Od februára 2017 ideme do toho
Ahojte. Tak od februára ideme na to. Je tu ešte niekto, kto sa po dlhom /u mňa 10 ročnom / odhodlávaní rozhodol že ide na to ? Šup sem, nech nie som v tom sama 🙂
@cyklomena U nas bolo tiez ivf v oktobri 2016,ale bez uspechu a bez mrazenia,takze nic moc. U vas ako to ivf?
ahojte, tak ja mam 15 rocneho syna z prveho manzelstva a s terajsim manzelom planujeme od januara..Mam 35 rokov, takze dost stresujem. Mrchu mam dostat na Valentina, dnes osm sa testovala a nic :(. Zrejme to nepojde vobec tak lahko
@jarusmischo u nas prvy vklad v auguste a prvy KET v septembri. Dva dni po mojich 39 narodeninach a podaril sa😌
@tanecnica82 ahoj, aj ja mám dostať ms na valentína a test zatiaľ biely, to je ešte skoro aby niečo ukázal, ja verím že tak v nedeľu už na ňom niečo bude 🙂 Držím palce 🙂
@galaktic ďakujem si zlata
@galaktic máš aj nejaké príznaky? Ja mám pocit divného žalúdka ako keby bol vždy prazdny a nervózna som.tiez má týždeň boli ako keby som mala mrchu dostať. už som na nervy z toho
@tanecnica82 ďakujem 🙂 No nervózna som, ale dokončujem diplomovku práve tak asi ona je za to zodpovedná :D akurát taký reálnejší príznak je že mám ráno divný žalúdok, ako keby ma aj chcel začať bolieť ale potom sa najem a je to ok. No a ešte mám pocit, akoby ma pálilo v krku, vypijem pohár vody a stratí sa to, neviem či je to pálenie záhy lebo to som nikdy nemala alebo si to fakt len nahováram
@cyklomena Super,gratulujem 🙂 Dalsia motivacia pre mna,aby sme to este skusili.Dakujem 🙂
@tanecnica82 Ahoj. Tak to sme na tom podobne. Aj ja mám dostať 13.2. Tak som veľmi zvedavá. 😀😀a aj ja mám nového manžela 😂😂😂
Ahoj zienkyyy, tak aj ja sa k Vam pridavam, mam doma 3rocnu dcerku, a este pred rokom takyto cas som nosila pod srdcom dietatko, no zial neuzrelo tento svet :( od maja sme preckali nejaku dobu, kym sa telo zregeneruje, zacali sme zdravsie zit, urobili zopar kontrolnych vysetreni a tento mesiac sa opat zaciname stazit, v oboch pripradoch sa nam podarilo hned otehotniet,uvidime kolko si pocakame teraz na vytuzene 2 ciarky, ja som happy uz len zato,ze mame povolene sa opat snazit.
@galaktic Ahoj, ano veru niet nad ten pocit, pri kazdej ovluke som bola uplne nestastna,ale som rada,ze to tak rychlo ubehlo, ten stary nestastny rok je za nami, verim,ze v tomto nas caka viac radosti...Ako bolo to vo vyssom stadiu,co som prisla o dietatko,ale pravdepodobne to ma suvis s hematologickymi problemami, prve tehu uplne bez problemov, a druhe od zaciatku zle,v januari som bola na hema a potvrdilo sa ze mam sklony k trombofilii,ci ako to nazvat...teda,ak sa podari otehotniet,hned od zaciatku musim pichat fraxiparin a byt sledovana hematologickou, este ma napada ist na imunologicke vysetrenie,ci za to nemoze tvorba protilatok,ale to skor vylucili,i ked som rh negativna...aj histola poukazala skor na hematologicky problem..ktovie,ako by to bolo ked by som bola sledovana od zaciatku druheho tehu :/ no uz nato nemyslim radsej,musim sa sustredit na to co bude teraz....aj ty mas podobnu skusenost?
