icon

Od februára 2017 ideme do toho

cucuska
7. feb 2017

Ahojte. Tak od februára ideme na to. Je tu ešte niekto, kto sa po dlhom /u mňa 10 ročnom / odhodlávaní rozhodol že ide na to ? Šup sem, nech nie som v tom sama 🙂

matka295
8. jún 2017

@santine moja ako berieš inofolic? Ja beriem jeden sáčok denne ale rozmýšľam že ku clostilu budem dávať 2 sáčky denne....

matka295
8. jún 2017

@cucuska ja som to vedela 😘😍 gratulujem 😍😘😇 foto nám neposkytneš? Ja sa tak teším rada by som si pozrela pozitívny tehu test 😉😘

matka295
8. jún 2017

Kočky ja dnes 1 DC s veľkými bolesťami. Ale pozitívum žiadne špinenie ale rovno menzes..... Aspoň niečo. Cyklus mal 35 dní. Teraz aspoň viem presne odkedy mám brať hormóny. Baby držte palce 😍

cucuska
autor
8. jún 2017

@matka295 budem držať až si prsty polamem 😁😁😁

matka295
8. jún 2017

@cucuska mám z teba radosť ❤️💙💚💛💜

cucuska
autor
8. jún 2017

Dôkaz

matka295
8. jún 2017

@cucuska Zlatko to je krásny pozitívny test 😘😍👏💓💞

santine
8. jún 2017

@matka295 Matka, doberam prve balenie zatial a potom zacnem Inofolic combi, kapsule. A ten alchemilkovy caj k tomu prvu polku cyklu. Po nom sa mi predlzila ms, iny vplyv nepocitujem. Moze to pomoct, tak preco nie 😉

santine
8. jún 2017

@cucuska pekny testik 🙂 ukazkovy

matka295
8. jún 2017

@santine ja už si idem dať druhý sáčok. Gynda mi vravela že pri mojich PCO je inofolic ako stavebný materiál pre clostil. Tak radšej budem 2 x denne. Mne sa po inofolicu predĺži cyklus 🤷 Aj ja som pila alchemilkovy čaj asi začnem pocas stimulácie ho piť zas 😊

cucuska
autor
9. jún 2017

@santine dobre ranko. Ďakujem

santine
9. jún 2017

@matka295 Mozno pozriet dennu davku, aka je v tom inofolicu. Vraj inozitol je dobry na kvalitu vajicok. V tom Inofolic combi su dva druhy inozitolu.
K alchemilke napisem, ze som mavala roky cyklus 24 a 25 dni, kazdy mesiac na striedacku. Posledny polrok mi ms zoslabla a trvala len 2 dni, tak som sa znepokojila, ci to nebude slaba vystelka... (ale dr. na uzv videla normalnu vystelku). A alchemilka mi cyklus predlzila o 1-2 dni a aj ms na 3-4 dni. Tak haaaadam na tom nieco je, ze je to zenska bylinka. Drzim palce, nech Ti dobre zaberie a zrovna vsetko do poriadku 🙂

santine
9. jún 2017

@matka295 zabudla som napisat, ze ten Inozitol beriem jeden sacik denne...

butterfly333
9. jún 2017

@cucuska gratulujeem 🤰

matka295
9. jún 2017

@santine tak ti to pekne alchemilkovy čaj opravil, no hej na dávkovaní píše jeden sáčok denne tak asi ostanem pri jednom veď clostil je na dozrievanie vajíčok tak inofolic k nemu podľa mňa jeden sáčok denne bude stačiť. Ďakujem snáď sa nám to podarí s clostilom 😉 inak mne na sliznicu pomohla laparka toto je prvý cyklus po nej a ja mám normálnu ms ☝️👌 síce mám bolesti ale viem že sa mi hormóny dali dokopy 😉

cucuska
autor
10. jún 2017

Ahojte, Dnes periem a periem. Boli sme v BA a teraz makame doma. Ako sa máte ?

Čo nové ?

galaktic
11. jún 2017

@cucuska ja som to vedela 😊 teším sa s tebou a blahoželám 😊

galaktic
11. jún 2017

@matka295 držím palce, nech sa čím skôr pochváliš aj ty pozitívnym testíkom 😊

cucuska
autor
11. jún 2017

@galaktic moja čakám ťa 😁 uvidíme tento tt chcem ísť k lekarovi. Trochu ma bolí brucho ako na MS. Hádam je to ok.

matka295
11. jún 2017

@cucuska ahoj moja, no ja včera doddychovo, síce som trochu upratovala ale nepreháňala som to aby som si trošku oddýchla. Od rána som bola akosi unavená. Včera som začala brať clostil 😀 tak saodlim nech zaberie ako má 😀. A dnes sa chystám variť a akurát pijem kávičku. 😘 A ty to veľmi s makanim nepreháňaj ok? Šetrí sa, nenamáhaj sa. A ako sa cítiš inak?

matka295
11. jún 2017

@galaktic ďakujem moja 😘 ale aj tak mám trošku strach 😑🤔

matka295
11. jún 2017

@butterfly333 ahoj moja a ty sa mi máš ako? 😘

matka295
11. jún 2017

@spolienka ahoj moja ako sa cítiš? 😘

butterfly333
11. jún 2017

@matka295 ahojky moja no ja pomaličky som cca 5dpo brala som fytisoju už druhy cyklus len mi to posunulo ovu o 4dni a nič z toho. Tak uvidim čo bude. Další cyklus neberiem nič už stačilo. Aj tak 7.7 idem znova na operaciu kolena idu mi menit chrupavku. A Ty ako moja?😙

matka295
11. jún 2017

@butterfly333 jaj au tak to je neprijemne. Ja už druhý deň beriem​clostil.... Tak pomaličky sa pripravujeme 🤣 inak celkom dobre a konečne som mala normálnu ms bez špinenia a bez tých výrokov aj a normálnou intenzitou .... Tak mám z toho radosť je to prakticky druhý cyklus po laparke 😀 moja držím palce nech ti to vyjde 😘

butterfly333
11. jún 2017

@matka295 ja som brala februar marec clostil april maj fyto soju no zatial bez uspechu. Tak si držme palčeky aby to už konečne vyšlo.😘

matka295
11. jún 2017

@butterfly333 jasné moja isto nám to musí vyjsť 💟

spolienka
11. jún 2017

@matka295 ahoj moja a tak všelijak človek sa snaží premáhať ale každý večer príde na mňa ľútosť 😢 a asi to chce čas ale jedno viem už isto zo snažením sme už skončili strach veľký čo ak... ale vám tu všetkým dievčatám veeeľmi prajem aby sa zadarilo a všetko bolo Ok želám zo ❤

matka295
11. jún 2017

@spolienka verím ti moja 💙 poyrebujete ešte čas na zahojenie na zmierenie. Určite ťa Boh požehná inak ak nie bábätkom 💜

cucuska
autor
11. jún 2017

@spolienka moja to prejde. Chce to čas a uvidíš potom to príde. Držím to moc moc palce a posielam priaznivu energiu 😁