Od dnes myslím pozitívne. Kto sa pridá?
ahojte baby tak soms a rozhodla,že oddnes idem myslet pozitivne po vzhliadnutí a prečitani knihy Tajomstvo,videla som aj film...pripojte sa a som zvedavá ktorej snažilke sa podari skor otehotniet pozitivnym zmýšlanim 🙂) pripájam aj video kuknite si ho baby fakt a počuvajte slová a vcítťe sa do toho....a negativne reakcie prosim sem ani neádvajte my sme tu "POZITIVKY"
no baby akurat ma jedna tunaplašila že merala BT a mala aj ovu priznaky a doktor-ku ktoremu mam ist je povedal že ma anovulačné cykly no akože isla aj grafy som kuk a veru bt pekne hore no nechápačky sakra!!
@siska765 No wau, tak to ste sa velmi kratko snazili, o to lepsie, ze nie si znechutena zo zdlhaveho snazenia. Super, ze niekomu clostil zaberie na prvu supu, aj moja najlepsia kamoska ide na neho teraz od dalsieho cyklu, tak jej poviem tvoj pribeh 😉 Aj ja som sa uz na clostil pytala svojho lekara (aj ked neviem za co su plateni oni, ked tam k nemu vzdy pridem s tym co chcem 😅 ), ale on idiot na mna len zamaval prihlaskou do CAR 😠 Tak som sa zvrtla na pate a odvtedy som tam nebola. Som si povedala, ze ja mu este vytriem zrak ked mu donesiem ukazat tehu test 😀
@elje no vraj sa clostyl dava pri PCO alebo ked sa dlho nedari, nam sa prve podarilo na prvy sup a to som vobec nemala ani clostil ani inofolic a ani som len netusila co a kedy mam ovu ,vobec nic,tak neviem,ale urcite to ma nejaky vyznam,len mozno mne ho ani treba nebolo ,fakt tazko povedat,ja som mala teda este mam uz 7 rokov problem s prolaktinom-vysoky,ale inak o nicom inom neviem
@elje este sa chcem spytat,inofolic som uz vysadila od dnes ked som tam tu slabu ciarku videla a dala som si len kyselinu listovu 800 neviem v akych jednotkach to je,ale na krabicke napisane ze 1 denne.to je v poho nie?len to si uz budem davat a gynda povedal ze ked mi budu kramy meskat 2 tyzdn az potom mam prist cize zatial budem len testovat cca 2 krat do tyzdna ci to tmavne ta ciarka a nie buduci ale az ten dalsi tyzden pojdem k nemu
@siska765 gratulujem aspon tebe to vyslo, zo mna sa vali krv, akoby ma niekto postrelil .......... uz mas 2 dni po meskani? ved si pisala ze az 9teho mas dostat....
@seraa testuj aj ty, mozno aj ty si vtom 😉
@elje nebola som na HP, neviem ani co to je poriadne.... to sa berie krv? neviem ci sme zdravi, ja som nebola vlastne na nicom, ani na priechodnosti vajcovodov, ani na HP, viem len ze mam pravidelnu ms, to je vsetko, a ze mam ovulaciu v strede cyklu, viem to podla hlienu a bolesti v bruchu....
mam chut sa opit ☹ len sa obmedzujem a aj tak nic z toho 😒
@alchemilkazltozelena Ani ja som nebola, ale planujem na zaciatku juna ist.
Ale ved cervene vinko je zdrave 😅 Ci ty pijes nieco ine? Ja sa nejako neobmedzujem v tomto, vo svojom okoli mam kopu prikladov, ze to plodnosti neskodi....a babatku by to uskodilo uz az keby si bola tehu...
Aj my si dame s manzelom dnes vecer, treba sa odreagovat, vypnut......a tak.
@elje a to priamo dokymu povies ze chces ist? ci ako sa to ma....plati sa za to? tam by mi zistili ten progesteron ci mam v poriadku?
ked som bola na vyske, pila som kadeco 🙂 cerecnicku som mala rada 🙂 napr., teraz skor biele vinko, alebo napr. pina coladu, tu zboznujem 🙂 ale vypijem vsetko okrem borovicky, rumu a slivky 😀
@alchemilkazltozelena No chystam sa tam ist ten dalsi cyklus okolo 14dc nech mi rovno povie ci sa tvori nejaky folikul ci nie... A nech mi hned aj urobi ten hormonalny profil a pripadne nasadi clostyl, lebo to bude uz 11 mesiacov co sa budeme snazit a pamatam, ze mi v novembri povedal, ze keby rok nic tak potom clostyl mozme skusit.
Ja mam rada pivko, ale aj biele vinko je fajn z casu na cas no a zboznujem mojito 😝
Ale nech uz idu do kelu s tou temou 'Mozem byt tehotna?' ved to uz nie je normalne 😖
@alchemilkazltozelena nie nie urcite som vravela ze posledna bola 5.4. a od vtedy nic,len ja mavam nepravidelnu takze to len tak mozem tapat ze 5.5. ako mala dojst MS a dnes ako 2.den ale u mna tazko povedat vsetko presne,takze len dufat ze to bude ok
@elje ja som mojmu dokymu ani nic nevravela a on sam ze urobime folikulometriu hned po prvom cykle co sa nam nezadarilo a od vtedy mi robil 2 cykly a clostil sam tiez z nicoho nic predpisal po mesiaci a pol snazenia 😖 neviem podla coho to tak robia,a pytal sa ma ze no vy uz dlho skusate ze?a ja ze nie len mesiac a pol 🙂 sa zarazil na par sekund,ze on uz ani nevie ale to uz som mala davno nasadeny ten clostil,
Niekedy je problem Len v hormone duphaston alebo clostylu to vyresi
Hormonalny profil je private vec co ti urobi ked mu povies ze sa snazite a nic
Tri krat ti zoberie krv a bude sledovat ovu sonom
@elje
@seraa aha, ok, vzdy sa nieco nove zaujimave dozviem tu na MK 🙂 esteze vas mam 🙂
kedy testujes? zajtra je uz stredaaaaaa 😀
tak mozno aj v tom je moj problem....asi to zacnem pomalicky vsetko zistovat, pre pokoj v dusi
booooze moj, ci dakedy toto vsetko bolo, tolko metod, a kadecoho, pred 20-30 Rokmi, dvaja sa vzali, mali hned deti a hotovo, bodka a teraz? teraz clovek aby sa isiel zodrat, skoda reci asi, lebo sa zas len vytocim 🙄
Zajtra je 28 dc ze?? Tak ak nic do rana testujem 🤐
No uvidime minule som s klostylom mala 28 dc
Nemam test, musim si kupit

@taja27
Hej potrebujeme uplne vypnut ...