎 A MS stale nikde, ani ples nepomohol, ani biele saty a ani biele povlecenie na stolickach 😅 Normalne som tolko naschvalov urobila, ze aby som sa strapnila, keby to nahodou prislo, a nic 😠 hehe..ale uz mam 3. den zvysenu BT na 36,7, tak dufam, ze MS je na spadnutie, aj prsia bolia uz 3. den 🙂 no uvidime.

Prijemne vikendovanie kocky 😀

seraa
3. feb 2013

@11miuska11

😀 😀 hahaha som sa nasmiala... Tooooo to je ale doslova mrcha 😠 no neboj na dobre sa dlho caka.
Potom pride taka riadna a po nej hned sa vam zadari, Muza nepustaj nikde tento mesiac, daj mu domace vazene 😝

11miuska11
3. feb 2013

@seraa hej hej. Vcera mi slubil, ze bude kazdy druhy den k dispo 😀 v utorok ide na spermiogram preventivne, tak sa tesim na dobre vysledky 😀 Normalne si pojdem asi kupit tehu test a zajtra rano este skusim. Lebo uz som v 49 DC !!! to co je totoooook ? 😀

seraa
3. feb 2013

@11miuska11

No super. 😀
Ja by som sa tiez testla ak nemavas take to meskanie tak sa testni
Drzim palce na sper.graf. !

11miuska11
3. feb 2013

@seraa minuly mesiac prisla na 42 DC. Takze 49 sa mi zda uz sakramentsky vela. Ale nenadejam sa.MOzno to bola fakt len veeeeelmmi neskora ovulka 😠 dakujem za drzanie palcov 🙂 dam hned vediet, ako sme dopadli 🙂

taja27
autor
3. feb 2013

ahojte babenky dakujem pekne .-))) dnes som mala navštevu kolegyne tu boli pohode heheh
zaj idem na folikulometriu držteee palceee inak mam taky vodový vytok že by sa bližila ovu????kupila osm grepy heheh budem jest .)))
nooo držim palce na spermio....ale prosim vas podla mna to tam ide ako na bežiacom páse tym doktorom a sestričkám je to jedno kto je to ...
peknýý večer...

seraa
3. feb 2013

@taja27

ja som si to nikdy predtym tak nevsimla ale teraz mi to uplne sedi ze trosku vytok pred ovulkou,
a teraz testy ukazuju plodnne dni,
ja som sa testla prvy krat ale som spokojna lebo to sedi aj s vypoctom aj s priznakmi a test mi pekne jasne ukazuje
ano alebo nie
tajka drzim palce !!!
vidim baby, ze zajtra mame vsetky nejake vysetrenia, ja idem pre zmenu na zaludok,,,.. tak drzte tiez palce ☹
pekny vecer

taja27
autor
3. feb 2013

@seraa no ja mam 13 DC ale neviem či by som mala ovu lebo mam 40 dnový cyklus no som zvedava čo povie doktor .....podla toho ale aj ma pobolievaju vaječnikcy no uviime xixi ja verim že budem mat ovu .))))
držim palce budeme mylset na seba .))

alchemilkazltozelena
3. feb 2013

baby trochu hlupa otazka, ale snad nie az taka odveci...
boli sme dnes s priatelom na plavarni, dlho som rozmyslala ci mam ist, viete, ci tam daco nechytim a tak... v obdobi snazenia sa neodporuca chodit na verejne plavarne, ci? ... ci to nejako neuskodi alebo tak... viete ako to myslim... kopu ludi v tej vode, sice oni to asi nejako cistia, filtruju, ale aj tak... neviete niektora nahodou ci je to neskodne?
dakujem pekne za odpovede 🙂

pianina
3. feb 2013

@alchemilkazltozelena .ahoj.Ja by som nesla ,lebo tam mozes lapnut co nebud.Ja som sa tiez vzdala.

seraa
3. feb 2013

@alchemilkazltozelena

noo ja viem ze virusi ci bakterie vo vode nepreziju ak je chlorovana ako vatsinou byva
ako moze sa stat ale vacsinou je too mytus ze z plavarne sa chyti to a tamto
len davaj pozor na prechladnutie, kedze voda je skoro vzdy studena a dorbe sa umy potom

alchemilkazltozelena
3. feb 2013

@seraa 🙂 jasne, bola som v bazene s teplou vodou, nie v plaveckom, takze mi nebola zimka 🙂

