icon

Od februára 2017 ideme do toho

cucuska
7. feb 2017

Ahojte. Tak od februára ideme na to. Je tu ešte niekto, kto sa po dlhom /u mňa 10 ročnom / odhodlávaní rozhodol že ide na to ? Šup sem, nech nie som v tom sama 🙂

matka295
25. apr 2017

Ahojte baby tak už čakám za správou a ide sa domov 😍

galaktic
25. apr 2017

@matka295
@cucuska
a ostatné žienky, ahojte...dlhšie som tu nebola ale to neznamená že na vás nemyslím, práve naopak. Veľmi vám všetkým držím palce a vrátila som sa do ,,našej" diskusie len kôli vám, aby som vás naďalej podporovala a sledovala už len vaše úspechy. My sme objednaní na genetiku o dva týždne, sme už pripravení na všetko...Zmierení to nie, ale s tým už nič nenarobíme. Maťka, Tebe tá laparka určite len a len pomôže, ja som tiež mala driling a pomáha to pri otehotnení, takže už len sa zotaviť a tehuľkovať

kikaliki
25. apr 2017

Takze mam za sebou prvu prehliadku u noveho dr.Rozhodla som sa pre zmenu. Ms sa este stale nedostavila takze cakam este tyzden a bud ma caka tehu test z krvy ak nedostanem alebo ak dostan tak v polke maja riesime laparoskopiu. 🙄 som pekn nervozna 😕 ale co by som nespravila pre babo.

matka295
25. apr 2017

@galaktic ahoj moja, veľmi sa teším že na mňa myslíš 😍 ďakujem ti zo ❤️. Stále na teba myslím 😇. To je dobre že idete na vyšetrenia 😙😊 určite pomôže a zistí sa príčina, nabudúce už to tak nebude na 100 percent. 💙❤️ Ďakujem ti moja ja dúfam že čím skôr sa podarí aj sa modlím za každú jednu z nás aby nám Pán Božko poslal // a zdravé bábätka 😍 drž sa mi 🤗 posielam veľa dobrej energie 😘

matka295
25. apr 2017

@kikaliki neboj sa moja, po mojej skúsenosti s laparkou, ja som sa tiež bála ale nakoniec v pohode, tiež som rada že moja gynda hneď navrhla laparku, na veľa vecí tam prídu odstránia zrasty polypy a tak, pomôžu, nastimuluju vaječníky. To bude v poriadku neboj oplatí sa to pre bábätko 😍

galaktic
25. apr 2017

@matka295 ďakujem ti, si poklad, ja som vedela že sem ešte musím prísť ☺ aj keď je to ťažké, vôbec nie som v pohode, ale to musí prejsť a už sa nám všetkým musí začať dariť. aj ty sa drž, veľa oddychuj aby si sa zotavila čím skôr ☺

matka295
25. apr 2017

@galaktic ani drahá jednoznačne sem patríš... Viem že je to veľmi ťažké ale časom budeme tie najšťastnejšie ❤️💙😍😘😇

galaktic
25. apr 2017

@matka295 to dúfam. Ako sa cítiš po operácii?

matka295
25. apr 2017

@galaktic celkom, nejaké extra bolesti nemam, najviac som sa bála ža ma budú bolieť ramená a rebrá od plynu ale mňa neboli nič, len trošku rezy keď dlho chodím tak radšej ešte ležím, inak sa cítim veľmi dobre trošku mám ešte únavu ale som.oki. A vieš čo najviac sa teším z toho že nefajčím 😊Mm má celý týždeň poobedňajšíe zmeny tak už mi volal ako mi je či som jedla (uvaril mi mrkvovú polievku ) stará sa veru o mňa. Zajtra prídu rodičia, pozajtra kolegyňa z prace a v piatok idem na kontrolu tak zbehne mi to rýchlo. A od druhého by som už chcela ísť do práce ale uvidím ako mi bude. ... A ty sa ako cítiš mojko?

