icon

Od februára 2017 ideme do toho

cucuska
7. feb 2017

Ahojte. Tak od februára ideme na to. Je tu ešte niekto, kto sa po dlhom /u mňa 10 ročnom / odhodlávaní rozhodol že ide na to ? Šup sem, nech nie som v tom sama 🙂

cucuska
autor
17. jún 2017

@matka295
@galaktic Ďakujem že ste 🙂

matka295
17. jún 2017

@cucuska bude určite musí byť no poberies Duphaston a budete v poriadku 😘

matka295
17. jún 2017

@cucuska moja krásna všetko bude v tomto najlepšom poriadku 🙏

sticker
galaktic
17. jún 2017

@cucuska tešíme sa s tebou že je všetko v poriadku 🙂
@matka295 áno, podľa letáku si dávam, a tak za dva, max. tri dni mám pokoj

matka295
17. jún 2017

@galaktic aj ja si tak dávam no neviem či to takto zvládnem 😪 no prinajhoršom pôjdem v pondelok ešte aj za všeobecným nech mi dá atb no čo už urobím 🙏

cucuska
autor
18. jún 2017

Ahojte. No dnes ráno opat ružové prekvapenie. No pokiaľ to nie je krv nebudem to riešiť. Veľa diskusii som čítala a je to normálne vo väčšina prípadov tak dúfam že to bude aj môj. Veľa spím ležím snažím sa oddychovat tak hádam všetko dopadne dobre.

@matka295 čo nás angínu? Teraz je jej veľa

matka295
18. jún 2017

@cucuska tak len oddychuj moja, no vyzerá to na angínu rozmýšľam či zájsť zajtra ráno k všeobecnému lekárovi, lebo je tonuznhroznq bolesť dorithricin mi nepomohol 😶 a poviem mu že mi budú pichať pregnyl a plánujem otehotnieť tak nech mi povie či niečo môžem brať. alebo to povedať gynekologičke? Teraz neviem 🤤

cucuska
autor
18. jún 2017

@matka295 šla by som k lekárovi nech to dá ATB lepšie byť zdravá malo chorá a otehotnieť. Podľa. Mňa na gyndu volať nemusíš . Chod k lekárovi nech si ok

matka295
18. jún 2017

@cucuska tak pôjdem zajtra ráno k všeobecnému a poobede na folikulometriu a poviem jej že beriem atb a hotovo

galaktic
18. jún 2017

@matka295 tak tak, súhlasím s @cucuska, najlepšie urobíš keď pôjdeš ráno k dr. preistotu

matka295
18. jún 2017

@galaktic myslela som si že mi bude lepšie ale je mi čím ďalej tým horšie 🤤

butterfly333
18. jún 2017

@matka295 moja skore uzdravenie prajem.😘

cucuska
autor
18. jún 2017

@matka295 Angínu nezabiješ len tak. Na to je treba ATB a myslím si, že ATB tomu neublíži. Daj vedieť ako si dopadla 🙂

matka295
18. jún 2017

@butterfly333 ďakujem moja dúfam že mi bude čoskoro lepšie vôbec sa mi nehodí byť teraz chorá ani kvôli snaženiu po pregnyle a ani v práci si nemôžem dovoliť byť chorá nie to ešte tam nebyť. No som zvedavá na zajtra na foliky dúfam že aspoň jeden tam bude 🙏

matka295
18. jún 2017

@cucuska jasné moja zajtra hneď ako dôjdem od dr dám vedieť 💋

butterfly333
18. jún 2017

@matka295 tak držím palčeky a kolko si dc?či už si po ovu??ale asi nie ked ideš na folik.

matka295
18. jún 2017

@butterfly333 dnes som 11 DC zajtra sa chce pozrieť na foliky a pre istotu mám zobrať aj pregnyl ale podľa mňa mi ho ešte zajtra nepichne 👀 no uvidíme ako sa to vyvinie 👍. Ďakujem aj ja ti silno držím palce 💖

butterfly333
18. jún 2017

@matka295 ja som nikdy pregnyl nemala držím palce aby boli krasne foli a zadarilo sa.

matka295
18. jún 2017

@butterfly333 snáď sa zadarí ❤️💙💜💚💛

galaktic
19. jún 2017

@matka295 ahoj, dnes na teba myslím a držím palce 🙂
@cucuska len sa nenamáhaj, všetko bude ok uvidíš 🙂

cucuska
autor
19. jún 2017

@matka295 no ako si dopadla? Horim zvedavostou😀

galaktic
19. jún 2017

@cucuska aj ja, od rána na ňu myslím. A ty ako moja? Ako sa cítiš? Dúfam, že všetko v pohode, držím palčeky 🙂
Ja dnes doma depkujem, už som si aj rozložila vysávač že budem dačo robiť,ale nič nerobím, ponevieram sa celý deň..

matka295
19. jún 2017

Ahojte baby tak u všeobecného som pochodila tak že mi nechcel nič dať a mám sa opýtať gyndy že nech mi niečo dá lebo pokiaľ niet teplota tak mi nič dávať nebude že si mám nejaké kloktadlo kúpiť a povedať gynekologičke že keď ona povie že môžem nech mi napíše .... Takže teraz tam idem tak uvidím či mi dá aspoň penicilín na to hrdlo 🤔 a samozrejme sa teším aj bojím no uvidím ako tie moje foliky 🤗 baby držte palce 🙏

santine
19. jún 2017

@matka295 Ahoj Matka, penicilin by ti nemal uskodit, ked mas anginu, ja som ho dokonca aj v tehu brala. Naco sa trapit, inak sa z toho horsie dostanes :-/. Drzim palce, aj nech mas dobre vysledky na folikulometrii 🙂 som zvedava ako Ti liecba zabrala 🙏

matka295
19. jún 2017

Baby moje máme jedno dominantné vajíčko na ľavom vaječníku 💖💞 dr povedala že na to že prvý cyklus s clostilom tak veľmi pekne vyrástlo vajíčko v stredu pregnyl 💓❤️💕 tak ale že väčšinou prvý cyklus nevychádza tak na ďalší cyklus ak by sa nepodarilo tak budeme tak isto stimulovať nech niesol smutná. Ale ja verím že sa zadarí. Len sa budem musieť opýtať v stredu ešte na ten utrogestan.... No nepovedala mi o ňom nič ale pred laparkou mi ho chcela dať. No nič veď aj teraz som peknú ms mala bez špinenia tak možno že sa mi po ovu ten progesterón upraví 👏

butterfly333
19. jún 2017

@matka295 moja tak drzim palčeky aby sa zadarilo.😙😙😙

santine
19. jún 2017

@matka295 no tak to vyzera nadejne 😉 tesim sa s tebou 😘

galaktic
19. jún 2017

@matka295 tak to je super, držím palce nech sa zadarí😊

matka295
19. jún 2017

Ďakujem baby moje hádam nám bude šťastie naklonené 😘

kikaliki
21. jún 2017

Ahojte,dlhšie som tu nebola. Už mám aj ja po laparke a podla pooperačnej spravy
mam PCOS. V pondelok idem k dr na kontrolu tak som zvedava. Trošku som už z toho všetkeho mimo 😢 .Čítala som tu veľa skvelych noviniek a moc vam to prajem a tesím sa s Vamy ❤