Od februára 2017 ideme do toho
Ahojte. Tak od februára ideme na to. Je tu ešte niekto, kto sa po dlhom /u mňa 10 ročnom / odhodlávaní rozhodol že ide na to ? Šup sem, nech nie som v tom sama 🙂
@galaktic ja mam dátum zajtra už 5 dní má bolí brucho a pri kychani má V ňom picha. Mala som V sobotu špinenie ktoré prešlo hneď poobede. Momentálne zdolavam Tatry a užívame si s manželom. Zajtra sa ukáže či dorazí alebo neskôr. Podľa mňa príde to brucho má tak divno pobolieva. A aj prsia má bolia ale to neriešim to ja vždy pred MS. Tak uvidíme 😁
Ahojte. Baby super tu je . Slnko a poriadna turistika. No zatiaľ to neprežívam. Ale MS nikde 😲
Ahojte koceny..spolieny je mi luto uprimne :/ ja som mala dnes dostat ale zatial nic. Vcera rano som si robila test- negativny.aj predvcerom- nevydrzala som do meskania- ved to poznate..ale negativne to bolo... uvidime no...
Dámy ||
odo mna report je taky, ze som na Inofolicu + roboty furt vela a uz na to ani tak nemyslim... tak uvidime, ci sa nam podari, lebo muz je zase na SC 🙄
potom ja mam zabijacky mesiac v robote, vali sa to na nas.
takze my sa k tomu babu asi nedopracujeme 😕 uz nas pouca pubertalna dcerka 11 r., ze sa predsa musime snazit a ze ci vobec vieme ako 😅

@cucuska dakujem moja všetko chce čas 😢 a vam nech sa tu darííí dievčatká moje 😘