Od dnes myslím pozitívne. Kto sa pridá?
ahojte baby tak soms a rozhodla,že oddnes idem myslet pozitivne po vzhliadnutí a prečitani knihy Tajomstvo,videla som aj film...pripojte sa a som zvedavá ktorej snažilke sa podari skor otehotniet pozitivnym zmýšlanim 🙂) pripájam aj video kuknite si ho baby fakt a počuvajte slová a vcítťe sa do toho....a negativne reakcie prosim sem ani neádvajte my sme tu "POZITIVKY"
zatial zaciatok spinenie ale ja neverim tomuto spineniu proste je to ms ale schvalne aby ma to domylila sa tento rkat spusta pomaly
ale pocit a bolesti to musi byt ms, tehu tak nemoze byt intenzivne lebo plod neodchadza
@11miuska11 😔
@alchemilkazltozelena a co beries?ci nic?ako dlho skusate?
@seraa to mi je luto...baby my zajtra ba spg a ja na vyšetrenie som zevdava zaroven plna obav aj strachu ako čo bude...mam malu dušičku že to bude lepšie a mam celkom odbrý pocit neviem prečo....len ma premahaju obavy že čo ked...neviem baby...myslite na nas ideme tam okolo pol 7 tak o dakej 7 sme tam...ahojte pekný večer
@elje
@11miuska11
@alchemilkazltozelena
@siska765
@seraa no po tej vitamin kure dufam.)))no ved presne ked nato nemysli veru.....jaj inak baby o tých 3 dievčatacj ste počula čo ich uniesli a boli priviazane a znasilnovali ich a mali s nimi deti ale tak ich bili až potratili???ach ..a takí špinavci maju deti a oni chudence tiež tie ženy ....ach jaj...je ot v správach všade....strašne čo sa deje..ahojte babeny dobru noc
@elje no ja som zase citala ,jedna baba pisala-lenze to uzivala ona a nie muz,ze praveze po chorobe a po tabletkach sa jej podarilo lebo mala riaden imunitny system silny a ked sa oslabil tak sa podarilo,no neviem,kazdopadne asi pocas uzivania to nie je najlepsie napad ale tak cca tyzden dva po dobrati sa uz moze vsetko je ok,lebo antibiotika este asi tyzden dva ucinkuju aj po dobrati cize by som povedala ze jeden cyklus obetovat a pokracovat v snazeni,teda ja by som to tak urobila podla seba
@siska765 Neviem, zacinam si fakt mysliet, ze ono sa to asi ozaj nema silit... stale do toho nieco pride 😒 jednoducho to tak asi fakt ma byt, a deti este mat nemame...... Len by som chcela mat sklenenu gulu, ta keby mi povedala nech sa nebojim, ze o 2-3-4 roky dieta mat budem, tak nemam strachy, ale ked clovek nevie v co moze dufat, je to strasne zle....
@taja27 myslime na teba a drzime silno palce 🙂 🙂 hned daj vediet 🙂
@seraa zlatik, ja si myslim, ze by ste aj vy mali nad tym spmg pouvazovat. Ocividne, ty si v poriadku, ovulujes a hormony ti zaberaju. Mal by sa dat vysetrit aj tvoj muz, lebo ty sa mozes aj rozkrajat, keby on ma nedajboze nejaky problem a neriesi ho. Keby ich ma malo, alebo pomale, da sa to pekne riesit vitaminmi..Urcite nad tym pouvazujte, moja ..posielam pusu 🙂
Ahojte dievčatá, včera som mala dostať ms a nič... ani len brucho ma nebolí ako pred ms. V pondelok ma trošku pobolievalo, ale v utorok, stredu a dnes nič, vôbec nič ☹ . Asi budem mať nejaký problém... Tento mesiac som brala Clostil, po ktorom sa mi z folíku vytvorila 31mm cysta, ktorá mala zmiznúť po ms. A teraz mám obavy, že keď ms neprichádza (mávam vždy, vždy pravidelne), cysta nezmizne ale rastie a bude problém... ☹ ☹ ☹ Bojím sa...
@elje
To nemusi vzdy tak byt
Inak baby ja to vzdavam , uz kaslem na to ... Ja momentalne na laparku nemam sil ist
Takze koncim
@11miuska11 Hej muz pojde a uz uziva vsetko co treba ....
@alchemilkazltozelena
@taja27 tajus cakame na teba a Drzim palce!!
@siska765 neviem ci to nazvat skusanim, byvame od septembra spolu, ale ani predtym sme sa nechranili a nic, bol na spmg, ma miernu astenospermiu, cize spmg nie je katastrofalny, ale ani 100 %ny, bral profertil mesiac a teraz bude brat fertil man, to je lacnejsie....ja beriem kys.listovu len, doky vravi, ze som ok....vsetko mam pravidelne, ale nebola som ani na HP ani na priechodnost, takze ...
@taja27 no ako bolo? poobed easi vysledky ze? okolo druhej sme my mali.....a teba ako vysetroval? ja by som tiez k nemu sla, ak sa da, ak napises ze si spokojna, aj ja pojdem, ak mozem....nemam to daleko od BB
@seraa chapem ta, ze uz mas toho dost, ale ako @11miuska11 vravi, ty sa mozes aj rozkrajat a ak muz nema vsetko ok, a nic sa s tym nerobi, tak stojite na mrtvom bode, ver mi, ja som rada, ze sme boli aspon na spmg, a verim ze aspon ten Fertil man pomoze, .... my obe ovulujeme, aspon to, ms mame pravidelnu, len nejako na nas Panbozko asi zabuda... 😢
@elje aj ja si dakedy tak vravim ze asi nemam teraz mat deti a tiez by som chcela mat vestecku gulu a vidiet a vediet co bude v buducnosti, hned by som bola spokojnejsia, .... to asi kazdy, co sa tyka ATB, je to vraj svinstvo, myslela som ze aj moj bude brat, lebo bol chory, nakoniec si dal par dni ZODAC a preslo ho to, cize je asi alergicky, ale jeho nechut chodit k lekarom ma maximalne vytaca, cize tak skoro ani nezistime ci je naozaj alergicky... 😖 kedze sa nechce dat vysetrit
do kelu aj s chlapmi, zena musi tolko toho prezit za zivot a muz ma ist na 1 vysetrenie, tak sa ide z toho pokakat ☹
ja mam divnu ms, 2 dni zo mna slo, akoby ma niekto postrelil, vcera uz ovela ovela menej, aj dnes, ale som rada, aspon mozem cim skor zacat merat BT, nasla som si super graf na fertility.sk
a k mojmu vypoctu ohladom ms sa nikto nevyjadril 😢 skoda 😢
@blcha76 kludne mozes byt tehtona a cysta pri tom nevadi vela zenam sa cysta vstrebala sama aj bez menstruacie-ja som toho prikladom a presne ako ty jeden mesiac som brala clostil urobila sa mi 40mm cysta ale kazdym dnom sa vstrebavala a uz tam asi ani nie je a pravdepodobn som tehotna lebo mi test ukazal 2 ciarky🙂 kludne mozes byt moj priklad

@seraa isto je to ms? jojjjjjjjjjjjjjj 😒 😒 😒 😒 😒 😒 😒 😒 😒 😒
@siska765 inofolic neberiem zatial....