icon

Od februára 2017 ideme do toho

cucuska
7. feb 2017

Ahojte. Tak od februára ideme na to. Je tu ešte niekto, kto sa po dlhom /u mňa 10 ročnom / odhodlávaní rozhodol že ide na to ? Šup sem, nech nie som v tom sama 🙂

matka295
14. júl 2017

@mishicca blahoželám 💟

santine
14. júl 2017

@matka295 no dilema 😉 tebe pristane aj nieco vyraznejsie.
@butterfly333 uuuuzasne vlasy 😀 to by bola velka skoda ostrihat...😘

butterfly333
14. júl 2017

@matka295 mojko na spodok ešte uplne blond no až ked budem fit.

butterfly333
14. júl 2017

@santine dakujeem no je stym roboty pačia sa mi velmi no keby mám rovné dam hned na krátko.

galaktic
14. júl 2017

@matka295 áno, už mali byť a už som tam aj volala,práve im chodia výsledky z marcových odberov,ja som bola v máji... Neviem čo robia 🙁

matka295
14. júl 2017

@butterfly333 blond ti to tiež pekne ukáže ja by som si dala sivé veľmi sa mi to páči 😉

matka295
14. júl 2017

@galaktic tak to sa ešte načakas podla mňa 🤔 ale nevadí. Budeš mať potom istotu.

mishicca
14. júl 2017

@cucuska este neviem kedy. Este.nam nebilo srdiecko. Mam 10.8. Prist vraj to bude 8. tyzden. Tam urobi merania a ostatne informacie. Teraz mi len foto dala a viacmenej mi skontrolovala miesto po operacii.."byvaly"vajecnik... ale podla vypoctov podla PM kol 15.3...

matka295
14. júl 2017

@santine
@butterfly333 baby myslíte že môžem pri clostilbegyte mať po sebe dva cykly ovulácia z ľavého vaječníka? Tento mesiac akosi cítim ľavý vaječník. Minulý mesiac som mala folikul na ľavom vaječníku. Som zvedavá ako dopadnem teraz. Myslíte si že bude zas na ľavom?

mishicca
14. júl 2017

A dakujem 🙂 drzim vam palce ostatnym, nech to aj vam cim skor vyjde. A ked Vam mozem poradit- skusala som mesiac kaaazdy bozi den smoothie ovocne plus do toho listovu zeleninu. Myslim, ze tie vitaminky dost pomohli a sex sme mali tento mesiac zrovna asi 3x lebo sme sa hadali....

matka295
14. júl 2017

@mishicca jaj tak vidíš to keby si bola vedela tak sa hádate už skôr 😂😂😂😂😂

matka295
14. júl 2017

@santine myslíš farbu alebo výraznejší strih? No ak by som mala záruku že mi to pristane idem kľudne aj na vybrus 😉

butterfly333
14. júl 2017

@matka295 tak to neviem moja ale všetko je možné 😘

sultanovic
Odpoveď bola odstránená
santine
14. júl 2017

@matka295 ze vybrus 😅 skor som mala na mysli farbu 🙂 ale hlavne aby si sa v tom ucese sama dobre citila 😉

santine
14. júl 2017

Je normalny??? Ako ho zablokovat?

matka295
14. júl 2017

@santine tak mala som rok fialovú a chcela som prejsť na hnedú ale skôr na takú ako mliečna čokoláda alebo svetlu orieškovú. No a teraz chcem tmavú farbu. Rozmýšľala som už aj nad horkou čokoládou. Alebo studená hnedá sa mi páči. Keď tých farieb je toľko veľa 🤔 vymýšľam ale poriadne čo 😂

matka295
14. júl 2017

Bože to čo je toto fuuuj kontaktujte admina .... Bože.... Chorý človek.

rula
14. júl 2017

@admin ?????

butterfly333
14. júl 2017

To je čo za úchyla kde je admin????😨😨😨😨😨

cucuska
autor
15. júl 2017

@galaktic Prečo to tak dlho trvá ? Kedy to malo byť ? volala si tam ? čo ti povedali ?
@santine perfektné, paráda 🙂 Mne sa to páči a velmi

matka295
15. júl 2017

@cucuska moja nemôžeš ako autorka skupiny nahlásiť ten príspevok vyššie? Nech nám ho odstránia 😱

galaktic
16. júl 2017

@santine super účes 😊
Baby ja viem že na tie výsledky sa oplatí čakať, no všetky viete akú mám ešte diagnózu a zdá sa že je späť a ja musím opäť na operáciu... Ani neviem čo mám na to povedať, som na dne 😓

santine
16. júl 2017

@galaktic to ma velmi mrzi 😔 no prosim ver, ze bude lepsie a dockate sa toho vytuzeneho, si este mladucka 🙂 hore hlavu!
A dakujem za pochvalu za uces aj @cucuska, dobre sa v tom citim. @matka295, no to je teda dilema, ci orieskova cokolada, mliecna alebo horka 😘
Dnes ma caka navsteva JIS 😢 potom si musim vyvetrat hlavu na biku, vikendujem sama, blizkych mam prec... krasnu nedelu dievcata

matka295
16. júl 2017

@galaktic moja krásna nevešaj hlavu ešte si mladá a verím že čoskoro sa zadarí a keď budú výsledky už budú vedieť kde je chyba. 😚

matka295
16. júl 2017

@santine ani by si nepovedala aké ťažké je rozhodnúť sa. Pre mňa obzvlášť hneď vidieť že som narodená v znamení Váh 😂 nebuď smutná moja prečo si sama musím je v práci? S koho máš na jis niekoho z rodiny?

galaktic
16. júl 2017

@matka295
@santine baby máte pravdu, som mladá, ale aj keby boli výsledky dobré tak nové vaječníky mi nikto nedá, jeden už nemám a na druhom sa mi vrátila endometrióza...
na bicykel aj ja chodím, aspoň vetrám hlava a možno aj zlepším figúru

matka295
16. júl 2017

@galaktic jaj že na vaječníku máš endometriózu? A v akom je rozsahu? Ideš na laparku? Moja aj keď bude najhoršie ešte stále je možnosť darcovstva a umelého oplodnenia. Myslíme radšej pozitívne 💟🙏

galaktic
16. júl 2017

@matka295 môj dr. optimista že ešte urobíme jednu kontrolu v auguste a keď bude nález nezmenený tak na operáciu a až tam sa zistí v akom je to rozsahu a čo sa ešte dá urobiť. Keď som bola na poslednej operácii tak podľa utz. to vyzeralo na jednu cystu a mala som toho plné brucho, operácia trvala dve a pol hodiny

matka295
16. júl 2017

@galaktic držím palce hádam bude dobré a nebude to v takej miere. A možno dovtedy aj budeš tehu. Bodaj by. Prajem ti to zo srdiečka 💟