icon

Od februára 2017 ideme do toho

cucuska
7. feb 2017

Ahojte. Tak od februára ideme na to. Je tu ešte niekto, kto sa po dlhom /u mňa 10 ročnom / odhodlávaní rozhodol že ide na to ? Šup sem, nech nie som v tom sama 🙂

spolienka
6. jún 2017

@cucuska dakujem moja všetko chce čas 😢 a vam nech sa tu darííí dievčatká moje 😘

galaktic
6. jún 2017

@spolienka budem na teba myslieť, viem čo prežívaš...

galaktic
6. jún 2017

@cucuska
@matka295
Baby moje a vy ako? Verím že nesdošla mrcha

spolienka
6. jún 2017

@galaktic ďakujem ❤

matka295
6. jún 2017

@galaktic ešte nedošla tá moja mrchaňa 😑

galaktic
6. jún 2017

@matka295 no ty si jedna záhada počuj

spolienka
6. jún 2017

@matka295 @galaktic tak tak je to napínave 😉 držím palce

matka295
6. jún 2017

@spolienka
@galaktic joj baby ale ďalšie dva tehotenské testy v koši. Už a aj pred sestrou robila .... Ja neviem čo to no veď uvidíme v piatok si zájdem za dr keď​ nedôjde 😟

macko32
6. jún 2017

@matka295 ahojky, no neviem, dnes som skúšala inú značku,tam to vyzerá dobre 🙂 len mám asi zápal alebo niečo zospodu, tak beriem čipky od gynekológa, 15.6.idem na prvé sono.

cucuska
autor
6. jún 2017

@galaktic ja mam dátum zajtra už 5 dní má bolí brucho a pri kychani má V ňom picha. Mala som V sobotu špinenie ktoré prešlo hneď poobede. Momentálne zdolavam Tatry a užívame si s manželom. Zajtra sa ukáže či dorazí alebo neskôr. Podľa mňa príde to brucho má tak divno pobolieva. A aj prsia má bolia ale to neriešim to ja vždy pred MS. Tak uvidíme 😁

galaktic
7. jún 2017

@cucuska tak to sa nenudíš, ale dobre že to tak neprežívaš, ale myslím na teba, nech to už vyjde ☺
@matka295 tak to asi fakt skoč k dr., aspoň preistotu
ja sa chystám objednať tiež na kontrolu tak som zvedavá či je všetko ok..

matka295
7. jún 2017

@macko32 držím palce nech h je všetko dobré 😉

matka295
7. jún 2017

@galaktic skočím v piatok k dr ak nedostanem 😁😆😉😋 a ty ako?

galaktic
7. jún 2017

@matka295 ja čakám ešte min. mesiac za genetikou takže nijak

matka295
7. jún 2017

@spolienka ďakujem drahá ale aj tak testy negatívne a myslím si že už aj každú chvíľu dostanem ms konečne.... Hurá na liečbu a na hormóny 😵

spolienka
7. jún 2017

@matka295 Tak ešte chvíľočku vydržať a všetko bude ako z rozprávky 😉. Držím palčeky.
Inak zajtra na mňa myslite baby idem na ten zákrok tak sa bojím 😢

matka295
7. jún 2017

@spolienka budem na teba myslieť dušička moja 😘😍 všetko bude dobré..... A ja sa len modlím aby bolo všetko ako z rozprávky..... Dúfam že aj ty budeš so mnou prežívať rozprávku 🙏 aj @galaktic aj @cucuska a @kudusko 🤗 všetky kočky moje budete prežívať so mnou

kudusko
7. jún 2017

@matka295 budeme zlatko 😍😍😍😘😘😘

cucuska
autor
7. jún 2017

Ahojte. Baby super tu je . Slnko a poriadna turistika. No zatiaľ to neprežívam. Ale MS nikde 😲

cucuska
autor
7. jún 2017

@matka295 som S Vami babule

@spolienka som S vami babule

matka295
7. jún 2017

@cucuska juuj mojko 😘 žeby? 💚

mishicca
7. jún 2017

Ahojte koceny..spolieny je mi luto uprimne :/ ja som mala dnes dostat ale zatial nic. Vcera rano som si robila test- negativny.aj predvcerom- nevydrzala som do meskania- ved to poznate..ale negativne to bolo... uvidime no...

cucuska
autor
8. jún 2017

@matka295 hello dobre ranko. Neviem stále čakám aLe netestujem. Počkám do víkendu. Stále mám pocit že dorazí. Tak uvidíme.

matka295
8. jún 2017

@mishicca uvidíš či ti bude meškať držím palce 😉

@cucuska juuj keby nedorazila to by bolo super myslím na teba drahá moja 😘 kedy budeš testovať?

cucuska
autor
8. jún 2017

Dámy ||

santine
8. jún 2017

@cucuska reku, ze nakuknem a tu // od cucusky 😀
uzasne, blahozelam! to je krasna sprava 😀 a vela stastia do dalsich tehulkovskych dni 😉

santine
8. jún 2017

odo mna report je taky, ze som na Inofolicu + roboty furt vela a uz na to ani tak nemyslim... tak uvidime, ci sa nam podari, lebo muz je zase na SC 🙄
potom ja mam zabijacky mesiac v robote, vali sa to na nas.
takze my sa k tomu babu asi nedopracujeme 😕 uz nas pouca pubertalna dcerka 11 r., ze sa predsa musime snazit a ze ci vobec vieme ako 😅

spolienka
8. jún 2017

@cucuska Oooo parada gratulka nech sa všetko vydarí 👍

cucuska
autor
8. jún 2017

@spolienka spracovávam to ale dakujem😀😀😀

cucuska
autor
8. jún 2017

@santine
@santine dakujeeem