icon

Od dnes myslím pozitívne. Kto sa pridá?

taja27
24. jan 2013

ahojte baby tak soms a rozhodla,že oddnes idem myslet pozitivne po vzhliadnutí a prečitani knihy Tajomstvo,videla som aj film...pripojte sa a som zvedavá ktorej snažilke sa podari skor otehotniet pozitivnym zmýšlanim 🙂) pripájam aj video kuknite si ho baby fakt a počuvajte slová a vcítťe sa do toho....a negativne reakcie prosim sem ani neádvajte my sme tu "POZITIVKY"

elje
9. máj 2013

@alchemilkazltozelena ty trdlo 😅 jasne, ze mavas 29dc, to vobec nevadi....ani nevies co by som ja dala za pravidelny cyklus (aj ked 35-40dnovy) 😀 Ale mas vsetky predpoklady na to, aby si otehotnela a bola dalsia v rade tu medzi nami...aj so @seraa. My s @taja27 nemame pravidelny cyklus a ja k tomu mozno tento cyklus ani ovulku 😖 takze hlavu hore, ty si na tom supeeeeeer 😉

siska765
9. máj 2013

@blcha76 hovorim so uplne asi tvoj pripad ,vacsinou cysty zmiznu po clostile same,mne ked to doktor nasadil tak som ani nechapala preco ale skusila som a isla som k nemu a povedal ze tam je cysta a uz som sa strasne bala ze budem musiet na laparku a tak ale ked som prisla po par dnoch tak videl aka uz je splasnuta a potom uz tam asi o dalsich par dni ani nebola,a vizeralo to nadejne.No a teraz je asi cca 4 den co mi meska MS ale u mna tazko povedat lebo mam nepravidelnu ale kazdopadne test co som si utorok robila boli na nom dve ciarky jedna sice strasne slaba ale bola zajtra sa testnem zas ci silnie-dufam ze hej a uz cca 2 tyzdne mam pichanie na vajecnikoch prevazne na lavej strane a byvam dost unavena.Doky povedal ze taketo cysty su ok a ze niektorym zmiznu pocas tehotenstva inym skor ako komu ale ze to absolutne nevadi.aj zeny co rodili mali cysty a ani o tom nevedeli

elje
9. máj 2013

@alchemilkazltozelena Ja si niekedy myslim, ze clovek proste asi nemoze mat vsetko. S manzelom sme zdravi, mame dobru pracu, dom bez hypo, velku rodinu......asi fakt nejde mat vsetko. A ked vidim, ze deti sa rodia 18-tkam bez zabezpecenej buducnosti alebo ludom bezdomovcom, narkomanom....no sila!
Na druhej strane som si pocas mojho snazenia zacala uvedomovat, ze nic nie je nahoda. Postupom casu zistujem ako strasne vela faktorov je potrebnych k tehotenstvu - pocnuc od ovulky, dobrych spermii aj to, aby folikul praskol, aby sa uchytil a zahniezdil atd. atd. To znamena, ze aj deti, ktore vznikli niekde na ceste domov diskoteky nemozu byt 'nahoda' lebo v ten moment muselo byt vsetko naklonene tomu, aby vzniklo.....a to je uzasne 🙂
Ale uz moc filozofujem takto na rano 😀

blcha76
9. máj 2013

@siska765 No tak to som zvedavá. Idem teraz cez obed do mesta a skočím do lekárne kúpiť test. Ale asi musím počkať až do rána, lepšie testovať z ranného moču, teraz poobede by mi nemuselo ukázať nič, však? Už som zase nervózna a neviem sa dočkať. Len nechcem byť sklamaná...

