icon

Od februára 2017 ideme do toho

cucuska
7. feb 2017

Ahojte. Tak od februára ideme na to. Je tu ešte niekto, kto sa po dlhom /u mňa 10 ročnom / odhodlávaní rozhodol že ide na to ? Šup sem, nech nie som v tom sama 🙂

spolienka
11. jún 2017

@cucuska @matka295 ďakujem vam dievčatká moje za povzbudivé slová ❤ a budem sa aj nadalej tu s vami tešiť z vašich úspechov 😘

matka295
11. jún 2017
sticker
galaktic
12. jún 2017

@spolienka to prejde,aj ja som vravela že sa bojím a už to nechcem prežívať,ale chceme ešte skúsiť..treba dať tomu čas,drž sa 😊
@cucuska no ja by som sa už rada pridala, aj s @matka295

matka295
12. jún 2017

@galaktic určite zlato 😍

galaktic
12. jún 2017

@matka295 no to dúfam, že budeme spolu pekne chodiť na vychádzky susedka ☺☺☺

matka295
12. jún 2017

@galaktic určite moja musí to tak byť ❤️ teším sa na to už teraz 😍

galaktic
13. jún 2017

@cucuska ahoj,ako sa cítiš?
@matka295 čo nové? 😊

matka295
13. jún 2017

@galaktic ahoj moja tak zajtra beriem poslednu tabletku clostilu a na druhý týždeň v pondelok mám folikulometriu tak som veľmi zvedavá ako sa majú moje vajíčka ☺️ a ty sa mi máš ako?

cucuska
autor
13. jún 2017

@galaktic Ahoj. Celkom V pohode. Som unavená Veľa chodím na WC a brucho má trochu pobolieva ale lekár povedal že je všetko ok je V maternici a teraz sa u neho zastavim keď sa vrátime z Grécka už by sme mali vidieť srdiečko. Tak uvidíme 😀

cucuska
autor
13. jún 2017

A vy ako babule? Som S Vami. 😀😀😀

matka295
14. jún 2017

@cucuska uži si dovolenku zlatko 😍 veľmi​sa teším že je všetko v poriadku 💙💜💚 ako dlho budeš v Grécku?

galaktic
14. jún 2017

@cucuska hlavne, že je všetko v poriadku, teraz si pekne oddýchnete a hlavne kľudne, potom nám daj vedieť ako bolo a užite si to tam 🙂 s nami nič nové, čakáme za výsledkami z genetiky a dovtedy máme pauzu od snaženia..
@matka295 držím palce, nech to dobre dopadne 🙂 potom dáme kafé keď už budeme mať výsledky? 🙂

cucuska
autor
14. jún 2017

@matka295
@galaktic Ahojte vrátime sa 30 teho baby idem. Stále spím. Paaaa

cucuska
autor
15. jún 2017

Ahojte. Slnko svieti voda láka. Ako sa máte? Čo nove?

matka295
15. jún 2017

@cucuska ahoj moja všetko po starom rozmýšľam nad zmenou vlasov tak vyberám farbu dala by som si určite palette deluxe odtieň 760, 800, 750 alebo 755. Čo povieš? Chcem sa zbaviť pozostatkov fialovej. Mala som čokoládovú pralinku ale niesom spokojná rýchlo sa vymyva tak sa rozhodujem že pôjdem do tmavej farby 😚

matka295
15. jún 2017

@galaktic jasné že dáme kávu moja 😘 dohodneme sa. Na budúci týždeň by si mohla niekedy ? 😚

galaktic
15. jún 2017

@matka295 moja, od palette sa všetky rýchlo vymývajú, neskúšala si inú značku?
budúci týždeň ešte neviem kde budem, ale k víkendu už isto doma tak môžeme 🙂
@cucuska ooo, užívajte si 🙂 parádička 🙂

matka295
15. jún 2017

@galaktic no mala som fialovú palette deluxe a vždy mi dobre kryla a bola super s loreal casting čokoládová pralinka som vôbec nebola spokojná rýchlo sa mi vymyla tak ja neviem. Všeobecne sa palette považuje za najlepšiu farbu ... preto ju chcem... Je značky sa bojím vyskúšať syos je vraj o ničom a tie ostatné si nedám na vlasy vieš ja som.v y veľmi vyberava

matka295
16. jún 2017

@galaktic dáme si vedieť drahá 😘

galaktic
16. jún 2017

@matka295 to hotová veda pri farbení,chodím farbiť susedu a už skúšala všetko možné a momentálne je spokojná s loreal. A mamke som teraz dávala syoss tak super chytila a palette sa veľmi vymývala, no vyber si 😁

matka295
16. jún 2017

@galaktic no tak teraz akú ? Ja neviem 😂 to je ale fakt veda s vlasmi. 😂

galaktic
16. jún 2017

@matka295 to ti teda poviem, asi každý mesiac inú :D Inak, tak rozmýšľam, to nevadí keď budeš tehu že budeš farbiť vlasy?

cucuska
autor
17. jún 2017

Ahojte babule. Dnes teraz ráno idem k lekárovi začala dom spinit 😔 uvidíme ako to vyhodnotí. Nemám z toho dobrý pocit. Držte nám palce 😔

matka295
17. jún 2017

@galaktic neviem podľa mňa keď tam nebude amoniak tak nevadi. .aj kvôli tomu som prefarbila na hnedú, aby som nemusela farbiť no ale z mojej fialovej farby presljst na hnedú dá zabrať podľa mňa 🤦😏

matka295
17. jún 2017

@cucuska držím samozrejme. Mrzí ma to zlatko. Ako si dopadla?

matka295
17. jún 2017

Baby ja mám v pondelok folikulometriu po clostile tá som taká nesvoja bojím sa že tam nebude dominantny folikul 😪. Ešte aj som vstala s príšernou bolesťou hrdla hmm 😒 dúfam že mi dorithricin pomôže 🤐

matka295
17. jún 2017

Ale cítim že má občas potiahne za vaječníky tak dúfam že tam budú foliky nejaké 🙏

galaktic
17. jún 2017

@matka295 dorithricin je super, mne vždy pomôže
@cucuska držím palce, nech je všetko v poriadku

matka295
17. jún 2017

@galaktic ako hobuzivas tak ako píše na pribalovom letáku? Jedni tbl každé 2-3 hodiny? Aj mne už raz pomohol vtedy som brala asi tri tbl denne ale teraz má silno boli tak chcem hneď prvý deň silnú dávku 😣

cucuska
autor
17. jún 2017

Ahojte
Doadla spom dobre. UFFFF. dostala som Duphaston a že môžem aj odletieť na dovolenku, že vyzerá všetko v poriadku.Budem sa modliť nech je to OK. 🙂