Od dnes myslím pozitívne. Kto sa pridá?
ahojte baby tak soms a rozhodla,že oddnes idem myslet pozitivne po vzhliadnutí a prečitani knihy Tajomstvo,videla som aj film...pripojte sa a som zvedavá ktorej snažilke sa podari skor otehotniet pozitivnym zmýšlanim 🙂) pripájam aj video kuknite si ho baby fakt a počuvajte slová a vcítťe sa do toho....a negativne reakcie prosim sem ani neádvajte my sme tu "POZITIVKY"
@seraa kedy sa vraciate na SR?
@elje
@11miuska11
@taja27
ahojte dievcata, dnes ma napadlo, ze ja od pondelka robim na siestu (raz za 6 tyzdnov) cize vstavam uz 4:45, cize vtedy aj budem meriat BT a potom na dalsi tyzden sa urcite nechcem tak skoro budit, budime sa az 6:15, cize az vtedy pomeriam BT, cize to meranie asi zas nebude mat uzitok kedze jeden tyzden budem merat a na dalsi az s 1,5 hodinovym rozdielom...co si o tom myslite? ja sa s tou BT asi neskamratim, nejako nam osud nepraje 😀
@alchemilkazltozelena a ktore dc budes, ked si budes merat tak skoro?
@11miuska11 dnes som 5DC, cize pondelok bude 8DC a tipujem ze ovu by mala prist o tyzden v piatok, to budem 12DC alebo v sobotu :D krasne mi to vyslo, lebo 18ho je Jonas a to budem 13DC a budeme v Stiavnici 🙂 takze nakoniec som stastna ze som ms mala teraz skor, lebo mi Jonas vychadza na plodne dni a kebyze mi ms prisla az vcera (ako povodne mala) tak Jonas by vobec nevychadzal na plodne dni. Takze som celkom happy a vychadza mi to super 😀 konecne 😀
@alchemilkazltozelena no super....tak drzim palce, nech sa vam to podari tentoraz....!!!! a pokojne si meraj BT, ale zapis si, aky bol cas, ked si to merala...nie je to zbytocne, neboj 🙂 popripade, ked uz budes vstavat o 6.15, tak sa hecni a daj si par krat tu namahu a vstan skor a zmeraj si, aku mas v prvom case a aku v druhom 🙂 len odmeraj o tej stvrtej, potom zavri oci a spi dalej a potom odmeraj o stvrt na sedem 🙂 zapamataj si rozdiel 🙂 mala by si mat o 0,1 stupna vyssiu o stvrt na 7 🙂
@11miuska11
@alchemilkazltozelena
@seraa
@taja27
Ahojte dievcata. Tak mi to zacina pripadat, ze uz do tejto temy nepatrim.....stale sa len stazujem a uz pomaly nevladzem dalej mysliet pozitivne, a to pretvaranie sa pred okolim ma uz zabija ☹ U mna to vypada tento cyklus na anovulak, prave som dokonca testla svoj teplomer ci nie je pokazeny ked mi stale ukazuje tu trapnu 36.4-ku, ale bohuzial funguje..... tak ja uz neviem. Najradsej by som isla k Dr uz buduci tyzden nech mi vyvola MS a nasadi clostyl (lenze mne ani ten nechcel dat naposledy ked som u neho bola) 😒
Dufam, ze aspon vy ste mali dobry den, jedina utecha, ze je dnes piatok 🙂
@siska765 gratulujeeeeeeem 😀 😀
@elje mojaaa...vydrz este, nemusi to byt anovulak..ovu este moze prist 😒 tak mi to je luto, ja uz by som si tu najradsej s vami vsetkymi vymienala infosky o nevolnostiach a taaaaak...posielam vam vela pozitivnej energie a NEVZDAVAJTE TO !!!! pusu
ahojte,mne to tiez teraz vyzera na anovulak a co je horsie,tak mrcha nie a nie prist....pred mesiacom som vysadila antiku, po tyzdni mrcha prisla (v sile a forme aku som mavala pred ant 😵 )..a teraz sa jej neviem dockat....je to na urvatie...a psychika je strasne mocna pani,hlavne ked vsade citam s cim vsetkym maju baby,ktore tuzia po dietatku problemy...a ine "zeny" ktore v podstate po dietati ani netuzia..tak nemaju problem ani otehotniet, ani v tehotenstve ziadne problemy, porod v pohodicke..a ziju si veselo dalej... spravodlivost je skutocne niekedy slepa
@11miuska11 Dakujem Miuska 😉 Ver, ze my by sme si vymienanie infosiek s tebou brali vsetkymi desiatimi...
