Od februára 2017 ideme do toho
Ahojte. Tak od februára ideme na to. Je tu ešte niekto, kto sa po dlhom /u mňa 10 ročnom / odhodlávaní rozhodol že ide na to ? Šup sem, nech nie som v tom sama 🙂
Ahojte. No už som doma. Rhodos krásny more úžasné dcéra a muž vyteseny a ja vytrapena 😀 lomcuju so mnou nevoľnosti ale to prežijem. Čo máte nové? V pondelok idem na kontrolu tak uvidíme či je všetko ok
@galaktic Ahoj . Bola som V nedeľu lebo som zas špinila. Všetko bolo ok. Srdiečko nám bilo. Dnes idem k obvodné mu a idem na PN. Je mi veľmi zlé stále má napina a nedokážem fungovať. A aj to špinenie že potrebujem pokoj. Tak od dnes marodim. Sťahuje sa k svokre lebo u nás sa ide robiť kompletná rekonštrukcia tak ešte aj to. Toto je obdobie Ala hektika 😀😀😀😀
Hello kde ste všetky ? nenachávajte ma tu samú 🙂
@matka295 hlavu hore moja, dalsia stimulacia prinesie dalsiu sancu 🙂 mozno si tvoje telo potrebuje zvyknut.
Aj ja som tu stale 🙂 i nas prichadzaju prihodne dni, len tieto tyzdne boli fofry a stres, nastastie teraz bude vacsi pokoj cez prazdniny.
Cucuska, tesim sa, hlavne ze ste v poriadku, a skvelu svokru v dobrom zavidim 👍
@matka295 no ako dnes, dorazila ms? A zmena - to je zivot. Urob co ti srdce hovori. Hlavu hore, bude dobre, nie je to bez sance, ide sa dalej!
Ja si zase uvedomujem, ze sme starsi. Mnohym sa to este podarilo, mnohym uz nie. Raz ma to trapi viac, raz menej. Najlepsie mi je sa nejak zamestnat a vyuzit cas, mam potom dobry pocit - na vyvazenie 🙂 a vravim si, ze uz som nieco preskakala v zivote a ze zvladnem aj dalsie prekazky... s pomocou Bozou.
@matka295 ahoj netráp sa, hlavu hore . Ono sa to určite podarí . A ten účes je skvelý nápad. A stále je tu šanca. stále MS nedorazila.
@galaktic Jeeej nie som tu sama. Hej sme ok. Špinenie prestalo, teraz ležím, ale po týždni by som sa rada vrátila do práce. Veľmi by som chcela ešte pracovať, aspoň ten čas pôjde o to rýchlejšie. Uvidíme ako mi nakáže naša fazuľka 🙂 A ty ako ? Ako pokračujeme ?
@matka295 ahoj zlatíčko tak zas nič z toho?😦 to mi je velmi luto snád sa to už podarí. Ja dnes takto včera mi operovali znova koleno vymena chrupavku a dnes už oddychujem doma.

@kikaliki ahoj aj ja mám pcos .... Nezúfaj 😊 pri správnej stimulácii to pôjde neboj sa 😉 držím palce