icon

Od februára 2017 ideme do toho

cucuska
7. feb 2017

Ahojte. Tak od februára ideme na to. Je tu ešte niekto, kto sa po dlhom /u mňa 10 ročnom / odhodlávaní rozhodol že ide na to ? Šup sem, nech nie som v tom sama 🙂

matka295
22. jún 2017

@kikaliki ahoj aj ja mám pcos .... Nezúfaj 😊 pri správnej stimulácii to pôjde neboj sa 😉 držím palce

kikaliki
22. jún 2017

@matka295 Ďakujem aj ja tebe.Verim ,že sa nám to podari. Už som si upravila jedalniček a aj myslenie. Dnes som si povedala dosť.

sticker
matka295
22. jún 2017

@kikaliki tak určite to vyjde 😊

galaktic
22. jún 2017

@kikaliki
@matka295 držím vám palce kočky,pozitívne myslenie je polovica úspechu

matka295
22. jún 2017

@galaktic ďakujem drahá 😘

kikaliki
22. jún 2017

@galaktic ďakujem 😘

cucuska
autor
1. júl 2017

Ahojte. No už som doma. Rhodos krásny more úžasné dcéra a muž vyteseny a ja vytrapena 😀 lomcuju so mnou nevoľnosti ale to prežijem. Čo máte nové? V pondelok idem na kontrolu tak uvidíme či je všetko ok

santine
3. júl 2017

Ahojte dievcata. Ako sa vam dari? Ja zarezavam este v praci a muz tiez a nove nic nemame. MS pravidelna ako hodinky dostavuje sa uz rok odkedy skusame. Asi sa nam nedari koli stresom v praci 🙄
@cucuska ako vam dopadla kontrola? Velmi drzim palce.

galaktic
3. júl 2017

@cucuska ahoj, tak ako si dopadla?

cucuska
autor
4. júl 2017

@galaktic Ahoj . Bola som V nedeľu lebo som zas špinila. Všetko bolo ok. Srdiečko nám bilo. Dnes idem k obvodné mu a idem na PN. Je mi veľmi zlé stále má napina a nedokážem fungovať. A aj to špinenie že potrebujem pokoj. Tak od dnes marodim. Sťahuje sa k svokre lebo u nás sa ide robiť kompletná rekonštrukcia tak ešte aj to. Toto je obdobie Ala hektika 😀😀😀😀

mishicca
4. júl 2017

Damy..dnes som mala dostat..

galaktic
4. júl 2017

@cucuska hlavne že je srdiečko, pokoj ti neuškodí, pokiaľ je svokra normálna :D
@mishicca síce rozmazaná foto, ale akoby tam tá druhá čiarka bola

cucuska
autor
5. júl 2017

@mishicca no je to tam . Podľa mňa na 100 %

cucuska
autor
5. júl 2017

@galaktic no včera na kontrole, a malinke je v poriadku. Stále špiním, ale že je všetko ok a nemám si robiť hlavu.
Svokra je skvelá. 🙂

galaktic
5. júl 2017

@cucuska samé dobré správy, teším sa s tebou moja 😊

cucuska
autor
6. júl 2017

Hello kde ste všetky ? nenachávajte ma tu samú 🙂

matka295
6. júl 2017

@cucuska
@galaktic
@santine ahojte baby moje, tak ja som prvý cyklus s clostilom a pregnylom a dnes som mala dostať ms, no testy sú negatívne..... Je mi strašne 😢

galaktic
6. júl 2017

@cucuska ja som tu, stále 🙂
@matka295 juuuj moja,a nerozhádzal sa ti len cyklus od tých liekov?

matka295
6. júl 2017

@galaktic nie moja ja som bola stimulovana pre vajíčka a všetko fungovalo ale bohužiaľ nie je z toho tehu 😢 čakám na mrchu a začínam naspäť stimuláciu

santine
6. júl 2017

@matka295 hlavu hore moja, dalsia stimulacia prinesie dalsiu sancu 🙂 mozno si tvoje telo potrebuje zvyknut.
Aj ja som tu stale 🙂 i nas prichadzaju prihodne dni, len tieto tyzdne boli fofry a stres, nastastie teraz bude vacsi pokoj cez prazdniny.
Cucuska, tesim sa, hlavne ze ste v poriadku, a skvelu svokru v dobrom zavidim 👍

matka295
6. júl 2017

@santine moja aj ja mám také ťažké obdobie 😑

santine
6. júl 2017

@matka295 chapem 😔 aj ja to tak niekedy mavam, potom sa z toho vyspim a zase je svet krajsi.

matka295
6. júl 2017

@santine mne už spánok z toho nepomôže. Asi potrebujem zmeniť prístup alebo zmeniť prácu alebo veľmi dlhú dovolenku 🤔

santine
7. júl 2017

@matka295 no ako dnes, dorazila ms? A zmena - to je zivot. Urob co ti srdce hovori. Hlavu hore, bude dobre, nie je to bez sance, ide sa dalej!
Ja si zase uvedomujem, ze sme starsi. Mnohym sa to este podarilo, mnohym uz nie. Raz ma to trapi viac, raz menej. Najlepsie mi je sa nejak zamestnat a vyuzit cas, mam potom dobry pocit - na vyvazenie 🙂 a vravim si, ze uz som nieco preskakala v zivote a ze zvladnem aj dalsie prekazky... s pomocou Bozou.

matka295
7. júl 2017

@santine rozmýšľam že si nechám urobiť novy účes 😁 no nedorazila ešte ... Tak čakáme ďalej 🤔

cucuska
autor
7. júl 2017

@matka295 ahoj netráp sa, hlavu hore . Ono sa to určite podarí . A ten účes je skvelý nápad. A stále je tu šanca. stále MS nedorazila.

@galaktic Jeeej nie som tu sama. Hej sme ok. Špinenie prestalo, teraz ležím, ale po týždni by som sa rada vrátila do práce. Veľmi by som chcela ešte pracovať, aspoň ten čas pôjde o to rýchlejšie. Uvidíme ako mi nakáže naša fazuľka 🙂 A ty ako ? Ako pokračujeme ?

matka295
7. júl 2017

@cucuska teším sa že ste s drobčekom v poriadku 😍

galaktic
9. júl 2017

@matka295 účes je super nápad,ja som tiež zmenila 😊 Pôjdeme pokecať tento týždeň? 😊
@cucuska my nepokračujeme,stojíme tam kde sme ostali v apríli,už som z toho na nervy...Ale teším sa z teba že ste ok 😊 A myslím že ak nemáš náročnú prácu tak to ešte pôjde uvidíš 😊

matka295
9. júl 2017

@galaktic ahoj moja môžme veď sa dohodneme na FB. Začínam ms, mám obrovské bolesti ako keby mi chcelo puknuť brucho 😭

butterfly333
9. júl 2017

@matka295 ahoj zlatíčko tak zas nič z toho?😦 to mi je velmi luto snád sa to už podarí. Ja dnes takto včera mi operovali znova koleno vymena chrupavku a dnes už oddychujem doma.