Od februára 2017 ideme do toho
Ahojte. Tak od februára ideme na to. Je tu ešte niekto, kto sa po dlhom /u mňa 10 ročnom / odhodlávaní rozhodol že ide na to ? Šup sem, nech nie som v tom sama 🙂
Veru tak 😀 čo zajtra varite?
@mishicca držím palce nech sa ukáže ❤️ možno sa ti aj tvoje želanie splní. Ja som bola na prvotrimestralny skríning a tam mi povedali pohlavie 😊 my čakáme dievčatko ❤️ a teraz 2. Novembra idem na poradňu a opýtam sa mojej gyndy ako to vidí ona 🤷. Ale len tak zo srandy som si urobila aj ten test so sódou bikarbónou a vyšlo mi to na dievčatko 😁 tak v stredu sa nám pochváľ ako si dopadla 😘
Ja sa spolieham na cinsky :D co sa tyka sody bikarbony - zasumelo ale ze riadne..... cize zas opak... ja uz som ani nespala v noci co som taka zvedava a co sa mi stale sniva o tom... mne nepovedala na tom prvom..zevraj to je skoro no... uz som bola kusok od toho zaplatit si ten BabyGen :D
Dnes sa od rana citim hrozne :( Asi som sa nabrala od malej. A nechcem brat ziadne lieky kedze si nie som ista ci nie som tehotna. Zapeklita situacia...
Aj mne to ide pomaly :D v 21.tyzdni moja krpana zacinala este len kopat a toto dieta je blazen uz teraz... normalne sa bojim co bude robit v takom 35 tyzdni...
Damy...k Linduske nam pribudne Jakubko...

@matka295 v administratíve, v jednej firme 🙂 Inak, napadlo mi keď som minule čítala, že vojvodkyňa Kate bude mať bábo v apríli, že možno to dáte na rovnaký dátum :D