@nabasty1 Ja nanešťastie mám tiež skúsenosť, v 18 tt :( Ale nezistili mi nič ani z histológie, nepotvrdila sa ani trombofília, ani štítna žľaza, proste nevieme príčinu. Tak tiež už sa snažím na to nemyslieť a verím, že tento rok už bude šťastný pre nás všetky tu v ,,mini skupinke´´ 🙂
@nabasty1tak vidis budes si pichat fraxiparin a bude ok😉ja som tiez Rh negativ,ale u mna hematolog .vysetrenia-trombofilie boli ok.....no a z imunologie idem pre vysledky este len teraz,ale pochybujem,ze nieco zistia....u mna sa jednalo o infekciu
@madana vies co, ja akurat premyslam,ze sa objednam na imunologicke vysetrenie, co ak v tom boli aj nejake protilatky? i ked hemtaologicka tvrdila,ze ked mi podali injekciu po porodoch,tak ze by to malo byt ok...a na to imulologicke vysetrenie ste boli aj s manzelom?dlo sa caka na vysetrenie,co presne sa tam zistuje? aj stitna zlaza ma napada, co citam...ale s tym ja problem nemam zatial....geneticke by malo byt ok,boli sme pri druhom aj babo by bolo ok ak by sa narodilo...
@jarusmischo dakujem😊 ano, treba to este skusit. Ja sa teraz citim na dieta viac ako pred 13 rokmi. Mame viac skusenosti, vacsi nadhlad. Zvladneme aj to, co by sme vtedy tazsie zvladali. Verim tomu!
AHojte
Mne sa prvé dieťatko podarilo až po roku snaženie. A ešte predtým som mala 2xMA. A teraz tu vedľa mňa sedí 9 ročná slečna.
@nabasty1 Teším sa ktorá bude prvá // 🙂 Aj ja som bola po MA na hematologii ale nič sa nezistilo, chvalabohu. Na imunologii som nebola s manželom, ale robili nám genetické vyšetrenie a na tom sme boli obaja.
@vbb21 Juuj držím palce, potom daj vedieť ako si dopadla .
Ja by som sa tešila keby sme aj všetky naraz mali // a založili by sme si ďalšiu skupinku ale už s rovnakým termínom 🙂 Beriete aj vitamínky? JA beriem Pregnafolin 800 a železo.
@galaktic tak nakoniec Dr. vravela ze imunologicke netreba robit, len ten fraxik pichat od zaciatku a ze by sa to malo spravit,no velmi tomu chcem verit,ze to tak bude ak sa podaria 2 //, ja uzivam Femibion na planovanie a 1.trimester, zatial iba toto 2.mesiac. Predpokladam ze Pregnafolin ma podobne ucinky ako Femibion,ze?
@nabasty1 na imunologii som bola len ja,brali mi dost ampuliek,ale co vsetko mi zistuju to neviem....na tyzd idem pre vysledky tak budem mudrejsia a. napisem....cakala som 3 tyzd tusim za objedn,ale tak v kazdom meste je to ine....a pises,ze ani nepotrebujes tam ist,tak fajn....len pre info to pisem aj pre ine zienky👍
Ahojte tak pridavam sa aj ja. Jednu 3-rocnu damu uz mam doma... o druhe sa snazime od minuleho mesiaca. Mala vysla na prvy sup. Snazime sa kvoli pravdepodobnej endometrioze. 10.3. Mam ist na laparku. Tak uvidime 🙂 drzim vam palce ;)

Ja sa citim samozrejme na menej a aj vyzeram na menej :0). A myslim, ze by som to este dala. Avsak neviem ci sa podari. Vsetci ma podporili dokonca aj moja mamina 🙂. Bohuzial podmienky sa vyvinuli tak, ze skor som na druhe ani nepomyslela. Teraz uz mam svoj vek tak neviem ci sa podari. Chcem, aby to bolo prirodzene bez akychkolvek hormonov. Tak drzte palce. Tak ako ja drzim vam.