Od februára 2017 ideme do toho
Ahojte. Tak od februára ideme na to. Je tu ešte niekto, kto sa po dlhom /u mňa 10 ročnom / odhodlávaní rozhodol že ide na to ? Šup sem, nech nie som v tom sama 🙂
Pridavam sa k vam. Mam dve deticky a rozhodli sme sa pre tretie babo. Zatial neuspesne ☹
Ahojte 🙂 chcem sa vas spytat, mate nejake skusenosti alebo odporucali by ste pit Gravimilk? Citala som, ze je dobry ked sa planuje tehu aj pocas tehu, aky mate na to nazor? Ci ostat pri vitaminoch: zatial beriem vit. E a kys. listova. Tento cyklus som prepasla bola som na atb☹ tak marec ideme naplno 😉
Vsetky priznaky na tehu mam, test negativny :(
V stvrtok cakam mrchu priznaky ziadne ani na tehu ani na mrchu,priatel by bol najradsej keby nedosla. Nechame sa prekvapit ale som veelmi zvedava kedze sa chlapec viackrat posnazil 😀
@brunkova Ahoj...ake mas tie priznaky??
@kotatko1232 Ahoj. MM mi meska, slabe spinenie, nafuknute brucho, prsniky neskutocne bolave, zmeny nalad, bolest pod bruchom, pichanie vo vajecnikoch. Akurat nechodim casto na wc. 2 testy negativne.
@brunkova a BT si nemeras??
@kotatko1232 nie. Este som si nikdy nemerala? 🙂
@brunkova a co nejdes ku doktorovi??ved mi nevieme co ti je..kedze testy mas negativne...
On ti skor povie ked ta vysetri 🙂
@kotatko1232 jasne pojdem 🙂
@brunkova a potom daj vediet...
Ahojte 🙂 tak my sme sa tiez snazili. Pred 6.mesiacmi mimomatsrnicove a vcera dve ciarky. Je to este skoro. Mam obavy ci je vsetko ok. Prsia naliate bolesti na vajecnikoch a mmam pocit ze ztale mam dole mokro 🙂
@kotatko1232 jasne.
Baby prehliadka ok, test som mala predvcerom biely jak lalia,dva dni mi.meska.MS,lekar povedal.ze mam sliznicu vysoko,co.moze znamenat aj tehotenstvo,aj to ze ms pride.... na sone mi.ukazal zlte teliesko,ale.nic viac nevidel zatial....zajtra test opakujem
@veseleocko
@kristinenka tak nech všetko dobre dopadne , pomaly sa nám tu ,,zbocianieva'' , teším sa, dúfam, že sa čoskoro pridám ☺ aj všetky baby tuto. Ja mám konečne po ms, tak ideme zajtra na to ☺
Ahojte kočky. Prepáčte že som sa dlho neozvala ale nebol nejako čas. Takže v pondelok som bola u gyndy na folikulometriu tak dominantný folikul nevidela asi už praskol to som bola 13 DC alebo sa nevytvoril. len mala som bolesti tak asi praskol. No výsledky z HP sú asi také že testosterón som mala zvýšený má byť 2,96 a mala som 3,97. Keď dostanem menzes mám sa prísť dohodnúť na laparku a začne sa hormonálna stimulácia.... V krátkosti asi takto.... Hodnoty Lh som mala keď si dobre pamätám tak asi 14 a Fsh či ako sa volá 4, estradiol som mala 296 ... Ak ma pamäť neklame. Čo poviete?
No u mna este 8 dni do mrchy,na teste zatial nic...som zvedava, veru.
Dievcata asi mame chripku,moj uz ma aj ATB.....u mna teplota 38,5C😔nadcha,chripi mi v prieduskach,skrabe v hrdle,skaredy kasel...a to sme sa chceli uz toho mesiaca snazit....co radite????

@haannka samozrejme 😀