icon

Od februára 2017 ideme do toho

cucuska
7. feb 2017

Ahojte. Tak od februára ideme na to. Je tu ešte niekto, kto sa po dlhom /u mňa 10 ročnom / odhodlávaní rozhodol že ide na to ? Šup sem, nech nie som v tom sama 🙂

galaktic
31. máj 2017

@linda81 mysli pozitívne, ono to príde ☺
@santine ja zas nevládzem s dychom pri behu 😁 treba si nájsť čo komu vyhovuje, ale každý pohyb je fajn

cucuska
autor
31. máj 2017

Hello.🙂
No čítala som všetko vzad. Zatiaľ žiadne zmeny. Ale je tu leto teplo A slnko. Juuj milujem to😀 u nás nesledujem nič. Akurát V Tatrach by mala prísť MS ale nech aj tak si to uzijeme. Už sa teším na turistiku. Ešte sa šťastne vrátiť z Londýna q bude všetko ok😀😀😀

matka295
1. jún 2017

@cucuska uži si zaslúžený relax 😉 no konečne je tu teplo hurá 😂 teším sa ako malé dieťa 🤗 aj mňa to už ťahá niekam von do prírody asi si cez víkend zbehneme len tak k vode 😎

macko32
1. jún 2017

Ahojte dievčatá, ak môžem, rada sa k vám pripojím 🙂 tiez chceme bábo, no nejako sa nedarí. Už máme jedného 4 a pol ročného loptosa, druhé som potratila v piatom mesiaci 😔 pred cca tromi rokmi. Potom sme mali skoro rok pauzu a odvtedy dva roky nič. Nejako veľmi sme to nenahanali, netlačili, len sme si s manzelikom nedávali pozor,že veď sa to snáď podarí, keď sa to už dvakrát. Keďže sa nám nezadarilo, gyn. odporučil muža na sparmiogram, ten mu dopadol dobre. Berie akurát také vitamíny na podporu spermií,aby boli šikovnejšie 🙂 ja začínam už štvrtý mesiac brať vitamíny inofolic combi. Menštruáciu som vždy mávala vporiadku,aj ovulácie bývali. V máji som prvýkrát podstúpila folikulometriu. Z výsledkov krvi vyšlo,že mávam dosť vajíčok na oplodnenie. Ovulácia tiež býva tak ako má. Cyklus mávam 30dnovy. Mrska mala prísť včera, zatiaľ neprišla. Tak uvidím 🙂 dnes som si robila testik, mne sa zdá,že tam možno niečo je,ale bojím sa aj tešiť.

kudusko
1. jún 2017

@macko32 vidím n dobrej ceste to je🙆😘👏

matka295
1. jún 2017

@macko32 je tam niečo držím palce 🤗

linda81
1. jún 2017

@santine no praveze som mala celkom preavidelna cykly max 32 dni....uvidime...my sme mali Problem aj pri prvom , takze nejaku velku nadej tomu nedavam, nemam ziadnu AK roky, tak ked to pride budeme sa tesit, ked nie, mame aspon jedno babo

matka295
1. jún 2017

Baby podľa kalendára dnes mala prísť mrchaňa 29 DC. Ak zajtra nepríde po práci robím test. Ale mám​ v pláne urobiť Lady Max keď sa mi podarí kúpiť... Ako ste na tom vy?

cucuska
autor
2. jún 2017

@matka295 držím palce moc moc moc. Ja mám mať až na budúci tt. Ale neriešim som povedala že musí meškať aspoň 3 dni aby som testovala 🙂

Krásny víkend želám

matka295
2. jún 2017

@cucuska ďakujem draha 🤗

galaktic
2. jún 2017

@matka295 tak ako testík?
@cucuska tak nech teda mešká a riadne aby si sa nám mohla pochváliť ☺

matka295
2. jún 2017

Baby urobila som si test a ono na ňom nič nebolo 🙄 ale že vôbec nič 😣😥😪😓🤧😢😢😤😖☹️

cucuska
autor
3. jún 2017

Ahojte. Pozdravujem z UK. No ja zas iné nervy. MS došla o 6 dní skôr. Vrrrr nechápem to. Keď sa vrátime idem k doktorovi.
@matka295 Vrrrr to je nefer.

matka295
3. jún 2017
galaktic
3. jún 2017

@matka295 och moja, nebuď smutná, nabudúce sa už podarí uvidíš
@cucuska a nemôže to byť spôsobené stresom ? to aj zvykne tak pred cestou alebo počas dlhej cesty sa takto rozhádzať, aj mne sa to už stalo pár krát

matka295
3. jún 2017
sticker
matka295
3. jún 2017

@cucuska
@galaktic no úplne maličký dúšik tam je ale zdá sa mi byť rovnaký dokonca ešte slabší ako ten spred troch dni, možno je to inou značkou testu ... Ale nakoniec z toho zas nič nebude ako vždy 😔

matka295
3. jún 2017

Ja neviem baby nejde mi to do hlavy ... Kozy ma tak bolia, že neviem spať na bruchu a au také tvrdé och... niksy som to nemala takto. Tak ja neviem už....

cucuska
autor
4. jún 2017

@galaktic no Ahojte. Už sme doma. No Oprava MS síce došla teda špinenie a trvalo to pol dňa od vtedy nič. Termín má V stredu tak čakám xi má V Tatrach prekvapí

cucuska
autor
4. jún 2017

@matka295 dráha nezufaj. Zajtra ráno testni A uvidí sa. Podľa mňa to bude tehu A basta.

matka295
4. jún 2017
cucuska
autor
4. jún 2017

@matka295 aj okrem pŕs máš nejaké príznaky? Aj tá boli brucho na MS?

matka295
4. jún 2017

@cucuska nebolí ma brucho na ms len občas troška zabolí pot prestane
Teraz momentálne má nebolí. No som unavená hlavne večer a ráno vstávam s vlčím hladom 🙊 o chvíľku budem ako 🐖🐷

matka295
4. jún 2017

@macko32 ahojky ako sa má tvoj dúšik silnie?

spolienka
5. jún 2017

Ahojte babenky tak ja v 9+5tt svoje teh. žiaľ končím dnes ortieľ vo štvrtok kyret 😢 😢 😢 . Ale vam tu želám všetko dobré nech sa vam darí a splní po čom túžite.

matka295
5. jún 2017

@spolienka nie to nie 😔 čo sa stalo? 😢

sticker
spolienka
5. jún 2017

@matka295 neviem babätko od poslednej kontroly nič nenarastlo je na 7+4tt a už by som mala byť 9+5 ani srdiečko nebolo oj je mi smutno ale ten život nam to riadne zamieša

matka295
5. jún 2017

@spolienka je mi to veľmi ale veľmi ľúto 😪 prečo ten osud je taký 😣

cucuska
autor
6. jún 2017

@spolienka ooooo veľmi mi je to ľúto. Prečo sa to deje? Je to gél mi nefer a smutné. Drz sa , budem na teba myslieť.

sticker
galaktic
6. jún 2017

Baby držte sa všetky, mne nešli pridávať komenty vôbec nerozumiem prečo