Od dnes myslím pozitívne. Kto sa pridá?
ahojte baby tak soms a rozhodla,že oddnes idem myslet pozitivne po vzhliadnutí a prečitani knihy Tajomstvo,videla som aj film...pripojte sa a som zvedavá ktorej snažilke sa podari skor otehotniet pozitivnym zmýšlanim 🙂) pripájam aj video kuknite si ho baby fakt a počuvajte slová a vcítťe sa do toho....a negativne reakcie prosim sem ani neádvajte my sme tu "POZITIVKY"
26dc a ovu furt nikde 😠
@siska765
@seraa
Dnes 6.deň čo mi mešká mrcha, toto som nikdy nemala, takže to všetko dávam za príčinu tomu Clostilu a cyste čo sa z folíku vykľula emoticon ... Keďže som po mrche mala ísť na kontrolné sono, ale ona nedošla, volala som včera sestričke, že čo mám robiť, či ísť aj tak na sono, alebo sa objednať k doktorovi 😖 ? Povedala, že pokiaľ mi mešká menej ako 10 dní aj tak sa nebude dať nič poriadne zistiť. Takže počkám ešte týždeň a potom tam pôjdem.
hmm no dufam ze bude ok ale toto sa stava a potom zmyznu tieto veci
mne zase videl cosi a maternici a tiez ze mam prist po ms a prisla som a vsetko ciste ok
tiez s klostylu
lebo som to tam predtym nemala kedze mi robil hp dvakrat v 4 mesiacoch
drzim palce , uvidis to nic nebude
@blcha76 no ja podobne ale 3-7 den,a moja cysta mala 4,4 cm.som myslela ze ma porazi ale kazdym dnom sa vstrebala saba dnes ani nie po mesiaci ma 1 cm aj par mm takze ze to je ok,s MS by odisla asi ale snad sa to vstrebe.Inak u vela bab clostyl sposobil cysty.Ja som si povedala ze to uz nechcem dalsi cyklus aby sa mi zas vytvarala dalsia,ale chvalabohu mrcha uz nedorazila a cysta sa zmensuje den za dnom.Vydrz uz,ved ak nemas ziadne vazne bolesti tak sa neboj nic,nakoniec to ani nemusi byt koli cyste to meskanie,a ked tam dojdes o tyzden budes vidiet teda on ti povie ci sa zmensuje alebo co.ale ze taketo druhy cyst z clostylu sa povacsine vstrebavaju same.A druha vec,nejak neverim tomu bludu ze cakat 10 dni,akoze na co???ved ak tam cysta je tak tam proste je stale nebude ju vidno len po meskani.Ono podla mna preto mas prist az po 10 dnoch meskania lebo chce zistit ci nie si tehu.urcite
@siska765 No ja si tiež myslím že kvôli tehu mám čakať aspoň tých desať dní, ale keďže sa mi z folíku spravila cysta, tak asi tehu nie je pravdepodobné, či? ...a veď aj test je biely ☹ ... A bolesti nemám vôbec žiadne, iba pred očakávanou mrchou som mala trošku pobolievanie v podbrušku, ale to som mávala vždy. Teraz nie.
caute zeny ja dnes prvykrat poctivo zmerala BT a zapisala do tabulky, co som nasla na fertility.sk, si myslim ze je to super tabulka, mam ju stiahnutu v PC a tam si poznacim teploty a samo mi vyznaci co treba (aspon dufam)
mala som 36,4 a priatelov komentar: ,,zase narabas s konikom?" 😀 ked ma videl merat a ja nanho ze ,,musim poznat svoje telo" 😀
co mate nove? @elje ja myslim tak ako @seraa ze ovu si mozno uz mala.....hm?
