icon

Od dnes myslím pozitívne. Kto sa pridá?

taja27
24. jan 2013

ahojte baby tak soms a rozhodla,že oddnes idem myslet pozitivne po vzhliadnutí a prečitani knihy Tajomstvo,videla som aj film...pripojte sa a som zvedavá ktorej snažilke sa podari skor otehotniet pozitivnym zmýšlanim 🙂) pripájam aj video kuknite si ho baby fakt a počuvajte slová a vcítťe sa do toho....a negativne reakcie prosim sem ani neádvajte my sme tu "POZITIVKY"

elje
16. máj 2013

@11miuska11 Miusssss no vidis, vsetko je tak ako ma byt 😵 Dostala si aj fotecku? A manzel chodieva s tebou na sono? Miuska, chcela som sa spytat - vsade citam, ze jednym z prvych znakov tehu je kovova pachut v ustach. Mala si to aj ty? Co si mam pod tym predstavit? 😅

taja27
autor
16. máj 2013

@11miuska11 ano ano idme nato sono .-////aj o spg nam povie..ved verim hehe...ja stale nad tebou rozmyšlam že aj ked si mala ovu na 37 dc si tehu...proste si ju mala abasta sila nie?.))no som zvedava ak budu narastene tak!!!!jaaaj i ked nemsuai byt 22 mm staci aj 16-18mm ale budu proste...jaaj ty si už tehu aj ja chcem to musi byt super pocit proste.-)))

elje
16. máj 2013

@alchemilkazltozelena Noooo tam je vela krasnych miest, ale myslim, ze som tu len zo srandy spomenula, aby ste nezabudli pripnut zamok (vasej lasky) na dom Sladkovicovej Mariny, je to blizko namestia, to najdete isto 😉 Aj my tam mame uz dva, ten druhy sme pripli teraz v zime 🙂

elje
16. máj 2013

@taja27 Tajus ja som mala od zaciatku roka ten debilny duphaston a s nim som mala 27-28 dnove cykly. V marci som ho uz nebrala a to som mala 32-dnovy a teraz som 29dc a podla ovu to vypada, ze by mal byt cyklus 39-41 dnovy, co tiez nie je take strasne (hlavne, ze bez hormonov). A ty ako??

elje
16. máj 2013

Dievcata moja BT dnes rano 36.9 😵 😵 😵 Takze uz je to nezvratne, ze to fakt bola ovu, som stastnaaaaaa!
Ale teraz mam take lazo-plazo obdobie, kedy 'mi to je vsetko jedno' aj ked to by som asi ako snazilka hovorit nemala 😅 ale manzel ma tie antibiotika tak viem, ze teraz aj tak nic nehrozi a nestresujem......mam stastne a spokojne obdobie 🙂

taja27
autor
16. máj 2013

@elje ano ano to si mala umelo no proste umelo daný menzes...ako aj ja a ovu asi nebola vtedy ani u teba mylsim..suppeer mojaa tešim s tebouu .-))ja osm dnes 18 dc zaj idem na folikulometriu..ved ty maš cyklus potom ako jaaa 40 dnovýý .-)))aspon daktooo a ja som mala ovu min meisac až 29 dc...teraz sa mi zdáá že bude skooorrr lebo sa mi menii hlien .-))) 😵 😵 😵 sleduješ si hlien?? aj jamam take obdobie proste neriešim pojdeme k tomuto zaj som zevdava čo pivee pán dr mudry čo ma hned odpísal!! 😠 😠 😠 a potom necháme takide leto dovolenka už sa tešiim to bol moj sen ist autom s partiou ludi čo je s nimi zabava .-))a možno milovanie na pláži ehm ehm .-))

elje
16. máj 2013

@taja27 Ani ja som nemavala ovu, mne ju nastartoval az inofolic... Aj hlien som zacala mat az odkedy ho beriem.
Cokolvek ti zajtra povie, tak to treba brat s rezervou, myslim ze uz sme sa presvedcili, ze niektori pani doktori su fakt odbornici 😀

taja27
autor
16. máj 2013

@elje ja neveim či som mavala ovu ale mylsim že ano len ju blokol dufaston...ano su odbornici mnohíí vid u miusky.-)))))ale ok dobre ved su ludia ale keby to nepovedia tak važne aj oni...ach jaj...ja mam hlien aj som mala vždy ale pri dufastone absolutne nič.....aj lanove semeno jem tak je lepšie