galaktic
25. apr 2017

@matka295 to je super, ja si pamätám že mňa komplet celé brucho bolelo takže som rada že to dobre znášaš, a super že sa o teba tak starajú to sa hneď inak cíti človek,o mňa sa tiež mamka a babka starali tak to bolo super. S robotkou radšej počkaj, aby si zbytočne neprechladla radšej dva tri dni viac doma a dať sa fakt dokopy.
No ja..Ani neviem, hovorím si že dobre ale nie dobre je mi veľmi ťažko. Akurát mám jeden vtipný zážitok, že vraj som z narkózy hovorila dr. že som čítala o zákroku tu na koníku a matne si pamätám že sa ma opýtal že čo trepem aký koník a ja že modrý koník 😁 Takže tak žiadna sláva, ešte nebolo miesto na oddelení gyn. tak ma dali na pôrodnicu ležať, no katastrofa🙁

cucuska
autor
26. apr 2017

@galaktic ahoooj moja , veľmi sa teším že si tu. Veľmi moc moc moc moc. Budeme sa tu spolu podporovať a dáme to. Budeme tu spolu bojovať

@matka295 So rada že je to OK, no a ide sa na vec

No ja som dostala candidu :( takže pochybujem že sa to podarilo. Dnes som 16 DC. Ovu bola, aj bolo ale hneď na druhý deň som dostala candidu :( Takže teraz mam snažilkoprázdniny a liečim sa tabletkami :( Od včera som začala chodiť cvičiť a neriešil. Ani ovu testy som nerobila. Nič, nechcelo sa mi nič. musím candidu vyliečiť.

matka295
26. apr 2017

@galaktic no ja som sa zobudila z narkózy a plakala som, to si pamätám a pýtali sa či mám bolesti tak som povedala že nie, že uz to mám za sebou a utierala som slzy 😂 ešte mi čosi moja gynda povedala ale neviem vôbec čo to nolo, a keď som doutierala slzy tak som im povedala že chcem spať 😀..Ako má dali na izbu tak som s plačom volala MM že už mám po, ten mi povedal že ma ľúbi a mám ísť spať, aj mama ma poslala spať cez telefón 😂. Potom som sa zobudila poobede keď sú aj tu na Mk písala a u bolo dobre. Inak lekári sa hnevajú na modry koník 😂 neviem prečo veď tu je tak super 😘

@cucuska ahoj moja, áno ideme na to, no ale chvalabohu som veľa vecí pochopila napríklad.mam pco syndróm no nemam cysty na vaječníkoch, preto mám problém s nadváhou aj keď sa stravujem dobré a pomerne málo jem, to ochlpenie dúfam že zmizne. No a jasné že idem do toho už sa teším ako budeme pokračovať ďalej v liečbe 😘. A ty len pekne vylieč tu škaredku cndidu a ideš tiež na to .

Baby boli má veľmi hrdlo pri prehĺtaní myslíte že môžem ísť za obvodným nech mi niečo dá? Alebo počkať do piatku kým pôjdem ku gynde na kontrolu a opýtať sa jej?

spolienka
26. apr 2017

Baby dnes som bola na gynde a vravim ze mi testy vychadzaju pozitívne on ma vyšetril a vraví ze mam cystu a z toho su tie testy poz. A je po radosti a uz som sa zacinala tešiť 😩

matka295
26. apr 2017

@spolienka och to nie 😔 a je si na 100 % istý? Nieje žiadna šanca že
a aj napriek cyste si tehu? Aj ti niečo na tú cystu aby praskla? 😕

spolienka
26. apr 2017

@matka295 no ak sa nedostavi mrcha tak v utorok idem odbery tak ostava len čakať ale to som netušila že cysta zdvíha HCG

matka295
26. apr 2017

@spolienka ja som už niečo také počula ale žeby urobila až takého ducha? A neskúšala si ešte test či silnie čiarka?

