Od februára 2017 ideme do toho
Ahojte. Tak od februára ideme na to. Je tu ešte niekto, kto sa po dlhom /u mňa 10 ročnom / odhodlávaní rozhodol že ide na to ? Šup sem, nech nie som v tom sama 🙂
Hello.🙂
No čítala som všetko vzad. Zatiaľ žiadne zmeny. Ale je tu leto teplo A slnko. Juuj milujem to😀 u nás nesledujem nič. Akurát V Tatrach by mala prísť MS ale nech aj tak si to uzijeme. Už sa teším na turistiku. Ešte sa šťastne vrátiť z Londýna q bude všetko ok😀😀😀
Ahojte dievčatá, ak môžem, rada sa k vám pripojím 🙂 tiez chceme bábo, no nejako sa nedarí. Už máme jedného 4 a pol ročného loptosa, druhé som potratila v piatom mesiaci 😔 pred cca tromi rokmi. Potom sme mali skoro rok pauzu a odvtedy dva roky nič. Nejako veľmi sme to nenahanali, netlačili, len sme si s manzelikom nedávali pozor,že veď sa to snáď podarí, keď sa to už dvakrát. Keďže sa nám nezadarilo, gyn. odporučil muža na sparmiogram, ten mu dopadol dobre. Berie akurát také vitamíny na podporu spermií,aby boli šikovnejšie 🙂 ja začínam už štvrtý mesiac brať vitamíny inofolic combi. Menštruáciu som vždy mávala vporiadku,aj ovulácie bývali. V máji som prvýkrát podstúpila folikulometriu. Z výsledkov krvi vyšlo,že mávam dosť vajíčok na oplodnenie. Ovulácia tiež býva tak ako má. Cyklus mávam 30dnovy. Mrska mala prísť včera, zatiaľ neprišla. Tak uvidím 🙂 dnes som si robila testik, mne sa zdá,že tam možno niečo je,ale bojím sa aj tešiť.
Baby podľa kalendára dnes mala prísť mrchaňa 29 DC. Ak zajtra nepríde po práci robím test. Ale mám v pláne urobiť Lady Max keď sa mi podarí kúpiť... Ako ste na tom vy?
Baby urobila som si test a ono na ňom nič nebolo 🙄 ale že vôbec nič 😣😥😪😓🤧😢😢😤😖☹️

Ja neviem baby nejde mi to do hlavy ... Kozy ma tak bolia, že neviem spať na bruchu a au také tvrdé och... niksy som to nemala takto. Tak ja neviem už....
Ahojte babenky tak ja v 9+5tt svoje teh. žiaľ končím dnes ortieľ vo štvrtok kyret 😢 😢 😢 . Ale vam tu želám všetko dobré nech sa vam darí a splní po čom túžite.
Baby držte sa všetky, mne nešli pridávať komenty vôbec nerozumiem prečo

@linda81 mysli pozitívne, ono to príde ☺
@santine ja zas nevládzem s dychom pri behu 😁 treba si nájsť čo komu vyhovuje, ale každý pohyb je fajn