Od februára 2017 ideme do toho
Ahojte. Tak od februára ideme na to. Je tu ešte niekto, kto sa po dlhom /u mňa 10 ročnom / odhodlávaní rozhodol že ide na to ? Šup sem, nech nie som v tom sama 🙂
@galaktic tak to určite že sa pridáte 😘 dnes som bola u sestri a švagor sa už vypytoval že čo ako už si..... Tieto otázky dostávam už často och . 😕😱 A ďalšia otázka prečo ideš na laparku čo to je a čo ti budú robiť.. hmmm mám ho rada ale cítila som sa divne keď som mu to vysvetľovala 😨 na druhej strane som rada že sa zaujíma 🤗🙋😇
@galaktic vieš čo moja ja sa na seba občas tak hnevám kvôli tomu fajčeniu že sa neviem ovládať a tak. No ono by to išlo ľahšie keby aj môj prestal fajčiť. Vieš ono ma to potom veľmi ťahá keď ho vidím. Ale tak po laparke by som chcela už naozaj sa zaťať. Dúfam že to vydržím lebo potom mi to bude robiť problém už keď otehotniem. Určite si myslím.
@matka295 no tak to chápem že ťa to láka,ale ja ti verím že máš v sebe pevnú vôľu a dokážeš to ☺ uvidíš, ešte odnaučíš aj drahého ☺
@cucuska ahoj, absolútne v pohode vôbec žiadne príznaky tak uvidíme čo bude ďalej. Ešte sme nikomu nepovedali, a ani skoro nepovieme lebo mám obavy čo bude ďalej. Tak verím že bude všetko ok aby sme rodinu prekvapili. A ty ako? Dúfam že sa tento mesiac posnažíte😉
@cucuska ty moja bosorka ☺ ale je mi divné že nebolo nič vidno ani ten vak ani žlté teliesko...keď som bola prvýkrát tehu tak som bola tiež tak po týždni meškania a už bolo vidno ten vak aj teliesko, tak vieš...Ale si vravím že musím myslieť pozitívne a bud. týždeň uvidíme niečo. Kázal dr. ísť aj na hemato lebo aj tam ma budú sledovať tak snáď bude dobre. a ty sa ako máš? Už snažilkujete?

@linda81 držím palce a verím že to vyjde. Tak to všetko najlepšie k narodeninám ti prajem a nech ti to vyjde 😘 tento cyklus ako narodeninový darček 😍