@blcha76 no moja nazor: urcite ta zle pochopila sestricka a cakat mas koli tomu ze chcu zistit ci si tehu alebo nie,co sa tyka cysty vravim ti ze uz tam kludne ani byt nemusi mne mizne a cysty z clostylu sa povacsinou vstrebavaju ,a ci si tehotna ,alebo nie,na tvojom mieste by som si skusila urobit este jeden test s citlivostou 10 teda co najcitlivejsi a to v ten den teda to rano ked mas ist ku gyndovi na tu prehliadku za tyzden,a po druhe citala som uz aj o babach ktorym test poriadne neukazal ale z krvi im to zistili alebo im test ukazal az po tyzdni alebo dvoch meskania.uz len cakat a testnut sa v ten den co tam pojdes.to by som robila ja
@alchemilkazltozelena ahojky, no ja uz zacinam fakt citit, ze som tehotna, taka som nejaka nesvoja...dnes cely den kycham ako nepricetna od rana...prehnalo ma!! tak teraz tlacim suchare s horkou cokoladou..no co ti poviem..dnesom uuuplne naprd!! 😒
@11miuska11 ja som mala vcera taku zimnicu vecer ze nie a nie sa zohriat ani pod perinou a dekou ale asi po hodke to preslo,zatial mi zle nebyva ,len mam citlive bradavky a sem tam pobolieva podbrusko ale vacsinou na lavej strane inak nic ine ale neskor to asi zacne viac ked budeme vo vyssom tt
ahojte baby tak ja som dnes bolau veštici....chodievam k nej zatial čo mi poevdala yvšlo... no a čo vam poviem?? mne povedala no vidim ti tu tento rok aj dieťa.-)))))))tak som sa rozplakala a one prečo plačeš??ved diet a je radost a ja ano ale doktor mi povedal..a povedala som jej a ona ale doktori nie su Boh!!! dietatko tak okolo jesene vidim tehotenstvo..pride to nečakane nebdueš tomu chciet uverit...ale aj nemocnicu videla že si poležim asi trošku no to je jedno nato myslet nejdem a že som inak ok zdrava a že možno ak mi daju hormony či čo nato aby osm nemala dlhý cyklus ale že vidi babatko proste a s mojim mm že velmi dobre sa vydám že len ziskam.-)))no takže tak baby...už sem menej chodima je mi lepšie...nemylsim nato tak a pojdem piatok k tomu dr a som zvedava čo mi povie či narastli foliky ak hej kopnem ho do vajec!!!lebo ma naplašil...inak pobolieva ma vaječnik lavý...ahojte
aaaaa skoror som zabudlaa že:máš velmi dobru intuiciu a dávaj na nu a na sny tie ti akoby ukazuju čo sa má stať a tak to bude aj s tehotenstvom.-)))a mne sa sny fakt plnia ako sompísala....ahojte
@siska765 a ty si teraz v ktorom? Ja som v 10tt 🙂
@11miuska11 no pekne ja som v 4tt ale v takom normalnom nie plus dva od MS lebo ja som mala dost dlhe cykly takze u mna ovu az skoro pred ocakavanou MS takze dutinka bola na UZ este miniminimni a uz vam bije aj srdiecko?
@siska765 ked som tam bola prvy krat, tak som bola 6tt+5 dni a mali sme 9 mm a srdiecko sme krasne videli a aj bilo 🙂 pozri do mojho albumu, mam tam foto 🙂 krasny pocit, tak verim, ze vsetko bude v poriadku a teraz vo stvrtok prinesiem len dobre spravy..babo by uz malo byt pekne a malo by sa aj hybat, tak som zvedava 🙂 a idem aj na odbery krvi 🙂 mne bolo tak tehulkovsky zle (nevolnosti a vracanie) od zac. 7tt do zac. 8tt...potom nic a tento tyzden mi zacalo byvat trosku mdlo...takze take fazy mam 😅 😅
@11miuska11 ale neboj vsetko bude ok ked uz bilo srdiecko musi to dobre vsetko dopadnut.Ja som len zmetena z toho ze vlastne neviem ked kukam niekde na nete ako to ma v skutocnosti vizerat v atkom realnom 3tt az 4tt.lebo my s dokym ratame od dna ovu co je teda cca 24-26.4. a nie od dna poslednej MS kedze ja som nemala pravidelnu.chcela by som to vidiet niekde na nete ze co by mi uz malo byt aspon vidno ale akosik sa nevie vysomarit v tom ze ako to mam teda hladat.v realnom tt som teda -dajme tomu ze som tehotna ,teda ze doslo k oplodneniu 26.4. 19 dni takze ako to mam kuknut?
@taja27 Straaaaaasne sa mi paci tvoj prispevok, no vidis 😵 😵 😵 😵 😵
Aj ja sem uz chodim menej, a tusim je to prospesne 😅 Tiez som uz rozmyslala nad vesticou, trochu sa ukludnit, ale nejako stale nie je cas.......no porozmyslam
@seraa
@alchemilkazltozelena
Baby neviem ci bola ovu, ale skor asi nie 😒 ta BT tomu vobec nezodpoveda (viem podla minuleho cyklu), ale nevadi, nejako som zase prestala stresovat 😅 A vy dve co nove?
@siska765 od dna ovu si odrataj 14 dni a vyjde ti datum "poslednej MS" 🙂 my sme to tiez tak robili 🙂 takze to by si mala byt v 6tt cize tak nejak by si mala byt 🙂 neviem, co je vtedy vidno..kedy mas dalsie sono? 🙂
@11miuska11 neviem nezda sa mi to kedze nemam pravidelnu MS lebo niekedy som mala cykly aj 35 dnove inokedy 40-45 cize ja to nemozem podla toho brat.doky vcera vravel ze 3tt asi kedze som mala ovu 24-26.4. cize od oplodnenia je dnes 19 dni tak potom ako ?ja uz som debil z toho ☹
@11miuska11 cize ja som vlastne nemala ovu na 14.den ako poniektori to pocitaju ale az na cca na 22.den cyklu tak ako to mam vypocitat?
@taja27
@11miuska11
@alchemilkazltozelena
@seraa
Prave som hodila do grafu dnesnu teplotu a program mi naznacil moznu ovu.... Ale je to cele divne, neviem ci tomu verit ci nie.... Teplota musi stupnut o minimalne 0.3 stupna, nie? 😖
A okrem toho sme sa vtedy vobec nesnazili, len 3 dni predtym a den po tom....och joj!

@blcha76
chod za lekarom a drzim palce nech to nie ej nic vazne mozno sa len ms kvoli stresu alebo clostylu posunula