icon

Od februára 2017 ideme do toho

cucuska
7. feb 2017

Ahojte. Tak od februára ideme na to. Je tu ešte niekto, kto sa po dlhom /u mňa 10 ročnom / odhodlávaní rozhodol že ide na to ? Šup sem, nech nie som v tom sama 🙂

nabasty1
22. mar 2017

Juj zienky zdravim, a tesim, ze nas pribuda. Ja uz som svoju radost zbrzdila a uz som PN, uz sa objavilo cosi, kvoli comu mam prisny kludovy rezim, takze asi takto,a to som este len na zaciatku. Drzim prsty, nech sa Vam dari v tehulkovani.

galaktic
22. mar 2017

@nabasty1 len aby človek nikdy nemal kľud a nemohol sa tešiť...držím palce nech ste obaja v poriadku ☺

matka295
22. mar 2017

@haannka ďakujem veľmi pekne 😘 bojujeme spoločnými silami a určite do víťazného konca 😉

matka295
22. mar 2017

@santine preprogramuj určite spolu nám bude lepšie 😊

matka295
22. mar 2017

@nabasty1 držím palce nech je všetko ok. Tak sa pekne šetri vylož nôžky a Oddychuj 😉

linda81
22. mar 2017

No tak ja dnes 1DC...:(...mozem ja testy ake chcem robit....no nic

linda81
22. mar 2017

@galaktic neboj sa,u mna nebolo strasne dlho nic vidiet...isto to bude ok

galaktic
22. mar 2017

@linda81 ďakujem za povzbudenie☺ neboj sa, táto skupinka je zázračná a podarí sa uvidíš, že bocian priletí ☺ silno držím palce

cucuska
autor
22. mar 2017

@linda81 neboj to príde. Pekne dá z regeneruje cez MS A potom hneď na to

matka295
23. mar 2017

@linda81 nezúfaj neboj ono to určite raz príde 🤗

linda81
23. mar 2017

@matka295 no vsak ja to zas nevnimam az tak tragicky....len to , ze sa to tak zle planuje, od januara by som chcela menit robotu a potom uz zas tak vela miesta pre to nebude....

matka295
23. mar 2017

@linda81 no to áno občas je to náročné ale čo už​ 😅 nejak to dáme 😘

matka295
23. mar 2017

Žienka mňa dnes pichá vo vaječníkoch rano v ľavom teraz zase v pravom akurát som robila ovu test ale niekedy pozitívny tak ja už neviem .... Hádam to vážne nebudú cysty lebo ma picne 🤐🤔😥

matka295
23. mar 2017

Žienky tam malo byť ach..... 😒😌😂 Som sa pomýlila 😋

matka295
23. mar 2017

Bože namiesto niekedy malo byť nie je ..... No dnes som asi prepracovaná 😂

galaktic
23. mar 2017

@matka295 nemôžeš byť prechladnutá? teraz také zradné počasie, vyzerá že už teplo ale z rána zima

matka295
23. mar 2017

@galaktic necítim sa byť tak neviem obliekam sa ešte teplo no teraz máme u nás chvalabohu krásne. Teším sa že je teplo konečne dlhá zima bola 😪

galaktic
23. mar 2017

@matka295 to aj u nás, ale keď vidím niektoré kočky, tak mi je zima aj za nich, ešte len prvý krát poriadne slnko zasvietilo a oni už šup lodičky na nohy..Moje ešte stoja v krabici 😁😁😁😁

matka295
23. mar 2017

@galaktic presne 😂 ja uz som videla aj ženy v krátkych tričkách 🙊

galaktic
23. mar 2017

@matka295 och, tak to ja by som si len raz dala krátke tričko a nasledoval by krátky proces, hneď chorá 😁 ja som taká zmrzlina, že dovi 😁

matka295
23. mar 2017

@galaktic napodobne mne môj dnes tak vraví že ty si sa pri narodení pomýlila v klimatickom pásme 😂 mala si ísť južnejšie 😅

cucuska
autor
24. mar 2017

@matka295 Ja som si tiež kúpila OVU testy od dvoch značiek. na jednom nič len jedna / a na druhom aj druhá. jeden - a druhý skoro + už palička tmavne. Tak si vyberte hihihi. Asi všetky použijem naraz a vyhodím, veď to nie normálne . Som z toho jeleň 🙂

galaktic
24. mar 2017

@matka295 presne ako ja 😁😁😁
@cucuska ženy ja vás obdivujem s tými ovu testami, ja ny som sa z toho asi tiež nevedela vysomáriť. No ale keď sa budete k sebe túliť nič tým nepokazíš, aj keď jeden ukazuje tak a druhý inak ☺ Držím palce, nech je tento mesiac šťastný ☺

cucuska
autor
24. mar 2017

@galaktic no toto je moja premiéra 🙂 a vidíš ako dopadla 🙂 hihihi kašlem ja na ne, veď sa neviem v tom vysomáriť

matka295
24. mar 2017

@galaktic ja mám s nimi tiež trocha problém 🤔 nikdy nevystihnem vrchol.

matka295
24. mar 2017

@cucuska no to mi povedz .... Už ma to štve s tymi testami. Dnes som použila posledný lebo som cítila pravý vaječník a on ti je negativnejši než predošlé dva takže ako som predpokladala pozitívny bol predvčerom len som zas nevystihla vrchol ..... 😑 Kašlem ja už na testy. Zbytočne som v pomykove z nich 😠 láska bola predvčerom aj dnes to je základ 😌😁😂😍😘

galaktic
25. mar 2017

@cucuska
@matka295 presne baby láska je základ ☺škoda prachov za testy 😁ja som tiež mala stavy že to s nimi skúsim, ale rýchlo ma to prešlo, ja by som to s nimi nevedela aj tak.
Aké máte plány na víkend, teda okrem snaženia? ☺

matka295
25. mar 2017

@galaktic no varenie upratovanie a potom ku kamoške na kávičku a l sestre 😍 synovcovi a neterke sa povenovať 😘 a čo ty?

galaktic
25. mar 2017

@matka295 tak to máš nabitý program ☺ ja tiež podobne, klasická sobota + učenie. Len som taká unavená že asi si dám pauzu poobede 😁

matka295
25. mar 2017

@galaktic no to hej 😂 akurát sa chystám pomaličky 😘