Od februára 2017 ideme do toho
Ahojte. Tak od februára ideme na to. Je tu ešte niekto, kto sa po dlhom /u mňa 10 ročnom / odhodlávaní rozhodol že ide na to ? Šup sem, nech nie som v tom sama 🙂
@brunkova všetku smolu s nebijúcimi srdiečkami som tu už pozbierala ja, nezúfaj, ja viem že sa to ľahko hovorí ale mysli pozitívne, oddychuj a nestresuj, my všetky držíme palce
@spolienka tak sa tam drž,dúfam že bude všetko ok
@cucuska ahoj, aj u nás len prší a prší, strašné dačo. Ako dlho budeš na služobke?
Baby tak zajtra idem na kontrolu som veľmi zvedavá ako to bude, plus ďalší deň bez cigarety 😋
@matka295 ty fajčíš?
@butterfly333 už veru nie 😏
@matka295 ved na stehy chod k obvodnej aj ja som tak bola
@butterfly333 myslíš k obvodnej gynde alebo u obvodného lekára? Na správe mám že mám ísť k svojej gynde nakoľko má ona operovala. Vieš čo primar na oddelení mi povedal že v piatok si mám dať dole náplasti a v pondelok mám ísť vybrať stehy, ale nepôjdem do nemocnice vybrať ale k mojej gynde v utorok. Tak asi si dnes odlepim náplasti aj keď trošku sa bojím či nezatiahnem niekde stehy.
@matka295 neboj nestiahneš si stehy. A ano ja som bola u svojej obvodnej dr. Nechcelo sa mi chodit do trnavy do nemocnice ved len stehy vybrala a je.
@butterfly333 no veď áno máš úplnú pravdu 😙 tak si potom dám dole náplasti nech to trošku dýcha, jedna sa mi už aj tak odlepila. Vyzerá to dobre 😉 ešteže mám maminu zdravotnú sestričku dala mi hneď inštrukcie 😂. A veľmi ma bolí žalúdok od včera a tak sa napchavam nospou. A ty si teraz ako na tom moja?
@matka295 ja moja dnes 10dc brala som fytosoju od 3-7dc tak som zvedava kedy bude ovu a či pomohla.
@butterfly333 tak dúfam že pomôže a to sú vlastne tie prírodné estrogeny že? Ja som zvedavá ako nastimuluje gynda mňa jedno viem isto že utrogestan na progesterón budem užívať lebo ho mám veľmi malo... A ostatné este neviem... Tak som zvedavá na utorok.
@matka295 no aj ja som zvedava či to pomoze ešte som to neskušala len clostil som brala minuly rok aj teraz.
@butterfly333 a nezabera ti clostil? On je na dozrievanie vajíčok? No neviem čo mi dá lebo išla som na laparku s PCO (čo som o tom ani nevedela ale tušila som to podľa HP) no a na správe z nemocnice mi píše diagnóza Ženská neplodnosť spojená s anovulaciou. Tak zrejme ma asi clostil čaká tiež čo myslíš?
@matka295 asi hej daju ti clostil no že vysusuje sliznicu tak a je to hormon mne aj tak nezabral. Tak mi baby poradili fytosoju.
@butterfly333 na tú moju všeobecne vždy nízku sliznicu to asi nebude veľmi dobre 🤦 je to ťažké vsetko, ale všimla som si že po laparke to začal môj starký brať všetko inak, asi pochopil aké je to niekedy zložité 🤷

Dievcata vy co uz mate viac deti, boli ste uz v takej zufalej situacii, ze vam lekar povedal, ze plodiku bije pomalicky srdiecko?
Zosilnelo potom srdiecko?