icon

Od februára 2017 ideme do toho

cucuska
7. feb 2017

Ahojte. Tak od februára ideme na to. Je tu ešte niekto, kto sa po dlhom /u mňa 10 ročnom / odhodlávaní rozhodol že ide na to ? Šup sem, nech nie som v tom sama 🙂

galaktic
19. okt 2017

@matka295 v administratíve, v jednej firme 🙂 Inak, napadlo mi keď som minule čítala, že vojvodkyňa Kate bude mať bábo v apríli, že možno to dáte na rovnaký dátum :D

matka295
19. okt 2017

@galaktic no ale mile od teba ja som ani nepostrehla kedy bude mať bábo 😊 veľmi milé no možno aj to dáme na jeden termín

cucuska
autor
19. okt 2017

@matka295 to by bol datum

galaktic
20. okt 2017

@matka295
@cucuska
však? aká hviezda by si bola :D :D

matka295
20. okt 2017

@galaktic ja už len isto 😂

sticker
cucuska
autor
20. okt 2017

@matka295 noooo slovenska princezna

matka295
20. okt 2017

@cucuska to tak či tak bude naša princezná 😍 ❤️ aj keď to nedáme na spoločný termín 😊

galaktic
21. okt 2017

@cucuska
@matka295 no jasné baby, ja len pre srandu som napísala 😁

matka295
21. okt 2017

@galaktic pekne si to napísala mojka 😘

cucuska
autor
21. okt 2017

Veru tak 😀 čo zajtra varite?

mishicca
21. okt 2017

Damy ja dufam, ze v stredu sa drobec odhali...a strasne dufam, ze to bude opat dievca. Podla cinskeho kalendara by to malo byt opat dievca. Ale aj tak som znepokojena a uz nedockava...

matka295
21. okt 2017

@cucuska bože moja to je taká otázka večná, ktorú aj ja vždy riešim no netuším keďže mäso mi vôbec nejde pod zúbok tak neviem 😑 ale asi rezne pre drahého. Inak baby idem sa pochváliť moja žabka už o sebe dáva vedieť 😍 je to ten najkrajší pocit ktorý som kedy zažila.

matka295
21. okt 2017

@mishicca držím palce nech sa ukáže ❤️ možno sa ti aj tvoje želanie splní. Ja som bola na prvotrimestralny skríning a tam mi povedali pohlavie 😊 my čakáme dievčatko ❤️ a teraz 2. Novembra idem na poradňu a opýtam sa mojej gyndy ako to vidí ona 🤷. Ale len tak zo srandy som si urobila aj ten test so sódou bikarbónou a vyšlo mi to na dievčatko 😁 tak v stredu sa nám pochváľ ako si dopadla 😘

mishicca
21. okt 2017

Ja sa spolieham na cinsky :D co sa tyka sody bikarbony - zasumelo ale ze riadne..... cize zas opak... ja uz som ani nespala v noci co som taka zvedava a co sa mi stale sniva o tom... mne nepovedala na tom prvom..zevraj to je skoro no... uz som bola kusok od toho zaplatit si ten BabyGen :D

matka295
21. okt 2017

@mishicca no je to pokušenie ten babygen ale môj názor je že je predražený a zbytočný. Trochu trpezlivosti a dozvieš sa. No uvidíme som zvedavá keď ti to zašumelo či to bude chlapec. Daj mi potom vedieť 😉

meissa
22. okt 2017

@matka295
@cucuska
@mishicca
Krasne sa to tu roztehulkovalo 🙂 Prajem vam pekne a nicim nerusene dni do porodu.
Ja kazdy vecer zaspavam s myslienkou ci uz nie som nahodou tehotna 🙂
Dufam,ze sa to do vianoc podari.

matka295
23. okt 2017

@meissa ďakujem veľmi pekne 😊 držím ti palce 😘

cucuska
autor
23. okt 2017

@matka295 skvelee super jeeej uzivaj si to a poriadne

cucuska
autor
23. okt 2017

@mishicca drzim moc moc palce nech je to podla tvojho zelania

cucuska
autor
23. okt 2017

@meissa drzim moc moc palce

matka295
23. okt 2017

@cucuska celý deň len na to čakám 😊 užívam si to 😊 konečne sa blíži termín poradne 😁 nekonečný mesiac to bol 😔

meissa
23. okt 2017

Dnes sa od rana citim hrozne :( Asi som sa nabrala od malej. A nechcem brat ziadne lieky kedze si nie som ista ci nie som tehotna. Zapeklita situacia...

cucuska
autor
23. okt 2017

@matka295 uzivaj. JE to super. Ja idem vo štvrtok na cukrový test . Stále niečo 😀 ďalšiu poradňu mzm 16.11. Mne ti to ubieha ako voda

cucuska
autor
23. okt 2017

@meissa ved urob test a uvidíš . Aby sa ti choroba neprejavil až na ATB

matka295
23. okt 2017

@meissa ešte môžeš užívať lieky nestresuj 👍

matka295
23. okt 2017

@cucuska mne to ide hrozne pomaly 😔

mishicca
23. okt 2017

Aj mne to ide pomaly :D v 21.tyzdni moja krpana zacinala este len kopat a toto dieta je blazen uz teraz... normalne sa bojim co bude robit v takom 35 tyzdni...

matka295
23. okt 2017

@mishicca moja je tiež už čiperna 😂 čo to bude pred pôrodom 😱 ale to nič nech je zdravá vitálna čiperna ❤️ mamka to vydrží

cucuska
autor
24. okt 2017

@mishicca som na tom rovnako. A miluje moju pravú obličku. 🙂 hlavne je že sa hýbe.

mishicca
25. okt 2017

Damy...k Linduske nam pribudne Jakubko...