spolienka
26. apr 2017

@matka295 no ved na to som myslela že skusim ďalšie čo ma tam prekvapí☺ ale tie tri čo som si robila doteraz tam jednoznačne silnela ale skusim ešte nádej zomiera posledná 😁

matka295
26. apr 2017

@spolienka práve preto že tam silnela tá čiarka. No ja verím tomu že nám sem pridaš už ​parádnu čiarku tak šup rýchlo urob a hod ho sem nech sa pokocham 😘

kudusko
26. apr 2017

@spolienka ja na tvojom mieste uz robim test ak tmavne cysta tk nie je e nemyslim si ze takto.poz.test moze byt cysta

spolienka
26. apr 2017

@kudusko @matka 295 dievčatá takto to vyzera vas názor čo myslite, všetky moje testy robene v piatok, nedelu, pondelok a dnes lepšie by bolo asi keby som kupovala jednu značku pravda

matka295
26. apr 2017

@spolienka jednoznačne silnejúca čiarka. Toto isto nebude cysta 🤗 máš tam dve rovnaké pipetkove testy a vidno na nich rozdiel pozri. To už​ ani duch nie je to už je krásny pozitívny test 😘

kudusko
26. apr 2017

@spolienka ako
@matka295 hovorí môžeš byť kludna to cysta nie je ale meste skoro na sono keď nemáš problém tak počkaj aspoň 10 dní 😘😍😃

spolienka
26. apr 2017

@kudusko @matka 295 ďakujem vám dievčatá ste ma potešili ☺ ja si to tiez myslím ale nazor inych treba ci si nenamyšlam vela. Uvidime ak mrcha do utorka nepríde idem odbery

galaktic
26. apr 2017

@cucuska ďakujem za podporu, aj ty sa čím skôr daj dokopy a nech je to už v pohode ☺ a čo ty vieš možno sa už aj zadarilo, jeden nikdy nevie ☺
@matka295 to aj ja som po každej narkóze plakala a bola mi zima 😁😁 ja neviem čo si chudák doktor myslel ale bol príjemný predtým, aj sa ma opýtal ako sa mám a to sa mi v MI nemocnici stalo len raz. No a to hrdlo to ťa môže bolieť aj z narkózy,aj mňa bolelo, môže byť že je podráždené,kľudne si na to daj tabletky na hrdlo a prejde to ☺
@spolienka držím palce aby si svoju ,,cystu"držala o 9 mesiacov v náručí 😉

spolienka
26. apr 2017

@galaktic si zlatá ďakujem ☺

kikidee
26. apr 2017

Caute dievcata, uz som tu tiez dlhsie nebola, ale jednym ockom stale sledujem dianie...
@matka295 velmi drzim palce a prajem skore zotavenie, dufam ze to bude vsetko prebiehat hladko...
@cucuska a @galaktic, baby, vidim to pozitivne, taka snaha predsa musi byt odmenena 🙂
My sa teraz snazime velmi intenzivne, ovu testy si nerobim, ale podla vytoku, neuveritelnej chuti a pod. sudim, ze je idealny cas🙂) Angina mi vsak naburala plany :( Myslite, ze by to mohlo vyjst napriek tomu, ze beriem antibiotika? Ak to nahodou vyjde, nevadi ze ich uzivam? Lekarovi som nepovedala ze sa snazime a predpokladam, ze este ani nie som tehu...ale ktovie. menzes mam dostat az o nejake dva tyzdne tak som strasne zvedava...

cucuska
autor
26. apr 2017

@spolienka JEEEEEEEJJJJJ Gratulujeeeeeem

cucuska
autor
26. apr 2017

@galaktic hej človek nikdy nevie. Ale dám sa dohromady musim . Juuuj som s tebou , a teraz to hovorím vážne 🙂

spolienka
26. apr 2017

@cucuska ďakujem ale tešiť ešte bojím bojím ☺ budúci týždeň budem hádam múdrejšia

matka295
26. apr 2017

@spolienka juj moja určite nepríde mrchaňa 😍 ja ju telepaticky budem odháňať 😘