icon

Od februára 2017 ideme do toho

cucuska
7. feb 2017

Ahojte. Tak od februára ideme na to. Je tu ešte niekto, kto sa po dlhom /u mňa 10 ročnom / odhodlávaní rozhodol že ide na to ? Šup sem, nech nie som v tom sama 🙂

cucuska
autor
14. feb 2017

@galaktic noooo ako Bozeeee som zvedavá

cucuska
autor
14. feb 2017

@galaktic no tak to si na tom rovnako ako ja. Teda nerobil som test ale prsia bolia neskutočne MS nikde ale vytok už nie je biely ale žltne takže si myslím že MS ide. Ak do rána nepríde urobím test lebo aj pri malej som mala špinenie do tretieho mesiaca. I keď si skôr myslím že nie som lebo okrem bolesti prs nič iné necítim. 😶

cucuska
autor
14. feb 2017

Tak už došla MS. A ide sa snazilkovat aj ďalší mesiac 😁😁😁😁😊

nabasty1
14. feb 2017

@cucuska Drzime prsty nadalej, raz nam to vyjde ;) napatie to bolo ale riadne...

limetka26
14. feb 2017

Ahojte, ak mozem pripojim sa. O druhe babo sa snazime pomaly 4roky. Minuly rok 2x MA a uz sa snazime od noveho roka po druhom potrate. Tento mesiac som verila, ze to vyjde..zial, dnes znova 1dc..

cucuska
autor
14. feb 2017

@limetka26 Ahoj vitaj V klube. Aj ja dnes 1DC. A tiež mám za sebou 2MA ale ideme ďalej. Sme všetky pozitívne na ladené. A idemeeeeee

galaktic
14. feb 2017

@cucuska tak ja ešte čakám ako sa to vyvinie...držím palce pri ďalšom snažení, asi ma stihne podobný osud,
@limetka26 my sa tiež snažíme po MA, navyše ani príčinu nevieme a zatiaľ sa nedarí

ikonica
14. feb 2017

idem do toho s vami baby... ale az ked mi znova nabehne ms... vo stvrtok mi lekar oznamil MA a miesto tehuknizky som dostala pozvanku na reviziu maternice.... som cerstvo po spontannom potrate v 11-12tt a kyrete pre neuplny potrat.... vsetko prislo v sobotu v noci.... dufam ze mrcha pride do mesiaca a vsetko bude ok..

galaktic
14. feb 2017

@ikonica musíš vyčkať a potom to bude ok ☺ mne prišla ms presne mesiac po kyrete a odvtedy bola presná ako hodinky až doteraz, nemám ani mrchu a ani pozitívny test😢

limetka26
14. feb 2017

Ja uz nastastie viem..mam pco cize dlho sa nam nedarilo koli tom, nasadila som inositol a potom som hned otehu ale zle to dopadlo.. A po potratoch mi na hemato zistili syndrom lepivych dosticiek..🙂 takze dovody priciny su zname ..

galaktic
14. feb 2017

@limetka26 keď vieš príčinu, aspoň vieš ako tomu predísť. Držím palce aby to už dobre dopadlo ☺

ikonica
14. feb 2017

@limetka26 myslis, ze by ma lekar poslal na hemato aj ked som mala "len" jeden MA? asi kazdh lekar je iny... pockam na histologiu aj ked myslim ze nic nezkstia lebo vascina obsahu maternice odisla do odtoku v sprche... ale mozno daco najdu.. chcela by som potom aby ma gyn poslal na hemato aj na take vysetrenia ktore sa absolvuju v 12 tt na toxo a pod.... inac ja som mala v oktobri vraj nejaku zvlastnu vystelku maternice, nejaku nerovnomernu ci co a chcel ma poslat na nejaku laparo, kde mi mali odobrat vzorku sliznice a zistit co sa deje... tak mozno teraz nieco zistia na histologii...

limetka26
14. feb 2017

@ikonica neviem ti povedat. Mna po prvom ma neposlal nikde,no predosli gynekolog si ani nevsimol pco. Po potrate som menila gyn. A ta mi robila dake vysetrenia na pohlavne choroby a este daco a aj hormonalny profil. Bo predosly gyn mi ho robit nechcel este mi nadal. Az po druhom MA mi vypisala listky. A to cakanie na terminy a vysledky. Skus sa popytat. Radsej skor ako neskor.

limetka26
14. feb 2017

@galaktic no uz len cakat kym sa zadari..🙂 snad to nebudem pocitat na roky..🙂

ikonica
14. feb 2017

@limetka26 ja uz mam po 35 a prvy uspesny pokus bol po 10 mes. povedal, ze ak do roka neotehotniem, tak zacneme vysetrenia... v marci bude rok co sme zacali a aj ked sa nam to podarilo aj ked s neuspechom, budem ho ziadat, nech spravi aspon nejake vysetrenia.... uvidime co povie... pojdem za nim cca o 2 tyzdne ked budu vysledky z histologie....

limetka26
14. feb 2017

@ikonica neboj,mne gyn povedala,ze vysledky z histologie su zvacsa len sprava o tom,ze bolo to tehotenstvo. V kolkom tyzdni si potratila?

