Od februára 2017 ideme do toho
Ahojte. Tak od februára ideme na to. Je tu ešte niekto, kto sa po dlhom /u mňa 10 ročnom / odhodlávaní rozhodol že ide na to ? Šup sem, nech nie som v tom sama 🙂
@matka295 no dilema 😉 tebe pristane aj nieco vyraznejsie.
@butterfly333 uuuuzasne vlasy 😀 to by bola velka skoda ostrihat...😘
@matka295 mojko na spodok ešte uplne blond no až ked budem fit.
@santine dakujeem no je stym roboty pačia sa mi velmi no keby mám rovné dam hned na krátko.
@butterfly333 blond ti to tiež pekne ukáže ja by som si dala sivé veľmi sa mi to páči 😉
@santine
@butterfly333 baby myslíte že môžem pri clostilbegyte mať po sebe dva cykly ovulácia z ľavého vaječníka? Tento mesiac akosi cítim ľavý vaječník. Minulý mesiac som mala folikul na ľavom vaječníku. Som zvedavá ako dopadnem teraz. Myslíte si že bude zas na ľavom?
A dakujem 🙂 drzim vam palce ostatnym, nech to aj vam cim skor vyjde. A ked Vam mozem poradit- skusala som mesiac kaaazdy bozi den smoothie ovocne plus do toho listovu zeleninu. Myslim, ze tie vitaminky dost pomohli a sex sme mali tento mesiac zrovna asi 3x lebo sme sa hadali....
@matka295 tak to neviem moja ale všetko je možné 😘
Je normalny??? Ako ho zablokovat?
@santine tak mala som rok fialovú a chcela som prejsť na hnedú ale skôr na takú ako mliečna čokoláda alebo svetlu orieškovú. No a teraz chcem tmavú farbu. Rozmýšľala som už aj nad horkou čokoládou. Alebo studená hnedá sa mi páči. Keď tých farieb je toľko veľa 🤔 vymýšľam ale poriadne čo 😂
Bože to čo je toto fuuuj kontaktujte admina .... Bože.... Chorý človek.
To je čo za úchyla kde je admin????😨😨😨😨😨
@galaktic to ma velmi mrzi 😔 no prosim ver, ze bude lepsie a dockate sa toho vytuzeneho, si este mladucka 🙂 hore hlavu!
A dakujem za pochvalu za uces aj @cucuska, dobre sa v tom citim. @matka295, no to je teda dilema, ci orieskova cokolada, mliecna alebo horka 😘
Dnes ma caka navsteva JIS 😢 potom si musim vyvetrat hlavu na biku, vikendujem sama, blizkych mam prec... krasnu nedelu dievcata
@matka295 môj dr. optimista že ešte urobíme jednu kontrolu v auguste a keď bude nález nezmenený tak na operáciu a až tam sa zistí v akom je to rozsahu a čo sa ešte dá urobiť. Keď som bola na poslednej operácii tak podľa utz. to vyzeralo na jednu cystu a mala som toho plné brucho, operácia trvala dve a pol hodiny

@mishicca blahoželám 💟