Od februára 2017 ideme do toho
Ahojte. Tak od februára ideme na to. Je tu ešte niekto, kto sa po dlhom /u mňa 10 ročnom / odhodlávaní rozhodol že ide na to ? Šup sem, nech nie som v tom sama 🙂

A vy ako babule? Som S Vami. 😀😀😀
@cucuska hlavne, že je všetko v poriadku, teraz si pekne oddýchnete a hlavne kľudne, potom nám daj vedieť ako bolo a užite si to tam 🙂 s nami nič nové, čakáme za výsledkami z genetiky a dovtedy máme pauzu od snaženia..
@matka295 držím palce, nech to dobre dopadne 🙂 potom dáme kafé keď už budeme mať výsledky? 🙂
Ahojte. Slnko svieti voda láka. Ako sa máte? Čo nove?
@cucuska ahoj moja všetko po starom rozmýšľam nad zmenou vlasov tak vyberám farbu dala by som si určite palette deluxe odtieň 760, 800, 750 alebo 755. Čo povieš? Chcem sa zbaviť pozostatkov fialovej. Mala som čokoládovú pralinku ale niesom spokojná rýchlo sa vymyva tak sa rozhodujem že pôjdem do tmavej farby 😚
@galaktic no mala som fialovú palette deluxe a vždy mi dobre kryla a bola super s loreal casting čokoládová pralinka som vôbec nebola spokojná rýchlo sa mi vymyla tak ja neviem. Všeobecne sa palette považuje za najlepšiu farbu ... preto ju chcem... Je značky sa bojím vyskúšať syos je vraj o ničom a tie ostatné si nedám na vlasy vieš ja som.v y veľmi vyberava
Ahojte babule. Dnes teraz ráno idem k lekárovi začala dom spinit 😔 uvidíme ako to vyhodnotí. Nemám z toho dobrý pocit. Držte nám palce 😔
Baby ja mám v pondelok folikulometriu po clostile tá som taká nesvoja bojím sa že tam nebude dominantny folikul 😪. Ešte aj som vstala s príšernou bolesťou hrdla hmm 😒 dúfam že mi dorithricin pomôže 🤐
Ale cítim že má občas potiahne za vaječníky tak dúfam že tam budú foliky nejaké 🙏
Ahojte
Doadla spom dobre. UFFFF. dostala som Duphaston a že môžem aj odletieť na dovolenku, že vyzerá všetko v poriadku.Budem sa modliť nech je to OK. 🙂

@cucuska @matka295 ďakujem vam dievčatká moje za povzbudivé slová ❤ a budem sa aj nadalej tu s vami tešiť z vašich úspechov 😘