icon

Od februára 2017 ideme do toho

cucuska
7. feb 2017

Ahojte. Tak od februára ideme na to. Je tu ešte niekto, kto sa po dlhom /u mňa 10 ročnom / odhodlávaní rozhodol že ide na to ? Šup sem, nech nie som v tom sama 🙂

galaktic
7. apr 2017

@brunkova neviem či kanálik by bol až taký výrazný, verme že je to čiaročka ☺
@nabasty1 veľa zdravia, nech je všetko v poriadku aj naďalej ☺

santine
7. apr 2017

Ahojte. Hlasim dnes negativny test pri meskani 2. den. Priznaky ziadne nemam. Asi bolo tento mesiac az prilis vela zmien a stresov. A vlastne ani ziadne seriozne snazenie 😢 aspon mozem planovat karieru a venovat sa dcerke 😕

cucuska
autor
8. apr 2017

@santine ahoj nezúfaj o chvíľku sa k tebe pridám-
MS mi má prísť v utorok a to som na služobke. Hneď v pondelok idem. Ale že by som mala nejaké príznaky to zatiaľ nie, nič :(

cucuska
autor
8. apr 2017

Takže na Vianoce sa asi nič nedeje :(

matka295
8. apr 2017

@brunkova toto isto nie je kanálik veď to sú koľajnice blahoželám 😘👆

matka295
8. apr 2017

@nabasty1 juj to je super správa len tak ďalej a neboj o chvíľu nám sem pridaš aj foto knižôčky 😍 teším sa s tebou veľmi 😘

linda81
8. apr 2017

@brunkova to je jasna ciarka...gratulujem 🙂

matka295
8. apr 2017

@santine nezúfaj ono to raz určite príde. Aj mne sa už rozbieha mrcha nie si v tom sama . Vieš ono je dobre že sa zameriaš na niečo iné a vtedy to príde ako naschvál keď ti to nebude vôbec pasovať 😂 uvidíš 😘 držím palce a hlavne kľud a pohoda 👆

matka295
8. apr 2017

@cucuska už dorazila mrchaňa? No dúfam že nie držím ti veľmi palce drahá 😘

matka295
8. apr 2017

@galaktic ahoj moja a ty sa ako máš? Ty naša opora a podpora v snazilkovani 😘 čo máš nové ? Ako sa cítiš?

linda81
8. apr 2017

@matka295
@cucuska
@santine
@galaktic a ostatni..
ahojte...u nas nic nove, tento mesiac nemam cas ani na ovu testy...ale tak uvidime...😀...mm zas v najlepsom case v robote, tak si nejake nadeje uz ani nerobim...ale tak tesime sa z jari, buduci tyden mame spolu 4 dni volno..malej som izbicku vymalovala, tak som spoko🙂

a pekny vikendik zelame vsetkym

matka295
8. apr 2017

@linda81 aj tebe krásny víkend, no práve keď to nebudeš sledovať isto motyka vystrelí 😘 prajem ti to a držím palce 😉 ja sa práve vyberám urobiť si smotanový tortu studenu. Už som to roky nejedla 🤗

linda81
8. apr 2017

@matka295 ja som narychlo fazulovu na kyslo spravila, lebo jarne upratko som robila..

cucuska
autor
8. apr 2017

@matka295 nie ma prisť až v utorok ale cítim ju na ceste 🙂

cucuska
autor
8. apr 2017

Ja som bola dnes v kine s malou na Šmolkov. Tak sme sa zabavili. Pekný víkend 🙂

matka295
8. apr 2017

@cucuska no odháňaj ju 😂 nech sa nepriblížuje

matka295
8. apr 2017

@cucuska a boli dobrý Šmolkovia? 🤗 Mám rada také rozprávky 😋

cucuska
autor
9. apr 2017

@matka295 Ja milujem rozprávky a viem pri nich aj plakať ako pri romantickom filme 🙂 A hej bolo to super 🙂
No uvidíme. Necháme sa prekvapiť.
Som na seba hrdá, test je stále zabalený v škatulke

galaktic
9. apr 2017

Ahojte žienky, ja zajtra nastupujem do nemocky, nevyvinulo sa srdiečko 😓 Neviem či sem ešte budem chodiť, akosi už nemám sily na nič tak aspoň vám všetkým prajem aby ste mali zdravé detičky a tešili sa z nich, neviem ani čo mám na to všetko povedať, som na tom hrozne po tom všetkom čo mám za sebou ďalší neúspech...
Držím vám palce a budem na vás stále myslieť a verím že keď sa otrasiem a nakuknem sem budete tu všetky tehuľky.

bona69
9. apr 2017

@galaktic 😢 je mi strasne luto, prajem vela sil..❤

matka295
9. apr 2017

@galaktic o moja nie to nie 😱😥 to mi je veľmi ľúto 😣😢 Ja neviem čo mám povedať. Neviem vyjadriť ten smútok a hnev. Prečo sa nám také veci dejú 😥😪 Buď silná a statočná. Ja verím že ešte nám čoskoro prídeš oznámiť že si znovu v tom a potom až do úspešného konca 😘

matka295
9. apr 2017

@cucuska no tak ty do tejto držíš ja by som to nevydržala 🤣 tak moja tfuj tfuj tfuj nech to budú // 😍 a nech ťa mrchaňa obchádza aspoň osem mesiacov 😋

cucuska
autor
9. apr 2017

😢moja veľmi veľmi ma to mrzí A je mi to veľmi ľúto. Nezufaj. Podarí sa to. Budem na teba moc moc myslieť A ozvi sa I keď cez RP ale ozvi sa.❤

cucuska
autor
9. apr 2017

@matka295 držím asi to nechcem riešiť. Som už unavená z toho všetkého A každému vyvetlovat že nie som tehu A bla bla bla. Zajtra odchádzam na sluzobku A uvidíme či dorazí. V utorok ideme vyberať dovolenku A život ide ďalej. 🙂

matka295
9. apr 2017

@cucuska vieš čo moja. Dnes som došla k záveru že čím viac to riešime tým neskôr to príde... No mám také kamošky čo to vôbec neriešili a otehu v priebehu troch mesiacov... Asi na tom niečo bude že to netreba riešiť 🤔

santine
9. apr 2017

Ahojte dievcata, @cucuska @galactic a vsetky... dakujem za podporu. My mame krizu s partnerom. Vcera som nedokazala nic rozumne napisat, uvidime co dalej. Uz sa mi rozbehla ms ☹

santine
9. apr 2017

@galaktic je mi to velmi luto... prajem ti silu do dalsich dni. Nezufaj, si este mlada a zivot ti prinesie este vela pekneho a verim, ze aj zdrave dietatko.

matka295
10. apr 2017

@santine ahojky tak to ma mrzí ale každá kríza raz pominie a bude dobre... Držím palce 😊

nabasty1
10. apr 2017

@galaktic juj moja,tak to mi je ozaj velmi luto,to sa tak tazko cita...nechce sa tomu verit,vela sil do dalsich dni, vsetko dobre a vela zdravicka Ti zelam,nezufaj - po kazdej burke, vyjde slniecko.

cucuska
autor
10. apr 2017

Ahojte pozdravujem s krásnych Nízkych Tatier. A MS už na ceste brucho boli,prsia bolia,samy puk A zajtra to dorazí. ..... Ale ideme ďalej hlavu hore A ide sa 😂😁😁😁😁😁