siska765
9. máj 2013

@blcha76 podla mna sklamana nebudes,a ano je lepsie to testnut az rano lebo hoci pisu pocas celeho dna ,mozes byt len vo velmi rannom tehotenstve a tam ked poobede mas moc zriedeny s tekutinami co si vypila cez den to nemusi zachytit ale rano by uz mohlo 😉

siska765
9. máj 2013

@siska765 inak ja tiez zajtra rano idem opatovne testnut 😉 tak budem na teba mysliet 🙂

siska765
9. máj 2013

@blcha76 inak ja tiez zajtra rano idem opatovne testnut 😉 tak budem na teba mysliet 🙂

alchemilkazltozelena
9. máj 2013

@elje mius nemala pravidelny a otehotnela, takze to nie je vsetko len o pravidelnosti, ... ako pises v dalsom prispevku a ako aj taja pisala vcera, presne som sa o tom bavila s mamou, ze to je neuveritelne, ze tie otehotneli co ich tam roky vaznili a tyrali, denne sa na svete vykona niekolko tisic potratov a Boh toto dopusti, toto mi nejde do hlavy, ... a asi to nikdy ani nepochopim preco je to tak, snazim sa na to nemysliet, ale nejde to, ako aj ty pises, 19tky maju deti a ani nevedia ako, nic si nepocitaju, nic nesleduju, .... ja kebyze mam menej rokov, tak to asi cele necham tak,kebyze mam 20, tiez sa nesledujem a mozno by som otehotnela, ale cas bezi a uz budem mat 27 buduci rok, ani sa mi verit nechce, ... ale zas kebyze mam 20, nemam ani vysku skoncenu, ani nic, takze to by tiez nebolo super mat dieta, takze ani tak ani tak, stale je nieco pre a proti, ... aj ja by som sa najradsej nesledovala a nechala to cele tak, ved tak aj bolo, nic som neratala, nesledovala predtym kym sme spolu nezacali byvat, len sme spolu chodili a nechranili sa a aj tak nic, .... nikdy som nevzala ani 1 antikoncepcnu tabletku (akurat 2x v zivote tabletku PO, to som vtedy nemala este terajsieho priatela, ale ineho - dementa)

doky mi v marci povedal ze spermia musi prejst velmi dlhu cestu kym dojde do ciela, tak mozno ta pomalost je na vine, ze sa nam nedari, .... kazdopadne odmeriam si 1 cyklus BT a myslim ze sa vela dozviem, aj ked priatel na mna pozera ako na blazna ked si tam pcham teplomer, ale co uz, bude si musiet zvyknut 😀
ked som minule vykladala nohy na stenu, pozeral ci som normalna 😀 a aj tak to nepomohlo 😖

elje
9. máj 2013

@alchemilkazltozelena Na tie nohy na stene neverim vobec, to je blbost, zober si akou rychlostou idu spermie...to uz nepotrebuje dalsiu pomc v podobe vykladania noh podla mna 😀
Aj mm sa mi uz smeje, ze kazde rano o 6:00 pipam v posteli. A moj teplomer pipne pri kazdom zvyseni o 0.1 stupna, takze dokopy asi 4-5 krat a su to vzdy dve take dlhe pipnutia....tak hovoril, ze to uz mu ani budik nie je treba 😀

blcha76
9. máj 2013

@siska765 OK, test už mám kúpený, tak uvidíme. Ale tebe keď už minule ukázal, určite ti ukáže aj zajtra 🙂 ... Budeme na seba myslieť... Možno mrcha dorazí skôr ☹ , ale brucho ma stále nebolí 🙂 , tak asi nie... Jedine bradavky mám na dotyk citlivé už asi týždeň... No uvidím...

siska765
9. máj 2013

@blcha76 no bradavky mam citlive aj ja na dotyk a take trosku bolestive prsniky ale ziaden extrem,lebo mna pri menstruacii nikdy nebolia tak preto asi tak optimalne.ja som mala pocit ako pred MS asi 10 dni teraz taky pocit uz ani moc nemam skor obcasne popichavanie dnes len na lavej strane,kde mi doky videl dominantny folikul takze asi tam sa drobec chytil 😉 co najblzsie k mojmu srdiecku 🙂 ak si cca v obdobi ovu mala nechraneny styk tak si myslim ze mozes byt v tom 😉

siska765
9. máj 2013

@blcha76 a ty uz mas jedno dieta ?

blcha76
9. máj 2013

@siska765 Ano, mám, ale je to už veľký skoro dospelý chalan. Má 19 rokov. Takže ak by sa mi podarila ešte taká malá žabka, bola by som veeeľmi, veľmi rada.

