icon

Od februára 2017 ideme do toho

cucuska
7. feb 2017

Ahojte. Tak od februára ideme na to. Je tu ešte niekto, kto sa po dlhom /u mňa 10 ročnom / odhodlávaní rozhodol že ide na to ? Šup sem, nech nie som v tom sama 🙂

brunkova
27. apr 2017

Dievcata vy co uz mate viac deti, boli ste uz v takej zufalej situacii, ze vam lekar povedal, ze plodiku bije pomalicky srdiecko?
Zosilnelo potom srdiecko?

cucuska
autor
27. apr 2017

@matka295 hej hej posledná a potom bude 2 mesiace pokoj 😀

@spolienka noo A kedy ideš K nemu ešte?

cucuska
autor
27. apr 2017

@brunkova no mne sa to nestalo. Mne sa stalo len že nebije. Hádam to bude ok. Verimeeeeee

spolienka
27. apr 2017

@galaktic idem v utorok na odbery vraj aj na markery aj ma vystrasšil uvidime potom dam vediet ako som dopadla

matka295
27. apr 2017

@spolienka no ale to hcg by ti nestúpalo ako teraz. Len by ti testy duchovali. Tak daj vedieť ako si dopadla.

matka295
27. apr 2017

@cucuska no super budeš mať na chvíľku pokoj 😘

brunkova
27. apr 2017

@cucuska to mi je luto. Doktori ma na to uz pripravili. Len to cakanie je najhorsie. V utorok idem na kontrolu, a urcite bude uz rozhodnute. Ak mu prestane bit...viem co ma caka :(

matka295
27. apr 2017

@brunkova jemine to mi je veľmi ľúto 😪 ale myslím si že treba myslieť pozitívne a verím že bábätko zabojuje a ty sa vyhýbaj stresu a pokus sa byť maximálne uvoľnená a pokojná. Ja verím že sa to na dobré obráti. Držím ti moc palce 🤗

brunkova
27. apr 2017

@matka295 dakujem😢

matka295
27. apr 2017

@brunkova bude dobre nestrácaj nádej 🤗

galaktic
27. apr 2017

@brunkova všetku smolu s nebijúcimi srdiečkami som tu už pozbierala ja, nezúfaj, ja viem že sa to ľahko hovorí ale mysli pozitívne, oddychuj a nestresuj, my všetky držíme palce
@spolienka tak sa tam drž,dúfam že bude všetko ok
@cucuska ahoj, aj u nás len prší a prší, strašné dačo. Ako dlho budeš na služobke?

matka295
27. apr 2017

Baby tak zajtra idem na kontrolu som veľmi zvedavá ako to bude, plus ďalší deň bez cigarety 😋

butterfly333
27. apr 2017

@matka295 ty fajčíš?

matka295
27. apr 2017

@butterfly333 už​ veru nie 😏

galaktic
28. apr 2017

@matka295 nech ti to dnes dobre dopadne a drž sa, len tak ďalej pekne bez fajčenia, ide ti to super☺

matka295
28. apr 2017

@galaktic ahoj moja no picne ma gynda dnes nerobí, tak musím čakať do utorka. No budem sa trepať 30 km do nemocnice? Pochybujem že by mi vybrali stehy

butterfly333
28. apr 2017

@matka295 ved na stehy chod k obvodnej aj ja som tak bola

matka295
28. apr 2017

@butterfly333 myslíš k obvodnej gynde alebo u obvodného lekára? Na správe mám že mám ísť k svojej gynde nakoľko má ona operovala. Vieš čo primar na oddelení mi povedal že v piatok si mám dať dole náplasti a v pondelok mám ísť vybrať stehy, ale nepôjdem do nemocnice vybrať ale k mojej gynde v utorok. Tak asi si dnes odlepim náplasti aj keď trošku sa bojím či nezatiahnem niekde stehy.

butterfly333
28. apr 2017

@matka295 neboj nestiahneš si stehy. A ano ja som bola u svojej obvodnej dr. Nechcelo sa mi chodit do trnavy do nemocnice ved len stehy vybrala a je.

matka295
28. apr 2017

@butterfly333 no veď áno máš úplnú pravdu 😙 tak si potom dám dole náplasti nech to trošku dýcha, jedna sa mi už aj tak odlepila. Vyzerá to dobre 😉 ešteže mám maminu zdravotnú sestričku dala mi hneď inštrukcie 😂. A veľmi ma bolí žalúdok od včera a tak sa napchavam nospou. A ty si teraz ako na tom moja?

butterfly333
28. apr 2017

@matka295 ja moja dnes 10dc brala som fytosoju od 3-7dc tak som zvedava kedy bude ovu a či pomohla.

matka295
28. apr 2017

@butterfly333 tak dúfam že pomôže a to sú vlastne tie prírodné estrogeny že? Ja som zvedavá ako nastimuluje gynda mňa jedno viem isto že utrogestan na progesterón budem užívať lebo ho mám veľmi malo... A ostatné este neviem... Tak som zvedavá na utorok.

butterfly333
28. apr 2017

@matka295 no aj ja som zvedava či to pomoze ešte som to neskušala len clostil som brala minuly rok aj teraz.

matka295
28. apr 2017

@butterfly333 a nezabera ti clostil? On je na dozrievanie vajíčok? No neviem čo mi dá lebo išla som na laparku s PCO (čo som o tom ani nevedela ale tušila som to podľa HP) no a na správe z nemocnice mi píše diagnóza Ženská neplodnosť spojená s anovulaciou. Tak zrejme ma asi clostil čaká tiež čo myslíš?

butterfly333
28. apr 2017

@matka295 asi hej daju ti clostil no že vysusuje sliznicu tak a je to hormon mne aj tak nezabral. Tak mi baby poradili fytosoju.

matka295
28. apr 2017

@butterfly333 na tú moju všeobecne vždy nízku sliznicu to asi nebude veľmi dobre 🤦 je to ťažké vsetko, ale všimla som si že po laparke to začal môj starký brať všetko inak, asi pochopil aké je to niekedy zložité 🤷

galaktic
28. apr 2017

@matka295 mne tiež vyberal stehy môj gyn. obidva razy

matka295
28. apr 2017

@galaktic 😘 ako si sa dnes mala?

galaktic
28. apr 2017

@matka295 ako každý deň, a momentálne ešte horšie lebo 1. mája sme mali termín s prvým bábom tak mi je smutno ale snažím sa robiť hocičo len na to nemyslieť...ďakujem že na mňa myslíš ☺ a ty ako? rezy nebolia keď je takéto počasie hnusné?

matka295
28. apr 2017

@galaktic nemysli na to toľko moja aj ja dnes pociťujem nejaký smútok 🤔 u druhý deň má bolí žalúdok tak tlačím do seba nospu. A rezy trošku áno ale neviem či to nieje náhodou aj tým že som sa dnes bola trochu prejsť. Asi som to prehnala trošku 🤷