11miuska11
3. feb 2013

@taja27
@seraa

Kocenyyy...moc silno na vas myslim zajtra 🙂 nech sa vsetko zadari a vydari tak, ako ma 🙂 urcite ma o vsetkom informujte, nech aspon nejaku radost mam 😀

seraa
4. feb 2013

@taja27
@11miuska11

ahojte dievcence, dobre ranko a dnes vsetky vela stastia a dobre vysledky !! 🙂

taja27
autor
4. feb 2013

@seraa
@11miuska11
ahojte babeny akurat som dola od kotora...takže HP a štitna v poriadku -)))))))))
pozeral mai aj folikulo.....a nevidel ale vyzera že mi pojde vajičko z praveho vaječnika a ma prist znova piatok .-)) mna zabiju aj v práci hehehe
a viete čo platila som 7 e zase!!!!! za tu folikulometriu no užas..on je sukromnik....dala som mu aj flašu....
sestra mi hovori že sme to začali skoro riešit že sa ešte mallo pokušame hehe no ma aj pravdu ale ja chcem mat všetko naporiadku ....
a vy ste ako dopadli?myslim na vas držim palčeky pekný dnik

seraa
4. feb 2013

@taja27

jeeej no suuuperrr
no tento mesiac skusajte o sto set 😵
no jasne cim prv tim lespie a aspon budete vediet ze ste ok a ziadne prekvapeie neskor..
ja zase trosku lutujem ze sme nerieseli prv ale si myslim ze vsetko je ako ma byt 🙂
ja idem so zaludkom az okolo 14.00 😒

11miuska11
4. feb 2013

@taja27 tak supeeeer 🙂 same dobre spravy 🙂
@seraa drzim palec, nech to dnes dobre dopadne.

Volala som dnes lekarovi, ze co teda. A on, ze ak do piatku nepride MS, mam prist na vyvolavacku. A asi tam aj pojdem radsej ☹ Robila som si pre istotu tehu test dnes a vysiel negativny. Ale aspon viem, ze tehu nie som 🙂 Tak mozem riesit prichadzanie MS 😉 drzte palce, nech do piatku dostaneeeeeem...ja uz sa chcem veeelmi snazit, ako vy 😀

seraa
4. feb 2013

@11miuska11
@taja27

nooo baby nic dnes, idem na to vysetrenie zajtra.. zevraj som nemala jest, na lacno a vysetrenie o druhej??
ved kto ma problem so zaludkom nemoze nejest do 14 !!
takze zajtra rano 😠

11miuska11
4. feb 2013

@seraa
@taja27

To je nase zdravotniiictvo..kokooos 😠 tak myslime na teba aj zajtra teda 🙂 Ja som akurat prisla z pilatesu. Chodim od zaciatku roka, tak uz som tazka frajerka teraz 😉 a tam mi odporucila jedna kocka vyhladat jednu liecitelku. Tak som bola v jej cajovni a volala som jej a predstavte si, nahodou ma zajtra jeden volny termin! Uplne som hotova a tesim sa. Vraj sa venovala dlhe roky šamanizmu a čisti čakry, ci take nieco. Tak sa neviem dockat zajtrajska 😀 snad ma nejako odblokuje a MS pride 😅

PS: myslite, ze mi uz nadobro šibe??? 😀

seraa
4. feb 2013

@11miuska11

hahahah, miuska bylinky vyskusaj ale carovanie a samanizmo nie, moze to zle priniest 😲
ako ste dopadli vy na spermografe?

taja27
autor
4. feb 2013

@11miuska11 no to je veru naše zdravotnictvo ....no ja som zvedava na ten piatok pretože dnes rano som si namerala BT 36,4!!!najnižšia za 2 týždne čo som mala a ovu nikde???no nehcápačky....no uvidime ...ale potešil ma tým že vraj vajičko mi asi pojde z praveho vaječnika . 😀 😀 😀 😀 takže OVU ASI BUDEM PREDSA LEN MAAAAT .))))lebo ja neviem či ju mávam...hehhe nooo pozor na take čakry hakry neviem ako niečo natom je ale je oto biela mágia a predsa len mágia a veru beru zato prachy i ked bynemali kedže suu to akože liečitelia...potom nam povieš....

@seraa no a oni si čo myslia že si dáka anorektička aby si nejedla??? .-) no sila....držim palce daj vedet

seraa
4. feb 2013

@tajka27

no povedz jaaa co musim dat do zaludka cosi kazde 2,3 h... sak preto idem na vysetrenie
no 😅 ked videli vajicko tak ide to je jasne, takto budes vediet kedy mas ale mala by si to istnut nabuduce (dufam ze nebude treba) aj testikom, ja som si robila prvy krat a uplne super mi ukazuje , lebo ja mam cyklus ze 28,29,30,32..
no kaazdy raz iny takze bys om nevedela sa trafit a naposledy az 34 , a takto test mi pekne ukazal a bolo to na
15,16 den , teda plodne dni ovulka neviem bud dnes alebo zajtra ?? to 😕 sa len hada ale aj tak dobre...

taja27
autor
4. feb 2013

@seraa nie nie nevidel mi vajičko..ale povedal že pravdepodobne mi pojde vajičko z praveho tak budeme sexovat každý den a uvidime .-)))pobolieva ma ale teraz v lavom heh no ja neviem....tie ovu testy neviem...neverim tomu velmi nie su spolahlivé.// uvidime