siska765
16. máj 2013

@alchemilkazltozelena ahoj no ja som bola 18-ty den od oplodnenia a povedal ze mam dojst 5.6. ze uz bude vidiet viac,tedarz bolo vidiet len minidutinku a ze som teda v realnom 3tt ked to pocitame od toho dna ovu.takze cakam 🙂

siska765
16. máj 2013

@alchemilkazltozelena a ano test uz bol poriadne silny skoro rovnako tmave //

siska765
16. máj 2013

@11miuska11 dakujem krasne ,citim ze to uz musi vijst.Budeme skvele maminy a verim ze vsetky baby tu tiez budu onedlho 😉

elje
16. máj 2013

@taja27 Ja som si tiez kupila tie semena, ale brala som to asi len 2 dni 😅 Myslim, ze na jesen ma zas chyti taka depka, ze budem skusat vsetko mozne-nemozne

taja27
autor
16. máj 2013

@elje ahaa ja to berem už skoro mesiac....a je to dobre aj na ine veci ako stolica a tak .-)s tou som mala problem tiež..my si teraz davame vinko biele.-))na ukludnenie na zajtra hehe ale nie som dako nervozna...

elje
16. máj 2013

@taja27 Si ma inspirovala s tym vinkom, ideme aj my nieco poriesit 🙂
A mm sa dnes rano nechcelo vstavat z postele, tak som ho budila, a on, ze no vidis, to preto ze mi cele noci nedas pokoj 😀 😀 😀

taja27
autor
16. máj 2013

@elje to som rada len si dajte .-))ideme kukat film LIDICE som zevdava mame znetu pappa pekný večer .-))zaj na mna mylsi..aj vy baby cmuuk vam

seraa
16. máj 2013

@elje ovu bola to je site !
@taja27 tajus pre teba ovu bude, je jasne ze nemozu byt folukuli take velke a dozrete teraz ekd mas cyklus dlhy
@alchemilkazltozelena ano sme jeden den rozdiel , drizm palce vam to pekne teraz vychadza 😉
@11miuska11 uuf odlalo ja mne aj ked ja verim ze je vsetko ok, len tu sme tam strasite 😕
takzeee suppperrrr, nech ste zdravi a rastiete pekne ako mate, hlavne teda mimi .. 😉
pekne si to uzivaj 😅

taja27
autor
16. máj 2013

@seraa no ved dufam moja dufam.-/ len keby to doktori chápali vidno že su chlapi .-))jaaaj

11miuska11
16. máj 2013

@taja27 budem na teba mysliet 🙂

11miuska11
16. máj 2013

@seraa dakujem zlaticko 🙂 tak som si dobre vecer pospinkala od pokoja...vcera v noci sa mi vobec nedalo spat 🙂 tak ktora bude dalsia, ty nasa vestica? 😉

11miuska11
16. máj 2013

@elje nabuduce pojde...on ma len vozi, lebo si netrufam ist sama (na lačno kvoli krvi) 200m na otocku..no, ale nabuduce, na to velke sono, pojde so mnou 🙂 moc sa tesil, ked som mu aspon na videu ukazala babenko 🙂 ako sa mrvilo 🙂 mam aj fotocku 🙂 ale taka rozmazana trosku, ale nevadi..hlavne, ze je nase 🙂 🙂 To s tou kovovou chutou, to je aj mne zahadou, ze ake to ma byt...urcite som nic take nemala medzi prvymi priznakmi...ale asi pred 3 dnami som mala v ustach taku chut, ako ked zjes cesnak, tak taku neprijemnu, ale asi by som to ku kovu neprirovnavala...preco sa pytas? Mas taku chut? 🙂

alchemilkazltozelena
17. máj 2013

caute zeny 😎

@11miuska11
@elje
@seraa
@taja27

tak uz som doma z rannej smeny a o 4 hodinky vyrazame do BS 🙂 notebook ani net neberiem, tak sa tu majte krasne do nedele vecera 🙂 pekny vikend vam prajem 🙂

ja dnes BT 36,3 takze zajtra zeby uz ovu bola? 😎 aj by mohla, Jonas uz caka 😀

11miuska11
17. máj 2013

@alchemilkazltozelena drzim paleeec!!!! Nech vam Jonas a vsetko, co k tomu treba vyjde 😀 tfuj tfuj tfuj...posielam tehu virusiky 😀 😀 😀

seraa
17. máj 2013

@alchemilkazltozelena

dakujeme a pekny weekend !! nech sa zadari

elje
17. máj 2013

@11miuska11 Joooj viem si predstavit ako bude tatinko nervozny 😀
Pytam sa, lebo je o uvadzane medzi priznakmi v rannom stadiu, a ja ked som uz parkrat nahovarala, ze som v tom tak som nevedela, ze co toto vlastne je 😅 Ale asi sme kazda ina a nie kazda mame vsetky priznaky...

