Od februára 2017 ideme do toho
Ahojte. Tak od februára ideme na to. Je tu ešte niekto, kto sa po dlhom /u mňa 10 ročnom / odhodlávaní rozhodol že ide na to ? Šup sem, nech nie som v tom sama 🙂
Ahojte. Hlasim dnes negativny test pri meskani 2. den. Priznaky ziadne nemam. Asi bolo tento mesiac az prilis vela zmien a stresov. A vlastne ani ziadne seriozne snazenie 😢 aspon mozem planovat karieru a venovat sa dcerke 😕
Takže na Vianoce sa asi nič nedeje :(
@matka295
@cucuska
@santine
@galaktic a ostatni..
ahojte...u nas nic nove, tento mesiac nemam cas ani na ovu testy...ale tak uvidime...😀...mm zas v najlepsom case v robote, tak si nejake nadeje uz ani nerobim...ale tak tesime sa z jari, buduci tyden mame spolu 4 dni volno..malej som izbicku vymalovala, tak som spoko🙂
a pekny vikendik zelame vsetkym
Ja som bola dnes v kine s malou na Šmolkov. Tak sme sa zabavili. Pekný víkend 🙂
Ahojte žienky, ja zajtra nastupujem do nemocky, nevyvinulo sa srdiečko 😓 Neviem či sem ešte budem chodiť, akosi už nemám sily na nič tak aspoň vám všetkým prajem aby ste mali zdravé detičky a tešili sa z nich, neviem ani čo mám na to všetko povedať, som na tom hrozne po tom všetkom čo mám za sebou ďalší neúspech...
Držím vám palce a budem na vás stále myslieť a verím že keď sa otrasiem a nakuknem sem budete tu všetky tehuľky.
😢moja veľmi veľmi ma to mrzí A je mi to veľmi ľúto. Nezufaj. Podarí sa to. Budem na teba moc moc myslieť A ozvi sa I keď cez RP ale ozvi sa.❤
Ahojte pozdravujem s krásnych Nízkych Tatier. A MS už na ceste brucho boli,prsia bolia,samy puk A zajtra to dorazí. ..... Ale ideme ďalej hlavu hore A ide sa 😂😁😁😁😁😁

@brunkova neviem či kanálik by bol až taký výrazný, verme že je to čiaročka ☺
@nabasty1 veľa zdravia, nech je všetko v poriadku aj naďalej ☺