Od februára 2017 ideme do toho
Ahojte. Tak od februára ideme na to. Je tu ešte niekto, kto sa po dlhom /u mňa 10 ročnom / odhodlávaní rozhodol že ide na to ? Šup sem, nech nie som v tom sama 🙂
@matka295 tak držím mooc palčeky moja. A test ideš robit dnes? Nepozeraš na tv joj na chalupe? Akurat tam ukazuju mojho gyn čo mi robil laparku Ondrej Lahky.
Ahojte . No ja sa dnes cítim konečne OK. Dnes mi prvý deň nebolo zle 🙂
@butterfly333 Skoré uzdravenie želám
@matka295 No ako test ? Ako to dopadlo ?
@cucuska dakujem velmi pekne 😙
@butterfly333 nie moja nepozerám.to. áno urobila som dnes test a o hodinku dva na to sai rozbehla ms. Takže dnes počítam 1 DC . Ani na gyndu nejdem až na folikulometriu keďže.zas.beriem od 3 DC clostil.
@matka295 nová šanca, bude dobre neboj, hlavne kľud, stres neprospieva 🙂
@butterfly333 skoré zotavenie prajem
@cucuska no vidíš, už to bude len a len lepšie
@galaktic dakujem velmi pekne 😙
Dievcata, kedze som v tejto skupinke, chcem sa opytat, ci by ste niektora nechcela s rodinkou ist na nasu chatu Zadna dolina? 🙂 Mame volny tyzden...🙂
@santine krasny účes hned by som sa tak dala ostrihan no moje kučery to by nebolo ono 😢
@butterfly333 oooo daj mi tvoje kučery 😍 na akú farbu chceš to ombré moja? Sivé? Postupne sťahuješ tmavu farbu?

@butterfly333 ahoj moja krásna, ufff skoré uzdravenie prajem, moja idem robiť test brucho prestalo bolieť a zas len spinim žiadna krv, tak ja už neviem zajtra musím skočiť na gyndu už akokoľvek test dopadne. Zas mám brať clostil a keď takto spinim tak neviem odkedy to rátať 😑 furt niečo musí byť so mnou 🤔 možno mi dá vyvolavačku aby sa to rozbehlo....