Od februára 2017 ideme do toho
Ahojte. Tak od februára ideme na to. Je tu ešte niekto, kto sa po dlhom /u mňa 10 ročnom / odhodlávaní rozhodol že ide na to ? Šup sem, nech nie som v tom sama 🙂
Tak dnes testujem aj ja. Mrcha mešká 5 dní tak uvidíme. Už nech idem z roboty a smer lekáreň. Ale bojiiiiiim 😕
Ahojte po 3dnoch meskania som dostala kramy. A to sme sa uz tesili s priatelom,ze budem o 2dni robit test. Tak snazime dalej kupila som si alchemilku pijem poctivo a kupim aj kys.listovu. Este mate nejake rady nie velmi chemicke 😀?
@blackcat8885 držím palce aby to nabudúce vyšlo 🙂
@blackcat8885 dobrá nálada a veľa veľa snaženia 🙂
@blackcat8885 vitamíny a pestrá strava, no a samozrejme nepiť a nefajčiť a hlavne sa veľa ľúbiť☺ držím palce ☺
Další mesiac snaženia za sebou a bez úspechu mrcha zas dorazila 😥 no nič hlavu hore a do daľšieho snaženia 😀držíme si palce dievčatá
Dámy ono to príde 🙂
Ahojte ženy 🙂 Ako sa máte ? tehule čo nové ?
No nič baby meškanie už 12 dní. Zajtra volám doktorovi. Dva testy negatívne. Štve má to bo poctivo beriem všetky lieky a poslucham doktora a nakoniec prechladnem a je to v prdeli 😕 dúfam vám sa darí lepšie ❤
Ahojte baby aj ja som už chcela písať že ako sa máte že sa dlho neozivate 🤣 to je telepatia 😁 no ja sa mám dobre teraz chvalabohu a tento cyklus nemám bolesti vaječníkov a o štyri či päť dní čakám mrchaňu a potom smer gynda. A vy ako? 🤗
@galaktic ahoj no tak normálne, uvidíme či sa podarilo alebo zas nie. Snaha bola tento mesiac ale či to bude? TO JE OTÁZKA. MS by mala doraziť na budúci pondelok, tak sa necháme prekvapiť, či ma zase ona prekvapí na služobke 🙂 A ty ako tehula ?
@kikaliki Hmmmm to je škoda, a že nič. No uvidíš čo ti povie , to by bol gól keby tam bola fazulka 🙂
@matka295 a potom ideš na tú laparku ?

@matka295 tak si uži návštevy ☺