galaktic
14. feb 2017

@limetka26 to dúfame všetky...Mňa doki poslal na hematológiu ihneď,treba sa popýtať či by vystavil výmenný lístok

cucuska
autor
14. feb 2017

@ikonica príde neboj. Ja prvý MÁ V 16 tt druhý V 13 tt potom moja mala A teraz prekvapenie 😂😂😂 bude to ok uvidíš. A idrme

ikonica
14. feb 2017

@limetka26 11-12... ale babo sa vraj nevivijalo uz od 8-9.. podla aplikacie to bolo tusim 11+3...

ikonica
14. feb 2017

@cucuska som napriek vsetkemu naladena pozitivne a verim ze coskoro sem hodim pozitivny testik.... zatial sa nalievam alchemilkou... pockam na mrchu a co mi doktor povie na vystelku maternice a ide sa na vec 🙂 a popytam si ziadanku na hemato a uvidi sa ci sa aj ja nezaradim do skupinky lepivych dosticiek ci podobnej diagnozy.. tajne dufam ze nie, ked vidim svoje brucho po jednom fraxiparine... riadna cierna modrina mi ostala ble....

ikonica
14. feb 2017

a tentokrat sa nebudem napchavat duphastonom od prveho dna... brala som ho 'preventivne' od 4tt a prd z toho... teraz ho skusim nebrat ak sa zadari...

cucuska
autor
14. feb 2017

No musíme to brať tak že to dobre dopadne a že sa to podarí inak by sme scvokli. Škoda že vždy sa čaká mesiac 🙂 hihihihi keby sa to dalo tak hneď po týždni riešiť .

ikonica
14. feb 2017

no mozeme poniektore vobec dakovat ze mame pravidelny 28 dnovy cyklus... nikdy som si nemyslela, ze sa raz budem na ms aj tesit :D

bigoci88
14. feb 2017

Baby ja TO mam dostať v sobotu. Ale stále dúfam že to nedostanem a ako @matka295 povedala ze by mohla aj motyka hneď vo februári vystreliť!!!!!!!!!!

blackcat8885
14. feb 2017

Ahojte pridavam sa. Mam 4r synceka z predosleho vztahu a tak pozvolna ideme na bejby s terajsim partnerom. On uz ma tiez 13r dceru tak este nam chyba spolocne babo. Nijak to nesilime nejdeme vzdy na plno 😊 ale nebranime sa a nechavame to na prirodu.

mokoo
14. feb 2017

@ikonica ahoj mozem sa ta spytat prosim ta naco si brala duphaston? Mne ho doki dal v 5+1tt lebo som prisla s tym ze som mala trosku ruzovy vytok, no od vtedy chvalabohu nic a duphaston som brala 7 dni, no nerobil mi dobre naladovost,placlivost skoro az depka tak som ho sama vysadila a beriem iba femibion ten uzivam od zaciatku tehu, len to som sa chcela spytat problemy nemam ziadne trosku ma pobolieva podbrusko ale to je asi normalne na zaciatku tehu, mam doma 5rocnu dcerku a co si pamatam taketo pobolievanie je normalne, moj doki ma dovolenku a objednana som u nho az na 6.marca po poslednej poradni co bolo 5+5tt povedal ze vsetko je v poriadku ze staci o mesiac prist na poradnu a vtedy som uzivala ten duphaston stvrty den ked som bola u nho, chcem len ze ci som nespravila hlupost ze som ho sama vysadila, nechcem vyzerat nezodpovedne ale od kedy ho neberiem sa citim omnoho lepšie dakujem ti velmi pekne za odpoved, a dufam ma maminky neodsudia za dobrovolne vysadenie lieku ale tie pocity a stavy úzkosti som jednoducho nezvladala 😊

galaktic
15. feb 2017

,,Dobré'' ránko baby- pre mňa = 1 DC😢 Stále platí, že myslím na vás všetky snažilky alebo už aj tehuľky a držím vám palce. U nás včera ďalšia kamoška oznámila, že je tehu, už 7. odkedy som mala MA, len mňa to obchádza ale že sakra veľkým oblúkom takže tak... Toľko ranný výlev, majte pekný deň🙂

cucuska
autor
15. feb 2017

@galaktic neboj sa viem že je to na nervy aLe aj ty budeš. Veľa nás tu je 1DC A na budúci mesiac budeme tehule uvidíš. Hlavne hlavu hore. Uzivaj si . Chod si niečo pekné kupit😁 naplanuj dovolenku zameraj sa na niečo iné A ono to príde. My sme so včera kúpili výlet do UK. V júni A neriešim či budem alebo nebudem tehu. Keď budem budem to riešiť 😂😂😂😂

cucuska
autor
15. feb 2017

@mokoo ja som ho pri malej brala do 20 tt je na podporu tehu. Neviem či by som ho vysadila asi by som vydržala. Aj ja som bola z neho taká urevana ale podľa mňa mi zachránil malú. Tiež som špinila a tak.

cucuska
autor
15. feb 2017

@blackcat8885 vitaj medzi nami.