taja27
autor
9. máj 2013

@seraa
@elje
@11miuska11
@alchemilkazltozelena
baby nevladzem.... som vyrevana revem stale nedá sa mi ani písat oči mam napuchnuté neviem čo bude dalej
dnes mi mudr povedal že mam anovulačný cyklus že mam len pravy folikul 3mm lavy neviem či neičo s nim nemam či ako dáky zlý či nie je ako chybný som vyrozumela že ma 3-5 mm sliznica 3,5mmm som 11 dc muhovorim ovu som mala na 29 dc je to skoro nie? takmam prist o týžden kukne ma ešte raz zatial to takvyzerá a že mam aj PCO ukazala som mu graf povedal že bazalna tepllota nie je ukazovatel...plačem odkedy somrpišla už nevladzem nič nebavi ma nič...som nešťastna a mm nezmenený stav malo pomale....vyzera to na umelé ale že že o týžden mi povie aj vysledky a kukne ma no a že potom by sme nasadili liečbu aj jemu aj mne ak to bude malé...
ako povedal že možu dozrievat ale že možu byt nekvalitné vajička ked je tak dlhý cyklus... darmo som mu povedala o BT aj ukazala graf....ach Bože neveim čo mamrobit ako som odtial vyšla mm ma utešuje že bude to dobre nemam sa bat atd ale ja nevladzem plačem premaham sa najradšej by somkričala ale nemožem neostala mi ani mala nadej nič po tomto všetkom....necche sa mi nič absolutne len spat plakat a nič som uplne odpísana...neviem ako čo dalej robit...že o týžden mam prist bolo to na rýchlo lebo operoval ale....ach takže takto...povedala som mu že berem inofolic že kto mi ho poradil a ja že nikto sama som si dala no ainak nič ine...a o mm som povedala že mu profertil mam kupit

taja27
autor
9. máj 2013

@alchemilkazltozelena ahoj no velmi dlho som čakala bolo vela žien a prišiel z operačky...je fajn ale načakáš sa lebo on je primar....no takže tak....sranda bola odbre som murobila ja v ambulancii przandej.-)) no ale dopadlo ako to dopadlo

taja27
autor
9. máj 2013

@11miuska11 ahoj no užs om napísala ko to doadlo.ani vitaminy nepomohli neviem už fakt čo robit takže nakoniec sme obaja natom zle a mame chybu....
mamina mi hovori aby som sa neupuštalaa hlavne nemylsel zle psychika orbi vela no ale ked mne povedal ža mam alebo vyzerá to na PCO +anovulak tak som mala dost....som 11DC...tak neveim no fakt....aj ked som mu povedala že mam 40 dnový a ovu podla BT na 29 povedal že BT nei ej ukazovatelovu...o týžden mam prist znovu

seraa
9. máj 2013

@alchemilkazltozelena

no ved pojde
ak su spm zle tak mu daju vitaminy co aj tak teraz uziva pre sitotu
ak by boli tak zle ze ani vit nepomozu jedina moznost je to umele opld ci asistovane ci co
a na to som pripravena neni takze to nechcem ani vediet chcem teraz pausu a nie vacsi stres

seraa
9. máj 2013

@taja27

taja to kvolitomuto places takto>? sak to ma kazda druha zena dnes, doktor ti nasadi clostyl a budes mat hned ovulku a maaax na druhy cyklus otehotnies
vsetky baby s tymto problemom tu otehotneli s clostylom na druhy cyklus
len ak ti o nom nepovedal hned teraz, zmen doktora ! na co caka?
neboj toto neni nic 😕
chod o tyzd a pytaj clostyl

alchemilkazltozelena
9. máj 2013

@taja27 je mi to luto, ani neviem co viac napisat.....

@seraa jj chapem

taja27
autor
9. máj 2013

@seraa noo neviem čoít oma každá 2 žena ked všetky anokolo su tehotne a mm nema ok spg stale...o týžden idem a povie mi čo ako dalej....ved dnes osm bola na slaiči u toho galada ...a mam prist znova už mi povie čo ako budeme riešit hadam a prejdem k nemu i ked Zje 40 km od nas...lebo ten moj som k nemu chodila a hovno videl teda!!!

