Od februára 2017 ideme do toho
Ahojte. Tak od februára ideme na to. Je tu ešte niekto, kto sa po dlhom /u mňa 10 ročnom / odhodlávaní rozhodol že ide na to ? Šup sem, nech nie som v tom sama 🙂
A vy kocky ostatné ako sa mi máte? Mne končí ms a tak budem brať inofolic pekne a dúfať v zázrak 😘
@cucuska
@matka295
no áno testovala, v deň ms slabá druhá čiarka, ešte mám jeden test tak chcem skúsiť či silnie. a už si sa dopracovala k doktorke? inak na ten inofolic som počula len dobré tak prajem nech pomôže.My sa ešte veľmi netešíme, predsa keď si len predstavím všetky scenáre tak sa viac bojím ako teším, ale musím myslieť len na dobré.Baby dúfam že bude všetko fajn a že sa pridáte aby sme sa tešili spolu ☺
Ahojte. Ja cakam menzes 25.3 ale myslim,ze tento mesiac sa nam to nepodarilo. Ale tak ono to pride vtedy ked to ma prist. Davam si cas do jesene snad. A ostatnym tiez drzim palce
@blackcat8885 podobne :(. Cakam 25-26
@bevab minuly mesiac mi 1den meskalo a ja uz vytesena a dostala som nakoniec. Teraz necham tak nebudem riesit a keby meskala viac ako 3-4dni spravim test.
@blackcat8885 mne zas prisla o 2 dni skor. Co nebyva skor meska.A bola uplne cudna. Len myslim, ze nic lebo ma nic neboli, nepali atd...co tu pisu ostatne baby.:(
@blackcat8885
@bevab nech sa vám to podarí čím skôr ☺
@blackcat8885 no to som si aj ja hovorila že testujem až keď bude meškať a nikdy som to nevydržala 🙋😂

@galaktic A testovala si ešte?