icon

Od februára 2017 ideme do toho

cucuska
7. feb 2017

Ahojte. Tak od februára ideme na to. Je tu ešte niekto, kto sa po dlhom /u mňa 10 ročnom / odhodlávaní rozhodol že ide na to ? Šup sem, nech nie som v tom sama 🙂

cucuska
autor
11. mar 2017

@veronicka12 Ahoj vek A tretie dieťa tak som to myslela 😁

matka295
11. mar 2017

@cucuska ahoj moja no čo kedy testujes? Čakám 😊

galaktic
11. mar 2017

@cucuska
@santine my máme všetky zajtra testovací deň dámy 😉 inak, ja tiež veľmi neverím tomu že sa zadarilo, uvidíme

galaktic
11. mar 2017

@matka295 ja idem tiež po tejto ms na kontrolu tak som zvedavá čo mi povie, ešte aby sme nešli na lapakru dve 😁😁😁

santine
11. mar 2017

@galaktic veru, blizi sa to 🙂 bodaj by to vyslo aspon jednej z nas. Ja pravdepodobne nic... na 1 DC zacinam s Inofolicom. Prida sa niekto?

matka295
11. mar 2017

@galaktic aspoň v tomto nebudem sama na jednej strane ak na druhej strane ti to neprajem .... Nech je radšej všetko v poriadku. A už máš ms?

galaktic
11. mar 2017

@santine ja o ňom tiež rozmýšľam, viac menej som rozhodnutá že si ho kúpim, no idem po ms na kontrolu a uvidím čo mi povie tam dr. či nebudem musieť ísť na operáciu a ak nie začínam ho brať
@matka295 ešte nie, v stredu má prísť. Ja už neviem, niekedy si aj myslím že už to mám späť, mávam miestami také bolesti ako keď mi začínala choroba, možno aj preto sa nám nedarí tak chcem aby ma videl dr. ale aj tak som objednaná na kontrolu ešte po tej nešťastnej udalosti lebo mi našiel už vtedy niečo na tom jednom biednom vaječníku čo mám tak toto chce aj tak vidieť

santine
11. mar 2017

@galaktic drzim ti velmi palce, aby sa ti polepsilo a nech Dr. pomoze... 🌹

matka295
11. mar 2017

@galaktic držím palce moja nech tam bude všetko v poriadku tak ako má byť 😘

matka295
11. mar 2017

@santine ja ho tiež beriem 😂 o chvíľku si ho zarobím do trochu vody tak si poviem nazdravie 😂 hodím ho do seba a budem sa silno presviedčať že je chutný 🙊👌😁

cucuska
autor
11. mar 2017

@matka295 ja ti neviem chcela som zajtra ráno ale asi je to zbytočné. Myslím že úplne zbytočné 😏

cucuska
autor
11. mar 2017

Chytajú ma depky . Nemá vám to ale dnes to na mňa dolahlo. Idem na radšej niečo robiť. 🤔

matka295
11. mar 2017

@cucuska no ako chceš ale pre istotu by som urobila isto 👌😁 no aj ja mám depky od včera . Radšej som šla variť a upratovať och potrebujem vypnúť . Pôjdem k mame na návštevu večer

cucuska
autor
11. mar 2017

@matka295 ja nemavam ale som nejaká utahana. Práce je neskutočne veľa a stále si hovorím či mu to stojí za to. A tak celkovo.

galaktic
11. mar 2017

@matka295
@santine ďakujem vám ☺
@cucuska žienky dnes máme rovnaký program 😁 dva krát pranie,kopa žehlenia, nákup a teraz ma čaká kúpeľňa a dlážky a na dnes pokoj 😁 A za odmenu ideme na večeru ☺

cucuska
autor
11. mar 2017

@galaktic ja už ležím na gauči A mala by prísť návšteva A tiež by sme mali ísť na večeru. A testujes zajtra ráno?

matka295
11. mar 2017

@galaktic o tak si to užite 😂 ja som si upratala včera dnes ma čakajú koberce nutne potrebujú otepovat 😱

matka295
11. mar 2017

@cucuska ako nie ozajstné depky len to nie 😱 len sa necítim dobre som smutná zle naladená celkovo na nič 😓

cucuska
autor
11. mar 2017

@matka295 ja som taká bez nálady. Ani z voza ani na voz. Taká nijaká

galaktic
11. mar 2017

@cucuska tak pekný večer, zabavte sa ☺ no áno, ráno vyskúšam tak uvidíme
@matka295 ďakujeme ☺ my bývame v poschodovom dome, no kým dojdem dokonca s mopom tak na začiatku je už prach 😁😁😁😁ale už ma to neštve 😁

cucuska
autor
11. mar 2017

@galaktic Budem ti moc moc držať palce 🙂 Juuj bodaj by to vyšlo a boli tam ráno //

galaktic
11. mar 2017

@cucuska ďakujem,aj ty budeš testovať?

santine
11. mar 2017

@cucuska aj moj to iste... ja to chapem, ale aj tak ma to miestami mrzi 😠 ze vsetko ine ma prednost. A my uz nemame na co cakat, lebo sme starsi. Potom radsej aj ja sa vrhnem na pracu a tak na to nemyslim... Ale slubil, ze v aprili bude mat volnejsie.

cucuska
autor
11. mar 2017

@galaktic nie príde MS veľmi ma bolí brucho takže učíte viem že tehu nie som. Ale vám moc moc držím palce. 🙂

cucuska
autor
11. mar 2017

@santine ved to ved to 😣

santine
11. mar 2017

@galaktic haha, aj ja podla rovnakej schemy... dve pracky, dlazky, navyse kocur sa nam doma vyznackoval 😖

santine
11. mar 2017

@cucuska ja som dnes bola velmi smutna a mrzuta z toho, este aj ten kocur ma nastval.

matka295
11. mar 2017

@galaktic ráno držím palce a čakáme fotečku // 👌

matka295
11. mar 2017

@cucuska presne sa takto cítim ale už mi je lepšie trošku 😕

cucuska
autor
12. mar 2017

Tak test čistý ako detské svedomie. Len / 😶
Hurá príde MS. A skúšame zas o mesiac 😶