seraa
9. máj 2013

@taja27

tajus neboj,
ak je len toto problem to sa vyriesi a rychlo
ja som brala clostyl a tak som si tu citala vela tem na toto
ci ziadna ovu, ci pco ci neviem co, nedozrievanie vselico mali brali clostyl a na prvy ci druhy raz boli v tom
sak uvidis , ja si myslim ze sam ti ho predpise

taja27
autor
9. máj 2013

@seraa no ved uvidim ako čo bude očmi povie zase o týžden.....
čitam o PCO je toho viac prečo to je....inzulinova rezistencia alebo zyvšený prolaktin či testosteron...no nemam slov proste....

taja27
autor
9. máj 2013

baby a prfertil a fertil man či ako nie je to iste???ma brat profertil ten moj 2 mesiace apotom ist na spg zase....ach no užas

siska765
9. máj 2013

@taja27 jednoznacne by som si pytala ako baby vravia clostil,ja som ho brala len jeden cyklus a aha

11miuska11
9. máj 2013

@taja27 moje zlate, tak to mi je velmi luto ☹ ale maly folik este nic neznamena, moze pokojne narast do toho 24 DC, kedy mavas ovulku, neboj sa. Ale skor ma zaskocilo, aku mas nizku sliznicu maternice. Ja som mala 12mm v 13DC, cize 3,5 mm je velmi malicko na uhniezdenie a to uz mala byt narastena. Minimum na babo je 5mm. Takze si daj urobit hormonalny profil a pekne raz za tyzden chod na sono, nech ti sleduje rast sliznice a tak isto aj folikulov. To ze su neskor nekvalitnejsie vajicka, tak to nepocuvaj. Kazda zena to ma inak. Ale urcite si daj ten HP urobit, nech ti vyluci to PCO. A ber dalej inofolic. Keby mas na PCO nabeh, tak inofolic ti s tym moze pomoct 😉 Moja, tak ma mrzi, ako ste dopadli, ale dolezite je, ze ste sa do rozhodli riesit a uvidis, ze to vyriesite. Hlavu hore, bojovnicka. Pekne si den, dva poplac a potom hura do boja. A nemyslim si, ze je vasa jedina moznost umele, tak nad tym ani neuvazuj. Na dalsi cyklus mozete skusit clostyl napriklad...

taja27
autor
9. máj 2013

@11miuska11 no ved aj mna zaskočilo že len taka mala sliznica...no ved by osm k nemu chodila len je daleko dost v ZV teda slaič 50km asi no ale po dialnici to je za pol hodku to nie kao ty....
no nerozumiem tomu fakt...inak menzes osm mala krátky velmi bohvie či to nie je aj tým neviem no uvidime čo mi povie o týžden preto mi kazal prist a HP mu poviem alebo možno ani nemusim lebo vyzerá že sa vyzná ma velmi vela pacientok a operácii a inak je fešák...no ved vajička dozriet možu no neviem 11 DC je krátko a sliznica mi možno dozreje teda dorastie ešte dovtedy....

taja27
autor
9. máj 2013

@siska765 tak si teda tehotná?no ved ja mu poviem teda on mi povie podrobnejšie piatok čo ako neorbil závery dáke len že sa dohodneme čo ako dalej o týžden ked ma znovu pozrie....

11miuska11
9. máj 2013

@taja27 ja si tiez myslim, ze tak, ako ti moze dorast sliznica, tak aj vajka mozu v pohodke dozriet 🙂 takze nestracaj nadej 🙂 budem na teba mysliet 🙂 hlavne, ze ste to zacali riesit, to je zaklad 🙂 a malo a pomale spm. nie je az taky problem, ako keby bboli poskodene a mali zly tvar 🙂 na babo staci 1 dobra 😀 😀 tak si daj vajicka do poriadku a keby nic tento cyklus, skus sa ho spytat na ten clostyl 🙂

taja27
autor
9. máj 2013

@11miuska11 no veduvidime on je vraj super no tak uvidime len ma toho staršne velaaa operuje a tak iui robi atd...ved mi povie čo ako...a povie nam potom aj o spg podrobnejšie iba to pozrel tak na rýchlo v PC mi povedal tak uvidime aj k otmu sa vyjadri a profertil že nech bere inak nie je to to iste ako ten fertilman????

11miuska11
9. máj 2013

@taja27 to ja neviem s vitaminmi na spm nemam skusenosti 😖 ale podla mna tie drahsie by mali byt kvalitnejsie...snad nebudu drahe len tak pre srandu kralikov, nie? 😉