icon

Od februára 2017 ideme do toho

cucuska
7. feb 2017

Ahojte. Tak od februára ideme na to. Je tu ešte niekto, kto sa po dlhom /u mňa 10 ročnom / odhodlávaní rozhodol že ide na to ? Šup sem, nech nie som v tom sama 🙂

matka295
9. júl 2017

@butterfly333 ahoj moja krásna, ufff skoré uzdravenie prajem, moja idem robiť test brucho prestalo bolieť a zas len spinim žiadna krv, tak ja už neviem zajtra musím skočiť na gyndu už akokoľvek test dopadne. Zas mám brať clostil a keď takto spinim tak neviem odkedy to rátať 😑 furt niečo musí byť so mnou 🤔 možno mi dá vyvolavačku aby sa to rozbehlo....

butterfly333
9. júl 2017

@matka295 tak držím mooc palčeky moja. A test ideš robit dnes? Nepozeraš na tv joj na chalupe? Akurat tam ukazuju mojho gyn čo mi robil laparku Ondrej Lahky.

cucuska
autor
9. júl 2017

Ahojte . No ja sa dnes cítim konečne OK. Dnes mi prvý deň nebolo zle 🙂

@butterfly333 Skoré uzdravenie želám
@matka295 No ako test ? Ako to dopadlo ?

butterfly333
9. júl 2017

@cucuska dakujem velmi pekne 😙

matka295
9. júl 2017

@butterfly333 nie moja nepozerám.to. áno urobila som dnes test a o hodinku dva na to sai rozbehla ms. Takže dnes počítam 1 DC . Ani na gyndu nejdem až na folikulometriu keďže.zas.beriem od 3 DC clostil.

matka295
9. júl 2017

@cucuska to sa teším.ze ti je lepšie iznsi môžeš tehu pomaličky začínať užívať 😘. Moja dopadlo to na 1 DC 😑

galaktic
10. júl 2017

@matka295 nová šanca, bude dobre neboj, hlavne kľud, stres neprospieva 🙂
@butterfly333 skoré zotavenie prajem
@cucuska no vidíš, už to bude len a len lepšie

matka295
10. júl 2017

@galaktic tak to hej nová šanca 😊

butterfly333
10. júl 2017

@galaktic dakujem velmi pekne 😙

santine
10. júl 2017

@matka295 a do novej sance zijeme naplno a uzivame si kazdu hodinu krasneho leta, ze sme zivi, zdravi a mame dobrych ludi okolo seba 👍
P.S. ja som skoncila s novym ucesom. Opravny strih. Mam to kratke ako moj muz 😝

matka295
10. júl 2017

@santine ale čosi? No super neviem si ťa predstaviť s krátkymi vlasmi. No aj ja by som chcela niečo nové na tej mojej hlave 😊 PS: nevieš ako sa zbaviť tmavo fialovej farby 😁

brunkova
10. júl 2017

Dievcata, kedze som v tejto skupinke, chcem sa opytat, ci by ste niektora nechcela s rodinkou ist na nasu chatu Zadna dolina? 🙂 Mame volny tyzden...🙂

galaktic
10. júl 2017

@matka295 čo moja, nepodarilo sa nájsť dobrú farbu?

matka295
10. júl 2017

@galaktic no vybrala som si oslnivo hnedú a ono to má nádych do fialová.... Čo ti poviem znamenie že sa nemám tej fialovej farby vzdať 😂 inak je veľmi pekná a keď tak rozmýšľam asi pri nej aj ostanem 😉

galaktic
11. júl 2017

@matka295 :D :D no vidíš, snaha bola, no osud to chcel inak :D hlavne že ty si spokojná 🙂

matka295
11. júl 2017

@galaktic presne 😉 moja a ty ako výsledky už máš? Ako to vyzerá?

cucuska
autor
11. júl 2017

Ahojte. Dnes tu lejeeeeeee a lejeeeeee. Ako sa máte ?

@matka295 daj novú fotku nech vidíme 🙂

@galaktic Ako s výsledkami ? čo máš nové ?

mishicca
13. júl 2017

Damy je to tam! 🙂

cucuska
autor
13. júl 2017

@mishicca Ahoj no skveleeeeeee juj Gratulujem 😁😁😁😁

mishicca
13. júl 2017

@cucuska dakujem! Mozme prezivat spolu konikovsky ;)

cucuska
autor
14. júl 2017

@mishicca noooo 🙂 hihihihi a kedy je termín ?

galaktic
14. júl 2017

@cucuska
@matka295 baby ja stále nemám výsledky :(
@mishicca gratulujem

santine
14. júl 2017

@matka295 ahojky, davam foto na ukazku (testikom sa nemozem pochvalit) a je to super prakticky uces. Ostavas pri fialovej ? 😉 s farbou neporadim, nefarbim zatial.

santine
14. júl 2017

Baby, my sme tento mes seriozne skusali a mali by sme sa trafit do prihodnych dni. A uz ma picha v podbrusku a prsia bolia. Zrejme autosugescia 😒
@mishicca blahozelam, krasna bublinka. Uz bilo srdiecko? ❤
@galactic zeby dovolenky? Na akom vysetreni ste boli?

matka295
14. júl 2017

@santine moja jaj ale to máš dobré veru mne sa to páči 😉 ja by som chcela takého stredného Boba 😂 alebo predĺžené mikado 🙃 ale váham či mi nebude ľúto za vlasmi 😪 ale na druhej strane dorastú 😁

matka295
14. júl 2017

@galaktic čo sa tak zdržali s výsledkami 🤔 nemala by si už aj mať?

matka295
14. júl 2017

@santine neviaž sa na to príliš moja. Budeš sklamaná ako som bola ja 😭

matka295
14. júl 2017

@santine ešte k tomu účesu že ostanem asi pri oslnivo hnedej .... Tá bola taká do fialova odlesk či do červena, no veľmi ťažko sa zbaviť fialovej ti poviem že už neviem akú farbu dať. Tak ta oslnivo hnedá sa mi páči. Ale aj zlatá mokka aj nugat 😩 bože kto si má vybrať ..... 😝

butterfly333
14. júl 2017

@santine krasny účes hned by som sa tak dala ostrihan no moje kučery to by nebolo ono 😢

matka295
14. júl 2017

@butterfly333 oooo daj mi tvoje kučery 😍 na akú farbu chceš to ombré moja? Sivé? Postupne sťahuješ tmavu farbu?