Ja som az teraz zistila co prezivala napriklad kolegyna, ktorej sa dllllho nedarilo, a ja som bola v tom, ze ja otehu hned. Cloveka to strasne ubija... a mna este k tomu nikto nikdy nevidel smutnu, tak si vies predstavit kolko namahy ma to stoji hlavne teraz. Boli sme pozriet sesternicu, vcera sa vratila z porodnice....Ja to nechapem na co ludia co deti mat nemusia ich maju a opacne...ako sa im tak postastilo?? Ved aby niekto nemal ani jednu fotku s bruskom za cele tehu? Ma len fotky z ultrazvuku, aj to s takym pristupom, ze 'tam niekde v skrinke asi budu'...... no islo ma porazit ☹
A ty ako? Ktory si tt? 8-9? Jezis, to leti, zachvilku budes nakupovat vybavicku, potom priprava na porod....a hned kocikujes 😵
ahojte baby ja dnes na h...o celý dne osm mylsela nato čpo vedal doktor že anovulak a nechcem nemožem tomu verit ked som mala hlien BT zyvšenu aj bolesti pcihanie!!!!!nechááááááápeeem staaaaaaaaaleeeee
revala som pred kolegynou sa ma pýtala ako sme odpadli neudržala somsa...
moj mm tiež smutný...najväčšei gol bol ked sme išli na zmrzlinu teraz po práci o 19...asi 16 ročná s bruchom napred cc8 mesiac???ach .....čo mam k tomu viac dodat?????ahojte
@elje a kolko rokov ma sesternica, je vydata? preco nechcela dieta? prepac ze tolko otazok, ale zaujima ma preco ma taky postoj...ked nechcela dieta, mala sa chranit..
hlavu hore, je to tazke, ale musime bojovat, snad to ma cele nejaky zmysel..
@taja27 no comment, mna by tam asi ruplo o zem kebyze som ju videla 🙄
baby strasne sa bojim,prave som zazila dost velky psychicky sok-nechcem o tom hovorit,myslite ze mozem potratit?
@siska765 poznam jednu, ktora bola v 3.mesiaci, a v tom case pochovavala svoje 3 mesacne dieta, lebo zomrelo, a nepotratila, takze si myslim, ze take zle to asi nebude...zavisi od sily a povahy cloveka, a hlavne co si ako pripusta....drzim prsty a prajem vela sily, hlavne klud, nic nie je take zle ako sa na prvy pohlad zda....
@alchemilkazltozelena dakujem za povzbudenie ,budem sa snazit odosobnit ,snad som mu neublizila ☹
@siska765 hlavu hore, neboj sa, nemysli na zle veci, uz si zleho prezila dost, zasluzis si len to najlepsie, hlavne klud, nesmies byt nekludna, ani sa bat, znervoznovat, ani vytocit, teraz ste uz dvaja, musis mysliet na male a vsetko bude dobre, a je mi luto, ak sa ti stalo nieco vazne, snad sa to nejako napravi, len uz na le nemysli, to je zaklad...
