Od februára 2017 ideme do toho
Ahojte. Tak od februára ideme na to. Je tu ešte niekto, kto sa po dlhom /u mňa 10 ročnom / odhodlávaní rozhodol že ide na to ? Šup sem, nech nie som v tom sama 🙂
@butterfly333 ja viem ze ty dlho 😕
Tak toto je 7 cyklus, nehovorím že to je extra dlho, ale keďže som skúšala všetko cez ovu testy, BT meranie, inofolic, gynex, femibion alchemilka,grepy, priateľ bol na spermiograme, tak niekde asi je chyba. U lekára som bola kvôli podozreniu na endo. Sa mi zhoršujú príznaky. On povedal, že 32 rokov, hmm treba to podchytiť kým ste mladá. Tak ako dúfam, že endo nemám a podarí sa nejako do toho októbra. Ale ako ide mesiac za mesiacom, tak už tomu akosi neverím
@linda1984 a inofolic si ako dlho brala? Ja teraz v kuse od decembra plus tento cyklus som nasadila fytosoju miesto clostilu a matersku kašičku a vit E D3 zinok kys.listovu a aspirin.
@ria294 no ved to, že mi nerobil HP, vlastne krv mi na gynde nebrali ani nepamätám. Cyklus mam plus mínus jeden deň pravidelný. Co som testovala ovu testami, tak len prvý mesiac mi vyšiel pozitívny, potom som začala brať inofolic a celé zle, raz som ju mala skoro, potom neskor ale teploty som mala pekne. Povedala som, že vyskúšam ten duphaston plus konské dávky kyseliny listovej a keď nič idem tam, nech mi spraví HP. A keď nič tak idem od neho preč, počula som všeličo naňho, že len naťahuje čas a každej predpisuje duphaston a neviem inak ako vie, že mám málo progestreronu. Zbytočne to budem do seba pchať si myslím 😕
@butterfly333 inofolic som mala 60 sáčkov, najskôr som brala dva denne ale bolelo ma podbruško aj týždeň v kuse, tak som začala len jeden, takže také dva cykly. Gynex kvapky k tomu, tie mi trosku zlepšili pms a nemala som bolestivu ms ale ten ďalší a posledný cyklus bol hrozný, to ma vyhnalo k lekárovi, aj keď teda ja moc po doktoroch nechodím a na gyndu max raz ta rok
@linda1984 no tak to je čudne, lebo prvé čo má urobiť je zobrať krv na HP, aby sa zistilo či tam nie je niečo. Ale nie nasadiť duphaston, nechápem prečo si niektorí Dr myslia, že od neho žena otehotnie. Miesto toho majú porobiť potrebné vyšetrenia AMH, HP a potom ďalej riešiť, prečo sa nedarí. A neskúšala o fytosoju ?
@ria294 fytosoju som neskúšala, povedala som si, že už nekúpim nič. Rozmýšľala som nad materskou klasickou ešte, lebo ta je dobrá na veľa vecí, aj angucaston mi radili, ale skôr som chcela dať pauzu od všetkého aspoň na mesiac, dva. Neviem teraz ci mi dal ten duphaston na moju bolestivu ms alebo celkovo neviem. Ale co som čítala leták, tak je to určené aj na endometriozu, bolestivu ms, pms... Tak som si povedala, že to skúsim. To co som zažila naposledy ma donutilo
@linda1984 angus je dobrý na podporu žltého telieska, čiže ovu a vtedy sa užíva od druhej polovice cyklu čiže od ovu do začiatku ms. Pri bolestivej ms je super alchemilka a gynastan čaj odskúšané na sebe 😉 A čo sa týka fytosoji jej účinok je podobný , ako pri clostile, s rozdielom že clostil je synteticky hormón, kdež to soja prírodný estrogen. Užíva sa aj podobne ako clostil na tvorbu folikulu, alebo na podporu dominantného 😉
@matka295 ďakujem 😘 Rada sa podelím o skúsenosti, aj mne baby veľmi pomohli a stále pomáhajú 😉 Mám zopár veci odskušanych na sebe, veľa som toho prečítala a samozrejme mi veľmi pomohlo, keď mi svoje skúsenosti písali aj baby, ktoré to vyskúšali a čo všetko podstúpili. Tak som za všetko vďačná a tiež im všetkým ďakujem , preto sa rada podelím a pomôžem , ak je to v mojich silách 😘
Každej z nás tu želám aby sa nam ten sníček splnil aby sme sa tešili ved si to zaslúžime
@cucuska ahoj moja. No žiješ predsa 😉 juj zle je moja ja u ráno mám 6:50 do nemocnice, pobalila som sa a akurát som vyšla z vane, ešte som zapla práčku a čakám momentálne kedy zaučinkuje prípravok na vyčistenie 🙈🙊 a tak no nervózna som ako pes a bojím sa veľmi... Ale na druhej strane už to chcem mať za sebou a asi dnes v noci ani spať nebudem 🙀

@linda1984 no od oktobra to nieje vela.Hovori sa že do roka ked sa nezadarí treba ist ku gyn. No zaleži od veku kolko rokov máš. My sa snažime 3r. V lete budrm mat 38r čize my sme boli po pol roku.