elje
17. máj 2013

@alchemilkazltozelena Kraaaaaasny weeeeekend 😵 😵 😵

taja27
autor
17. máj 2013

@elje
@seraa
@11miuska11
@alchemilkazltozelena
no ahojte baby tak už som po vyšetreni ... a teraz čitajte...
pridem k dr zavolali ho lebo ved je primar.... a už kuka na monitor kuká a ticho...
a ja pan doktro no ako... a on kolý dc ste??a ja že 19 dc mala osm prist ste mi kazali ...a kedy ste boli? a ja že 11dc...hmmm nooo bud praskol alebo lebo ho nevidim...a ja smmutok...
a on no na pravo nie je nič...a na lavo....no je tu 14 mm dominatný folikul!!!!a ja ano?????to bude ooon!!!! a on kolko dnový mate cyklus?? a ja 40!!!!!!!!!!!!!! a on ticho...no tak ked máte taký dlhý cyklus pravdepodobne to bude on a pridte znova pondelok vas kuknem ....čiže ovulacia može stale byt.-)))) a ja no ved ste mi kazali prist lebo ste mi povedali že mam anovulačný cyklus a pco..a on ticho... nepovedal nič lebo PCO tam už nevidel a nemohol teraz povedat že sa pomýlil .-)))) a ja možem ho videt ten folikul .-)))tak mi natočil monitor xixix a sliznica 7,3mm...no takžeeee.-)))) a potom o spg sme sa rozprávali..babyyyyyy on maa "len"oligospermiu ma ich menej len...motilita a všertko ok !!!!aj rýchlost .-)) len nemá 15milionov ale 11milonov na 1 ml.-))tak som happy vyšla moj MM nervozny pozeráá na mna aká som vysmiata...atd...a ešte sme prebrali dufatson že mi mohol len poškodit ked bol tak skoro u mna nasadený!!pondelok idme zase povedal:šanca na otehotnenie je len je o nieočo znížena.-!!!! baabyyyyy a veštica mi povedala že to dobre dopadne piatok a je tooo.-) mame sice oligo ale pred tým mal ťažku asthenooligospermiu mal len 1 milion na 1 ml!!!!! a podla mna to sposobili tie ATB .-)))juuj som konečne šťastná baby...krsány vikend cmuk vam

11miuska11
17. máj 2013

@taja27 keby sa dalo dat viacej "paci sa mi to" , tak ti ich dam 🙂 no vidiiiiis, ze to je v poriadku...iba ovulujes neskor, ako ja 🙂 lekari su z toho trosku mimo, lebo to nie je podla tabuliek...takze pekne sa priprav na najblizsie dva tyzdne a pekne snazilkujte od pondelka 😀 tak sa tesim, ze take dobre spravy mas 🙂 a uz aj muzik ma dost spermiii 🙂 nebudem ti prizvukovat, ze MY sme ti to HOVORILI, ze to budu iba blbe ATB 🙂 🙂 🙂 🙂 posielam pusu a milion tehu virusikov, nech sa vam to v tomto cykle podari 🙂 pekne meraj BT a chodievaj na sono, kedy mas a nemozete to presvihnut 🙂 tfuj tfuj tfuj 🙂

11miuska11
17. máj 2013

@elje kasli na priznaky 🙂 ja som, kym som neurobila test, nemala ziadne z tych, co sa o nich hovori 😀 a ked som nebola tehu, tak som mala uplne vsetky naraz 😀 😀 😀 juuuj, keby to tak tentoraz chcelo aj tebe vyjst 😀

taja27
autor
17. máj 2013

@11miuska11 dakujem ano hovorili ja viem.-))ale vieš človek neuveri kým neuvidi ...
nooo budeme nsažit a ked nebude teraz bude neskor ale bude verim tomu proste .-))nebudem sa stresovat a basta.-))lebo ideme mat svadbu na bud rok a keby sa pritrafi budeme mat skorej a ešte dkončovat v dome všeličo a +dovolenka.-))no takže tak

elje
17. máj 2013

@taja27 Tajuuuuus to su super spravy, velmi sa tesim s tebou. Podla mna si tomu dopomohla aj zmenou pristupu - ze si sem zacala chodit menej a aj sa menej stresovat 😉 Uplne uzasne ti to dopadlo, aj manzelovi. Takze ste obaja fit a mozete zacat naplnat vestbu 😉