@alchemilkazltozelena naozaj srdecna vdaka ,snad mi Boh dopraje babatko a uz budem len stastna
@siska765 drzkaj sa, myslim na teba 🙂
@alchemilkazltozelena aspon ze tento modry konik existuje a clovek sa moze porozpravat ked uz nic ine VELKE DIK vsetkym,zeny sa ak neskutocne dokazu povzbudit ze je to krasne
@alchemilkazltozelena no ja tiez nechapem, ma 21 a nie je vydata.... Proste sa 'zadarilo' a momentalne planuju svadbu, ale nikto ich vztahu nedava sancu...
Mna tu kazdy vecer ten modry konik tak ukludni, aspon vedomie, ze nie som v tom sama 😉 Inak by sa clovek darmo nervoval, ze je 'iny' ked sa dlhsie nedari, ale vidim, ze v dnesnej dobe je to bohuzial kruta realita. Takze v praci a ostatnom zivote sa vynervujem a sem sa chodim 'ukludnit' 😅
@elje zajtra koncim 9tt a zacinam 10tt v nedelu 🙂 caka ma velky den vo stvrtok, ideme na druhe sono a krv. a povedala som si, ze ked bude vsetko v poriadku, pojdem si pre radost kupit aspon podbradnicek, alebo cumlicek....proste nieco na pozitivnu vizualizaciu 🙂 ale do stvrtka este pockam 🙂 🙂
Viem uplne, ako sa citis. To nikdy nepochopi zena, ktora ma dieta, ani nevie ako ☹ je pravda, ze take vytrvale snazilky si babo podla mna ovela viac vazia..my mame nasu fotku na digestore primagnetkovanu a kazdy den si pozeram video z ultrazvuku a len sa modlim, nech je vsetko v poriadku vo stvrtok 🙂 Ono to pride, ked to budes najmenej cakat - za tuto vetu by som vrazdila, ked som snazilkovala, ale u mna to bolo tiez tak! Jednoducho vesmir to zariadil bez toho, aby som ja k tomu mala co povedat 😅 a tak to bude aj u vas, uvidis..ja verim, ze nebudes mat anovulak, ale ovu pride trosku neskor, ale pride!!! Inofolic pijes? 🙂
Dobre ranko kocky 🙂
Mam otazku ci nema niektora z Vas na predaj INOFOLIC 🙂 ? ♥
Ja som ho tiež teraz objednávala z mojalekaren, lacnejšie som nenašla, mal by mi v pondelok prísť, tak začnem užívať a som strašne zvedavá či pomôže
@11miuska11 Jasne, inofolic pijem jedna radost, uz ani neviem kolke balenie, asi 5-6 krabicku 🙂 Chuti mi, ma taku sladkastu chut, lebo ja si ho rozmiesavam len v tosicke vody, a teraz ked mam dietu tak aj to mi pomoze - trocha sladkeho a som vybavena do vecera 😀
Rozmyslala som nad tym (to si nevsimaj, ja rada a moc filozofujem 😅 ) no a asi na tom fakt nieco bude, ze sa zadari vtedy, ked sa clovek na to vobec nesustredi, ked je tolko zivych prikladov... Zrejme ked je clovek v napati, tak nejakym sposobom si je mozog schopny zablokovat aj ovu a ine veci.....proste neda sa to vysvetlit, ale isto tam nieco na tom bude...
Jeeejooooo jasne, ze si kup podbradnicek, 10tt to uz je z teba hotova mamina, ved zachvilku mas za sebou prvy trimester ani neviem ako. Neboj sa, ty mas tak dobru zivotospravu a aj zmyslanie, ze jednoducho musi byt vsetko ok. A tebe dal hned aj video z ultrazvuku? To dava vzdy alebo si si vyziadala? O tom som este nepocula 😅 Paaani to musi byt super, ja by som si to tiez prehravala asi kazducky den. Som zvedava ako rastiete, potom nam urcite nezabudni vsetko zreferovat, si tu nasim prikladom 😉
Peknu sobotu a vlastne cely vikend prajem.

@siska765 Paráááda, gratulujem, veľmi, veľmi, veľmi... 🙂