icon

Od februára 2017 ideme do toho

cucuska
7. feb 2017

Ahojte. Tak od februára ideme na to. Je tu ešte niekto, kto sa po dlhom /u mňa 10 ročnom / odhodlávaní rozhodol že ide na to ? Šup sem, nech nie som v tom sama 🙂

spolienka
20. feb 2017

@haannka samozrejme 😀

haannka
20. feb 2017

@spolienka drziiiiim silno palce...😉

spolienka
20. feb 2017

@haannka a ja tebe a všetkým nám tu nech sa nám to podarí a dotiahneme to do šťastneho konca

haannka
20. feb 2017

@spolienka 😚...verim a dufam...😚

galaktic
21. feb 2017

@cucuska
@bigoci88 tak vám držím palce baby, nech to tu rozbehnete ☺

bigoci88
21. feb 2017

@cucuska jj 🙂držte mi palce prosím..... a keď potvrdí to aj doktor posielam Vám ostatným bociana ....

nabasty1
21. feb 2017

Zienky,tak este do vikendu vydrzat s testovanim..uz som fest nedockava...zatial priznaky ziadne. @bigoci88 drzime prsty velmi silno, a dakujeme, vzdy pripravenee ;)

brunkova
21. feb 2017

Pridavam sa k vam. Mam dve deticky a rozhodli sme sa pre tretie babo. Zatial neuspesne ☹

cucuska
autor
21. feb 2017

@bigoci88 jeeejo supeeer juuj teším sa a je to tu //máme ti a ideme na to nech sa tento výrus rozmnozi A všetky nás nakazí 😀

cucuska
autor
21. feb 2017

@bigoci88 A aké príznaky máš?

bigoci88
21. feb 2017

@cucuska dnes som 4deň po. už som testovala - nevydržala som to a boli // čiarky 🙂

galaktic
21. feb 2017

@bigoci88 super, blahoželám, a bolo to ozaj tak, že keď si to prestala riešiť tak to samé prišlo?

danusa64
21. feb 2017

Ahojte 🙂 chcem sa vas spytat, mate nejake skusenosti alebo odporucali by ste pit Gravimilk? Citala som, ze je dobry ked sa planuje tehu aj pocas tehu, aky mate na to nazor? Ci ostat pri vitaminoch: zatial beriem vit. E a kys. listova. Tento cyklus som prepasla bola som na atb☹ tak marec ideme naplno 😉

brunkova
21. feb 2017

Vsetky priznaky na tehu mam, test negativny :(

blackcat8885
21. feb 2017

V stvrtok cakam mrchu priznaky ziadne ani na tehu ani na mrchu,priatel by bol najradsej keby nedosla. Nechame sa prekvapit ale som veelmi zvedava kedze sa chlapec viackrat posnazil 😀

kotatko1232
21. feb 2017

@brunkova Ahoj...ake mas tie priznaky??

brunkova
22. feb 2017

@kotatko1232 Ahoj. MM mi meska, slabe spinenie, nafuknute brucho, prsniky neskutocne bolave, zmeny nalad, bolest pod bruchom, pichanie vo vajecnikoch. Akurat nechodim casto na wc. 2 testy negativne.

kotatko1232
22. feb 2017

@brunkova a BT si nemeras??

brunkova
22. feb 2017

@kotatko1232 nie. Este som si nikdy nemerala? 🙂

kotatko1232
22. feb 2017

@brunkova a co nejdes ku doktorovi??ved mi nevieme co ti je..kedze testy mas negativne...
On ti skor povie ked ta vysetri 🙂

brunkova
22. feb 2017

@kotatko1232 jasne pojdem 🙂

kotatko1232
22. feb 2017

@brunkova a potom daj vediet...

veseleocko
22. feb 2017

Ahojte 🙂 tak my sme sa tiez snazili. Pred 6.mesiacmi mimomatsrnicove a vcera dve ciarky. Je to este skoro. Mam obavy ci je vsetko ok. Prsia naliate bolesti na vajecnikoch a mmam pocit ze ztale mam dole mokro 🙂

brunkova
22. feb 2017

@kotatko1232 jasne.

kristinenka
22. feb 2017

Baby prehliadka ok, test som mala predvcerom biely jak lalia,dva dni mi.meska.MS,lekar povedal.ze mam sliznicu vysoko,co.moze znamenat aj tehotenstvo,aj to ze ms pride.... na sone mi.ukazal zlte teliesko,ale.nic viac nevidel zatial....zajtra test opakujem

galaktic
22. feb 2017

@veseleocko
@kristinenka tak nech všetko dobre dopadne , pomaly sa nám tu ,,zbocianieva'' , teším sa, dúfam, že sa čoskoro pridám ☺ aj všetky baby tuto. Ja mám konečne po ms, tak ideme zajtra na to ☺

matka295
22. feb 2017

Ahojte kočky. Prepáčte že som sa dlho neozvala ale nebol nejako čas. Takže v pondelok som bola u gyndy na folikulometriu tak dominantný folikul nevidela asi už praskol to som bola 13 DC alebo sa nevytvoril. len mala som bolesti tak asi praskol. No výsledky z HP sú asi také že testosterón som mala zvýšený má byť 2,96 a mala som 3,97. Keď dostanem menzes mám sa prísť dohodnúť na laparku a začne sa hormonálna stimulácia.... V krátkosti asi takto.... Hodnoty Lh som mala keď si dobre pamätám tak asi 14 a Fsh či ako sa volá 4, estradiol som mala 296 ... Ak ma pamäť neklame. Čo poviete?

nabasty1
22. feb 2017

No u mna este 8 dni do mrchy,na teste zatial nic...som zvedava, veru.

tanietqaa
22. feb 2017

Ahojte mam na predaj Inofolic 16ks (exp 5/2019 bez krabicky) spolu s ovu. testami 13ks a tehu testami 2ks za 20€. Ak ma niektora záujem IPcko 🙂 ja uz nepotrebujem ;) pomohlo ..

madana
22. feb 2017

Dievcata asi mame chripku,moj uz ma aj ATB.....u mna teplota 38,5C😔nadcha,chripi mi v prieduskach,skrabe v hrdle,skaredy kasel...a to sme sa chceli uz toho mesiaca snazit....co radite????